Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
talaipwros

Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 08 Σεπ 2023, 20:59

Dwarven Blacksmith έγραψε:
08 Σεπ 2023, 20:47
Isildur έγραψε:
08 Σεπ 2023, 20:45
George_V έγραψε:
08 Σεπ 2023, 19:21
Μπα βλέπουμε και Σταρ Τρεκ?
Χέζουν οι ρινόκεροι στη ζούγκλα;

Τι ρωτάς βρε; Να λες καλά που δεν διακτινίστηκε στο σαλόνι σου και μόνο που τον ρώτησες. Αν τολμάς, ρώτα και τον enterprise-psi το ίδιο πράγμα. :lol:
Στο Σταρ Τρεκ όμως έχουν replicators και ο ταλ λέει ότι η αντιγραφή είναι αμαρτία.
Gambit

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 08 Σεπ 2023, 21:09

George_V έγραψε:
08 Σεπ 2023, 19:23
talaipwros έγραψε:
George_V έγραψε:

Εσύ τι από όλα στη λίστα σου έχεις κάνει?
τιποτα

επισης
dude
Επιβεβαιωνεις τα λόγια μου. Μας τη λες κι από πάνω με ύφος καρδιναλιου ότι είμαστε τραμπουκοι ενώ εσύ ο άγιος που μας κουνάς το δάχτυλο.
Σταμάτα ρε λουδίτη που θα την πεις στον άγιο ρισελιέ...
talaipwros έγραψε:
27 Αύγ 2023, 11:07
τελικα ο καλυτερος τροπος να σταματησουν οι λουδιτες να μας ζαλιζουν με τους πετρελαιοκινητηρες, ειναι να μπει εξτρα φορος σε πετρελαιο βενζινη κλπ

ας παει 10 ευρω το λιτρο και τα εσοδα απο την φορολογηση να πανε σε επιδοτησεις EV

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 08 Σεπ 2023, 21:34

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
08 Σεπ 2023, 21:14
Εικόνα
Αλλάξαμε ασανσέρ ρε συ...βάλαμε και κανά κιλο και... ζώνη :smt005:

Δεν πήρες το memo?

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 08 Σεπ 2023, 21:39

talaipwros έγραψε:
08 Σεπ 2023, 20:48
Isildur έγραψε:
08 Σεπ 2023, 20:45

Χέζουν οι ρινόκεροι στη ζούγκλα;

Τι ρωτάς βρε; Να λες καλά που δεν διακτινίστηκε στο σαλόνι σου και μόνο που τον ρώτησες. Αν τολμάς, ρώτα και τον enterprise-psi το ίδιο πράγμα. :lol:
Στο Σταρ Τρεκ όμως έχουν replicators και ο ταλ λέει ότι η αντιγραφή είναι αμαρτία.
αλλο η αντιγραφη αλλο η πειρατεια
Συμφωνούμε. Πειρατεία είναι αυτό που κάνουν στο One Piece.

Gambit?
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 08 Σεπ 2023, 21:40

Isildur έγραψε:
08 Σεπ 2023, 20:50
Btw, κάνε κάτι ρε με τα αβατάρια σου. Μας έχεις καταμπερδέψει λέμε. :011:
Τι άλλο να κάνω, μήνες τα κρατάω ίδια, με άλλον δε μοιάζουν.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 08 Σεπ 2023, 21:50

08 Σεπ 2023, 21:39
talaipwros έγραψε:
08 Σεπ 2023, 20:48

αλλο η αντιγραφη αλλο η πειρατεια
Συμφωνούμε. Πειρατεία είναι αυτό που κάνουν στο One Piece.

Gambit?
Rookie question

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gambit_ ... eneration)

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 08 Σεπ 2023, 22:35

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
08 Σεπ 2023, 19:13
πατησιωτης έγραψε:
08 Σεπ 2023, 17:40
08 Σεπ 2023, 17:21
Όπως τον άλλον που πετάξανε από το λεωφορείο και τον προηγούμενο και τον προηγούμενο και πάει λέγοντας.
Aν εννοείς αυτόν που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλλευ,αυτόν δεν τον πέταξε κανείς.ΕΙΔΕ ότι μπήκε στο τρόλευ ελεγκτής και επειδή δεν είχε βγάλει εισιτήριο και φοβήθηκε ότι θα φάει πρόστιμο,πήδηξε άρον άρον από το τρόλλευ και σκοτώθηκε.
Οι "αλληλέγγυοι" προς αυτόν ουσιαστικά ζητούσαν να καταργηθούν οι ελεγκτές ώστε να μην φοβούνται οι τζαμπατζήδες και πηδάνε έξω από τα λεωφορεία και τα τρόλλευ.
Και η πλάκα είναι ότι σιωπηρά για ένα διάστημα η κυβέρνηση το εφήρμοσε.Στο κάτω κάτω τι είναι μερικά εκατομμύρια μπροστά στο χρέος δισεκατομμυρίων; :D Θα τα βρεί όλα ο Σόιμπλε με τον βαρουφάκη.
Όχι δεν εννοώ αυτόν. Την ξέρω την περίπτωση του τρόλλευ και αν και έχει τελεσιδικήσει δεν ειναι βέβαιο τι έγινε. Μιλάω για ακόμα πιο παλιά. Και είσαι έξυπνος άνθρωπος, γιατί με απογοητεύεις μπλέκοντας και πάλι πούτσες και βούρτσες; Μην προσπαθείς να μου πουλήσεις νδ. Την έχω φάει ήδη στην μάπα.
Τι σχέση έχει η ΝΔ;που ανέφερα εγώ τη ΝΔ;απλά εσύ τη συνδέεις με την πιθανότητα να υπάρξουν κάποτε έλεγχοι και ελεγκτές. :D Εγώ δεν ανέφερα κανένα κόμμα,απλά το μυαλό πάει αυτόματα φαίνεται.
Αυτό θα μπορούσε να είναι και τζημερικό ποστ.Είναι αρκετοί όμως που αντιδρούν πλέον στους αυτοσχέδιους "ταξικούς" πολέμους.

https://www.facebook.com/permalink.php? ... cale=el_GR

Η απεργία της ΠΝΟ, την οποία κήρυξε επειδή δύο μέλη της σκότωσαν τον Αντώνη, θυμίζει την παροιμία: και κερατάς και δαρμένος.
Έρμοι επιβάτες.

Οι δολοφόνοι ανήκουν στην εργατική τάξη.Δεν είναι επιχειρηματίες,δεν είναι κράτος.Είναι "εργαζόμενοι".
Άσε τα πολιτικά κατά μέρος.Για το έγκλημα δεν ευθύνεται το κεφάλαιο αλλά οι εργαζόμενοι.Πες για τα κόμματα ότι θέλεις.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 08 Σεπ 2023, 23:20

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 08 Σεπ 2023, 23:22

Ερμής έγραψε:
08 Σεπ 2023, 23:20
Τους πετούσαν στην θάλασσα από το φινιστρίνι.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 08 Σεπ 2023, 23:25

πατησιωτης έγραψε:
08 Σεπ 2023, 22:35
08 Σεπ 2023, 19:13
πατησιωτης έγραψε:
08 Σεπ 2023, 17:40

Aν εννοείς αυτόν που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλλευ,αυτόν δεν τον πέταξε κανείς.ΕΙΔΕ ότι μπήκε στο τρόλευ ελεγκτής και επειδή δεν είχε βγάλει εισιτήριο και φοβήθηκε ότι θα φάει πρόστιμο,πήδηξε άρον άρον από το τρόλλευ και σκοτώθηκε.
Οι "αλληλέγγυοι" προς αυτόν ουσιαστικά ζητούσαν να καταργηθούν οι ελεγκτές ώστε να μην φοβούνται οι τζαμπατζήδες και πηδάνε έξω από τα λεωφορεία και τα τρόλλευ.
Και η πλάκα είναι ότι σιωπηρά για ένα διάστημα η κυβέρνηση το εφήρμοσε.Στο κάτω κάτω τι είναι μερικά εκατομμύρια μπροστά στο χρέος δισεκατομμυρίων; :D Θα τα βρεί όλα ο Σόιμπλε με τον βαρουφάκη.
Όχι δεν εννοώ αυτόν. Την ξέρω την περίπτωση του τρόλλευ και αν και έχει τελεσιδικήσει δεν ειναι βέβαιο τι έγινε. Μιλάω για ακόμα πιο παλιά. Και είσαι έξυπνος άνθρωπος, γιατί με απογοητεύεις μπλέκοντας και πάλι πούτσες και βούρτσες; Μην προσπαθείς να μου πουλήσεις νδ. Την έχω φάει ήδη στην μάπα.
Τι σχέση έχει η ΝΔ;που ανέφερα εγώ τη ΝΔ;απλά εσύ τη συνδέεις με την πιθανότητα να υπάρξουν κάποτε έλεγχοι και ελεγκτές. :D Εγώ δεν ανέφερα κανένα κόμμα,απλά το μυαλό πάει αυτόματα φαίνεται.
Αυτό θα μπορούσε να είναι και τζημερικό ποστ.Είναι αρκετοί όμως που αντιδρούν πλέον στους αυτοσχέδιους "ταξικούς" πολέμους.

https://www.facebook.com/permalink.php? ... cale=el_GR

Η απεργία της ΠΝΟ, την οποία κήρυξε επειδή δύο μέλη της σκότωσαν τον Αντώνη, θυμίζει την παροιμία: και κερατάς και δαρμένος.
Έρμοι επιβάτες.

Οι δολοφόνοι ανήκουν στην εργατική τάξη.Δεν είναι επιχειρηματίες,δεν είναι κράτος.Είναι "εργαζόμενοι".
Άσε τα πολιτικά κατά μέρος.Για το έγκλημα δεν ευθύνεται το κεφάλαιο αλλά οι εργαζόμενοι.Πες για τα κόμματα ότι θέλεις.
Οταν μετά από τόσα χρόνια κόλλησες στον Βαρουφάκη τι μου πουλάς; Όταν η νδ έχει αποδειχτεί ανίκανη κι εσύ μας λες για τον Βαρουφάκη τι πουλάς; Ποιος μίλησε για ελεγκτές και κατάργησή τους; Μπορείς και καλύτερα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 08 Σεπ 2023, 23:32

08 Σεπ 2023, 23:25
Οταν μετά από τόσα χρόνια κόλλησες στον Βαρουφάκη τι μου πουλάς

Ήταν το τελευταίο κεφάλαιο του "δεν πληρώνω".Δεν είναι κομματικό,απλά ήταν η προσωποποίηση και τελική κατάληξη του "δεν πληρώνω" και χαρίστε μου τα χρέη.
Ο τύπος που σκοτώθηκε επειδή πήδηξε για να μην πληρώσει εισιτήριο ήταν ένας κρίκος στην αλυσίδα του "δεν πληρώνω".

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 09 Σεπ 2023, 00:23

Στο μόνο που μπορεί να συμφωνήσει κάποιος είναι ότι το video συνέτεινε στο να λάβει το θέμα πολύ μεγάλη δημοσιότητα. Αλλά όλη η υπόλοιπη ανάλυση είναι για τα πανηγύρια.

Όταν προωτοείδαμε τον διαπληκτισμό και την πτώση από τη μπουκαπόρτα οι περισσότεροι δεν ξέραμε καν αν πρόκειται για αξιωματικό ή κατώτερο πλήρωμα. Και δεν μας ενδιέφερε. Ούτε βλέπουμε τον εργαζόμενο εκεί σαν εργαλείο της πλοιοκτησίας.

Το πράγμα είναι απλό. Ένας καυγάς που μπορεί να καταλήξει σε γροθιές και θάνατο του ενός από τους δύο στο δρόμο, είναι κάτι καταδικαστέο αλλά κάτι που μπορεί να καταλάβει κάποιος ως πιθανό να συμβεί.

Ένας καυγάς στη μπουκαπόρτα ανάμεσα σε επιβάτη και μέλος πληρώματος είναι μια πιο κραυγαλέα περίπτωση αλλά πάλι κάτι που (κακώς αλλά) ενδέχεται να συμβεί.

Το να πέσει όμως άνθρωπος στη θάλασσα, να τον κοιτάει το πλήρωμα χωρίς να κάνει την παραμικρή ενέργεια, να φωνάζει ο κόσμος τριγύρω, να ειδοποιείται ο καπετάνιος από επιβάτες και να φεύγει, είναι απλά, τελείως απλά, αδιανόητο. Έξω από κάθε λογική και φαντασία. Γι αυτό ασχολούμαστε τόσες μέρες με αυτό. Ο Μουμτζής γράφει σαχλαμάρες και επειδή είναι αδύνατο να μην το καταλαβαίνει, η μόνη πιθανή εξήγηση είναι πολιτική σκοπιμότητα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών