GambitDwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 20:47Στο Σταρ Τρεκ όμως έχουν replicators και ο ταλ λέει ότι η αντιγραφή είναι αμαρτία.Isildur έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 20:45Χέζουν οι ρινόκεροι στη ζούγκλα;
Τι ρωτάς βρε; Να λες καλά που δεν διακτινίστηκε στο σαλόνι σου και μόνο που τον ρώτησες. Αν τολμάς, ρώτα και τον enterprise-psi το ίδιο πράγμα.
Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
Σταμάτα ρε λουδίτη που θα την πεις στον άγιο ρισελιέ...George_V έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 19:23Επιβεβαιωνεις τα λόγια μου. Μας τη λες κι από πάνω με ύφος καρδιναλιου ότι είμαστε τραμπουκοι ενώ εσύ ο άγιος που μας κουνάς το δάχτυλο.
talaipwros έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 11:07τελικα ο καλυτερος τροπος να σταματησουν οι λουδιτες να μας ζαλιζουν με τους πετρελαιοκινητηρες, ειναι να μπει εξτρα φορος σε πετρελαιο βενζινη κλπ
ας παει 10 ευρω το λιτρο και τα εσοδα απο την φορολογηση να πανε σε επιδοτησεις EV
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αλλάξαμε ασανσέρ ρε συ...βάλαμε και κανά κιλο και... ζώνη

Δεν πήρες το memo?
- Dwarven Blacksmith
Συμφωνούμε. Πειρατεία είναι αυτό που κάνουν στο One Piece.talaipwros έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 20:48αλλο η αντιγραφη αλλο η πειρατειαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 20:47Στο Σταρ Τρεκ όμως έχουν replicators και ο ταλ λέει ότι η αντιγραφή είναι αμαρτία.Isildur έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 20:45
Χέζουν οι ρινόκεροι στη ζούγκλα;
Τι ρωτάς βρε; Να λες καλά που δεν διακτινίστηκε στο σαλόνι σου και μόνο που τον ρώτησες. Αν τολμάς, ρώτα και τον enterprise-psi το ίδιο πράγμα.
Gambit?

- Dwarven Blacksmith
Τι άλλο να κάνω, μήνες τα κρατάω ίδια, με άλλον δε μοιάζουν.

-
Rookie questionDwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 21:39Συμφωνούμε. Πειρατεία είναι αυτό που κάνουν στο One Piece.talaipwros έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 20:48αλλο η αντιγραφη αλλο η πειρατειαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 20:47
Στο Σταρ Τρεκ όμως έχουν replicators και ο ταλ λέει ότι η αντιγραφή είναι αμαρτία.
Gambit?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gambit_ ... eneration)
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τι σχέση έχει η ΝΔ;που ανέφερα εγώ τη ΝΔ;απλά εσύ τη συνδέεις με την πιθανότητα να υπάρξουν κάποτε έλεγχοι και ελεγκτές.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 19:13Όχι δεν εννοώ αυτόν. Την ξέρω την περίπτωση του τρόλλευ και αν και έχει τελεσιδικήσει δεν ειναι βέβαιο τι έγινε. Μιλάω για ακόμα πιο παλιά. Και είσαι έξυπνος άνθρωπος, γιατί με απογοητεύεις μπλέκοντας και πάλι πούτσες και βούρτσες; Μην προσπαθείς να μου πουλήσεις νδ. Την έχω φάει ήδη στην μάπα.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 17:40Aν εννοείς αυτόν που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλλευ,αυτόν δεν τον πέταξε κανείς.ΕΙΔΕ ότι μπήκε στο τρόλευ ελεγκτής και επειδή δεν είχε βγάλει εισιτήριο και φοβήθηκε ότι θα φάει πρόστιμο,πήδηξε άρον άρον από το τρόλλευ και σκοτώθηκε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 17:21Όπως τον άλλον που πετάξανε από το λεωφορείο και τον προηγούμενο και τον προηγούμενο και πάει λέγοντας.
Οι "αλληλέγγυοι" προς αυτόν ουσιαστικά ζητούσαν να καταργηθούν οι ελεγκτές ώστε να μην φοβούνται οι τζαμπατζήδες και πηδάνε έξω από τα λεωφορεία και τα τρόλλευ.
Και η πλάκα είναι ότι σιωπηρά για ένα διάστημα η κυβέρνηση το εφήρμοσε.Στο κάτω κάτω τι είναι μερικά εκατομμύρια μπροστά στο χρέος δισεκατομμυρίων;Θα τα βρεί όλα ο Σόιμπλε με τον βαρουφάκη.

Αυτό θα μπορούσε να είναι και τζημερικό ποστ.Είναι αρκετοί όμως που αντιδρούν πλέον στους αυτοσχέδιους "ταξικούς" πολέμους.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... cale=el_GR
Η απεργία της ΠΝΟ, την οποία κήρυξε επειδή δύο μέλη της σκότωσαν τον Αντώνη, θυμίζει την παροιμία: και κερατάς και δαρμένος.
Έρμοι επιβάτες.
Οι δολοφόνοι ανήκουν στην εργατική τάξη.Δεν είναι επιχειρηματίες,δεν είναι κράτος.Είναι "εργαζόμενοι".
Άσε τα πολιτικά κατά μέρος.Για το έγκλημα δεν ευθύνεται το κεφάλαιο αλλά οι εργαζόμενοι.Πες για τα κόμματα ότι θέλεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Οταν μετά από τόσα χρόνια κόλλησες στον Βαρουφάκη τι μου πουλάς; Όταν η νδ έχει αποδειχτεί ανίκανη κι εσύ μας λες για τον Βαρουφάκη τι πουλάς; Ποιος μίλησε για ελεγκτές και κατάργησή τους; Μπορείς και καλύτερα.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 22:35Τι σχέση έχει η ΝΔ;που ανέφερα εγώ τη ΝΔ;απλά εσύ τη συνδέεις με την πιθανότητα να υπάρξουν κάποτε έλεγχοι και ελεγκτές.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 19:13Όχι δεν εννοώ αυτόν. Την ξέρω την περίπτωση του τρόλλευ και αν και έχει τελεσιδικήσει δεν ειναι βέβαιο τι έγινε. Μιλάω για ακόμα πιο παλιά. Και είσαι έξυπνος άνθρωπος, γιατί με απογοητεύεις μπλέκοντας και πάλι πούτσες και βούρτσες; Μην προσπαθείς να μου πουλήσεις νδ. Την έχω φάει ήδη στην μάπα.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 17:40
Aν εννοείς αυτόν που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλλευ,αυτόν δεν τον πέταξε κανείς.ΕΙΔΕ ότι μπήκε στο τρόλευ ελεγκτής και επειδή δεν είχε βγάλει εισιτήριο και φοβήθηκε ότι θα φάει πρόστιμο,πήδηξε άρον άρον από το τρόλλευ και σκοτώθηκε.
Οι "αλληλέγγυοι" προς αυτόν ουσιαστικά ζητούσαν να καταργηθούν οι ελεγκτές ώστε να μην φοβούνται οι τζαμπατζήδες και πηδάνε έξω από τα λεωφορεία και τα τρόλλευ.
Και η πλάκα είναι ότι σιωπηρά για ένα διάστημα η κυβέρνηση το εφήρμοσε.Στο κάτω κάτω τι είναι μερικά εκατομμύρια μπροστά στο χρέος δισεκατομμυρίων;Θα τα βρεί όλα ο Σόιμπλε με τον βαρουφάκη.
Εγώ δεν ανέφερα κανένα κόμμα,απλά το μυαλό πάει αυτόματα φαίνεται.
Αυτό θα μπορούσε να είναι και τζημερικό ποστ.Είναι αρκετοί όμως που αντιδρούν πλέον στους αυτοσχέδιους "ταξικούς" πολέμους.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... cale=el_GR
Η απεργία της ΠΝΟ, την οποία κήρυξε επειδή δύο μέλη της σκότωσαν τον Αντώνη, θυμίζει την παροιμία: και κερατάς και δαρμένος.
Έρμοι επιβάτες.
Οι δολοφόνοι ανήκουν στην εργατική τάξη.Δεν είναι επιχειρηματίες,δεν είναι κράτος.Είναι "εργαζόμενοι".
Άσε τα πολιτικά κατά μέρος.Για το έγκλημα δεν ευθύνεται το κεφάλαιο αλλά οι εργαζόμενοι.Πες για τα κόμματα ότι θέλεις.
-
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 23:25Οταν μετά από τόσα χρόνια κόλλησες στον Βαρουφάκη τι μου πουλάς
Ήταν το τελευταίο κεφάλαιο του "δεν πληρώνω".Δεν είναι κομματικό,απλά ήταν η προσωποποίηση και τελική κατάληξη του "δεν πληρώνω" και χαρίστε μου τα χρέη.
Ο τύπος που σκοτώθηκε επειδή πήδηξε για να μην πληρώσει εισιτήριο ήταν ένας κρίκος στην αλυσίδα του "δεν πληρώνω".
-
Στο μόνο που μπορεί να συμφωνήσει κάποιος είναι ότι το video συνέτεινε στο να λάβει το θέμα πολύ μεγάλη δημοσιότητα. Αλλά όλη η υπόλοιπη ανάλυση είναι για τα πανηγύρια.
Όταν προωτοείδαμε τον διαπληκτισμό και την πτώση από τη μπουκαπόρτα οι περισσότεροι δεν ξέραμε καν αν πρόκειται για αξιωματικό ή κατώτερο πλήρωμα. Και δεν μας ενδιέφερε. Ούτε βλέπουμε τον εργαζόμενο εκεί σαν εργαλείο της πλοιοκτησίας.
Το πράγμα είναι απλό. Ένας καυγάς που μπορεί να καταλήξει σε γροθιές και θάνατο του ενός από τους δύο στο δρόμο, είναι κάτι καταδικαστέο αλλά κάτι που μπορεί να καταλάβει κάποιος ως πιθανό να συμβεί.
Ένας καυγάς στη μπουκαπόρτα ανάμεσα σε επιβάτη και μέλος πληρώματος είναι μια πιο κραυγαλέα περίπτωση αλλά πάλι κάτι που (κακώς αλλά) ενδέχεται να συμβεί.
Το να πέσει όμως άνθρωπος στη θάλασσα, να τον κοιτάει το πλήρωμα χωρίς να κάνει την παραμικρή ενέργεια, να φωνάζει ο κόσμος τριγύρω, να ειδοποιείται ο καπετάνιος από επιβάτες και να φεύγει, είναι απλά, τελείως απλά, αδιανόητο. Έξω από κάθε λογική και φαντασία. Γι αυτό ασχολούμαστε τόσες μέρες με αυτό. Ο Μουμτζής γράφει σαχλαμάρες και επειδή είναι αδύνατο να μην το καταλαβαίνει, η μόνη πιθανή εξήγηση είναι πολιτική σκοπιμότητα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύω ότι η στιγμή της αφόδευσης είναι η καλύτερη στιγμή για να διαλογιστεί κάποιος.
από Έκτωρ » 03 Απρ 2024, 11:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
10 Σεπ 2024, 08:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαουδάραβες συνοριακοί φρουροί σκότωσαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες
από Ίακχος » 21 Αύγ 2023, 09:51 » σε Διεθνής πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Αύγ 2023, 07:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λεσβία καπετάνισσα βυθίζει το πλοίο της.
από Kauldron » 07 Οκτ 2024, 11:11 » σε Διεθνής πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 1292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Οκτ 2024, 20:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πεθερικά σκότωσαν τον γαμπρό τους στην Μπογκοτά του Κουλισταν
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 1524 Προβολές
-