Ποιόν απ'όλους;
Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πιστεύω να απαντήσει κάποιος
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
όλους τους κλώνους του

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

υπάρχουν πολλά σκριν να απαντήσουν για άλλα τόσα
ευχαριστώ πάντως

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 09 Σεπ 2023, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό το βίντεο επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση των κατηγορούμενων
το παιδί ήταν εκεί, τον ήξεραν, τον έβλεπαν, ξέραν ότι είναι επιβάτης και πάω στοίχημα όλο αυτό έγινε επειδή ο κάφρος στον καταπέλτη ήθελε να τον "εκδικηθεί", να "του δώσει ένα μάθημα" επειδή τόση ώρα στεκόταν εκτός καραβιού και αποφάσισε να εισέλθει στο καράβι την τελευταία στιγμή
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Τελος πάντων, άμα θέτε , κοπιάστε
viewtopic.php?f=63&t=49791&p=3180919#p3180919
το βάζω για να διευκολύνω, να μην μπερδευόμαστε και χαλάμε τούτο το νήμα με το απάνθρωπο συμβαν
viewtopic.php?f=63&t=49791&p=3180919#p3180919
το βάζω για να διευκολύνω, να μην μπερδευόμαστε και χαλάμε τούτο το νήμα με το απάνθρωπο συμβαν
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Παίζει το αικιού του να είναι παραπλήσιο με αυτού του θύματος, για να έχει ενοχληθεί από την συμπεριφορά του.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 14:19αυτό το βίντεο επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση των κατηγορούμενων
το παιδί ήταν εκεί, τον ήξεραν, τον έβλεπαν, ξέραν ότι είναι επιβάτης και πάω στοίχημα όλο αυτό έγινε επειδή ο κάφρος στον καταπέλτη ήθελε να τον "εκδικηθεί", να "του δώσει ένα μάθημα" επειδή τόση ώρα στεκόταν εκτός καραβιού και αποφάσισε να εισέλθει στο καράβι την τελευταία στιγμή

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Sid Vicious
Εδώ είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, όχι πως δεν ήταν και πριν, για να μην υπάρχουν αμφιβολίεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 14:19αυτό το βίντεο επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση των κατηγορούμενων
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ναι, είχες πει αυτό θεωρώντας το νομικά εν ισχύ.
Προφανώς και έκανες λάθος.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Οι ΑΜΕΑ αυτής της νοητικής στέρησης συνήθως δεν αντέχουν την πολυκοσμία και έχουν μεγάλη αγοραφοβία. Για αυτό και ο κακομοίρης περίμενε να ξαναμπεί τελευταίος.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί αυτοί οι 2 τύποι στην προβλήτα δεν έκαναν τίποτα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 14:19αυτό το βίντεο επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση των κατηγορούμενων
Είναι πλέον φανερό (και) για μένα ότι ήταν πράξη "εκδικητική".
"Θα σου δείξω εγώ τσογλάνι που κάθεσαι και ψωλαρεις έξω από το καράβι"
Ταξικος ρατσιζμος διαδώστε!!!1!!
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
ΝαιΕμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 14:44Οι ΑΜΕΑ αυτής της νοητικής στέρησης συνήθως δεν αντέχουν την πολυκοσμία και έχουν μεγάλη αγοραφοβία. Για αυτό και ο κακομοίρης περίμενε να ξαναμπεί τελευταίος.

Και δυστυχώς, υπάρχουν συμπολίτες μας, ίσως και κατ'επάγγελμα τραμπούκοι, που δίνουν την ευθύνη για τον θάνατο στην οικογένεια του θύματος επειδή δεν συνόδευε τον μακαρίτη και αρνούνται οτι τον Αντώνη τον έριξαν στη θάλασσα μέλη του πληρώματος, εγκαταλειποντάς τον μισοπεθαμένο και σαλπάροντας αμέριμνοι.
Για να μην ξεχνάμε ποιοί είναι οι τραμπούκοι της διπλανής πόρτας, της πολύ διπλανής
Δεν είναι;Πτολεμαίος έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 14:46Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί αυτοί οι 2 τύποι στην προβλήτα δεν έκαναν τίποτα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Σεπ 2023, 14:19αυτό το βίντεο επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση των κατηγορούμενων
Είναι πλέον φανερό (και) για μένα ότι ήταν πράξη "εκδικητική".
"Θα σου δείξω εγώ τσογλάνι που κάθεσαι και ψωλαρεις έξω από το καράβι"
Ταξικος ρατσιζμος διαδώστε!!!1!!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τώρα τι πίνεις ψηλέ;Πτολεμαίος έγραψε: ↑08 Σεπ 2023, 19:19Λέω πως για κάθε κλεφτρόνι που κλέβει κάποιον που δεν είναι πλούσιος, τότε έχουμε ταξική πράξη.
Αφού το έγκλημα είναι ταξικο, τότε ταξικο είναι και το παράδειγμα μου (λες και αυτό σε πείραξε και όχι η κουφαμάρα που ειπώθηκε).
Μαλακες μου και γω επινα φούντα 20+ χρόνια, την κατάσταση σας όσον αφορά την αντίληψη της πραγματικότητας, δεν την έχω φτάσει ούτε καν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύω ότι η στιγμή της αφόδευσης είναι η καλύτερη στιγμή για να διαλογιστεί κάποιος.
από Έκτωρ » 03 Απρ 2024, 11:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
10 Σεπ 2024, 08:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαουδάραβες συνοριακοί φρουροί σκότωσαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες
από Ίακχος » 21 Αύγ 2023, 09:51 » σε Διεθνής πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Αύγ 2023, 07:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λεσβία καπετάνισσα βυθίζει το πλοίο της.
από Kauldron » 07 Οκτ 2024, 11:11 » σε Διεθνής πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 1292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Οκτ 2024, 20:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πεθερικά σκότωσαν τον γαμπρό τους στην Μπογκοτά του Κουλισταν
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 1524 Προβολές
-