Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 09 Σεπ 2023, 16:49

Χαοτικός έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:46
Πτολεμαίος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:44
Χαοτικός έγραψε:
09 Σεπ 2023, 15:16

Είναι

Δεν ξέρετε τίποτα. Εκτός αν νομίζεις ότι φτάνει η δήλωση "ξέρω" για να είναι πραγματικότητα το ότι: ξέρεις
Δεν είναι. Αλλά αν εσύ επιμένεις να λες ότι είναι, πουτσα μου. Δεν γελοιοποιουμαι εγώ στην τελική.
Εσείς κρίνετε από τον καναπέ, όταν εγώ κρίνω "από μέσα" βάσει της εμπειρίας μου με πολύ κόσμο.

Έχουμε πει κάποιοι εδώ μέσα τι παίχτηκε μάλλον.
Μια εξήγηση που είναι 800 δισεκατομμύρια φορές "πιο πιστευτη" από την δικιά σας.
Ε, μ'αυτην θα πορευτουμε, τι να κάνομε τώρα;

Με αυτήν πορεύεστε μια ζωή. Την μαλακία.
Τι να κάνουμε;
Ζούμε στο ίδιο κράτος και πρέπει να πορευτουμε ακόμη και με την μαλακία που σας δέρνει.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 09 Σεπ 2023, 16:50

πατησιωτης έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:47
Χαοτικός έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:40
πατησιωτης έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:35

Εάν ήταν κουστουμάτος θα κοίταζε να τον πλευρίσει είτε για να πάρει κανένα χαρτζιλίκι είτε για να του πάρει το πορτοφόλι. :D
Εξαρτάται από το νόημα που δίνεις στον όρο "ταξικό έγκλημα".Υποτίθεται ότι το έγκλημα χρωματίζεται από την τάξη του δράστη και όχι από την τάξη του θύματος.Εάν τώρα θέλεις να το χαρακτηρίσεις από την τάξη του θύματος και όχι του δράστη και αυτό γίνεται.Λίγα είναι τα εγκλήματα που γίνονται για πολιτικούς σκοπούς εν σχέσει με τα ποινικά.Πρέπει να είσαι 17νοεμβρίτης για να σκοτώσεις ένα πλούσιο για ταξικούς λόγους.Οι πολύ περισσότεροι κοιτάζουν να βγάλουν χρήμα από τους πλούσιους.Δεν μπορείς να πεις ταξικό έγκλημα την απαγωγή ενός πλουσίου και την απαίτηση για λύτρα.Μόνο πλουσίους όμως απαγάγουν για λύτρα,εάν κάποιος απήγαγε τον Αντώνη ή έκανε διάρρηξη στο σπίτι του για να τον κλέψει θα ήταν ηλίθιος.
Μπορείς να πεις ότι όλες οι απαγωγές για λύτρα,οι ληστείες κλπ είναι ταξικά εγκλήματα επειδή συνήθως θύματα είναι πλούσιοι;Δε νομίζω.

Ήδη αναιρούνται τα προηγούμενα που έλεγες με αυτό το ποστ σου.
Δε νομίζω.Ονομάζω ταξικά εγκλήματα όσα προκαλούνται από κάποιο πάθος ή μίσος απέναντι στην τάξη του θύματος και όχι αυτά που προκαλούνται από το γεγονός ότι ανάλογα με την τάξη του θύματος,κινδυνεύει από διαφορετικά εγκλήματα.
Όταν λες ότι σκότωσαν τον Αντώνη όχι από παρόμοιο μίσος αλλά επειδή πίστευαν ότι θα την βγάλουν καθαρή και αυτό σημαίνει ότι το έγκλημα ήταν ταξικό,θα πρέπει να ονομάσεις και την απαγωγή για λύτρα ταξικό έγκλημα κατά των πλουσίων επειδή αυτοί κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από τους φτωχούς από αυτό το έγκλημα.Υπάρχει κανείς που το κάνει αυτό;
Αγόρι μου άσε τις μαλακίες. Που θα μου πεις και τι λέω. έχω πει χίλια άλλα που ούτε τα καταλαβαίνετε ούτε μπορείτε να τα διαχειριστείτε. άσε την πλάκα τώρα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 09 Σεπ 2023, 16:51

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:49
Χαοτικός έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:44

Δεν είναι. Αλλά αν εσύ επιμένεις να λες ότι είναι, πουτσα μου. Δεν γελοιοποιουμαι εγώ στην τελική.
Εσείς κρίνετε από τον καναπέ, όταν εγώ κρίνω "από μέσα" βάσει της εμπειρίας μου με πολύ κόσμο.

Έχουμε πει κάποιοι εδώ μέσα τι παίχτηκε μάλλον.
Μια εξήγηση που είναι 800 δισεκατομμύρια φορές "πιο πιστευτη" από την δικιά σας.
Ε, μ'αυτην θα πορευτουμε, τι να κάνομε τώρα;

Τι να κάνουμε;
Ζούμε στο ίδιο κράτος και πρέπει να πορευτουμε ακόμη και με την μαλακία που σας δέρνει.
Λάθος. Αυτό το κάνω εγώ που ζω ανάμεσα σας.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 09 Σεπ 2023, 16:52

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:48
Saturn έγραψε:
09 Σεπ 2023, 15:42
Ρε συ, λέμε βγήκε η ίδια η Λάτση και είπε, εαν έσκαγα εγώ με τη ασφάλειά μου, θα τόλμαγε να με πετάξει από την μπουκαπόρτα;
H ΛΑΤΣΗ
Πάλι καλά που δεν είπε αν έσκαγε ο Αδόλφος με τα SA.
Ρε θα μας πεθάνετε λέμε.
Η "ασφάλειά της" προφανώς και υποδηλώνει και επισήμανση για το ΠΟΙΑ είναι
Θες να μου πεις, οτι εαν δήλωνε απλώς το όνομα ή ο υπαλληλάκος την αναγνώριζε, θα είχε πιθανότητες η κυρία αυτή να απωθηθεί και να σπρωχτεί στην θάλασσα.

Οκ, σταχυολογησε ό,τι θέλεις από την "κανονική ζωή" που επικαλείσαι

ΕΛΕΟΣ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 09 Σεπ 2023, 16:53

Χαοτικός έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:51
Πτολεμαίος έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Τι να κάνουμε;
Δεν σε κρατάει κάνεις με το κουμπουρι.
Υπάρχουν και τα Άσυλα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 09 Σεπ 2023, 16:54

Πτολεμαίος έγραψε:
Saturn έγραψε:
Ρε συ, λέμε βγήκε η ίδια η Λάτση και είπε, εαν έσκαγα εγώ με τη ασφάλειά μου, θα τόλμαγε να με πετάξει από την μπουκαπόρτα;
H ΛΑΤΣΗ
Ρε θα μας πεθάνετε λέμε.
H απάντηση σε αυτό είναι γιατί η Λάτση έχει ασφάλεια;φοβάται ότι αύριο οι αναρχικοί ή ο Κουτσούμπας :lol: θα κάνουν επανάσταση για να της παρουν την περιουσία ή φοβάται ότι κάποιοι θα της πάρουν τα κοσμήματα που φοράει χωρίς ασφάλεια αδιαφορώντας για την οποιαδήποτε επανάσταση;
Εάν μας πει ότι είναι ταξικό το έγκλημα κατά του Αντώνη επειδή δεν θα συνέβαινε σε αυτή τότε και η κλοπή των κοσμημάτων της είναι ταξικό έγκλημα κατά των πλουσίων διότι αυτό δεν το φοβάται ο κάθε Αντώνης.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 09 Σεπ 2023, 16:56

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:53
Χαοτικός έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:

Τι να κάνουμε;
Υπάρχουν και τα Άσυλα.
Ακριβώς έτσι φέρεσαι. Σαν ασυλοποιημένος. Γιατί ζεις σε άσυλο στον φανταστικό σου κόσμο. Γιατί αυτό νιώθετε όσοι λέτε τις ίδιες μαλακίες.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 09 Σεπ 2023, 17:00

πατησιωτης έγραψε:
09 Σεπ 2023, 15:58
Ο ηλίθιος Βαρβιτσιώτης
Η μισή κυβέρνηση στην κατηγορία Βαρβιτσιώτη ανήκει: ηλίθιοι, ανεπαγγελτοι πολιτικαντηδες, που όμως γεννήθηκαν με το σωστό επώνυμο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 09 Σεπ 2023, 17:00

Saturn έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:52
Πτολεμαίος έγραψε:
Saturn έγραψε:
H ΛΑΤΣΗ
Ρε θα μας πεθάνετε λέμε.
Θες να μου πεις, οτι εαν δήλωνε απλώς το όνομα ή ο υπαλληλάκος την αναγνώριζε, θα είχε πιθανότητες η κυρία αυτή να απωθηθεί και να σπρωχτεί στην θάλασσα.

ΕΛΕΟΣ
Κατα τα άλλα μας μιλάς και για "ταξικά" πράματα.
Απαπαπαπα
Όταν τα βρίσκεις σκούρα σε ένα μαγαζι/μια υπηρεσία, "υπαλλήλακους" βλέπεις μπροστά σου;

"Αν έσκαγα εγώ με τη ασφάλειά μου-αν έσκαγε ο Πινοσέτ με τους φρουρούς του-αν έσκαγε ο Χριστός με τους αποστόλους του" αν αν αν.

Για την κανονική ζωή μιλάμε. Μάλλον θεωρείτε ότι ζείτε κάποια θεϊκή ουτοπία απόλυτης ευδαιμονίας.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 09 Σεπ 2023, 17:01

Δηλαδή απλά αυτή η δολοφονία έχει κοινωνικές προεκτάσεις. πράγμα που το iq σας μια και αναφέρθηκε δεν μπορεί να τις συλλάβει. Δεν είναι κακό να παραμένετε στη γλίτσικη κατάσταση του μυαλού σας. Αλλά να βγάζετε και γλώσσα είναι κάπως.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2023, 17:02

Saturn έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:52
Πτολεμαίος έγραψε:
Saturn έγραψε:
H ΛΑΤΣΗ
Ρε θα μας πεθάνετε λέμε.

ΕΛΕΟΣ
Η Λάτση, σαφέστατα επιχειρεί μια πολιτικαλικορεκτίστικη αποστασιοποίηση εκ του μακρόθεν για να διαφυλάξει το κύρος των εφοπλιστικών εταιριών και όχι γιατί την έπιασε ο πόνος για την ταξική αδικία.

Και πραγματικά, είναι κωμικοτραγικός ο "στρουθοκαμηλισμός"* όσων δεν παραδέχονται ότι αυτά τα σκηνικά είναι απολύτως αποδεκτά στην καθημερινότητα όλων, αν δεν υπάρξει στο πλαίσιο θάνατος, που πέφτουν πάνω του οι προβολείς.

*Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί η συνήθης έννοια του όρου (βλέπω ό,τι θέλω να δω) είναι ένας αστικός μύθος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 09 Σεπ 2023, 17:03

πατησιωτης έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:54
Πτολεμαίος έγραψε:
Saturn έγραψε:
H ΛΑΤΣΗ
Ρε θα μας πεθάνετε λέμε.
H απάντηση σε αυτό είναι γιατί η Λάτση έχει ασφάλεια;φοβάται ότι αύριο οι αναρχικοί ή ο Κουτσούμπας :lol: θα κάνουν επανάσταση για να της παρουν την περιουσία ή φοβάται ότι κάποιοι θα της πάρουν τα κοσμήματα που φοράει χωρίς ασφάλεια αδιαφορώντας για την οποιαδήποτε επανάσταση;
Εάν μας πει ότι είναι ταξικό το έγκλημα κατά του Αντώνη επειδή δεν θα συνέβαινε σε αυτή τότε και η κλοπή των κοσμημάτων της είναι ταξικό έγκλημα κατά των πλουσίων διότι αυτό δεν το φοβάται ο κάθε Αντώνης.
Όταν η Κοινωνιολογία δεν συμφωνεί με τα πιστεύω μας τόσο το χειρότερο για την Κοινωνιολογία!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 09 Σεπ 2023, 17:05

Χαοτικός έγραψε:
09 Σεπ 2023, 17:01
Δηλαδή απλά αυτή η δολοφονία έχει κοινωνικές προεκτάσεις. πράγμα που το iq σας μια και αναφέρθηκε δεν μπορεί να τις συλλάβει. Δεν είναι κακό να παραμένετε στη γλίτσικη κατάσταση του μυαλού σας. Αλλά να βγάζετε και γλώσσα είναι κάπως.
Μια χαρά αντιλαμβάνονται τις κοινωνικές προεκτάσεις, αλλά, αν τις παραδεχτούν, τότε θα πρέπει να παραδεχτούν και τις μεγάλες κοινωνικές αδικίες, πράγμα που θα τους καταστρέψει το αφήγημα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2023, 17:06

Scouser έγραψε:
09 Σεπ 2023, 17:00
πατησιωτης έγραψε:
09 Σεπ 2023, 15:58
Ο ηλίθιος Βαρβιτσιώτης
Η μισή κυβέρνηση στην κατηγορία Βαρβιτσιώτη ανήκει: ηλίθιοι, ανεπαγγελτοι πολιτικαντηδες, που όμως γεννήθηκαν με το σωστό επώνυμο.
Σε κάθε περίπτωση, είναι μάλλον χλωμό να διαβάσει κάποιος τον ορισμό "ηλίθιος" για κάποιο στέλεχος της οποιασδήποτε κυβέρνησης ή πολιτικού σχηματισμού από τους υπερασπιστές των άλλων κομμάτων.

Συνήθως παίζουν πιο μετριοπαθείς όροι τύπου "εγώ δεν συμφωνώ με τον χ αλλά...".
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 09 Σεπ 2023, 17:07

Χαοτικός έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:56
Πτολεμαίος έγραψε:
09 Σεπ 2023, 16:53
Χαοτικός έγραψε:

Υπάρχουν και τα Άσυλα.
Ακριβώς έτσι φέρεσαι. Σαν ασυλοποιημένος. Γιατί ζεις σε άσυλο στον φανταστικό σου κόσμο. Γιατί αυτό νιώθετε όσοι λέτε τις ίδιες μαλακίες.
Ναι ναι, ο δικός μου κόσμος, που έχω έρθει στη ζωή μου σε επαφή με εκατομμύρια άτομα κάθε ηλικιας/εθνικοτητας/χρωματος/νοημοσυνης/φυλής/επαγγελματος, είναι ο φανταστικός.
Οι κομμουνιστικες σας αμπελοφιλοσοφιες του καναπεως είναι η πραγματικότητα.
Oh well.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών