Ποιος είναι αυτός, αν λες τον Σι δεν σπάει το όνομα, είναι Τζινπινγκ. Αλλά είπαμε, δεν περιμένω να το αγοράσω, το περιμένω σκέτο. Συνεχίζω με Σιαόμι mid range μέχρι να βγει κάποιο καλό Χουάγουεϊ mid range.Bazoomba έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 18:24Ο Πινγκ δακρυσε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 17:42Με χαρά και ανυπομονησία περιμένω για πρώτη φορά προϊον της Apple. Το iPhone 15 θα έχει φορτιστή USB-C.Ασυμβατότητα τέλος.
ΠΑΤΩΝΕΙ το iPhone Χ;
- Dwarven Blacksmith
Re: ΠΑΤΩΝΕΙ το iPhone Χ;

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
usb 2.0 ρεμαλακες 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Υπομονή ρε. Τους πήρε πάνω από 10 χρόνια να βάλουν δεύτερο μπουτόν στο ποντίκι, μην βιάζεσαι. Θέλει σκέψη και μελέτη το πράμα πρώτα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Και όταν φορτίζει δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, άστο αυτό κλέβεις εκκλησία

- Cecily Anne
Ρε σεις είμαι στο Xiaomi note pro 9! Έχει βγει κανένα με καλύτερη κάμερα ? Έχω ανάγκη να βγαζω πλέον φωτό και δεν με καλύπτει ιδιαιτερα.
Που'σαι νανοκινεζε? Help
Που'σαι νανοκινεζε? Help
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
s23 ultra, δε παίζει καλύτερη κάμερα.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:13Ρε σεις είμαι στο Xiaomi note pro 9! Έχει βγει κανένα με καλύτερη κάμερα ? Έχω ανάγκη να βγαζω πλέον φωτό και δεν με καλύπτει ιδιαιτερα.
Που'σαι νανοκινεζε? Help
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Όχι το μπάτζετ μου είναι επιπέδου Xiaomi.Ερμής έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:16s23 ultra, δε παίζει καλύτερη κάμερα.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:13Ρε σεις είμαι στο Xiaomi note pro 9! Έχει βγει κανένα με καλύτερη κάμερα ? Έχω ανάγκη να βγαζω πλέον φωτό και δεν με καλύπτει ιδιαιτερα.
Που'σαι νανοκινεζε? Help
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σοβαρά τώρα;Ερμής έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:16s23 ultra, δε παίζει καλύτερη κάμερα.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:13Ρε σεις είμαι στο Xiaomi note pro 9! Έχει βγει κανένα με καλύτερη κάμερα ? Έχω ανάγκη να βγαζω πλέον φωτό και δεν με καλύπτει ιδιαιτερα.
Που'σαι νανοκινεζε? Help
Θα δώσει κάποιος 1.100 ευρώπουλα για ένα κινητό που θα βγάζει μεν καλύτερες φωτό αλλά σε σύγκριση με ένα κινητό των 300 ευρώ, όμως πολύ πιο χάλια από μια DSLR των 400-500 ευρώ;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Βάλε gcam και στις ρυθμίσεις hdr+Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:13Ρε σεις είμαι στο Xiaomi note pro 9! Έχει βγει κανένα με καλύτερη κάμερα ? Έχω ανάγκη να βγαζω πλέον φωτό και δεν με καλύπτει ιδιαιτερα.
Που'σαι νανοκινεζε? Help
https://www.celsoazevedo.com/files/andr ... le-camera/
Νομιζα γενικά καλύτερη κάμερα.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:17Όχι το μπάτζετ μου είναι επιπέδου Xiaomi.Ερμής έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:16s23 ultra, δε παίζει καλύτερη κάμερα.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:13Ρε σεις είμαι στο Xiaomi note pro 9! Έχει βγει κανένα με καλύτερη κάμερα ? Έχω ανάγκη να βγαζω πλέον φωτό και δεν με καλύπτει ιδιαιτερα.
Που'σαι νανοκινεζε? Help
Τι να σου πω, δε ξερω, για φωτογραφική μηχανή δεν έχω δώσει ποτέ ουτε ένα ευρώ , δε το έχω με το άθλημα.Λοξίας έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:22Σοβαρά τώρα;Ερμής έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:16s23 ultra, δε παίζει καλύτερη κάμερα.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:13Ρε σεις είμαι στο Xiaomi note pro 9! Έχει βγει κανένα με καλύτερη κάμερα ? Έχω ανάγκη να βγαζω πλέον φωτό και δεν με καλύπτει ιδιαιτερα.
Που'σαι νανοκινεζε? Help
Θα δώσει κάποιος 1.100 ευρώπουλα για ένα κινητό που θα βγάζει μεν καλύτερες φωτό αλλά σε σύγκριση με ένα κινητό των 300 ευρώ, όμως πολύ πιο χάλια από μια DSLR των 400-500 ευρώ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Ε έχουμε φτάσει στο 12, όλο και κάτι καλύτερη θα είναι. Αλλά δεν ξέρω πως να το ποσοτικοποιήσω. Για μένα είναι good enough οι κάμερες χρόνια τώρα.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:13Ρε σεις είμαι στο Xiaomi note pro 9! Έχει βγει κανένα με καλύτερη κάμερα ? Έχω ανάγκη να βγαζω πλέον φωτό και δεν με καλύπτει ιδιαιτερα.
Που'σαι νανοκινεζε? Help

Α, είσαι σαν κι εμένα...ούτε εγώ το έχω με το άθλημα, οπότε οι φωτό του κινητού μου φτάνουν.Ερμής έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:27Τι να σου πω, δε ξερω, για φωτογραφική μηχανή δεν έχω δώσει ποτέ ουτε ένα ευρώ , δε το έχω με το άθλημα.SpoilerShowΝομιζα γενικά καλύτερη κάμερα.
Όμως για κάποιον που "χρειάζεται" καλής ποιότητας φωτό, το κινητό δεν κάνει όσο και μεγάλη ανάλυση και αν έχει.
Σύγκρινε φωτό της πανσελήνου στις 30 Αυγούστου, τραβηγμένες με το καλύτερο κινητό και με μια φτηνή DSLR των 500 ευρώ.
- Cecily Anne
Κάτσε θα το ψάξω διότι δεν έχω ιδέα!enterprise-psi έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:25Βάλε gcam και στις ρυθμίσεις hdr+Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:13Ρε σεις είμαι στο Xiaomi note pro 9! Έχει βγει κανένα με καλύτερη κάμερα ? Έχω ανάγκη να βγαζω πλέον φωτό και δεν με καλύπτει ιδιαιτερα.
Που'σαι νανοκινεζε? Help
https://www.celsoazevedo.com/files/andr ... le-camera/
- Cecily Anne
Και δεν έχω κανένα λόγο άλλο να το αλλάξω ειλικρινά, αλλά βλέπω τις φωτό και δεν τρελαίνομαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:32Ε έχουμε φτάσει στο 12, όλο και κάτι καλύτερη θα είναι. Αλλά δεν ξέρω πως να το ποσοτικοποιήσω. Για μένα είναι good enough οι κάμερες χρόνια τώρα.Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:13Ρε σεις είμαι στο Xiaomi note pro 9! Έχει βγει κανένα με καλύτερη κάμερα ? Έχω ανάγκη να βγαζω πλέον φωτό και δεν με καλύπτει ιδιαιτερα.
Που'σαι νανοκινεζε? Help
Αλήθεια; Ισχύει κάτι τέτοιο;enterprise-psi έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:09Και όταν φορτίζει δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, άστο αυτό κλέβεις εκκλησία

Ε ρε δούλεμα που έχουν να φάνε κάποιοι. Το σπλάχνο μου δηλαδή, που έφαγε παππά και πήρε i-phone. Εδώ βέβαια ήθελε να αγοράσει volkswagen, οπότε τι να πω; Πρέπει να της κάνω τεστ dna.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πατώνει η αριστερά στους νέους της θουριγγιας
από southern » 07 Ιουν 2024, 16:09 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 421 Προβολές
-