Υποθετω οτι σαλταρεις οταν βλεπεις αφρικανικης καταγωγης ελληνες να ναι 100 φορες πιο ελληνες απο οτι εσυ και το ναζιστικο χιμπατζιδικο μυαλο σου.Scouser έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 08:38https://www.pickandroll.gr/2023/09/13/a ... igirianos/ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ»
Ξεκάθαρος σχετικά με την καταγωγή του και τον τρόπο που νιώθει για την Ελλάδα και τη Νιγηρία, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στο podcast “48 minutes”.
“Νομίζω ότι οι αξίες και οι αρχές μου έρχονται από την νιγηριανή πλευρά. Κάθε φορά που πήγαινα σπίτι… οι γονείς μου είναι Νιγηριανοί. Μεγαλώσαμε σε ένα νιγηριανό σπίτι. Αλλά ο τρόπος που λειτουργώ, είναι λίγο ελληνικός, λίγο ευρωπαϊκός. Γιατί πήγα σχολείο στην Ελλάδα, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Έλληνες, Ευρωπαίοι”, είπε ο 28χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς.
“Γεννήθηκα στην Ελλάδα, εκπροσώπησα τη χώρα παίζοντας στην Εθνική, όμως στο τέλος της ημέρας όλοι ξέρουν ότι είμαι Νιγηριανός. Αγαπώ την κουλτούρα, ξέρω την κουλτούρα. Έκανα το ταξίδι εκεί με τη μητέρα μου αυτό το καλοκαίρι για πρώτη φορά. Γνώρισα τους θείους, τις θείες μου, τους παππούδες μου. Όλοι ξέρουν ότι στο τέλος της ημέρας είμαι Αφρικανός, είμαι Νιγηριανός”, επανέλαβε.
Υποθέτω ότι οφείλουμε ένα συγγνώμη σε όσους τον αποκαλούσαν Νιγηριανό τα προηγούμενα χρόνια.
Αντετοκούμπο: στο τέλος της ημέρας, είμαι Νιγηριανός
- Οργισμένος
Re: Αντετοκούμπο: στο τέλος της ημέρας, είμαι Νιγηριανός
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Τελικα απο το ειναι Ελληναρας και περισσοτερο Ελληνας απο εσενα και εσενα
Πηγαμε τωρα στο "Ειναι Φιλελληνας"

Μπορειτε να μας δειξετε κατι φιλελληνικο που εχει κανει υπερ της Ελλαδας στο εξωτερικο?
Δεν εχω δει ποτε μιση δηλωση στηριξης σε καποιο θεμα της χωρας
- NewModelArmy
Αγανακτουν από τη δήλωση Αντετοκουμπο αυτοι που περηφανευονταν για την... Ελληνιδα Τζένιφερ Ανιστον
- Υδράργυρος
Σιγα μη ζηταμε συγνωμες στους ρατσιστεςScouser έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 08:38https://www.pickandroll.gr/2023/09/13/a ... igirianos/ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ»
Ξεκάθαρος σχετικά με την καταγωγή του και τον τρόπο που νιώθει για την Ελλάδα και τη Νιγηρία, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στο podcast “48 minutes”.
“Νομίζω ότι οι αξίες και οι αρχές μου έρχονται από την νιγηριανή πλευρά. Κάθε φορά που πήγαινα σπίτι… οι γονείς μου είναι Νιγηριανοί. Μεγαλώσαμε σε ένα νιγηριανό σπίτι. Αλλά ο τρόπος που λειτουργώ, είναι λίγο ελληνικός, λίγο ευρωπαϊκός. Γιατί πήγα σχολείο στην Ελλάδα, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Έλληνες, Ευρωπαίοι”, είπε ο 28χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς.
“Γεννήθηκα στην Ελλάδα, εκπροσώπησα τη χώρα παίζοντας στην Εθνική, όμως στο τέλος της ημέρας όλοι ξέρουν ότι είμαι Νιγηριανός. Αγαπώ την κουλτούρα, ξέρω την κουλτούρα. Έκανα το ταξίδι εκεί με τη μητέρα μου αυτό το καλοκαίρι για πρώτη φορά. Γνώρισα τους θείους, τις θείες μου, τους παππούδες μου. Όλοι ξέρουν ότι στο τέλος της ημέρας είμαι Αφρικανός, είμαι Νιγηριανός”, επανέλαβε.
Υποθέτω ότι οφείλουμε ένα συγγνώμη σε όσους τον αποκαλούσαν Νιγηριανό τα προηγούμενα χρόνια.
Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τις αντιδράσεις και κυρίως το επίπεδο κάποιων... φιλελλήνων γηγενών, προτιμώ τον Αντετοκούμπο.adon99 έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 17:22
Τελικα απο το ειναι Ελληναρας και περισσοτερο Ελληνας απο εσενα και εσενα
Πηγαμε τωρα στο "Ειναι Φιλελληνας"
Μπορειτε να μας δειξετε κατι φιλελληνικο που εχει κανει υπερ της Ελλαδας στο εξωτερικο?
Δεν εχω δει ποτε μιση δηλωση στηριξης σε καποιο θεμα της χωρας
Όχι ως τον απόλυτο εκφραστή της ελληνικής φυλής αλλά ως μια θετική σύγχρονη μετάλλαξη της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι εγινε μπουμπη ειναι τελικα Ελληνας οποιος λαμβάνει Ελληνικη παιδεια οπως λεγανε τα ορφανα του Σφαγεα σταλιν η οχι?
Με λίγα λόγια παίζουμε πλέον στη φάση που οι παρθενοκτίστες που ούτε ένα βελανίδι της προκοπής δεν μπορούν να συλλέξουν, την έχουν δει και μπασκετμπολίστες που μοιράζουν διεθνείς τάπες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
ο μπουμπης ειναι τροτσκιστης οποτε δεν τον αφορα το τι θα εκανε ο στλαιν

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό το στο τέλος της ημέρας ειμαι Νιγηριανός μπορεί τελικά να ήταν σεξουαλικό υπονοούμενο, και να εννοούσε "όσο νυχτώνει η πούτσα μεγαλώνει", θέλοντας να φλεξάρει υποσυνείδητα τις σεξουαλικές βραδινές τoυ επιδόσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Σεπ 2023, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 10:13Στην ομάδα μου θα ήθελα να παίζουν μόνο λευκοί Έλληνες όπως ο Γουόλκαπ, ο Ντόρσει και τα άλλα παιδιά.vantono έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 10:04Ας παίξει και ως Μαλαισιανός πολίτης, αρκεί να παίζει στην ομάδα μας και να σπέρνει!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 10:01Χεστηκαμε τι νιώθει ο καθείς. Δικό του θέμα. Το δικό μας θέμα είναι να παίξει στους ολυμπιακους ως Έλληνας πολίτης.

100% Ελληνας ειναι. Το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να βολέψει τον αχρηστο αδερφό του.
Οκ, όποιος δεν εστίασε σ' αυτό αλλά στα αλλούτερα που τον βολεύουν
είναι παπαρομαριτσιώτης."Μεγαλώσαμε σε ένα νιγηριανό σπίτι. Αλλά ο τρόπος που λειτουργώ, είναι λίγο ελληνικός, λίγο ευρωπαϊκός. Γιατί πήγα σχολείο στην Ελλάδα, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Έλληνες, Ευρωπαίοι”
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Είναι επειδή στο τέλος της ημέρας έρχεται η μέλαινα νυξ.Αντετοκούμπο: στο τέλος της ημέρας, είμαι Νιγηριανός
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- vantono
Οταν ξυπνάει το πρωί και τρώει το φυστικοβουτυρίσιο πρωινό του δάσκαλε, ως Έλλην το τρώει, έχει σημασία.

Τη νυχτα ας γινεται Νιγηριανός, δεν μας νοιάζει τι κανει στο κρεβάτι του.
O Κυργιος που γεννηθηκε στην Αυστραλια που εχει Πατερα Ελληνα και Ελληνικό ονομα
Δεν εχει πει ποτε οτι ειναι Ελληνας αλλα Αυστραλος
Δεν εχει πει ποτε οτι ειναι Ελληνας αλλα Αυστραλος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 461 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εγκεφαλικό της ημέρας
από hellegennes » 03 Οκτ 2024, 19:28 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 45 Απαντήσεις
- 1454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
04 Οκτ 2024, 23:25
-