Μου ανέφεραν κι εμένα χθες δυσάρεστο συμβάν στο εκλογικό μου κέντρο. Μία τύπισσα είπε "αν βγει ο Κασσελάκης πώς μπορώ να διαγραφώ από μέλος"; Μιλάμε για περιπτώσεις παρωχημένης αριστεράς που αν δεν είσαι αντι-αμερικάνος, μπατίρης, βρομιάρης, ατημέλητος και χωρίς όλα σου τα δόντια δεν μπορείς να έχεις προοδευτικές, σοσιαλδημοκρατικές ιδέες. Ελπίζω σε επάνοδο της ενότητας και η πόλωση να οφείλεται στην ψυχολογική πίεση της ανταγωνιστικής διαδικασίας.Highlander έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 11:29Τα πήγε καλά και η αχτσιογλου. Ο αριθμός ψήφων που φαίνεται να έχει πάρει είναι πολύ μεγάλος εάν σκεφτείς ότι στις εκλογές θα πήγαινε πολύ μικρότερος αριθμός ψηφοφόρων και πολλοί που θα την ψηφιζαμε τελικά ψηφίσαμε Στεφαναρα. Πάντως έβγαλε πολλη πόλωση και αγριάδα χθες μετά τα αποτελέσματα και κάνει κακό αυτό.
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Λίνο Βεντούρα
Είναι σε κίνδυνο ο προοδευτισμός™ σύντροφε;Jimmy81 έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 11:38Μου ανέφεραν κι εμένα χθες δυσάρεστο συμβάν στο εκλογικό μου κέντρο. Μία τύπισσα είπε "αν βγει ο Κασσελάκης πώς μπορώ να διαγραφώ από μέλος"; Μιλάμε για περιπτώσεις παρωχημένης αριστεράς που αν δεν είσαι αντι-αμερικάνος, μπατίρης, βρομιάρης, ατημέλητος και χωρίς όλα σου τα δόντια δεν μπορείς να έχεις προοδευτικές, σοσιαλδημοκρατικές ιδέες. Ελπίζω σε επάνοδο της ενότητας και η πόλωση να οφείλεται στην ψυχολογική πίεση της ανταγωνιστικής διαδικασίας.Highlander έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 11:29Τα πήγε καλά και η αχτσιογλου. Ο αριθμός ψήφων που φαίνεται να έχει πάρει είναι πολύ μεγάλος εάν σκεφτείς ότι στις εκλογές θα πήγαινε πολύ μικρότερος αριθμός ψηφοφόρων και πολλοί που θα την ψηφιζαμε τελικά ψηφίσαμε Στεφαναρα. Πάντως έβγαλε πολλη πόλωση και αγριάδα χθες μετά τα αποτελέσματα και κάνει κακό αυτό.
-
Να ξερεις παντως οτι οσο δεν ψηφιζεις ΝΔ, στηριζεις αυτον και το πρόγραμμά του.
Ξεκάθαρα πράγματα
Εγώ νομίζω ότι τα πράγματα είναι (ως συνήθως) πιο απλά.
Ο Τσίπρας, μετά από την συμπεριφορά των μανδαρίνων (που ξέχασαν, μάλλον, ότι αν δεν ήταν ο Τσίπρας θα ήταν ένα κόμμα του 3,5%), τα πήρε στο κρανίο κι αποφάσισε, πρώτον, να τους αφήσει να γίνουν ένα μπουρδέλο (το πέτυχε) και, δεύτερον, να τούς πάρει το κόμμα μέσα σε 2 μήνες μ' έναν τύπο, τον Κασσελάκη, που τον ήξεραν 20-30 άνθρωποι, όλοι κι όλοι, μέσα στο κόμμα. Και κατά πως φαίνεται, θα τα καταφέρει.
Τράβηξε πίσω τον Παυλή, γιατί ακόμα κι ο Στέφανος χρειάζεται ένα μαντρόσκυλο για τη βρόμικη δουλειά, κι έβαλε τον Παππά να μαζέψει τις διαρροές των προεδρικών, που έχω τη γνώμη ότι στην μεγάλη τους πλειονότητα θα πάνε στον Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο (αφού πρώτα εξασφαλιστεί ο ρόλος του Παππά στο νέο σκηνικό).
Εν τω μεταξύ, φρόντισε να στείλει και μηνύματα (π.χ. δηλώσεις Γεροβασίλη, Αποστολάκη κλπ) σε όσους μανδαρίνους απειλούσαν (και απειλούν) με διάσπαση, ότι οι διασπάσεις δεν είναι πάντοτε κακές. "Όσοι πιστοί, προσέλθετε (με σκοπό να ξαναγίνουμε κόμμα εξουσίας)", οι υπόλοιποι τραβάτε το δρόμο του Παναγιώτη, του Γιάνη και της Ζωίτσας και καλή σας τύχη.
Όσο για το γεγονός ότι ο Κασσελάκης δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής, no problemo, είναι εκλεγμένος ο Τσίπρας.
Αναμένουμε την 24/9 για να δούμε αν θα τελεσφορήσει το σχέδιο.
Ο Τσίπρας, μετά από την συμπεριφορά των μανδαρίνων (που ξέχασαν, μάλλον, ότι αν δεν ήταν ο Τσίπρας θα ήταν ένα κόμμα του 3,5%), τα πήρε στο κρανίο κι αποφάσισε, πρώτον, να τους αφήσει να γίνουν ένα μπουρδέλο (το πέτυχε) και, δεύτερον, να τούς πάρει το κόμμα μέσα σε 2 μήνες μ' έναν τύπο, τον Κασσελάκη, που τον ήξεραν 20-30 άνθρωποι, όλοι κι όλοι, μέσα στο κόμμα. Και κατά πως φαίνεται, θα τα καταφέρει.
Τράβηξε πίσω τον Παυλή, γιατί ακόμα κι ο Στέφανος χρειάζεται ένα μαντρόσκυλο για τη βρόμικη δουλειά, κι έβαλε τον Παππά να μαζέψει τις διαρροές των προεδρικών, που έχω τη γνώμη ότι στην μεγάλη τους πλειονότητα θα πάνε στον Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο (αφού πρώτα εξασφαλιστεί ο ρόλος του Παππά στο νέο σκηνικό).
Εν τω μεταξύ, φρόντισε να στείλει και μηνύματα (π.χ. δηλώσεις Γεροβασίλη, Αποστολάκη κλπ) σε όσους μανδαρίνους απειλούσαν (και απειλούν) με διάσπαση, ότι οι διασπάσεις δεν είναι πάντοτε κακές. "Όσοι πιστοί, προσέλθετε (με σκοπό να ξαναγίνουμε κόμμα εξουσίας)", οι υπόλοιποι τραβάτε το δρόμο του Παναγιώτη, του Γιάνη και της Ζωίτσας και καλή σας τύχη.
Όσο για το γεγονός ότι ο Κασσελάκης δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής, no problemo, είναι εκλεγμένος ο Τσίπρας.
Αναμένουμε την 24/9 για να δούμε αν θα τελεσφορήσει το σχέδιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 18 Σεπ 2023, 11:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και καλά ότι δηλαδή οι Αμερικανοί χρειάζονται τον Κασσελάκη και τον οποιοδήποτε Κασσελάκη για να κάνουν ό,τι ακριβώς τους καβλώσει στην Ελλάδα ανά πάσα στιγμή. Στ'αρχίδια των Αμερικανών είτε βγει ο Κασσελάκης είτε ο Κασιδιάρης είτε ο Κουτσούμπας.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Την Εφαρα εγω την ειχα σιγουρη με ΟΧΙτζίδικο ποσοστό οτι θα έβγαινε, αν δεν εσκαγε ο Κασσελάκης. Τα ελεγα και για αυτην, μεχρι την προΚασελ εποχή. Αλλά τωρα τα πηγε απροσμενα καλά, περιμενα οτι θα την εξαφάνιζε ο Κασελ.Highlander έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 11:29Τα πήγε καλά και η αχτσιογλου. Ο αριθμός ψήφων που φαίνεται να έχει πάρει είναι πολύ μεγάλος εάν σκεφτείς ότι στις εκλογές θα πήγαινε πολύ μικρότερος αριθμός ψηφοφόρων και πολλοί που θα την ψηφιζαμε τελικά ψηφίσαμε Στεφαναρα. Πάντως έβγαλε πολλη πόλωση και αγριάδα χθες μετά τα αποτελέσματα και κάνει κακό αυτό.
Για την πολωση και την αγριαδα δεν ξερω κατι, δεν παρακολουθησα καν την αναμετρηση, τις ειδησεις, ουτε καν τι γραφτηκε στο πχορουμ εδω στο νημα απο χθες νωρις το μεσημερι δεν διαβασα.
Και η πόλωση και η αγριαδα μεσα στο παιχνιδι ειναι, ας δουμε και λίγο νετφλιξιάρικο πιασάρικο σηριαλ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 18 Σεπ 2023, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Ετσι ακριβώς!

Εγω τον λέω παιδί της Αμερικής και του Μπαμπά Σόρος μονο και μονο για να τριγκάρω τους εθνολαϊκιστές ψέκες.
- Highlander
Jimmy81 έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 11:38Μου ανέφεραν κι εμένα χθες δυσάρεστο συμβάν στο εκλογικό μου κέντρο. Μία τύπισσα είπε "αν βγει ο Κασσελάκης πώς μπορώ να διαγραφώ από μέλος"; Μιλάμε για περιπτώσεις παρωχημένης αριστεράς που αν δεν είσαι αντι-αμερικάνος, μπατίρης, βρομιάρης, ατημέλητος και χωρίς όλα σου τα δόντια δεν μπορείς να έχεις προοδευτικές, σοσιαλδημοκρατικές ιδέες. Ελπίζω σε επάνοδο της ενότητας και η πόλωση να οφείλεται στην ψυχολογική πίεση της ανταγωνιστικής διαδικασίας.Highlander έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 11:29Τα πήγε καλά και η αχτσιογλου. Ο αριθμός ψήφων που φαίνεται να έχει πάρει είναι πολύ μεγάλος εάν σκεφτείς ότι στις εκλογές θα πήγαινε πολύ μικρότερος αριθμός ψηφοφόρων και πολλοί που θα την ψηφιζαμε τελικά ψηφίσαμε Στεφαναρα. Πάντως έβγαλε πολλη πόλωση και αγριάδα χθες μετά τα αποτελέσματα και κάνει κακό αυτό.

- Eθνικοκοινωνιστης
πιο αμερικανικο γουπατο πεθαινεις

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
εχεις γνωση των πολιτικων καταστασεων στα γουπατα της λατινικης αμερικης μπρο?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Highlander
Καλά το ότι θα έβγαινε η Έφη με τεράστια διαφορά ήταν δεδομένο. Θέλω να πω γενικά και ο Τσακαλώτος ούτε ο ίδιος ήθελε να βγει και πήγαινε λίγο σαν αγγαρεία. Ο Παππάς προφανώς δεν τραβάει πέρα από κάποιους φανατικούς που έχει. Ο Τζουμάκας ασχολίαστο.vantono έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 11:47Την Εφαρα εγω την ειχα σιγουρη με ΟΧΙτζίδικο ποσοστό οτι θα έβγαινε, αν δεν εσκαγε ο Κασσελάκης. Τα ελεγα και για αυτην, μεχρι την προΚασελ εποχή. Αλλά τωρα τα πηγε απροσμενα καλά, περιμενα οτι θα την εξαφάνιζε ο Κασελ.Highlander έγραψε: ↑18 Σεπ 2023, 11:29Τα πήγε καλά και η αχτσιογλου. Ο αριθμός ψήφων που φαίνεται να έχει πάρει είναι πολύ μεγάλος εάν σκεφτείς ότι στις εκλογές θα πήγαινε πολύ μικρότερος αριθμός ψηφοφόρων και πολλοί που θα την ψηφιζαμε τελικά ψηφίσαμε Στεφαναρα. Πάντως έβγαλε πολλη πόλωση και αγριάδα χθες μετά τα αποτελέσματα και κάνει κακό αυτό.
Για την πολωση και την αγριαδα δεν ξερω κατι, δεν παρακολουθησα καν την αναμετρηση, τις ειδησεις, ουτε καν τι γραφτηκε στο πχορουμ εδω στο νημα απο χθες νωρις το μεσημερι δεν διαβασα.
Και η πόλωση και η αγριαδα μεσα στο παιχνιδι ειναι, ας δουμε και λίγο νετφλιξιάρικο πιασάρικο σηριαλ.

Απλά θα ήταν πολύ μικρός ο αριθμός των ψηφοφόρων, δηλαδή έλεγαν για 20-30 χιλιάδες. Με την εμφάνιση κασελακη υπολόγιζαν να πάει 50-70 χιλιάδες.
Τελικά πήγε 150 χιλιάδες άλλα παρόλαυτα και η ίδια η αχτσιογλου κράτησε καλά σε ποσοστό
Λέω για τις δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα.
- vantono
Αν ειχε περισσότερο χιουμορ (γιατι χιουμορ εχει) οταν τον ρωτησε "τι θα φανε" επρεπε να απαντούσε "πίτσες Βιλγάρικες".
- Μαδουραίος
- Highlander
Και ο κουλης κασελακη θα ψηφισει στις επομενες εκλογες
Το αφεντικο που εκανε εναν ψυχακια πρωθυπουργο τωρα επελεξε τον αλλον
Το αφεντικο που εκανε εναν ψυχακια πρωθυπουργο τωρα επελεξε τον αλλον
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ - Ψηφιζουμε Στεφανο για την νικη
από pikey25 » 16 Σεπ 2023, 18:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Σεπ 2023, 01:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αχτσιόγλου για πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ
από έργο_μακέτο » 10 Ιουν 2023, 21:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 113 Απαντήσεις
- 5124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
11 Ιούλ 2023, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
από Archer29 » 06 Οκτ 2024, 04:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 188 Απαντήσεις
- 4853 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Οκτ 2024, 22:19
-