Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 18 Σεπ 2023, 11:38

Highlander έγραψε:
18 Σεπ 2023, 11:29
vantono έγραψε:
18 Σεπ 2023, 11:19
Σας είπα, σε προηγουμενες σελιδες πριν μερες, σαν να παίζει εθνικη Ελλαδος με all star Σιτυ και Ρεάλ. Εμένα το μονο που μου κανει εντύπωση, ειναι και το σχετικά μικρό ποσοστό. Τον περίμενα τουλαχιστον ανω του 50%.
Τα πήγε καλά και η αχτσιογλου. Ο αριθμός ψήφων που φαίνεται να έχει πάρει είναι πολύ μεγάλος εάν σκεφτείς ότι στις εκλογές θα πήγαινε πολύ μικρότερος αριθμός ψηφοφόρων και πολλοί που θα την ψηφιζαμε τελικά ψηφίσαμε Στεφαναρα. Πάντως έβγαλε πολλη πόλωση και αγριάδα χθες μετά τα αποτελέσματα και κάνει κακό αυτό.
Μου ανέφεραν κι εμένα χθες δυσάρεστο συμβάν στο εκλογικό μου κέντρο. Μία τύπισσα είπε "αν βγει ο Κασσελάκης πώς μπορώ να διαγραφώ από μέλος"; Μιλάμε για περιπτώσεις παρωχημένης αριστεράς που αν δεν είσαι αντι-αμερικάνος, μπατίρης, βρομιάρης, ατημέλητος και χωρίς όλα σου τα δόντια δεν μπορείς να έχεις προοδευτικές, σοσιαλδημοκρατικές ιδέες. Ελπίζω σε επάνοδο της ενότητας και η πόλωση να οφείλεται στην ψυχολογική πίεση της ανταγωνιστικής διαδικασίας.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 18 Σεπ 2023, 11:42

Jimmy81 έγραψε:
18 Σεπ 2023, 11:38
Highlander έγραψε:
vantono έγραψε:
Σας είπα, σε προηγουμενες σελιδες πριν μερες, σαν να παίζει εθνικη Ελλαδος με all star Σιτυ και Ρεάλ. Εμένα το μονο που μου κανει εντύπωση, ειναι και το σχετικά μικρό ποσοστό. Τον περίμενα τουλαχιστον ανω του 50%.
Τα πήγε καλά και η αχτσιογλου. Ο αριθμός ψήφων που φαίνεται να έχει πάρει είναι πολύ μεγάλος εάν σκεφτείς ότι στις εκλογές θα πήγαινε πολύ μικρότερος αριθμός ψηφοφόρων και πολλοί που θα την ψηφιζαμε τελικά ψηφίσαμε Στεφαναρα. Πάντως έβγαλε πολλη πόλωση και αγριάδα χθες μετά τα αποτελέσματα και κάνει κακό αυτό.
Μου ανέφεραν κι εμένα χθες δυσάρεστο συμβάν στο εκλογικό μου κέντρο. Μία τύπισσα είπε "αν βγει ο Κασσελάκης πώς μπορώ να διαγραφώ από μέλος"; Μιλάμε για περιπτώσεις παρωχημένης αριστεράς που αν δεν είσαι αντι-αμερικάνος, μπατίρης, βρομιάρης, ατημέλητος και χωρίς όλα σου τα δόντια δεν μπορείς να έχεις προοδευτικές, σοσιαλδημοκρατικές ιδέες. Ελπίζω σε επάνοδο της ενότητας και η πόλωση να οφείλεται στην ψυχολογική πίεση της ανταγωνιστικής διαδικασίας.
Είναι σε κίνδυνο ο προοδευτισμός™ σύντροφε;
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 18 Σεπ 2023, 11:44

southern έγραψε:
18 Σεπ 2023, 11:34
Θέλει και παρένθετη μάνα ο τύπος!! Κανονικά έπρεπε να απαγορεύεται στους ομοφυλόφιλους να χρησιμοποιουν παρένθετες μητέρες. Είναι εκμετάλλευση ανθρώπου.
Η φύση δεν επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους να τεκνοποιουν.
Να ξερεις παντως οτι οσο δεν ψηφιζεις ΝΔ, στηριζεις αυτον και το πρόγραμμά του.

Ξεκάθαρα πράγματα

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 18 Σεπ 2023, 11:44

Εγώ νομίζω ότι τα πράγματα είναι (ως συνήθως) πιο απλά.
Ο Τσίπρας, μετά από την συμπεριφορά των μανδαρίνων (που ξέχασαν, μάλλον, ότι αν δεν ήταν ο Τσίπρας θα ήταν ένα κόμμα του 3,5%), τα πήρε στο κρανίο κι αποφάσισε, πρώτον, να τους αφήσει να γίνουν ένα μπουρδέλο (το πέτυχε) και, δεύτερον, να τούς πάρει το κόμμα μέσα σε 2 μήνες μ' έναν τύπο, τον Κασσελάκη, που τον ήξεραν 20-30 άνθρωποι, όλοι κι όλοι, μέσα στο κόμμα. Και κατά πως φαίνεται, θα τα καταφέρει.
Τράβηξε πίσω τον Παυλή, γιατί ακόμα κι ο Στέφανος χρειάζεται ένα μαντρόσκυλο για τη βρόμικη δουλειά, κι έβαλε τον Παππά να μαζέψει τις διαρροές των προεδρικών, που έχω τη γνώμη ότι στην μεγάλη τους πλειονότητα θα πάνε στον Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο (αφού πρώτα εξασφαλιστεί ο ρόλος του Παππά στο νέο σκηνικό).
Εν τω μεταξύ, φρόντισε να στείλει και μηνύματα (π.χ. δηλώσεις Γεροβασίλη, Αποστολάκη κλπ) σε όσους μανδαρίνους απειλούσαν (και απειλούν) με διάσπαση, ότι οι διασπάσεις δεν είναι πάντοτε κακές. "Όσοι πιστοί, προσέλθετε (με σκοπό να ξαναγίνουμε κόμμα εξουσίας)", οι υπόλοιποι τραβάτε το δρόμο του Παναγιώτη, του Γιάνη και της Ζωίτσας και καλή σας τύχη.
Όσο για το γεγονός ότι ο Κασσελάκης δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής, no problemo, είναι εκλεγμένος ο Τσίπρας.
Αναμένουμε την 24/9 για να δούμε αν θα τελεσφορήσει το σχέδιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 18 Σεπ 2023, 11:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 18 Σεπ 2023, 11:45

Και καλά ότι δηλαδή οι Αμερικανοί χρειάζονται τον Κασσελάκη και τον οποιοδήποτε Κασσελάκη για να κάνουν ό,τι ακριβώς τους καβλώσει στην Ελλάδα ανά πάσα στιγμή. Στ'αρχίδια των Αμερικανών είτε βγει ο Κασσελάκης είτε ο Κασιδιάρης είτε ο Κουτσούμπας.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 18 Σεπ 2023, 11:47

Highlander έγραψε:
vantono έγραψε:
Την Εφαρα εγω την ειχα σιγουρη με ΟΧΙτζίδικο ποσοστό οτι θα έβγαινε, αν δεν εσκαγε ο Κασσελάκης. Τα ελεγα και για αυτην, μεχρι την προΚασελ εποχή. Αλλά τωρα τα πηγε απροσμενα καλά, περιμενα οτι θα την εξαφάνιζε ο Κασελ.

Για την πολωση και την αγριαδα δεν ξερω κατι, δεν παρακολουθησα καν την αναμετρηση, τις ειδησεις, ουτε καν τι γραφτηκε στο πχορουμ εδω στο νημα απο χθες νωρις το μεσημερι δεν διαβασα.
Και η πόλωση και η αγριαδα μεσα στο παιχνιδι ειναι, ας δουμε και λίγο νετφλιξιάρικο πιασάρικο σηριαλ. :8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 18 Σεπ 2023, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 18 Σεπ 2023, 11:49

micmic έγραψε:
18 Σεπ 2023, 11:45
Και καλά ότι δηλαδή οι Αμερικανοί χρειάζονται τον Κασσελάκη και τον οποιοδήποτε Κασσελάκη για να κάνουν ό,τι ακριβώς τους καβλώσει στην Ελλάδα ανά πάσα στιγμή. Στ'αρχίδια των Αμερικανών είτε βγει ο Κασσελάκης είτε ο Κασιδιάρης είτε ο Κουτσούμπας.
Ετσι ακριβώς! :smt023
Εγω τον λέω παιδί της Αμερικής και του Μπαμπά Σόρος μονο και μονο για να τριγκάρω τους εθνολαϊκιστές ψέκες.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 18 Σεπ 2023, 11:50

Jimmy81 έγραψε:
18 Σεπ 2023, 11:38
Highlander έγραψε:
vantono έγραψε:
:+1:

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 18 Σεπ 2023, 11:52

πιο αμερικανικο γουπατο πεθαινεις :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 18 Σεπ 2023, 11:54

micmic έγραψε:
18 Σεπ 2023, 11:45
εχεις γνωση των πολιτικων καταστασεων στα γουπατα της λατινικης αμερικης μπρο? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 18 Σεπ 2023, 11:54

vantono έγραψε:
18 Σεπ 2023, 11:47
Highlander έγραψε:
vantono έγραψε:
Την Εφαρα εγω την ειχα σιγουρη με ΟΧΙτζίδικο ποσοστό οτι θα έβγαινε, αν δεν εσκαγε ο Κασσελάκης. Τα ελεγα και για αυτην, μεχρι την προΚασελ εποχή. Αλλά τωρα τα πηγε απροσμενα καλά, περιμενα οτι θα την εξαφάνιζε ο Κασελ.

Για την πολωση και την αγριαδα δεν ξερω κατι, δεν παρακολουθησα καν την αναμετρηση, τις ειδησεις, ουτε καν τι γραφτηκε στο πχορουμ εδω στο νημα απο χθες νωρις το μεσημερι δεν διαβασα.
Και η πόλωση και η αγριαδα μεσα στο παιχνιδι ειναι, ας δουμε και λίγο νετφλιξιάρικο πιασάρικο σηριαλ. :8)
Καλά το ότι θα έβγαινε η Έφη με τεράστια διαφορά ήταν δεδομένο. Θέλω να πω γενικά και ο Τσακαλώτος ούτε ο ίδιος ήθελε να βγει και πήγαινε λίγο σαν αγγαρεία. Ο Παππάς προφανώς δεν τραβάει πέρα από κάποιους φανατικούς που έχει. Ο Τζουμάκας ασχολίαστο. :003:
Απλά θα ήταν πολύ μικρός ο αριθμός των ψηφοφόρων, δηλαδή έλεγαν για 20-30 χιλιάδες. Με την εμφάνιση κασελακη υπολόγιζαν να πάει 50-70 χιλιάδες.
Τελικά πήγε 150 χιλιάδες άλλα παρόλαυτα και η ίδια η αχτσιογλου κράτησε καλά σε ποσοστό
Λέω για τις δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 18 Σεπ 2023, 11:55

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
18 Σεπ 2023, 11:52

πιο αμερικανικο γουπατο πεθαινεις :102:
Αν ειχε περισσότερο χιουμορ (γιατι χιουμορ εχει) οταν τον ρωτησε "τι θα φανε" επρεπε να απαντούσε "πίτσες Βιλγάρικες".

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 » 18 Σεπ 2023, 11:57

Και ο κουλης κασελακη θα ψηφισει στις επομενες εκλογες

Το αφεντικο που εκανε εναν ψυχακια πρωθυπουργο τωρα επελεξε τον αλλον

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”