Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 23 Σεπ 2023, 15:40

aLiCat έγραψε:
23 Σεπ 2023, 10:40
Casp έγραψε:
23 Σεπ 2023, 03:23
Πειτε μου γιατι ενω εγω βλεπω αυτα τα πραγματα και τα ξερω, να θελω να συνεχιζω να ειμαι μαζι του γμτ
Για πολλούς λόγους, αλλά σημασία έχει πως για σένα, συναισθηματικά, ο κύκλος αυτός δεν έχει στ'αλήθεια κλείσει.

Κόντρα σ'αυτό που λέμε κοινή λογική, εγώ θα σου συνιστούσα να επιστρέψεις, αν αυτό είναι εφικτό.
Μείνε ακόμα μαζί του, μέχρι να βεβαιωθείς (αν όχι πως τον σιχάθηκες) πως έπαψες εντελώς να τον αγαπάς και να τον αποζητάς. :102:
Και μπορεί με να σου κοστίσει κάποιο χρόνο, αλλά θα πας στην επόμενη (καλύτερη και πιο νορμάλ εύχομαι σχέση σου), ελεύθερη, απαλλαγμένη από "βαρίδια" του παρελθόντος, μετανιώματα, αμφιβολίες, κλπ.
Είναι εξαρτημένη , σε μια δύσκολη περίοδο της χάρισε ένα αποκούμπι το οποίο έχει μεγενθύνει λόγω ιψδ εξάλλου ο έρωτας έχει πολλά κοινά σημεία με την ocd.
Μελετήθηκε καλά και αποφασίστηκε σιγά μην την αφήσει...
Η μονομαχία γίνεται για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι σε αυτήν την "σχέση" ανταλλαγής.
Χάσιμο χρόνου θα εναι αλικατ συν του ότι θα δυσκολεύεται πιο πολύ μέρα με την μέρα.
Αξίζει και της αξίζει κάτι καλύτερο και προπαντός κάτι αληθινό αρκεί βεβαίως να κοιτάξει λίγο τον εαυτό της.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 23 Σεπ 2023, 15:44

Casp έγραψε:
23 Σεπ 2023, 14:35
Διαβαζω τι λετε παιδια αλλα ειναι αυτο που ειπε η αλικατ. Οσο ειμαι ερωτευμενη μαζι του και νιωθω συναισθηματα αγαπης, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να προχωρησω. Δεν θελετε να δειτε πώς ημουν χθες. Εκλαιγα και παλευα ολη μερα να μην του στειλω μηνυμα. Ημουν με τα παιδια, ημουν μια χαρα και με το που εφυγαν αντεξα μισαωρο μονη μου στο σπιτι χωρις να του στειλω μηνυμα. Και το ενα εφερε το αλλο και κατεληξε εδω να μιλαμε, εκει που ελεγα πως δεν πρεπει να λυγισω και να τον ξαναδω, ποσο μαλλον να ξαναμπει στο σπιτι.

Δεν το αντεχω αυτο που γινεται, ηταν μαρτυριο χθες και δεν εχω την δυναμη να το αντεξω για αλλες τοσες μερες μεχρι να απαλυνθει ο πονος… του εστειλα σημερα και του ειπα να ερθει αυριο το βραδυ να μιλησουμε για να αποφασισουμε τι θα κανουμε και του ειπα οτι θελω να συζητησουμε και για κατι που με ενοχλει που δεν το εχουμε ξανασυζητησει μεχρι τωρα. Θα του πω για την τσιγκουνια του και αν δεχεται να βαζουμε στην ακρη ΜΑΖΙ λεφτα, ιδιο ποσο, για τα εξοδα του σουπερμαρκετ και τα φαγητα/ποτα/καφεδες οταν βγαινουμε εξω μαζι, γιατι κοροϊδο δεν ειμαι, και θα του τα πω ολα μαζεμενα και οτι καταλαβαινω τι γινεται και ποσο σφικτος ειναι με τα λεφτα. Αν δεν το παραδεχτει ή δεν συμφωνησει να το κανουμε, τοτε ναι εκει θα κανω την καρδια μου πετρα και θα παει στο καλο γιατι αν δεν δεχτει θα ειναι φως φαναρι πως εκμεταλλευεται την κατασταση και αν το ξερω αυτο, ακομα και αν τον αγαπαω, δεν θα μπορω να κανω τιποτα για να συνεχισουμε.

Για τα υπολοιπα μας θεματα, θα παω ψυχολογο. Δευτερα πρωι θα παρω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου. Οχι μονο για τα δικα μας θεματα αλλα και για τις σκεψεις αυτοκτονιας που με πιανουν πού και πού.

Επισης δεν εχω κανεναν καβαντζα. Και να χωριζαμε, δεν θα εκανα σχεση με αλλον μεχρι να ενιωθα οτι οντως τον εχω ξεπερασει. (Και βασικα βλακειες, εδω και 30 χρονια δεν εβλεπα κανεναν και δεν ενδιαφερομουν και ξαφνικα με το που χωρισω θα παω να ξανακανω σχεση; Μιλατε σοβαρα; ). Βασικα, μετα απο ολα αυτα που εγιναν, δεν θα εκανα καν σχεση. Θα ηθελα την ησυχια και την ηρεμια μου. Πλας το οτι αυτα ειναι τυχερα. Αυτος ο ανθρωπος μου εκανε το κλικ και γι αυτο προχωρησα μαζι του.
Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κανεις προτού μπεις σε σχέση ήταν αυτό με τον ψυχολόγο.
Πιο κλικ; Άκουγες ότι ήθελες να ακούσεις.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 23 Σεπ 2023, 16:00

Casp έγραψε:
23 Σεπ 2023, 14:35

Επισης δεν εχω κανεναν καβαντζα. Και να χωριζαμε, δεν θα εκανα σχεση με αλλον μεχρι να ενιωθα οτι οντως τον εχω ξεπερασει. (Και βασικα βλακειες, εδω και 30 χρονια δεν εβλεπα κανεναν και δεν ενδιαφερομουν και ξαφνικα με το που χωρισω θα παω να ξανακανω σχεση; Μιλατε σοβαρα; ). Βασικα, μετα απο ολα αυτα που εγιναν, δεν θα εκανα καν σχεση. Θα ηθελα την ησυχια και την ηρεμια μου. Πλας το οτι αυτα ειναι τυχερα. Αυτος ο ανθρωπος μου εκανε το κλικ και γι αυτο προχωρησα μαζι του.
Πάντως μη περιμένεις με τη συζήτηση να αλλάξει, όσο λογικά και σωστά κι αν είναι αυτά που έχεις να του πεις (κι όσο κι αν θα συμφωνήσει κι εκείνος).
Στην καλύτερη περίπτωση, η όποια βελτίωση, θα είναι προσωρινή. :102:

Τουναντίον, θα σε ωφελούσε μια συζήτηση μόνη, τετ α τετ με τον εαυτό σου. Κάνε έναν απολογισμό, αυτοκριτική, δες τι σε τράβηξε στον συγκεκριμένο άνθρωπο, βρες τις δικές σου απαντήσεις, παράλληλα με την ψυχολογική επαγγελματική υποστήριξη στην οποία, πολύ ορθά, αποφάσισες να προχωρήσεις.
Αν μη τι άλλο, είναι ο καλύτερος τρόπος προκειμένου να αποφύγεις μελλοντικά να σου κάνουν το σωστό κλικ, οι λάθος για σένα άνθρωποι .
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 23 Σεπ 2023, 16:02

ksk έγραψε:
23 Σεπ 2023, 15:40
aLiCat έγραψε:
23 Σεπ 2023, 10:40
Casp έγραψε:
23 Σεπ 2023, 03:23
Πειτε μου γιατι ενω εγω βλεπω αυτα τα πραγματα και τα ξερω, να θελω να συνεχιζω να ειμαι μαζι του γμτ
Για πολλούς λόγους, αλλά σημασία έχει πως για σένα, συναισθηματικά, ο κύκλος αυτός δεν έχει στ'αλήθεια κλείσει.

Κόντρα σ'αυτό που λέμε κοινή λογική, εγώ θα σου συνιστούσα να επιστρέψεις, αν αυτό είναι εφικτό.
Μείνε ακόμα μαζί του, μέχρι να βεβαιωθείς (αν όχι πως τον σιχάθηκες) πως έπαψες εντελώς να τον αγαπάς και να τον αποζητάς. :102:
Και μπορεί με να σου κοστίσει κάποιο χρόνο, αλλά θα πας στην επόμενη (καλύτερη και πιο νορμάλ εύχομαι σχέση σου), ελεύθερη, απαλλαγμένη από "βαρίδια" του παρελθόντος, μετανιώματα, αμφιβολίες, κλπ.
Είναι εξαρτημένη , σε μια δύσκολη περίοδο της χάρισε ένα αποκούμπι το οποίο έχει μεγενθύνει λόγω ιψδ εξάλλου ο έρωτας έχει πολλά κοινά σημεία με την ocd.
Μελετήθηκε καλά και αποφασίστηκε σιγά μην την αφήσει...
Η μονομαχία γίνεται για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι σε αυτήν την "σχέση" ανταλλαγής.
Χάσιμο χρόνου θα εναι αλικατ συν του ότι θα δυσκολεύεται πιο πολύ μέρα με την μέρα.
Αξίζει και της αξίζει κάτι καλύτερο και προπαντός κάτι αληθινό αρκεί βεβαίως να κοιτάξει λίγο τον εαυτό της.
Όντως. :g030:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Σεπ 2023, 18:15

αν καταλαβα καλως, το ζητημα ειναι οτι παιζει πλειστεισο 3 φορες την εβδομαδα η ποσο παιζει τελοσπαντων, και ειναι πολυ, επρεπε να παιζει λιγοτερο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 23 Σεπ 2023, 18:28

Ασέβαστος έγραψε:
23 Σεπ 2023, 18:15
αν καταλαβα καλως, το ζητημα ειναι οτι παιζει πλειστεισο 3 φορες την εβδομαδα η ποσο παιζει τελοσπαντων, και ειναι πολυ, επρεπε να παιζει λιγοτερο;
:o:o

Δλδ τον δικό μου όταν βλέπει Ευρωλίγκα κι αποσυνδέεται όλο τον χειμώνα τι έπρεπε να τον κάνω;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 23 Σεπ 2023, 18:30

Χειριστικη σαν την μανα της. Απογοητευσις η κυμπρια.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Σεπ 2023, 18:37

Gherschaagk έγραψε:
23 Σεπ 2023, 18:28
Ασέβαστος έγραψε:

Δλδ τον δικό μου όταν βλέπει Ευρωλίγκα κι αποσυνδέεται όλο τον χειμώνα τι έπρεπε να τον κάνω;
παντρευτηκα παρασκευη, σκ ημουν βολο για διημερο ψαρεμα. μαλλον δεν θα επρεπε να ειμαι ζωντανος :102:

εντιτ: να ξερεις, απαντησα "ταρανδο" αλλα το μετανιωσα και το εσβησα. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 23 Σεπ 2023, 19:07

Ασέβαστος έγραψε:
23 Σεπ 2023, 18:37
Gherschaagk έγραψε:
23 Σεπ 2023, 18:28
Ασέβαστος έγραψε:

παντρευτηκα παρασκευη, σκ ημουν βολο για διημερο ψαρεμα. μαλλον δεν θα επρεπε να ειμαι ζωντανος :102:

εντιτ: να ξερεις, απαντησα "ταρανδο" αλλα το μετανιωσα και το εσβησα. :003:
:smt005::smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 23 Σεπ 2023, 19:19

Κάσπ, αυτό που περιγράφεις. Το ότι δεν μπορείς να φύγεις απ' αυτόν, είναι εξάρτηση. Να ξέρεις.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 23 Σεπ 2023, 19:40

Πλέριος έγραψε:
23 Σεπ 2023, 14:51
ρε ανθρωπε, λες για αυτοκτονικο ιδεασμο
και καθεσαι εδω να σε δουλευει ο καθε μουνοπανος Αγις, Βαντονος και δε ξερω γω

και δεχεσαι συμβουλες απο σκληρα πρεζακια χωρις ζωη τυπου ΓΑΛΗ, πασιφαη και γαμησετα

τραβα για κανενα ιαματικο ηλεκτροσοκ μπας και στανιαρεις
σοβαρα, εχεις θεματα που ειναι για κοινωνικο λειτουργο
Αλλαξε το νικ σου σε 'Χανος''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 23 Σεπ 2023, 22:43

Αγις έγραψε:
23 Σεπ 2023, 19:40
Πλέριος έγραψε:
23 Σεπ 2023, 14:51
ρε ανθρωπε, λες για αυτοκτονικο ιδεασμο
και καθεσαι εδω να σε δουλευει ο καθε μουνοπανος Αγις, Βαντονος και δε ξερω γω

και δεχεσαι συμβουλες απο σκληρα πρεζακια χωρις ζωη τυπου ΓΑΛΗ, πασιφαη και γαμησετα

τραβα για κανενα ιαματικο ηλεκτροσοκ μπας και στανιαρεις
σοβαρα, εχεις θεματα που ειναι για κοινωνικο λειτουργο
Αλλαξε το νικ σου σε 'Χανος''
ήδη το έχει αλλάξει σε ξανθιά Ευτέρπη :roll:

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: SOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 23 Σεπ 2023, 23:53

Δεν νομιζω οτι ειμαι εξαρτημενη, ισα ισα σημερα ημουν μια χαρα και νομιζω το οτι ειμαστε λιγο μακρια μου εκανε καλο.

Αυριο θα του πω ξεκαθαρα, αν δεν ειναι διατεθειμενος να εχουμε κοινο λογαριασμο για τα ΚΟΙΝΑ μας εξοδα, τελειωσε. Ηδη μενει σε ενα σπιτι πολυτελειας χωρις να πληρωνει τιποτα και εγω να τον ταϊζω κιολας. Και οταν του ελεγα, για την δικη μου ψυχικη υγεια, που ειχαμε τρεχαματα και απειλες με τους γονεις μου, να παμε να νοικιασουμε, ο κυριος ελεγε πως ειναι πανακριβα τα ενοικια, δεν θα βγαινουμε και δεν θελει να δινει τοσα λεφτα για να μενει σε μια τρυπα. Το σπιτι της γιαγιας του ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΑ, απλα εκει την εβγαζε δωρεαν και τον ταϊζε, ποσο μαλλον που μενει στο δικο μου σπιτι που πολλοι θα παρακαλουσαν να μενουν εδω και μαλιστα να την βγαζει εντελως δωρεαν. Αυριο με την συζητηση που θα κανουμε θα φανει το κατα ποσο θελει να συνεχιζει να εκμεταλλευεται την κατασταση, γιατι θα του τα πω ΟΛΑ μες τα μουτρα.

Που και παλι, και τα λεφτα του σουπερμαρκετ να δινει μονο καθε φορα, δεν ειναι δικαιο γιατι ζει εδω μεσα μαζι μου. Μιλησα με πααρα πολλα ατομα και ολοι αυτο μου λενε, οτι αν με αγαπουσε πραγματικα και δεν σκεφτοταν τα λεφτα παραπανω απο μενα, απο αξιοπρεπεια και μονο θα μαζευε εδω και μηνες και θα μου ελεγε πως δεν αντεχει πια την κατασταση με τους γονεις μου και το να λενε οτι με εκμεταλλευεται για το διαμερισμα, και θα νοικιαζαμε μαζι, γιατι ετσι θα εδειχνε οτι θελει ΕΜΕΝΑ και οχι τον χωρο μου. Και οτι επειδη μενει μαζι μου, θα επρεπε να αναλαβει εκεινος τα εξοδα των λογιαριασμων (ή εστω τα μισα) και της υπεραγορας. Εγω δεν θα ελεγα για λογαριασμους γιατι και μονη μου να εμενα τα ιδια θα πληρωνα, αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως αν εμενα μονη μου, σε θεμα σουπερμαρκετ θα μου στοιχιζε πιο κατω και απο τα μισα απο οσα δινω τωρα. Ο κυριος τα βρηκε ολα ετοιμα και δεν θα τα ειχε ολα αυτα ουτε στα πιο τρελα του ονειρα.

Το θεμα ειναι, αυτος θα ηταν ενταξει να ζουσε μονος του σε ενα μεγαλο και ακριβο διαμερισμα και να εμενα και εγω μαζι του χωρις να δινω το παραμικρο; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

Ξερω ηδη και το τι θα απαντησει. Θα δεχτει ειτε να εχουμε οντως κοινο λογαριασμο και να δινουμε απο μισα για το σουπερμαρκετ, ειτε θα μου πει πως θα μενει με την γιαγια του αφου νιωθω αυτη την αδικια και θα βγει και απο πανω. Τον εμαθα παρα πολυ καλα. Αλλα θα δειξει. Δεν ειμαι ατομο που θα αφησω κατι να πεσει κατω, ειδικα εδω που φτασαμε.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 24 Σεπ 2023, 00:10

Αν τον αγαπουσες πραγματικα θα τα πληρωνες ολα μονη σου
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: SOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 24 Σεπ 2023, 00:12

Casp έγραψε:
23 Σεπ 2023, 23:53
SpoilerShow
Δεν νομιζω οτι ειμαι εξαρτημενη, ισα ισα σημερα ημουν μια χαρα και νομιζω το οτι ειμαστε λιγο μακρια μου εκανε καλο.

Αυριο θα του πω ξεκαθαρα, αν δεν ειναι διατεθειμενος να εχουμε κοινο λογαριασμο για τα ΚΟΙΝΑ μας εξοδα, τελειωσε. Ηδη μενει σε ενα σπιτι πολυτελειας χωρις να πληρωνει τιποτα και εγω να τον ταϊζω κιολας. Και οταν του ελεγα, για την δικη μου ψυχικη υγεια, που ειχαμε τρεχαματα και απειλες με τους γονεις μου, να παμε να νοικιασουμε, ο κυριος ελεγε πως ειναι πανακριβα τα ενοικια, δεν θα βγαινουμε και δεν θελει να δινει τοσα λεφτα για να μενει σε μια τρυπα. Το σπιτι της γιαγιας του ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΑ, απλα εκει την εβγαζε δωρεαν και τον ταϊζε, ποσο μαλλον που μενει στο δικο μου σπιτι που πολλοι θα παρακαλουσαν να μενουν εδω και μαλιστα να την βγαζει εντελως δωρεαν. Αυριο με την συζητηση που θα κανουμε θα φανει το κατα ποσο θελει να συνεχιζει να εκμεταλλευεται την κατασταση, γιατι θα του τα πω ΟΛΑ μες τα μουτρα.

Που και παλι, και τα λεφτα του σουπερμαρκετ να δινει μονο καθε φορα, δεν ειναι δικαιο γιατι ζει εδω μεσα μαζι μου. Μιλησα με πααρα πολλα ατομα και ολοι αυτο μου λενε, οτι αν με αγαπουσε πραγματικα και δεν σκεφτοταν τα λεφτα παραπανω απο μενα, απο αξιοπρεπεια και μονο θα μαζευε εδω και μηνες και θα μου ελεγε πως δεν αντεχει πια την κατασταση με τους γονεις μου και το να λενε οτι με εκμεταλλευεται για το διαμερισμα, και θα νοικιαζαμε μαζι, γιατι ετσι θα εδειχνε οτι θελει ΕΜΕΝΑ και οχι τον χωρο μου. Και οτι επειδη μενει μαζι μου, θα επρεπε να αναλαβει εκεινος τα εξοδα των λογιαριασμων (ή εστω τα μισα) και της υπεραγορας. Εγω δεν θα ελεγα για λογαριασμους γιατι και μονη μου να εμενα τα ιδια θα πληρωνα, αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως αν εμενα μονη μου, σε θεμα σουπερμαρκετ θα μου στοιχιζε πιο κατω και απο τα μισα απο οσα δινω τωρα. Ο κυριος τα βρηκε ολα ετοιμα και δεν θα τα ειχε ολα αυτα ουτε στα πιο τρελα του ονειρα.

Το θεμα ειναι, αυτος θα ηταν ενταξει να ζουσε μονος του σε ενα μεγαλο και ακριβο διαμερισμα και να εμενα και εγω μαζι του χωρις να δινω το παραμικρο; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

Ξερω ηδη και το τι θα απαντησει. Θα δεχτει ειτε να εχουμε οντως κοινο λογαριασμο και να δινουμε απο μισα για το σουπερμαρκετ, ειτε θα μου πει πως θα μενει με την γιαγια του αφου νιωθω αυτη την αδικια και θα βγει και απο πανω. Τον εμαθα παρα πολυ καλα. Αλλα θα δειξει. Δεν ειμαι ατομο που θα αφησω κατι να πεσει κατω, ειδικα εδω που φτασαμε.
Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών