Δε ξερω, περιμενε μια στιγμη...GoBackEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 16:00Οι γκομπακηδες συμφωνούν; αυτοί μας λέγανε ότι θα κατεβάσουν τα δεύτερα, τι άλλαξε;
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
triplo post.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 16:00Οι γκομπακηδες συμφωνούν; αυτοί μας λέγανε ότι θα κατεβάσουν τα δεύτερα, τι άλλαξε;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Otto Weininger έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 07:52Στο σημείο αυτό αμφιβάλλω και αν κατανοείς τι σημαίνει η φράση "μηχανισμός ανοσίας" .hellegennes έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 02:23Έχεις σαλέψει, μού φαίνεται. Παραθέσεις από μελέτες κάνω, δεν έκανα ανάλυση του μηχανισμού ανοσίας, τον οποίο άλλωστε δεν αγνοώ καθόλου, ξέρω μια χαρά τα βασικά και για την φυσική και για την εμβολιαστική. Εσύ από την άλλην υπερασπίστηκες από την πρώτη στιγμή το σλόγκαν των φαρμακευτικών ότι η εμβολιαστική ανοσία σ' αυτήν την νόσο δουλεύει καλύτερα από την φυσική. Μάλιστα στην αρχή έλεγαν ότι δεν υπάρχει καν φυσική ανοσία, το οποίο δεν θυμάμαι αν πιπίλιζες κι εσύ αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 21:18τον μηχανισμό της ανοσίας αγνοείς. Τόσο της φυσικής όσο και της εμβολιαστικής. Γιαυτό και όσα έγραφες ήταν επιφανειακά προϊόντα ημιμάθειας.
Εγώ από την αρχή είχα εκφράσει τις επιφυλάξεις μου για το πόσο ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα είναι καλύτερο από της γρίπης και αν είναι έστω το ίδιο αποδοτικό θα χρειάζεται ετήσια δόση και ότι η φυσική ανοσία είναι σχεδόν πάντα ισχυρότερη. Εσύ πάλι έλεγες ό,τι και οι φαρμακευτικές και τα κανάλια. Θα χρειαστούν δύο δόσεις μόνο, θα έχει αποδοτικότητα 95%+ ενώ η φυσική ανοσία παίζεται αν κάνει τίποτα. Και στα τρία είχα δίκιο και στα τρία είχες άδικο.
Είτε λοιπόν το βάθος γνώσεών σου δεν έχει πεδίο εφαρμογής στην συζήτηση, είναι χρήσιμο για άλλα πράγματα, είτε θέλησε η μοίρα ή ο Θεός -ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα- να σου βάλει τρικλοποδιά και να συμβούν αυτά που έλεγα κατά τύχη.
Σε ανύποπτο χρόνο μάλιστα άφησα τους ειδικούς να απαντήσουν γιατί τα εμβόλια της γρίπης χρειάζονται κάθε χρόνο και δεν είναι αποδοτικά, ακριβώς για να μην λέει κανείς αυτά που λες τώρα, ό,τι μπλέκομαι σε ξένα χωράφια. Αλλά επειδή από την αρχή το τραγούδι ήταν "η γρίπη και ο κορωνοϊός δεν έχουν καμμιά σχέση" αν και ολοφάνερα έχουν ίδια συμπτώματα και οδηγούν με διαφορετική συχνότητα σε κάποια μορφή ARS, έχουν θνητότητα στην ίδια κλίμακα, μεταδίδονται με τον ίδιο τρόπο, μεταλλάσσονται γρήγορα και είναι εποχικοί, δεν μπήκες ποτέ στον κόπο να εξετάσεις αν η αποδοτικότητα στον εμβολιασμό θα είναι παρόμοια.Έχεις αποδείξει ήδη πολλές φορές ότι δεν έχεις ιδέα. Συνεχίζεις δε να αποδεικνύεις ότι η φιλοσοφία της θεολογίας επηρεάζει την ζωή σου σε όλους τους τομείς. Δεν διαφέρει σε τίποτα το "μπορώ να καταλάβω" που λες εδώ από το "μπορώ να νιώσω τον Θεό", βασίζονται και τα δυο στο συναίσθημα και όχι σε δεδομένα.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 21:18Σου είπα μπορώ να καταλάβω πότε κάτι είναι γνώση δική σου και όχι google.
Σου έβαλα μια απάντηση μου στο sys3x ως παράδειγμα για το τι σημαίνει να ξέρεις έστω τα βασικά για το σημαίνει μηχανισμός ανοσίας και γιατί είναι ασφαλέστερη η ανοσία μέσω εμβολίων έναντι της φυσικής.
Για τα υπόλοιπα ως πονηρίδης, κάνεις χρονικά άλματα και φυσικά αφήνεις έξω ο,τι έχουν χιλιοαπαντηθει.
Παριστάνεις τον πανεπιστημονα, είσαι ένας εκ των 2 ατόμων εδώ μέσα που το κάνουν αυτό. Εσύ και ο foscilis. Και οι 2 με τον ίδιο τρόπο και οι 2 με τα ίδια "επιχειρήματα".
Η μόνη σας διαφορά είναι ότι εσύ δεν ξέρεις πότε να το βουλώσεις.
Θες να συνεχίσουμε το νήμα για 10 χρόνια; Κανένα πρόβλημα.
γιατί είναι ασφαλέστερη η ανοσία μέσω εμβολίων έναντι της φυσικής.

Η μαγική λεξούλα είναι το ασφαλέστερη.
Παρατηρητής...
Δεν χρειαζομαστε στοπερ η αμυνα εχει αποκτησει φυσικη ανοσιαEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 16:00Οι γκομπακηδες συμφωνούν; αυτοί μας λέγανε ότι θα κατεβάσουν τα δεύτερα, τι άλλαξε;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- nik_killthemall
Πάντως διαβαζω πως οσμη και γευση σε ενα μεγαλο ποσοστο ειτε ερχονται μετα απο 6μηνα ειτε δεν επανερχονται ποτέ, αν ισχυει αυτο μπορουμε να πουμε πως τη γαμησαμε κι εγω ο ανεμβολιαστος και η συντροφος η εμβολιασμενη.
Εμενα ρε γμτ ολα μου μυριζουν σα σκατα, λες αυτη να ηταν η πραγματικη μυρωδια τους και να ζουσα τοσες δεκαετιες σε πλανη ? Εδω και 2 μερες βγαινω αρνητικος αλλα το κεφαλι εξακολουθει και ειναι βαρυ. Αν παω να βουτηξω στη θαλασσα θα αλλαξει κατι ?
Εμενα ρε γμτ ολα μου μυριζουν σα σκατα, λες αυτη να ηταν η πραγματικη μυρωδια τους και να ζουσα τοσες δεκαετιες σε πλανη ? Εδω και 2 μερες βγαινω αρνητικος αλλα το κεφαλι εξακολουθει και ειναι βαρυ. Αν παω να βουτηξω στη θαλασσα θα αλλαξει κατι ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Σε μενα η ανοσμια κρατησε λιγες μερες αλλα απο την αλλη εγω δεν ανεβοκατεβαινα και το εβερεστ.nik_killthemall έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 11:54Πάντως διαβαζω πως οσμη και γευση σε ενα μεγαλο ποσοστο ειτε ερχονται μετα απο 6μηνα ειτε δεν επανερχονται ποτέ, αν ισχυει αυτο μπορουμε να πουμε πως τη γαμησαμε κι εγω ο ανεμβολιαστος και η συντροφος η εμβολιασμενη.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- nik_killthemall
σιγα μωρε μην εφταιξε αυτοGoBack έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 15:23Σε μενα η ανοσμια κρατησε λιγες μερες αλλα απο την αλλη εγω δεν ανεβοκατεβαινα και το εβερεστ.nik_killthemall έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 11:54Πάντως διαβαζω πως οσμη και γευση σε ενα μεγαλο ποσοστο ειτε ερχονται μετα απο 6μηνα ειτε δεν επανερχονται ποτέ, αν ισχυει αυτο μπορουμε να πουμε πως τη γαμησαμε κι εγω ο ανεμβολιαστος και η συντροφος η εμβολιασμενη.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- hellegennes
Γενικά σου συμβαίνει αυτό ή σου έχει ξανασυμβεί να χάσεις οσμή από ίωση;nik_killthemall έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 11:54Πάντως διαβαζω πως οσμη και γευση σε ενα μεγαλο ποσοστο ειτε ερχονται μετα απο 6μηνα ειτε δεν επανερχονται ποτέ, αν ισχυει αυτο μπορουμε να πουμε πως τη γαμησαμε κι εγω ο ανεμβολιαστος και η συντροφος η εμβολιασμενη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- nik_killthemall
αυτο το πραγμα πρωτη φορα. Δεν μου εχει ξανασυμβει.hellegennes έγραψε: ↑11 Σεπ 2023, 04:32Γενικά σου συμβαίνει αυτό ή σου έχει ξανασυμβεί να χάσεις οσμή από ίωση;nik_killthemall έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 11:54Πάντως διαβαζω πως οσμη και γευση σε ενα μεγαλο ποσοστο ειτε ερχονται μετα απο 6μηνα ειτε δεν επανερχονται ποτέ, αν ισχυει αυτο μπορουμε να πουμε πως τη γαμησαμε κι εγω ο ανεμβολιαστος και η συντροφος η εμβολιασμενη.
Αρχισε να στρωνει η τα ιδια;nik_killthemall έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 17:28σιγα μωρε μην εφταιξε αυτοGoBack έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 15:23Σε μενα η ανοσμια κρατησε λιγες μερες αλλα απο την αλλη εγω δεν ανεβοκατεβαινα και το εβερεστ.nik_killthemall έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 11:54Πάντως διαβαζω πως οσμη και γευση σε ενα μεγαλο ποσοστο ειτε ερχονται μετα απο 6μηνα ειτε δεν επανερχονται ποτέ, αν ισχυει αυτο μπορουμε να πουμε πως τη γαμησαμε κι εγω ο ανεμβολιαστος και η συντροφος η εμβολιασμενη.
- nik_killthemall
γευση οσμη εχουν κατα 90% επανελθει μαν, κομπλε και ορεξη 100% τρωω παλι τα παντα, καφεδες μπυρες ολα εχουν επανελθει τα καταλαβαινω μια χαρα. Μου κανει εντυπωση ομως η αργη επαναφορα γενικοτερα. Τρεχω 2 φορες την εβδομαδα και εδω και πολλα χρονια τα 5km τα κανω σε 28 περιπου λεπτα.
Τη προ-προηγουμενη βδομαδα στις αρχες γενικα ειχα λιγο βαρυ κεφαλι και ασταθεια το αισθανομουν και στη δουλεια, προς το τελος της ομως, αισθανομουν λιγο καλυτερα και ειπα να δοκιμασω τρεξιματακι. Εκανα τα 5km σε 36 λεπτα. Δεν ενιωσα κοπωση αλλα οσες φορες δοκιμασα να γκαζωσω δεν ειχα απολυτως τπτ να δωσω, μηδεν ενεργητικοτητα, σα να μην ηξερε το σωμα τι σημαινει γκαζι, μου κανε μεγαλη εντυπωση.
Τη πεαρασμενη βδομαδα παλι προς το τελος ξαναπηγα για τρεξιματακι, τα 5km τα κανα σε 33 λεπτα, ενιωθα λιγο καλυτερα αλλα τα γκαζια μου αντεχαν λιγο.
Γενικα παρατηρω πως η επαναφορα ειναι αρκετα αργη. Τον οκτ θα ανανενωσω κι ενα μαγνητακι που χω για το γηπεδο οποτε θα πηγαινα ετσι κι αλλιως και σε εναν καρδιολογο ετσι για τους τυπους.
Περιεργη φαση παντως, να θελεις τοσο καιρο για να ξαναγυρισεις.
- EKPLIKTIKOS
Από οξυγόνο είσαι κομπλέ φαντάζομαι..nik_killthemall έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 22:50γευση οσμη εχουν κατα 90% επανελθει μαν, κομπλε και ορεξη 100% τρωω παλι τα παντα, καφεδες μπυρες ολα εχουν επανελθει τα καταλαβαινω μια χαρα. Μου κανει εντυπωση ομως η αργη επαναφορα γενικοτερα. Τρεχω 2 φορες την εβδομαδα και εδω και πολλα χρονια τα 5km τα κανω σε 28 περιπου λεπτα.
Τη προ-προηγουμενη βδομαδα στις αρχες γενικα ειχα λιγο βαρυ κεφαλι και ασταθεια το αισθανομουν και στη δουλεια, προς το τελος της ομως, αισθανομουν λιγο καλυτερα και ειπα να δοκιμασω τρεξιματακι. Εκανα τα 5km σε 36 λεπτα. Δεν ενιωσα κοπωση αλλα οσες φορες δοκιμασα να γκαζωσω δεν ειχα απολυτως τπτ να δωσω, μηδεν ενεργητικοτητα, σα να μην ηξερε το σωμα τι σημαινει γκαζι, μου κανε μεγαλη εντυπωση.
Τη πεαρασμενη βδομαδα παλι προς το τελος ξαναπηγα για τρεξιματακι, τα 5km τα κανα σε 33 λεπτα, ενιωθα λιγο καλυτερα αλλα τα γκαζια μου αντεχαν λιγο.
Γενικα παρατηρω πως η επαναφορα ειναι αρκετα αργη. Τον οκτ θα ανανενωσω κι ενα μαγνητακι που χω για το γηπεδο οποτε θα πηγαινα ετσι κι αλλιως και σε εναν καρδιολογο ετσι για τους τυπους.
Περιεργη φαση παντως, να θελεις τοσο καιρο για να ξαναγυρισεις.
Έχεις smartwatch με παλμογραφο;
- hellegennes
Δεν είναι και τόσο περίεργο. Πολλοί ιοί μπορεί να αφήσουν μακροχρόνιες ή ακόμη και μόνιμες βλάβες, ποιος ξέρει για ποιους λόγους, αφού ούτε οι μηχανισμοί δράσης δεν είναι πολύ καλά κατανοητοί και γενικά η βιολογία είναι πολύπλοκο πράγμα. Στο παρελθόν έμφαση σε μακροχρόνιες και μόνιμες βλάβες δινόταν μόνο σε πολύ σοβαρούς, θανατηφόρους ιούς. Για τους υπόλοιπους υπάρχει πολύ λιγότερη μελέτη. Ίσως αν το είχες στο μυαλό σου ότι μπορεί να συμβεί μετά από οποιαδήποτε λοίμωξη να συνέδεες ράντομ αδιαθεσίες, μυοσκελετικά προβλήματα και περιστασιακά συμπτώματα άλλων ειδών με πρόσφατη ίωση ή βακτηριακή λοίμωξη.nik_killthemall έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 22:50Περιεργη φαση παντως, να θελεις τοσο καιρο για να ξαναγυρισεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- nik_killthemall
ναι ρε ακομα κι οταν ειχα 39 πυρετο το οξυμετρο εδειχνε 99%. Ο παθολογος που με ακροαστηκε σε πνευμονα δεν ακουσε τπτ, μονο ανωτερο αναπνευστικο επιασε. Και οντως ξεροβηχα ειχα μονο, οχι παραγωγικο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 23:01[
Από οξυγόνο είσαι κομπλέ φαντάζομαι..
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πέρασα κόβιντ τον ιουνιο.nik_killthemall έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 08:18ναι ρε ακομα κι οταν ειχα 39 πυρετο το οξυμετρο εδειχνε 99%. Ο παθολογος που με ακροαστηκε σε πνευμονα δεν ακουσε τπτ, μονο ανωτερο αναπνευστικο επιασε. Και οντως ξεροβηχα ειχα μονο, οχι παραγωγικο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 23:01[
Από οξυγόνο είσαι κομπλέ φαντάζομαι..
Ανεμβολιαστος.
2 μερες πυρετο μου κανε που εφτασε 39,8 με διαρκη σκαμπανεβασματα αυτες τις 2 μερες. Οξυγονο 94%.
Αυτο το πραμα οπως το περασα μου εδωσε την αισθηση οτι δεν προηλθε απο τη φυση αλλα το εφτιαξε ανθρωπινο χερι.
Τη μια 37,5 πυρετο. Μετα απο μια ωρα 39,8. Μετα απο μια ωρα 38. Μετα απο μια ωρα ξανα κοντα στα 40 ο πυρετος. Δεν προερχονται τετοιες ιωσεις ανωμαλες απο τη φυση. Χωρις να ειμαι ειδικος, οι σαταναδες που το εφτιαξαν πηραν εναν κορονοιο απο τη φυση και τον πειραξανε νομιζω.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2883 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50