Από ροκ τύπου νικελμπακ, καλύτερα.vantono έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 13:41Σιγα το ροκ συγκρότημα που ηταν προ Κασσελ το ζαιομόρφωμαΝαύτης έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 13:37Μπορεί ο σύριζα να έγινε λάιτ ποπ με τον Κασσελάκη, αλλά ο σ. Στέλιος εξακολουθεί να ροκάρει από τα χαρακώματα του Στρασβούργου.
Τα είπε, άλλωστε κι ο σ. Πέτρος (στα χαρακώματα του Στρασβούργου κι αυτός): τι να μας πει κι ο Κασσελάκης, ένας μπουρζουάς από κούνια. Αν δεν έχει πιάσει ο άντρας το μυστρί, το πηλοφόρι, @@ αριστερός είναι.
Οσο ροκ ειναι και οι ονιράμα. Πιο πολύ κλαψοεντεχνάκηδες ηταν μη σου πω.
Τουλάχιστον με Κασσέλαρο μετεξελίχθηκε σε μια ποιοτική ποπ, τύπου Σαμπάναρου, Μάστορα, και φυσικά Μαζώ!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
-
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Στο ΠΑΣΟΚ είναι άμωμοι εν οδώ αλληλούια, που έλεγε και ο Γώγος ο Γεωργίου
Όλοι όσοι δεν έχουν πρόβλημα με το ότι αντέχει 2 φορές περισσότερους επαγγελματίες αστυνομικούς απ' ό,τι η Αγγλία, λογικά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
"Είπατε τώ βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβην, ου μάντιδα δάφνην, ουδέ κλάνει ο πεθαμένος"
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- EKPLIKTIKOS
Το μόνο ερώτημα που έχω εγώ είναι πώς μπορεί να γίνει αυτό πρακτικά, δεν είναι, υποτίθεται, συνταγματικό δικαίωμα κ υποχρέωση η θητεία; Μπορεί να καταργηθεί χωρίς αναθεώρηση; Αυτό βέβαια αν υποθέσουμε ότι ο Κασσελ δε θα κωλωσει να δυσαρεστήσει πολύ κόσμο που ζει απ τους φαντάρους

Εδώ δεν μπορούνε να τα βάλουνε με τις μκο, λέτε να μπορούν να τα βάλουν με τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 14:26Το μόνο ερώτημα που έχω εγώ είναι πώς μπορεί να γίνει αυτό πρακτικά, δεν είναι, υποτίθεται, συνταγματικό δικαίωμα κ υποχρέωση η θητεία; Μπορεί να καταργηθεί χωρίς αναθεώρηση; Αυτό βέβαια αν υποθέσουμε ότι ο Κασσελ δε θα κωλωσει να δυσαρεστήσει πολύ κόσμο που ζει απ τους φαντάρους

Η ελπίδα είναι παγίδα.
όχι, μόνο η συνεισφορά στην άμυνα της χώρας. Γι' αυτό άλλωστε δεν πάνε οι γυναίκες, που θεωρείται ότι καλύπτονται από τη θεωρητική συμμετοχή τους στην παλλαϊκή άμυνα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 14:26Το μόνο ερώτημα που έχω εγώ είναι πώς μπορεί να γίνει αυτό πρακτικά, δεν είναι, υποτίθεται, συνταγματικό δικαίωμα κ υποχρέωση η θητεία;
- Μαδουραίος
- EKPLIKTIKOS
Οκ, πάντως και πάλι είναι θέμα το δεύτερο σκέλος, πιστεύω ότι σε πολλές τοπικές κοινωνίες θα γίνει της πουτανας, χώρια η ρητορική της αντιπολίτευσης. Πιο πιθανό βλέπω την πιο σοβαρή θεσμοθέτηση της εναλλακτικής θητείας, παρόμοια με τη Φινλανδία.foscilis έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 14:32όχι, μόνο η συνεισφορά στην άμυνα της χώρας. Γι' αυτό άλλωστε δεν πάνε οι γυναίκες, που θεωρείται ότι καλύπτονται από τη θεωρητική συμμετοχή τους στην παλλαϊκή άμυνα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 14:26Το μόνο ερώτημα που έχω εγώ είναι πώς μπορεί να γίνει αυτό πρακτικά, δεν είναι, υποτίθεται, συνταγματικό δικαίωμα κ υποχρέωση η θητεία;
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 14:36Πιο πιθανό βλέπω την πιο σοβαρή θεσμοθέτηση της εναλλακτικής θητείας, παρόμοια με τη Φινλανδία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Δεν ξέρω γιατί γελάςΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 14:38EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 14:36Πιο πιθανό βλέπω την πιο σοβαρή θεσμοθέτηση της εναλλακτικής θητείας, παρόμοια με τη Φινλανδία.

Ως γνωστόν, η Αριστερά είναι σαν το τσάιΝαύτης έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 13:37Μπορεί ο σύριζα να έγινε λάιτ ποπ με τον Κασσελάκη, αλλά ο σ. Στέλιος εξακολουθεί να ροκάρει από τα χαρακώματα του Στρασβούργου.
Τα είπε, άλλωστε, κι ο σ. Πέτρος (στα χαρακώματα του Στρασβούργου κι αυτός): τι να μας πει κι ο Κασσελάκης, ένας μπουρζουάς από κούνια. Αν δεν έχει πιάσει ο άντρας το μυστρί, το πηλοφόρι, @@ αριστερός είναι.

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μια διαφορά την έχει να μαζεύεις , από το να τον κάνεις αρχηγό και έτσι όπως έγινε από το πουθενά.Ναύτης έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 13:16Μα σού λέει εκτροχιάζεται ο σύριζα από τις μαρξιστικές-λενινιστικές του ράγες!Beria έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 13:13O Τσακνάκης πρέπει να είναι αυτός που υποδέχτηκε στον Σύριζα τον πούρο μαρξιστολενινιστή Μιχελογιαννάκη και την Πασιονάρια Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά έφριξε με τον ΚασσΝαύτης έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 13:11Μετά την εκλογή Κασσελάκη, παραιτήθηκε ο Τσακνάκης από τον σύριζα Λάρισας, καθότι, λέει, ο Κασσελάκης θα βγάλει τον συριζα από τον μαρξιστικό-λενινιστικό προσανατολισμό του (εντάξει, από τη ριζοσπαστική αριστερά είπε) κι ο ίδιος, ως πούρος αριστερός (ναούμ'), δεν κάθεται ούτε μια ώρα στον σύριζα με Κασσελάκη πρόεδρο.
Πρώτον, μη γελάτε ρε μλκς, είναι σοβαρά τα πράγματα.
Δεύτερον, ποιος στον πτσ είναι ο Τσακνάκης;
ΥΓ1: Εδώ, ρε φίλε, μέχρι Αντώναρο μαζέψανε, τι να λέμε τώρα;
ΥΓ2: Πες μου ότι τον γνώριζες, τον Τσακνάκη, και πρωτύτερα, μόνο αυτό πες μου!
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Ναι για αυτό ξαμολήθηκε όλος ο γαλάζιος εσμός... Από την χαρά του...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 11:14ο Κούλης πανηγυρίζει για την εξασφάλιση και της επόμενης τετραετίας
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Οχι ποπ γενικα και αοριστα αλλα της σχολης Bee Gees.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ - Ψηφιζουμε Στεφανο για την νικη
από pikey25 » 16 Σεπ 2023, 18:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Σεπ 2023, 01:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αχτσιόγλου για πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ
από έργο_μακέτο » 10 Ιουν 2023, 21:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 113 Απαντήσεις
- 5126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
11 Ιούλ 2023, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
από Archer29 » 06 Οκτ 2024, 04:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 188 Απαντήσεις
- 4866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Οκτ 2024, 22:19
-