Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 25 Σεπ 2023, 15:08

Τελευταία ημέρα του Reworks η Κυριακή, τα events στο Met Hotel αλλά θα τελειώναν νωρίς κάπου στις 12. Είχε και μια ωραία εκδήλωση στο λιμάνι, άλλο φεστιβάλ αυτό, που ψηνόμουν να πάω. Θα έπαιζε εκεί ο valerio tricoli, πειραματικός ηλεκτροακουστικός ήχος, πως να το περιγράψω, φανταστείτε τέλος πάντων κάτι σαν Ξενάκη. Δεν πήγα τελικά σε κανένα από τα δυο αλλά πήγα πρώτα σε ένα φοιτητικό μπαρ, μετά σε ένα ροκάδικο στο κέντρο, έπειτα σε ένα ροκάδικο ανατολικά και στο τέλος σε ένα στριπ κλαμπ. Σήμερα μετά την δουλειά λέω να κάτσω και λίγο μέσα σπίτι αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέχρι τότε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 25 Σεπ 2023, 15:34

Gherschaagk έγραψε:
24 Σεπ 2023, 22:53
Casp έγραψε:
24 Σεπ 2023, 22:36
Αρχισα να του λεω πως με προσβαλε και να ζητησει συγγνωμη (με ειπε διπολικη) και οτι θα παω σε ψυχολογο φτανει να παρει συστασεις και να μου βρει καλο και το παραδεχτηκε οτι με προσβαλε και το ειχε υποψη αλλα συγγνωμη μου ειπε μονο αφου του ειπα ΕΓΩ να μου πει.
....
Να πω την αλήθεια κι εμένα μου κάνεις για διπολική αλλά τι ξέρω κι εγώ;
Έχει ομοιότητες αλλά δεν ταιριάζει στην συχνότητα.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 25 Σεπ 2023, 17:50

Sid Vicious έγραψε:
25 Σεπ 2023, 15:08
Τελευταία ημέρα του Reworks η Κυριακή, τα events στο Met Hotel αλλά θα τελειώναν νωρίς κάπου στις 12. Είχε και μια ωραία εκδήλωση στο λιμάνι, άλλο φεστιβάλ αυτό, που ψηνόμουν να πάω. Θα έπαιζε εκεί ο valerio tricoli, πειραματικός ηλεκτροακουστικός ήχος, πως να το περιγράψω, φανταστείτε τέλος πάντων κάτι σαν Ξενάκη. Δεν πήγα τελικά σε κανένα από τα δυο αλλά πήγα πρώτα σε ένα φοιτητικό μπαρ, μετά σε ένα ροκάδικο στο κέντρο, έπειτα σε ένα ροκάδικο ανατολικά και στο τέλος σε ένα στριπ κλαμπ. Σήμερα μετά την δουλειά λέω να κάτσω και λίγο μέσα σπίτι αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέχρι τότε.
πού έχει ροκάδικο ανατολικά;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 25 Σεπ 2023, 17:54

νύχτα έγραψε:
25 Σεπ 2023, 17:50
Sid Vicious έγραψε:
25 Σεπ 2023, 15:08
πού έχει ροκάδικο ανατολικά;
Παρασκευοπουλου, κατω απο τον Ευκλειδη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 25 Σεπ 2023, 17:56

Sid Vicious έγραψε:
25 Σεπ 2023, 17:54
θενκς
επιτρέπεται το κάπνισμα;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 25 Σεπ 2023, 18:12

νύχτα έγραψε:
25 Σεπ 2023, 17:56
Sid Vicious έγραψε:
θενκς
επιτρέπεται το κάπνισμα;
Ο καθένας με τον πόνο του :102:

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 25 Σεπ 2023, 18:31

νύχτα έγραψε:
25 Σεπ 2023, 17:56
Sid Vicious έγραψε:
θενκς
επιτρέπεται το κάπνισμα;
Αυτό είναι αρκετά καμένο αλλά ευρύχωρο. Ένα ακόμη μικρότερο έχει στην Ιταλίας, κοντά στη Δελφών
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 25 Σεπ 2023, 19:28

Με «απειλουσε» απο το πρωι οτι θελει να συζητησουμε βαθια για οικογενεια και παιδια και του ειπα την πλευρα μου και αν θελει να χωρισουμε επειδη θελει παιδια να μην ερθει καν απο εδω για να μην χανουμε το χρονο μας και να πληγωθουμε περισσοτερο.

Μου εστειλε οτι δεν θα ερθει. Του ειπα «οκ, δηλαδη θες να χωρισουμε». Τα αλλαζε και τα εριχνε πανω μου οτι του ειπα οτι χανω τον χρονο μου μαζι του, μιλησαμε και στο τηλεφωνο και τωρα μου στελνει και μου λεει οτι θα ερθει.

Θα παμε ψυχολογο και ολα θα διορθωθουν λεει, επειδη πιστευει πως ο κυριος λογος που δεν θελω να κανω παιδια ειναι τα ψυχολογικα μου, επειδη αγαπω τα παιδια και ειμαι καλη μαζι τους. Κι αυτος ειναι ο μονος λογος που θα ερθει απο εδω.

Δεν το δεχεται και δεν θα το δεχτει ποτε.

Και εγω νιωθω τοσο αδυναμη απο την αδυναμια που του εχω που δεν μπορω καν να σκεφτω παλι πως θα τραβηξω ο,τι τραβηξα την Παρασκευη. Σκιζεται η καρδια μου…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 25 Σεπ 2023, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 25 Σεπ 2023, 19:30

Casp έγραψε:
25 Σεπ 2023, 19:28
Με «απειλουσε» ολη μερα οτι θελει να συζητησουμε βαθια για οικογενεια και παιδια και του ειπα την πλευρα του και αν θελει να χωρισουμε επειδη θελει παιδια να μην ερθει καν απο εδω για να μην χανουμε το χρονο μας και να πληγωθουμε περισσοτερο.

Μου εστειλε οτι δεν θα ερθει. Του ειπα «οκ, δηλαδη θες να χωρισουμε». Τα αλλαζε και τα εριχνε πανω μου οτι του ειπα οτι χανω τον χρονο μου μαζι του, μιλησαμε και στο τηλεφωνο και τωρα μου στελνει και μου λεει οτι θα ερθει.

Θα παμε ψυχολογο και ολα θα διορθωθουν λεει, επειδη πιστευει πως ο κυριος λογος που δεν θελω να κανω παιδια ειναι τα ψυχολογικα μου, επειδη αγαπω τα παιδια και ειμαι καλη μαζι τους. Κι αυτος ειναι ο μονος λογος που θα ερθει απο εδω.

Και εγω νιωθω τοσο αδυναμη απο την αδυναμια που του εχω που δεν μπορω καν να σκεφτω παλι πως θα τραβηξω ο,τι τραβηξα την Παρασκευη. Σκιζεται η καρδια μου…
Στείλε του λινκ αυτό το τόπικ, και μπλόκαρε τον από παντού.

Απαιτεί θάρρος, αλλά είναι η καλύτερη λύση για όλους.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 25 Σεπ 2023, 19:33

Καθομουν και σκεφτομουν σημερα το θεμα της τσιγκουνιας του και γενικα για το διαμερισμα και αποφασισα οτι δεν με νοιαζει τιποτα και δεν θα συνεχιζα καν την συζητηση. Πρωτο επειδη οντως δυσκολευεται, δευτερο επειδη οντως ο,τι του πω θα το κανει, θα πιεστει ναι αλλα θα το κανει, και τριτο επειδη αυτος ο ανθρωπος ηταν διπλα μου σε ολα τα δυσκολα που περασα και μου εδειχνε αγαπη. Και εγω ειμαι τοσο αχαριστη και καθομαι και τον συζηταω και με φιλες μου. Μια μαλακισμενη ειμαι. Και να με συγχωρει για οοολα τα υπολοιπα και να καταληγουμε να χωριζουμε επειδη εγω δεν θελω παιδια. Δεν το χωραει ουτε το δικο του μυαλο μαλλον
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 25 Σεπ 2023, 19:37

Λεγεών έγραψε:
25 Σεπ 2023, 19:30
Casp έγραψε:
25 Σεπ 2023, 19:28
Με «απειλουσε» ολη μερα οτι θελει να συζητησουμε βαθια για οικογενεια και παιδια και του ειπα την πλευρα του και αν θελει να χωρισουμε επειδη θελει παιδια να μην ερθει καν απο εδω για να μην χανουμε το χρονο μας και να πληγωθουμε περισσοτερο.

Στείλε του λινκ αυτό το τόπικ, και μπλόκαρε τον από παντού.

Απαιτεί θάρρος, αλλά είναι η καλύτερη λύση για όλους.

Να του πει να γραφτεί να το συζητήσουν από εδώ.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 25 Σεπ 2023, 19:37

Δεν είναι τσιγκούνης. Αν ήταν τσιγκούνης, θα έκοβε και στα δικά του. Απλά έχει βρει το θύμα.
Και μην ακούς μλκιες για ψυχολόγους
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Σεπ 2023, 19:38

Το λες σα να είναι λεπτομέρεια τα παιδιά. Ο μόνος λόγος να είναι λεπτομέρεια είναι επειδή ξέρεις κατά βάθος ότι θα χωρίσετε πριν μπει στον ορίζοντα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 25 Σεπ 2023, 20:24

Ερμής έγραψε:
25 Σεπ 2023, 19:37
Δεν είναι τσιγκούνης. Αν ήταν τσιγκούνης, θα έκοβε και στα δικά του. Απλά έχει βρει το θύμα.
Και μην ακούς μλκιες για ψυχολόγους
Τελευταια εκοψε και για τον εαυτο του αλλα παλια τα ξοδευε ΜΟΝΟ για τον εαυτο του

Τι εννοεις παντως; Θεωρεις οτι δεν τον χρειαζομαι;

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 25 Σεπ 2023, 20:25

Dwarven Blacksmith έγραψε:
25 Σεπ 2023, 19:38
Το λες σα να είναι λεπτομέρεια τα παιδιά. Ο μόνος λόγος να είναι λεπτομέρεια είναι επειδή ξέρεις κατά βάθος ότι θα χωρίσετε πριν μπει στον ορίζοντα.
Εγω δεν θελω να χωρισουμε. Ειμαι προθυμη οντως να προσπαθησω.

Αλλα ναι ειναι λαθος, αν συνεχισει μαζι μου θα ειναι αδικο για εκεινον γιατι αυτος θελει οικογενεια. Να του εξηγησω τι; Νομιζει πως θα φτιαχτουν τα ψυχολογικα μου (ετσι ευκολα κιολας) και μετα ολα θα ειναι καλα. Και οτι ουτε εκεινος μπορει τωρα οικονομικα αλλα μιλαει για το μελλον :-?

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών