Sos
- Sid Vicious
Re: Sos
Τελευταία ημέρα του Reworks η Κυριακή, τα events στο Met Hotel αλλά θα τελειώναν νωρίς κάπου στις 12. Είχε και μια ωραία εκδήλωση στο λιμάνι, άλλο φεστιβάλ αυτό, που ψηνόμουν να πάω. Θα έπαιζε εκεί ο valerio tricoli, πειραματικός ηλεκτροακουστικός ήχος, πως να το περιγράψω, φανταστείτε τέλος πάντων κάτι σαν Ξενάκη. Δεν πήγα τελικά σε κανένα από τα δυο αλλά πήγα πρώτα σε ένα φοιτητικό μπαρ, μετά σε ένα ροκάδικο στο κέντρο, έπειτα σε ένα ροκάδικο ανατολικά και στο τέλος σε ένα στριπ κλαμπ. Σήμερα μετά την δουλειά λέω να κάτσω και λίγο μέσα σπίτι αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέχρι τότε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Έχει ομοιότητες αλλά δεν ταιριάζει στην συχνότητα.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 22:53Να πω την αλήθεια κι εμένα μου κάνεις για διπολική αλλά τι ξέρω κι εγώ;
Παρατηρητής...
πού έχει ροκάδικο ανατολικά;Sid Vicious έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 15:08Τελευταία ημέρα του Reworks η Κυριακή, τα events στο Met Hotel αλλά θα τελειώναν νωρίς κάπου στις 12. Είχε και μια ωραία εκδήλωση στο λιμάνι, άλλο φεστιβάλ αυτό, που ψηνόμουν να πάω. Θα έπαιζε εκεί ο valerio tricoli, πειραματικός ηλεκτροακουστικός ήχος, πως να το περιγράψω, φανταστείτε τέλος πάντων κάτι σαν Ξενάκη. Δεν πήγα τελικά σε κανένα από τα δυο αλλά πήγα πρώτα σε ένα φοιτητικό μπαρ, μετά σε ένα ροκάδικο στο κέντρο, έπειτα σε ένα ροκάδικο ανατολικά και στο τέλος σε ένα στριπ κλαμπ. Σήμερα μετά την δουλειά λέω να κάτσω και λίγο μέσα σπίτι αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέχρι τότε.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Sid Vicious
Παρασκευοπουλου, κατω απο τον Ευκλειδηνύχτα έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 17:50πού έχει ροκάδικο ανατολικά;Sid Vicious έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 15:08Τελευταία ημέρα του Reworks η Κυριακή, τα events στο Met Hotel αλλά θα τελειώναν νωρίς κάπου στις 12. Είχε και μια ωραία εκδήλωση στο λιμάνι, άλλο φεστιβάλ αυτό, που ψηνόμουν να πάω. Θα έπαιζε εκεί ο valerio tricoli, πειραματικός ηλεκτροακουστικός ήχος, πως να το περιγράψω, φανταστείτε τέλος πάντων κάτι σαν Ξενάκη. Δεν πήγα τελικά σε κανένα από τα δυο αλλά πήγα πρώτα σε ένα φοιτητικό μπαρ, μετά σε ένα ροκάδικο στο κέντρο, έπειτα σε ένα ροκάδικο ανατολικά και στο τέλος σε ένα στριπ κλαμπ. Σήμερα μετά την δουλειά λέω να κάτσω και λίγο μέσα σπίτι αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέχρι τότε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Με «απειλουσε» απο το πρωι οτι θελει να συζητησουμε βαθια για οικογενεια και παιδια και του ειπα την πλευρα μου και αν θελει να χωρισουμε επειδη θελει παιδια να μην ερθει καν απο εδω για να μην χανουμε το χρονο μας και να πληγωθουμε περισσοτερο.
Μου εστειλε οτι δεν θα ερθει. Του ειπα «οκ, δηλαδη θες να χωρισουμε». Τα αλλαζε και τα εριχνε πανω μου οτι του ειπα οτι χανω τον χρονο μου μαζι του, μιλησαμε και στο τηλεφωνο και τωρα μου στελνει και μου λεει οτι θα ερθει.
Θα παμε ψυχολογο και ολα θα διορθωθουν λεει, επειδη πιστευει πως ο κυριος λογος που δεν θελω να κανω παιδια ειναι τα ψυχολογικα μου, επειδη αγαπω τα παιδια και ειμαι καλη μαζι τους. Κι αυτος ειναι ο μονος λογος που θα ερθει απο εδω.
Δεν το δεχεται και δεν θα το δεχτει ποτε.
Και εγω νιωθω τοσο αδυναμη απο την αδυναμια που του εχω που δεν μπορω καν να σκεφτω παλι πως θα τραβηξω ο,τι τραβηξα την Παρασκευη. Σκιζεται η καρδια μου…
Μου εστειλε οτι δεν θα ερθει. Του ειπα «οκ, δηλαδη θες να χωρισουμε». Τα αλλαζε και τα εριχνε πανω μου οτι του ειπα οτι χανω τον χρονο μου μαζι του, μιλησαμε και στο τηλεφωνο και τωρα μου στελνει και μου λεει οτι θα ερθει.
Θα παμε ψυχολογο και ολα θα διορθωθουν λεει, επειδη πιστευει πως ο κυριος λογος που δεν θελω να κανω παιδια ειναι τα ψυχολογικα μου, επειδη αγαπω τα παιδια και ειμαι καλη μαζι τους. Κι αυτος ειναι ο μονος λογος που θα ερθει απο εδω.
Και εγω νιωθω τοσο αδυναμη απο την αδυναμια που του εχω που δεν μπορω καν να σκεφτω παλι πως θα τραβηξω ο,τι τραβηξα την Παρασκευη. Σκιζεται η καρδια μου…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 25 Σεπ 2023, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Στείλε του λινκ αυτό το τόπικ, και μπλόκαρε τον από παντού.Casp έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 19:28Με «απειλουσε» ολη μερα οτι θελει να συζητησουμε βαθια για οικογενεια και παιδια και του ειπα την πλευρα του και αν θελει να χωρισουμε επειδη θελει παιδια να μην ερθει καν απο εδω για να μην χανουμε το χρονο μας και να πληγωθουμε περισσοτερο.
Απαιτεί θάρρος, αλλά είναι η καλύτερη λύση για όλους.
Καθομουν και σκεφτομουν σημερα το θεμα της τσιγκουνιας του και γενικα για το διαμερισμα και αποφασισα οτι δεν με νοιαζει τιποτα και δεν θα συνεχιζα καν την συζητηση. Πρωτο επειδη οντως δυσκολευεται, δευτερο επειδη οντως ο,τι του πω θα το κανει, θα πιεστει ναι αλλα θα το κανει, και τριτο επειδη αυτος ο ανθρωπος ηταν διπλα μου σε ολα τα δυσκολα που περασα και μου εδειχνε αγαπη. Και εγω ειμαι τοσο αχαριστη και καθομαι και τον συζηταω και με φιλες μου. Μια μαλακισμενη ειμαι. Και να με συγχωρει για οοολα τα υπολοιπα και να καταληγουμε να χωριζουμε επειδη εγω δεν θελω παιδια. Δεν το χωραει ουτε το δικο του μυαλο μαλλον
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Λεγεών έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 19:30Στείλε του λινκ αυτό το τόπικ, και μπλόκαρε τον από παντού.Casp έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 19:28Με «απειλουσε» ολη μερα οτι θελει να συζητησουμε βαθια για οικογενεια και παιδια και του ειπα την πλευρα του και αν θελει να χωρισουμε επειδη θελει παιδια να μην ερθει καν απο εδω για να μην χανουμε το χρονο μας και να πληγωθουμε περισσοτερο.
Απαιτεί θάρρος, αλλά είναι η καλύτερη λύση για όλους.
Να του πει να γραφτεί να το συζητήσουν από εδώ.
- Dwarven Blacksmith
Το λες σα να είναι λεπτομέρεια τα παιδιά. Ο μόνος λόγος να είναι λεπτομέρεια είναι επειδή ξέρεις κατά βάθος ότι θα χωρίσετε πριν μπει στον ορίζοντα.

Τελευταια εκοψε και για τον εαυτο του αλλα παλια τα ξοδευε ΜΟΝΟ για τον εαυτο του
Τι εννοεις παντως; Θεωρεις οτι δεν τον χρειαζομαι;
Εγω δεν θελω να χωρισουμε. Ειμαι προθυμη οντως να προσπαθησω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 19:38Το λες σα να είναι λεπτομέρεια τα παιδιά. Ο μόνος λόγος να είναι λεπτομέρεια είναι επειδή ξέρεις κατά βάθος ότι θα χωρίσετε πριν μπει στον ορίζοντα.
Αλλα ναι ειναι λαθος, αν συνεχισει μαζι μου θα ειναι αδικο για εκεινον γιατι αυτος θελει οικογενεια. Να του εξηγησω τι; Νομιζει πως θα φτιαχτουν τα ψυχολογικα μου (ετσι ευκολα κιολας) και μετα ολα θα ειναι καλα. Και οτι ουτε εκεινος μπορει τωρα οικονομικα αλλα μιλαει για το μελλον