Σάιτ/Μπλογκ
-
Re: Σάιτ/Μπλογκ
Χρυσές εποχές angelfire/forums/blogs, η κυριαρχία του λόγου. Μετά ήρθαν τα σοσιαλ, και φτάσαμε στην απόλυτη κατάντια του τικ τοκ. Ποζερια, δηθενια, ατάκες, σαχλόχαβαλές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν εμφανίζεται στην αναζήτηση στο google το blog;
Επίσης, ρώτησα πόσο πάει για να του κάνουν λίγο ρετουσάρισμα, και μου είπαν 100 ευρώ. Τόσο πολύ για να μου φτιάξει στήλες;
Αν και μαλακίες είναι όλα αυτά, στο biblionet δεν περνάνε αυτές οι κριτικές, άρα προσωπικά προτιμώ να τις στέλνω σε υπάρχοντα σάιτ βιβλίου, αλλά από την άλλη όσες δεν στέλνω εκεί, δεν είναι κακή ιδέα να υπάρχουν τακτοποιημένες σε ένα blog.
Επίσης, ρώτησα πόσο πάει για να του κάνουν λίγο ρετουσάρισμα, και μου είπαν 100 ευρώ. Τόσο πολύ για να μου φτιάξει στήλες;
Αν και μαλακίες είναι όλα αυτά, στο biblionet δεν περνάνε αυτές οι κριτικές, άρα προσωπικά προτιμώ να τις στέλνω σε υπάρχοντα σάιτ βιβλίου, αλλά από την άλλη όσες δεν στέλνω εκεί, δεν είναι κακή ιδέα να υπάρχουν τακτοποιημένες σε ένα blog.
Θα μου πει κανεις;
Κάποιοι εκδοτικοί είναι πραγματικά τρισάθλιοι. Έστειλα σε έναν να μου στείλει δωρεάν αντίτυπο για ενα βιβλιο που με ενδιαφέρει, δεδομένου ότι θα δημοσιευσω την κριτικη σε σαιτ, άρα λειτουργεί προωθητικά, και με ρώτησαν χωρίς προσχήματα αν έχω ινστα. Δηλαδή δεν τους ενδιαφέρει η σοβαρή κριτικογραφια για τις εκδόσεις τους, μόνο η προβολή μέσω ινστα που ανάθεμα κι αν έχει εντέλει αποτέλεσμα στις πωλήσεις αφού οι περισσότεροι τετοιοι λογαριασμοί είναι από γκομενες που κάνουν δημοσιεύσεις με μπούτια και που τις ακολουθούν λιγουρηδες και όχι βιβλιοφιλοι.
Κάποιοι εκδοτικοί στελνουν ανεξάρτητα της πλατφορμας, αλλά η απάντηση αυτών μου την έδωσε. Και όταν τους είπα ότι δεν γραφω στο ινστα δεν έκαναν καν τον κόπο να απαντήσουν με έστω μια αρνητικη απάντηση. Γίδια.
Για αυτό χρειάζομαι έστω ένα σοβαρό μπλογκ.
Κάποιοι εκδοτικοί είναι πραγματικά τρισάθλιοι. Έστειλα σε έναν να μου στείλει δωρεάν αντίτυπο για ενα βιβλιο που με ενδιαφέρει, δεδομένου ότι θα δημοσιευσω την κριτικη σε σαιτ, άρα λειτουργεί προωθητικά, και με ρώτησαν χωρίς προσχήματα αν έχω ινστα. Δηλαδή δεν τους ενδιαφέρει η σοβαρή κριτικογραφια για τις εκδόσεις τους, μόνο η προβολή μέσω ινστα που ανάθεμα κι αν έχει εντέλει αποτέλεσμα στις πωλήσεις αφού οι περισσότεροι τετοιοι λογαριασμοί είναι από γκομενες που κάνουν δημοσιεύσεις με μπούτια και που τις ακολουθούν λιγουρηδες και όχι βιβλιοφιλοι.
Κάποιοι εκδοτικοί στελνουν ανεξάρτητα της πλατφορμας, αλλά η απάντηση αυτών μου την έδωσε. Και όταν τους είπα ότι δεν γραφω στο ινστα δεν έκαναν καν τον κόπο να απαντήσουν με έστω μια αρνητικη απάντηση. Γίδια.
Για αυτό χρειάζομαι έστω ένα σοβαρό μπλογκ.
Για αυτό χρειάζεται να γράφεις στο ινστα
Για να γράφεις στο ινστα πρέπει να έχει εγκέφαλο φουντουκιού, να συμπληρώνεις 200 λέξεις με εκθειασμους και να φωτογραφίζεις τα βιβλία μπροστά σε τοπία, σε βλακώδη αντιφωτογραφικα και δήθεν καλλιτεχνικά πορτρέτα τα οποία ούτε καλαισθητα είναι ούτε σχέση με κριτική έχουν.
Τελικά έκανα ένα ινστα για το μπλογκ, έχω 90 ακολουθους από προχθές και 14 προβολές στο μπλογκ
Ένας από τους εκδοτικούς που έκανα κριτική μού έκανε λάικ, κατι ειναι κι αυτο.
Περιμένω και μία απάντηση από έναν άλλο για ενα βιβλιο που θέλω να μου στειλουν. Τους ξεκαθαρισα εξαρχής ότι σκοπός μου είναι η σοβαρή κριτικογραφία και όχι φωτογραφίες σε παραλίες με βιβλία και μπούτια. Για να δούμε.

Περιμένω και μία απάντηση από έναν άλλο για ενα βιβλιο που θέλω να μου στειλουν. Τους ξεκαθαρισα εξαρχής ότι σκοπός μου είναι η σοβαρή κριτικογραφία και όχι φωτογραφίες σε παραλίες με βιβλία και μπούτια. Για να δούμε.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
και να βάλει κάτι πάνω της, θα πουντιάσει.
Στείλε να σε κάνω φόλοουKappa έγραψε: ↑30 Σεπ 2023, 19:07Τελικά έκανα ένα ινστα για το μπλογκ, έχω 90 ακολουθους από προχθές και 14 προβολές στο μπλογκΈνας από τους εκδοτικούς που έκανα κριτική μού έκανε λάικ, κατι ειναι κι αυτο.
-
-
Ποια λες εσύ τι εννοάς ?
Edit: ξεχνιέμαι

Εκεί είχα μια προσωπογραφία μου από έναν τυχαίο περαστικό που με ζωγράφισε σε τρία λεπτά και μου το χάρισε. Μόνο αυτό πρέπει να χει μείνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος user0972003 την 01 Οκτ 2023, 02:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κείμενο κάποιου α μου στο νου γου μο μπλόγκ
από Αγχίαλος » 08 Δεκ 2024, 15:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 129 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
08 Δεκ 2024, 15:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αντι οι βλάκες στο νου γου μο μπλόγκ
από Αγχίαλος » 07 Ιουν 2024, 19:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
07 Ιουν 2024, 21:10
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
02 Ιουν 2024, 18:18
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο Θέμα και pronews πρώτα ειδησεογραφικά σάιτ σε επισκεψιμότητα το Σεπτέμβριο
από Αρίστος » 08 Νοέμ 2023, 15:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 56 Απαντήσεις
- 1432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
09 Νοέμ 2023, 09:27
-