Καταπληκτικό!!!!!40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 23:53story update:
hello again, μπήκα για να ενημερώσω τους λίγους που μπορεί να ενδιαφέρονται ακόμα να με ακούσουν χωρίς να νιώθω ότι με βάζουνε στην γωνία να με κρίνουνε. και μήπως όλοι οι υπόλοιποι το σκεφτείτε λίγο πιο ψύχραιμα και μπείτε στην θέση μου (NOOOOT).
Χτες το απόγευμα (δούλευα 9-5, το πρωί πήγα με φουλ μακιγιάζ για να μην φαίνομαι κλαμένη, είχα κοιμηθεί 2,5 ώρες, η """""λατρεία""""" κοιμήθηκε σπίτι μου αλλά συνέχεια στριφογύριζε, είχα φτιάξει μια κατσαρόλα φασολάδα κοκκινεναστή (= κοκκινιστή την λέτε εσείς) μου είχε φέρει ΑΥΤΟΣ την συσκευασία σπίτι δήθεν για να συνεισφέρει στα υλικά μαγειρέματος, επειδή την προηγούμενη είχα φτιάξει αρνάκι στην λαδοκολλαν και την ώρα που έβαζε τρίτο πιάτο, του λέω με νόημα βάλε όσο θες, από την γιαγιά σου έχεις να φάεις τέτοιον λουκούμνειο γεύμα, δεν απάντησε κάτι αλλά φεύγοντας μετά με ρώτησε honey is something you need in order to να στο μπρινγκάρω από την υπεραγορά; δεν απάντησα κάτι συγκεκριμένο για να δω αν και κατά πόσο έχει αλλάξει και έφερε 2 κρουασάν βερίκοκο και τα φασόλια ΚΑΛΑΘΙΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ που δεν βράζανε με τίποτα και παρόλο που πέταξα το αρχικό νερό, όλο το βράδυ μετά κλεινόταν στο toilet room, παίρνοντας μαζί με κινητό δικαιολογούμενος ότι νιώθει άβολα να μαστε αγκαλιά αλλά από το τηλ με τον φίλο του μπορεί να αερίζεται ελεύθερα) οπότε ήμουν κομμάτια στο σχόλασμα και λέω στον data scientist να φύγω ακριβώς στην ώρα μου. Είχα τελειώσει και όλα τα ονλάιν σεμινάρια της ημέρας και το τελευταίο δίωρο απλά του έδειξα κάποιες σημειώσεις μου που κρατούσα κατά την διάρκεια και μου είπε μπράβο για τα γράμματά μου, βάζοντας μου και ένα αυτοκόλλητο επιβράβευσης. Με ρώτησε αν συμβαίνει κάτι επειδή με βλέπει ανήσυχη τις τελευταίες μέρες, εκεί δεν άντεξα και λύγισα (μου έχει πει από ποιο χωριό είναι και εκεί είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ καμία σχέση με του μπαμπά μου και όλο αυτό το διάστημα παρόλο που φεύγει συνέχεια για πολύ κουραστικά meetings είναι ΠΟΛΥ φιλικός και δεν απαιτεί από μένα να λύνω προβλήματα που δεν έχω ξανασυναντήσει όπως συνέβαινε στην δουλειά στο airport) και είπα ΜΟΝΟ ότι έχω ένα οικογενειακό θέμα και αυτός γέλασε και μου λέει είσαι πολύ μικρή για τα παίρνεις τόσο βαριά, πάμε στο brunch shop να σε κεράσω κάτι. Του εξήγησα ότι έχω κανονίσει με την φίλη μου (όχι δική μου φίλη βασικά, της μητέρας μου αλλά την θεωρώ και δική μου γιατί στέκεται πάντα ανάμεσα μας και μεταφέρει με το νι και στο σίγμα ό,τι σκέφτομαι στην μαμά μου) να με συνοδέψει Πρωταρά με τα πόδια για παρέα για να πάρω το αμάξι από το συνεργείο ώστε μετά αφού βγάλουμε κάποιες φωτογραφίες, να πάω να πάρω από το καθαριστήριο κάποια καλά ρούχα του Λατρεία που τα έχουμε ξεχάσει από την προηγούμενη βδομάδα και δεν θέλω να μείνουν στα αζήτητα του συνοικιακού μαγαζιού της γειτονιάς μου και να μου τον θυμίζουν ενώ προσπαθώ να προχωρήσω μπροστά, να του πάω σπίτι της γιαγιάς του και να του αφήσω αφού ούτως ή άλλως θα πήγαινα να του δώσω κάποιες σημειώσεις με κάποια θέματα που θεωρώ ότι αν τα δουλέψει λίγο, θα είμαστε πάλι όπως παλιά. Μέχρι να εξηγήσω όλα αυτά, ο προϊστάμενος μου είχε κάτσει και μας είχε παραγγείλει δύο crock madame και μία σαλάτα με flakes παρμεζάνας, κρουτόν και ψητό κοτόπουλο, μαζί με καφέ. Εν τω μεταξύ, μας έφεραν τον καφέ πρώτα μαζί με 3 sticks μαύρης ζάχαρης για τον καθέναν. Ο γλυκούλης πάντα επειδή ξέρει πόση ζάχαρη βάζω ακριβώς, αδειάζει όσο θέλουμε στις κούπες μας και όση μείνει, μου την τυλίγει με μία χαρτοπετσέτα και την βάζει στην τσάντα μου, ώστε και να μην έχουμε για το σπίτι και να μην την κουβαλάει αυτός κύριος. Ξαφνικά τώρα, αφού βάλαμε ζάχαρη, τα σκουπιδάκια ο προϊστάμενος (που έχει πολύ καλή θέση στην εταιρία αλλά δεν μιλάει με τουπέ ποτέ) τα πέταξε για να έχουμε λέει τακτοποιημένο το τραπέζι και κάτι αναρίγησε μέσα μου.
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ γιατί με πήρε τηλέφωνο ο τεχνικός που θα βάλει τις περγκολες στο roof garden, με τον οποίο ο μπαμπάς μου συμπεριφέρεται σαν να είναι ΑΥΤΟΣ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και εγώ απλώς θα του ανοίξω την ώρα που ΑΥΤΟΣ έχει κανονίσει να έρθει, και με πήρε να μου πει ότι είναι στον δρόμο, εκεί δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα από την συναισθηματική φόρτιση (έχω περάσει πολλά τις τελευταίες μέρες που δεν είχα καν τον χρόνο να σας γράψω, ο κολλητός του μου πρότεινε να πάω να μείνω εγώ με την γιαγιά του λατρεία για κάποιο διάστημα μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα και να μείνουν οι δύο τους στο σπίτι μου δίνοντας κάποιο ενοίκιο και απαντάω μπα γιατί να μην μου δίνει και τώρα ενοίκιο για όσο καιρό έμενε και απάντησε ότι αυτό θα απομυθοποιούσε την σχέση μας και ο δικός μου που άκουγε δεν απάντησε ΚΑΝ γιατί εκείνη την ώρα ήταν απασχολημένος ο κύριος να απαντάει σε sms της δικής του προϊσταμένης, στην οποία επίσης δεν έχει βάλει όρια)
Τώρα είμαι σπίτι και περιμένω να δω τι θα απαντήσει στις σημειώσεις που του έστειλα. Αν δεν βάλει μυαλό, είμαι αποφασισμένη. Θα φτιάχνω φασολάδα για μία βδομάδα. Εκεί θα φανεί αν έχει όντως τα άντερα να αντέξει αυτήν την σχέση. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας αλλά δεν θα πάρω. Μόνο εγώ μπορώ να καταλάβω τι περνάω. Και ο data scientist πιθανόν. Λόγω επαγγέλματος.