Allah έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 20:42
Green Dragon έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 20:35
sys3x έγραψε: ↑29 Σεπ 2023, 20:25
Δεν κάνω τον έξυπνο μπρο, δεν είμαι έξυπνος, δεν έχω καν έναν ορισμό της προκοπής για το τι πάει να πει έξυπνος αλλά έχω πολλούς φίλους και γνωστούς από όλα αυτά τα μέρη, και μουσλίμς και χριστιανούς οπότε και μπορώ να κρίνω - εκφέρω γνώμη επ' αυτού, σε αντίθεση με όσους δεν έχουν καμμία απολύτως επαφή, όπως πχ εσύ, δεν υποθέτω.
Για πάκιζ, αφγάνια και κάποιους αφρικανούς δεν έχω εικόνα.
Έχω γνωρίσει τέτοιους, λίγο, αλλά ήταν υπέρ αρκετό για να καταλάβω για τι ανθρώπινη σαβούρα μιλάμε. Σίγουρα δεν είναι όλοι, ποτέ δεν είναι αλλά είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των σκουπιδιών που τους αξίζουν μόνο κλωτσιές, μπουνιές και κουτουλιές. Και επειδή δεν υπάρχει ρεαλιστικός τρόπος φιλτραρίσματος η λύση είναι όξω.
Ναι, έχω γνωρίσει και αξιόλογο άνθρωπο, Μαροκινό αλλά ήταν εξαίρεση γιατί προερχόταν από ανώτερη τάξη, ήταν μορφωμένος και ήξερε 3 γλώσσες (περισσότερες από εμένα). Λεπτός και ευγενικός αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι δεν είναι έτσι. Βλέπεις στις πάμφτωχες χώρες τους σχεδόν όλοι ανήκουν στην κατώτερη τάξη που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και σίγουρα είναι τεράστιο λάθος να πάει κανείς να την συγκρίνει με την δική μας κατώτερη τάξη, καμία σχέση.
Ε πείτε το επιτέλους ανοιχτά και καθαρά. Αυτό που σας πειράζει με τους λάθρο δεν είναι οτι είναι ξένοι, ούτε ότι είναι μαυριδεροί, ούτε ότι είναι μουσουλμάνοι. Σας πειράζει που είναι
φτωχοί. Αυτό είναι που τους κάνει να αποτελούν απειλή. Βγάλτε έξω τον σκατάνθρωπο που κρύβεται μέσα σας, να λάμψει κάτω από το φως του ήλιου.
Πω ρε πστ μου
να Λόλα, να ένα μήλο θέλετε και :
στράτα στρατουλα.
Λες αν ήταν και οι πλούσιοι στη συμπαριφορα τους λουμπεναριο να τους θέλαμε επειδή είναι απλά πλούσιοι;
Ο πλούσιος δεν θα βιάσει, θα πληρώσει και θα γαμισει. Δεν θα πουλήσει ναρκωτικά, έχει λεφτά ήδη και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα σου στήσει καρτέρι να σε ληστέψει σκοτώσει αν περάσεις από το γκέτο του διότι δεν ζει σε γκέτο και δεν θα έχει ανάγκη τα λιγοστά λεφτά σου.
Επίσης έχει χαρτιά. Ξέρεις ποιος είναι και που μένει.
Παρομοίως σίγουρα θα βρίσκεται εδώ για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός του ότι έχει διαπράξει πχ δολοφονία στη χώρα του.
Γνωρίζω έναν μαροκινό, καλό παιδί (σπρώχνει λίγο φου βέβαια), έχω δουλέψει μαζί του. Λείπει από την χώρα του 15 χρόνια και στην ερώτηση μου γιατί δεν πάει να δει τον πατέρα του μου απάντησε "δεν μπορώ να πάω".
Αναρωτιέμαι γιατί