Το τέλος της πολυπολιτισμικής Σουηδίας: δεκάδες συμμορίες εφήβων Αφγανών αλληλοσκοτώνονται στη Στοκχόλμη

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Το τέλος της πολυπολιτισμικής Σουηδίας: δεκάδες συμμορίες εφήβων Αφγανών αλληλοσκοτώνονται στη Στοκχόλμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 29 Σεπ 2023, 20:03

Πτολεμαίος έγραψε:
29 Σεπ 2023, 19:26
Allah έγραψε:
29 Σεπ 2023, 18:59
Πτολεμαίος έγραψε:
29 Σεπ 2023, 18:05

Γι'αυτό λοιπόν μην παρουσιάζεις τον φασισμό σαν την λύση στην πολυπολιτισμικοτητα.
Γιατί όχι; Στο κάτω-κάτω, και όλοι εσείς οι υπόλοιποι σε αυτό το νήμα, αυτό ακριβώς κάνετε.
Χμμμ όχι;
Προτιμώ να μην πήξουμε στα μουσλιμια για να μην έχουμε ισλαμοκαταστασεις εξ' αρχής, από το να αποκτήσω (και να ζω σε) police state για να γλιτώσω από δαύτους. Δεν είμαι φίλος και δεν προσεταιριζομαι εξουσίες. Δεν είμαι γλυφτης.
Καλύτερα να προλαμβάνεις πάρα να θεραπεύεις.
πώς τις λέγαν εκείνες τις στρατιωτικές ασκήσεις καταπολέμησης όχλου;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Το τέλος της πολυπολιτισμικής Σουηδίας: δεκάδες συμμορίες εφήβων Αφγανών αλληλοσκοτώνονται στη Στοκχόλμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 29 Σεπ 2023, 20:04

Saturn έγραψε:
29 Σεπ 2023, 20:03
Πτολεμαίος έγραψε:
29 Σεπ 2023, 19:26
Allah έγραψε:
29 Σεπ 2023, 18:59

Γιατί όχι; Στο κάτω-κάτω, και όλοι εσείς οι υπόλοιποι σε αυτό το νήμα, αυτό ακριβώς κάνετε.
Χμμμ όχι;
Προτιμώ να μην πήξουμε στα μουσλιμια για να μην έχουμε ισλαμοκαταστασεις εξ' αρχής, από το να αποκτήσω (και να ζω σε) police state για να γλιτώσω από δαύτους. Δεν είμαι φίλος και δεν προσεταιριζομαι εξουσίες. Δεν είμαι γλυφτης.
Καλύτερα να προλαμβάνεις πάρα να θεραπεύεις.
πώς τις λέγαν εκείνες τις στρατιωτικές ασκήσεις καταπολέμησης όχλου;
τις δοκιμασαν πριν 3-4 χρονια στο κεντρο της αθηνας και καλα για γυρισματα ταινιας :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 29 Σεπ 2023, 20:05

με ένα σμπάρο, πόσα να είναι τα τρυγώνια;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 29 Σεπ 2023, 20:12

και μια πρεσβεια :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 29 Σεπ 2023, 20:19

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
29 Σεπ 2023, 14:25
sys3x έγραψε:
29 Σεπ 2023, 14:02
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
29 Σεπ 2023, 11:07

οι Σουηδοί είναι ρατσιστές και ανοργάνωτοι γι'αυτό δε κατάφεραν να αφομοιώσουν τους μετανάστες και να χτίσουν την πολυπολιτισμική ουτοπία
εμείς εδώ είμαστε ανοιχτή καρδιά και έχουμε φιλότιμο και σοβαρή οργάνωση. εμείς θα τα καταφέρουμε και θα δώσουμε το παράδειγμα σε όλο τον πλανήτη :lol:
:lol:
I see what you did there :lol:, ΑΛΛΑ, εμείς εδώ όντωστ είμαστε σε καλλίτερη μοίρα σε ότι αφορά στο θέμα της τρομοκρατίας στους δρόμους, ο κυριότερος λόγος δε πιστεύω ότι είναι οι απειροελάχιστες διάφορες που έχουμε με τους "μαυριδερούς" φίλους μας, βασικά είμαστε πολύ πολύ περισσότερο κοντά σε αυτούς πολιτισμικά κτλ σε σχέση με τους Σουηντούς.
:)
Αυτή νομίζω ότι είναι η αλήθεια φίλε μου, εξάλλου μην ξεχνάμε ότι οι μαυριδεροί φίλοι μας έρχονται εδώ για να γαμήσουν και για τα εύκολα φταλέ, εμείς είμαστε ήδη εδώ για τους ίδιους λόγους.
:wink
και αφού είμαστε πολύ πολύ κοντά σε αυτούς πολιτισμικά γιατί δεν κάνουμε περίπου τα ίδια με αυτούς όταν πηγαίνουμε β. ευρώπη;
εγώ πιστεύω ότι απλά όσο περισσότερη ανοχή δείχνει μια κοινωνία, τόσο περισσότερο ξανοίγονται
ε στην Ελλάδα τόση ανοχή* όσο στη Σουηδία δεν βρίσκουν, γι'αυτό ακόμη δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα
Τα κάναμε παλαιότερα.
Είμαστε πάνω κάτω το ίδιο πολιτισμικά, εξάλλου με τους περισσότερους ήμασταν το ίδιο πράμα μέχρι πριν μερικά χρόνια, υπήκοοι της ίδιας αυτοκρατορίας.
Λες ανοχή*, δεν είναι ακριβώς ανοχή, είμαστε ξέφραγο αμπέλι φίλε μου, μας βοηθάει αυτό που σε είπα πριν και η τύχη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 29 Σεπ 2023, 20:20

nostromos έγραψε:
29 Σεπ 2023, 14:37
η μπουρδελοποιηση της Ευρωπης και η μετατροπη της αργα αλλα σταθερα σε τριτοκοσμικο βοθρο ειναι γεγονος ...
Βάστα Σόϊμπλε.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 29 Σεπ 2023, 20:21

Kouragio.
😎

.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 29 Σεπ 2023, 20:23

Οι ευρωπέοι δεν έχουνε και ιστορικές μνήμες απο ισλαμοκρατία, εμείς που περάσαμε τέσσερις με πέντε αιώνες οθωμανοκρατία έχουμε τραυματικές ιστορικές εμπειρίες και γνωρίζουμε τι εστί ισλαμική μπότα να σου πατάει τον λαιμό.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 29 Σεπ 2023, 20:25

Green Dragon έγραψε:
29 Σεπ 2023, 15:19
sys3x έγραψε:
29 Σεπ 2023, 14:02
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
29 Σεπ 2023, 11:07

οι Σουηδοί είναι ρατσιστές και ανοργάνωτοι γι'αυτό δε κατάφεραν να αφομοιώσουν τους μετανάστες και να χτίσουν την πολυπολιτισμική ουτοπία
εμείς εδώ είμαστε ανοιχτή καρδιά και έχουμε φιλότιμο και σοβαρή οργάνωση. εμείς θα τα καταφέρουμε και θα δώσουμε το παράδειγμα σε όλο τον πλανήτη :lol:
I see what you did there :lol:, ΑΛΛΑ, εμείς εδώ όντωστ είμαστε σε καλλίτερη μοίρα σε ότι αφορά στο θέμα της τρομοκρατίας στους δρόμους, ο κυριότερος λόγος δε πιστεύω ότι είναι οι απειροελάχιστες διάφορες που έχουμε με τους "μαυριδερούς" φίλους μας, βασικά είμαστε πολύ πολύ περισσότερο κοντά σε αυτούς πολιτισμικά κτλ σε σχέση με τους Σουηντούς.
:)
Αυτή νομίζω ότι είναι η αλήθεια φίλε μου, εξάλλου μην ξεχνάμε ότι οι μαυριδεροί φίλοι μας έρχονται εδώ για να γαμήσουν και για τα εύκολα φταλέ, εμείς είμαστε ήδη εδώ για τους ίδιους λόγους.
:wink
Τι πίνετε σήμερα και δεν μας λέτε ήθελα να 'ξερά... ο ένας βλέπει όμορφη την τσιμεντούπολη, ο άλλος νομίζει ότι είμαστε κοντά πολιτισμικά με τους μουσουλμάνους...

Μετά την απίστευτη ρουκέτα που πέταξες έχασες το προνόμιο να κάνεις τον έξυπνο χωρίς να τρως χοντρή καζούρα.
Δεν κάνω τον έξυπνο μπρο, δεν είμαι έξυπνος, δεν έχω καν έναν ορισμό της προκοπής για το τι πάει να πει έξυπνος αλλά έχω πολλούς φίλους και γνωστούς από όλα αυτά τα μέρη, και μουσλίμς και χριστιανούς οπότε και μπορώ να κρίνω - εκφέρω γνώμη επ' αυτού, σε αντίθεση με όσους δεν έχουν καμμία απολύτως επαφή, όπως πχ εσύ, δεν υποθέτω.
Για πάκιζ, αφγάνια και κάποιους αφρικανούς δεν έχω εικόνα.

.

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 29 Σεπ 2023, 20:27

Αρίστος έγραψε:
29 Σεπ 2023, 19:41
Στην Ελλαδα πιχι η ισονομια εχει καταργηθει οχι μονο επειδη οι πολιτικοι εχουν απειρως μεγαλυτερα προνομια απο τους απλους πολιτες αλλα ακομη και οι λεγομενοι ευπαθεις (Ρομα, παραβατικοι καθε ειδους, μεταναστες, ομοφυλοφιλοι) εχουν περισσοτερα δικαιωματα πιχι απεναντι στη δικαιοσυνη.

.
Τι περισσότερο δικαίωμα από εσένα έχει ένας ομοφυλόφιλος απέναντι στη δικαιοσύνη;

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 29 Σεπ 2023, 20:35

sys3x έγραψε:
29 Σεπ 2023, 20:25
Δεν κάνω τον έξυπνο μπρο, δεν είμαι έξυπνος, δεν έχω καν έναν ορισμό της προκοπής για το τι πάει να πει έξυπνος αλλά έχω πολλούς φίλους και γνωστούς από όλα αυτά τα μέρη, και μουσλίμς και χριστιανούς οπότε και μπορώ να κρίνω - εκφέρω γνώμη επ' αυτού, σε αντίθεση με όσους δεν έχουν καμμία απολύτως επαφή, όπως πχ εσύ, δεν υποθέτω.
Έχω γνωρίσει τέτοιους, λίγο, αλλά ήταν υπέρ αρκετό για να καταλάβω για τι ανθρώπινη σαβούρα μιλάμε. Σίγουρα δεν είναι όλοι, ποτέ δεν είναι αλλά είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των σκουπιδιών που τους αξίζουν μόνο κλωτσιές, μπουνιές και κουτουλιές. Και επειδή δεν υπάρχει ρεαλιστικός τρόπος φιλτραρίσματος η λύση είναι όξω.

Ναι, έχω γνωρίσει και αξιόλογο άνθρωπο, Μαροκινό αλλά ήταν εξαίρεση γιατί προερχόταν από ανώτερη τάξη, ήταν μορφωμένος και ήξερε 3 γλώσσες (περισσότερες από εμένα). Λεπτός και ευγενικός αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι δεν είναι έτσι. Βλέπεις στις πάμφτωχες χώρες τους σχεδόν όλοι ανήκουν στην κατώτερη τάξη που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και σίγουρα είναι τεράστιο λάθος να πάει κανείς να την συγκρίνει με την δική μας κατώτερη τάξη, καμία σχέση.

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 29 Σεπ 2023, 20:42

Green Dragon έγραψε:
29 Σεπ 2023, 20:35
sys3x έγραψε:
29 Σεπ 2023, 20:25
Έχω γνωρίσει τέτοιους, λίγο, αλλά ήταν υπέρ αρκετό για να καταλάβω για τι ανθρώπινη σαβούρα μιλάμε. Σίγουρα δεν είναι όλοι, ποτέ δεν είναι αλλά είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των σκουπιδιών που τους αξίζουν μόνο κλωτσιές, μπουνιές και κουτουλιές. Και επειδή δεν υπάρχει ρεαλιστικός τρόπος φιλτραρίσματος η λύση είναι όξω.

Ναι, έχω γνωρίσει και αξιόλογο άνθρωπο, Μαροκινό αλλά ήταν εξαίρεση γιατί προερχόταν από ανώτερη τάξη, ήταν μορφωμένος και ήξερε 3 γλώσσες (περισσότερες από εμένα). Λεπτός και ευγενικός αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι δεν είναι έτσι. Βλέπεις στις πάμφτωχες χώρες τους σχεδόν όλοι ανήκουν στην κατώτερη τάξη που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και σίγουρα είναι τεράστιο λάθος να πάει κανείς να την συγκρίνει με την δική μας κατώτερη τάξη, καμία σχέση.
Ε πείτε το επιτέλους ανοιχτά και καθαρά. Αυτό που σας πειράζει με τους λάθρο δεν είναι οτι είναι ξένοι, ούτε ότι είναι μαυριδεροί, ούτε ότι είναι μουσουλμάνοι. Σας πειράζει που είναι φτωχοί. Αυτό είναι που τους κάνει να αποτελούν απειλή. Βγάλτε έξω τον σκατάνθρωπο που κρύβεται μέσα σας, να λάμψει κάτω από το φως του ήλιου.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 29 Σεπ 2023, 20:46

Allah έγραψε:
29 Σεπ 2023, 20:42
Green Dragon έγραψε:
29 Σεπ 2023, 20:35

Ε πείτε το επιτέλους ανοιχτά και καθαρά. Αυτό που σας πειράζει με τους λάθρο δεν είναι οτι είναι ξένοι, ούτε ότι είναι μαυριδεροί, ούτε ότι είναι μουσουλμάνοι. Σας πειράζει που είναι φτωχοί. Αυτό είναι που τους κάνει να αποτελούν απειλή. Βγάλτε έξω τον σκατάνθρωπο που κρύβεται μέσα σας, να λάμψει κάτω από το φως του ήλιου.
Πίπες. Το ότι είναι φτωχοί στις τριτοκοσμικές χώρες τους τους κάνει να έχουν μάθει σε άλλα μοτίβα συμπεριφοράς, εξ ου και η πολλαπλάσια εγκληματικότητα που φέρνουν όπου πηγαίνουν. Το ότι είναι μουσουλμάνοι είναι το χειρότερο γιατί τους καθιστά εθνικό κίνδυνο. Όπως και να 'χει, η πολιτική μπάτε σκύλοι αλέστε φιλελεύθερων-αριστεράς οδηγεί σε αιματοχυσία. Υποτίθεται τους αγαπάτε αλλά τους οδηγείτε σε σφαγή, το κρίμα στον δικό σας λαιμό, όχι τον δικό μας.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 29 Σεπ 2023, 20:47

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

εγώ πιστεύω ότι απλά όσο περισσότερη ανοχή δείχνει μια κοινωνία, τόσο περισσότερο ξανοίγονται
ε στην Ελλάδα τόση ανοχή* όσο στη Σουηδία δεν βρίσκουν, γι'αυτό ακόμη δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα
Αυτοί όχι, αλλά οι γύφτοι τα κάνουν μια χαρά που είπε κ nyxtovios

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 29 Σεπ 2023, 20:48

EKPLIKTIKOS έγραψε:
29 Σεπ 2023, 20:47
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

Αυτοί όχι, αλλά οι γύφτοι τα κάνουν μια χαρά που είπε κ nyxtovios
Oι γιούφτοι είναι χριστιανοί ορθοδοξοι και δεν επιδιώκουνε να επιβάλλουνε άλλη θρησκεία, σαρία κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 29 Σεπ 2023, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών