Στην Αθήνα η Λαγκάρντ θα ανακοινώσει το ψηφιακό ευρώ
Re: Στην Αθήνα η Λαγκάρντ θα ανακοινώσει το ψηφιακό ευρώ
μοιαζει με την ελληνικη εξαγγελια και την ολυμπιαδα που πηραμε οτι η ελλας αλλαζει σελιδα
και οι μλκς ελ χειροκροτανε απο τοτε ...γιατι σκεφτονται οτι με το ψηφιακό χρημα θα τρωνε
και απο πισω και απο μπροστα και θα τους περισσευουν κιολας ..λογικα δεν πρεπει να ειναι ζωντανοι
και οι μλκς ελ χειροκροτανε απο τοτε ...γιατι σκεφτονται οτι με το ψηφιακό χρημα θα τρωνε
και απο πισω και απο μπροστα και θα τους περισσευουν κιολας ..λογικα δεν πρεπει να ειναι ζωντανοι
οκ γνωριζω οτι ο πραγματικος κοσμος δεν εχει σχεση με το πουχουρουμ αλλα εδω εχετε το χαρισμα
να αυτομαστιγωνεστε και να ηδονιζεστε
να αυτομαστιγωνεστε και να ηδονιζεστε
οκ αλλα τι πειράζει, μας έμεινε η κληρονομιά, έχουμε το στεγαστρο. Παντως αληθεια ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ, πρέπει να τα έχουν πάρει στο κρανίο με την τεχνολογια, δεν μπορούν να ξύνονται άνετα μαλλον.nemo έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 12:05μοιαζει με την ελληνικη εξαγγελια και την ολυμπιαδα που πηραμε οτι η ελλας αλλαζει σελιδα
ενδιαφερον αυτο και χρησιμο αν ειναι πραγματι ετσι.GoBzi έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 11:16Εννοώ ιδιωτικές τράπεζες να βγουν από την μέση. Δεν έχω πρόβλημα στο να ελέγχει η ΕΚΤ τις συναλλαγές μου.
Σήμερα όταν πληρώνω μετρητά το μαγαζί κρατάει όλο το ποσό - ΦΠΑ. Με κάρτα μπαίνει και ο νταβατζής στην μέση και κρατάει προμήθεια, το ίδιο γίνεται και με την Visa/MasterCard/AMEX. Το ίδιο συμβαίνει όταν μεταφέρω λεφτά απο μια τράπεζα σε άλλη.
Εάν το νόμισμα και οι συναλλαγές ελέγχονται απευθείας από την ΕΚΤ (θεωρητικά) δεν χρειάζομαι τις υπηρεσίες της Πειραιώς και της Visa.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Υποθέτω θα βγουν και θα πουν πως δεν μπορούν να διαχειριστούν τον όγκο δεδομένων ή κάποια τέτοια ανοησία έτσι ώστε τα ψηφιακά πορτοφόλια να εκδίδονται από τις τράπεζες εκ μέρους της ΕΚΤ.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 12:33ενδιαφερον αυτο και χρησιμο αν ειναι πραγματι ετσι.GoBzi έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 11:16Εννοώ ιδιωτικές τράπεζες να βγουν από την μέση. Δεν έχω πρόβλημα στο να ελέγχει η ΕΚΤ τις συναλλαγές μου.
Σήμερα όταν πληρώνω μετρητά το μαγαζί κρατάει όλο το ποσό - ΦΠΑ. Με κάρτα μπαίνει και ο νταβατζής στην μέση και κρατάει προμήθεια, το ίδιο γίνεται και με την Visa/MasterCard/AMEX. Το ίδιο συμβαίνει όταν μεταφέρω λεφτά απο μια τράπεζα σε άλλη.
Εάν το νόμισμα και οι συναλλαγές ελέγχονται απευθείας από την ΕΚΤ (θεωρητικά) δεν χρειάζομαι τις υπηρεσίες της Πειραιώς και της Visa.
Κάρχιες, όταν το λαϊκό παιδί μιλούσε για ΔΗΜΗΤΡΕΣ λυσσομανούσατε ΌΟΥ ΜΆΙ ΓΚΟΝΤ, Ο ΜΟΛΤΕΜΟΡΝΤ ΘΑ ΦΑΕΙ ΑΟΥΡ ΜΌΝΕΙ, όταν η Γαλλίς μίστρεσσ σάς λέει για ψηφιακό ευρώ μουσκεύετε βρακάκι σαν 15χρονες σε συναυλία του Ρουβά.
ΧΡΦΤΟΥ!
ΧΡΦΤΟΥ!
- Λίνο Βεντούρα
θα αστειεύεστεChilloutbuddy έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 10:55κι εμένα το αντίθετο από κεντρικό έλεγχο μου φαίνεται, αλλά θα περιμένω να δω τις λεπτομέρειες.foscilis έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 10:46Ουσιαστικά θέλουν κάτι σαν bitcoin: ψηφιακό πράγμα που πηγαίνει από το ένα ψηφιακό πορτοφόλι στο άλλο. Δεν ξέρω πώς θα το κάνουν αλλά δεν καμία έχει σχέση με κεντιρικό έλεγχο που λένε οι μαλάκες.Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 08:11
μόνο στην Ελλάδα ακουμπάω χαρτονόμισμα because tarifes.
κατα τ΄άλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοούνε ψηφιακό ευρώ, και δεν καταλαβαίνω γιατί η ΕΚΤ στο σάϊτ της λέει ότι ακόμα διερευνούνε τις λεπτομέρειες και δεν ξέρουν ακόμα πρακτικά με τι τρόπο θα γίνει.
-
αυτές τις εξυπνάδες πως τις κατεβάζετε ήθελα να ήξεραaxilmar έγραψε: ↑01 Οκτ 2023, 19:37Ένας από τους σκοπούς του ψηφιακού ευρώ είναι να ελέγχουν τον πληθωρισμό ελέγχοντας την κυκλοφορία του χρήματος.
Μέχρι τωρα δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό, μόνο τα επιτόκια μπορούσαν να ελέγχουν
Τώρα θα αποσύρεται το χρήμα, δλδ εκεί που έχεις κάποια λεφτά στην τραπεζα θα σου κόβουν μερικά ώστε να μειωθεί ο πληθωρισμός...
-
ενας λόγος που πρεπει να παει το freenow/beat και στην επαρχία
γιατί το να επιβάλει το κράτος κάρτες στα ζώα τους ταρίφες δεν παίζει
κρυπτονομισμα θέλουν να φτιάξουνκατα τ΄άλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοούνε ψηφιακό ευρώ, και δεν καταλαβαίνω γιατί η ΕΚΤ στο σάϊτ της λέει ότι ακόμα διερευνούνε τις λεπτομέρειες και δεν ξέρουν ακόμα πρακτικά με τι τρόπο θα γίνει.
-
με κρατικο ψηφιακό πορτοφόλι. Ένα ευρωπαικό ανταλακτίριο κρύπτο θέλουν να φτιάξουν πάνω κάτωΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 10:13Ποιος νομίζεις θα ύμνο λειτουργεί δηλαδή;
υγ έχει να κλάψει κόσμος τα λεφτά του από προσωπική βλακεία αλλά αυτό είναι άλλο πρόβλημα και μάλλον ο βασικός λόγος που ο μέσος τραπεζίτης δεν φοβάται ότι θα χάσει τη δουλειά του
Κάνουν κλινικές δοκιμές για να μην δημιουργούνται φλεγμονές με το τσιπακι που θα μας χώσουν μέσα στο δέρμα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 08:11μόνο στην Ελλάδα ακουμπάω χαρτονόμισμα because tarifes.
κατα τ΄άλλα δεν καταλαβαίνω τι εννοούνε ψηφιακό ευρώ, και δεν καταλαβαίνω γιατί η ΕΚΤ στο σάϊτ της λέει ότι ακόμα διερευνούνε τις λεπτομέρειες και δεν ξέρουν ακόμα πρακτικά με τι τρόπο θα γίνει.
Στους δε άτακτους, το τσιπακι θα μπαίνει μέσα στον πρωκτό με χρήση ΨΩΛΗΣ .
Οσο πιο άτακτος είσαι, τόσο μεγαλύτερη ΨΩΛΗ θα χρησιμοποιείται για τη διείσδυση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Κι εγώ κάπως έτσι το έχω καταλάβει ως τώρα. Θέλουνε τα πλεονεκτήματα του μπιτκοιν, αλλά χωρίς την αποκέντρωση και την έλλειψη ελέγχου.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 13:07θα αστειεύεστεChilloutbuddy έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 10:55κι εμένα το αντίθετο από κεντρικό έλεγχο μου φαίνεται, αλλά θα περιμένω να δω τις λεπτομέρειες.
Ξεχνόντας οτι η έλλειψη κεντρικού ελέγχου ΕΙΝΑΙ το μπιτκοιν. Προβλέπω να πηγαίνει κουβά.
Όπλα θα μπορώ να αγοράζω με δαύτο;
- Όχι
Ναρκωτικά;
- Όχι
Να ξεπλένω μαύρο χρήμα;
- Όχι
Να επενδύσω, περιμένοντας να αυξηθεί σε αξία;
- Μαλάκας είσαι; Πώς θα αυξηθεί σε αξία αν δεν κάνει τίποτα από τα πιο πάνω;
- Όχι
Ναρκωτικά;
- Όχι
Να ξεπλένω μαύρο χρήμα;
- Όχι
Να επενδύσω, περιμένοντας να αυξηθεί σε αξία;
- Μαλάκας είσαι; Πώς θα αυξηθεί σε αξία αν δεν κάνει τίποτα από τα πιο πάνω;
Δηλαδή επειδή γνωρίζει σε ποιον ανήκει το κάθε σπίτι σημαίνει ότι καταγράφει ποιοι μπαινοβγαίνουν;GoBzi έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 11:24Είχα διαβάσει ένα TLDR κείμενο πριν καιρό για το αντίστοιχο Κινέζο νόμισμα. Το ψηφιακο πορτοφόλι εκδίδεται από την κεντρική τράπεζα προσωπικά για εσένα (στην Ελλάδα πχ το πορτοφόλι θα είναι συνδεμένο με την ταυτότητα/αφμ σου). Από εκεί και πέρα όταν η κεντρική τράπεζα γνωρίζει σε ποίο φυσικό ή νομικό πρόσωπο αντιστοιχεί το κάθε πορτοφόλι, δεν είναι εντελώς παράλογο αυτό που λένε οι ψεκες.foscilis έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 10:46Ουσιαστικά θέλουν κάτι σαν bitcoin: ψηφιακό πράγμα που πηγαίνει από το ένα ψηφιακό πορτοφόλι στο άλλο. Δεν ξέρω πώς θα το κάνουν αλλά δεν καμία έχει σχέση με κεντιρικό έλεγχο που λένε οι μαλάκες.Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 08:11
μόνο στην Ελλάδα ακουμπάω χαρτονόμισμα because tarifes.
Μα δεν γνωρίζει απλά σε ποιόν ανήκει ο λογαριασμός, αλλά γνωρίζει ακριβώς που είναι το κάθε ευρώ. Υπάρχει μια διαφορά στο να ξέρει το κράτος ότι εγώ έχω λογαριασμό στην Πειραιώς και σε περίπτωση που χρειαστεί, με άδεια εισαγγελέα, να δει τις συναλλαγές μου από το να ξέρει η ΕΚΤ πόσα λεφτά έχω και που ακριβώς τα ξοδεύω.foscilis έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 14:11Δηλαδή επειδή γνωρίζει σε ποιον ανήκει το κάθε σπίτι σημαίνει ότι καταγράφει ποιοι μπαινοβγαίνουν;GoBzi έγραψε: ↑02 Οκτ 2023, 11:24Είχα διαβάσει ένα TLDR κείμενο πριν καιρό για το αντίστοιχο Κινέζο νόμισμα. Το ψηφιακο πορτοφόλι εκδίδεται από την κεντρική τράπεζα προσωπικά για εσένα (στην Ελλάδα πχ το πορτοφόλι θα είναι συνδεμένο με την ταυτότητα/αφμ σου). Από εκεί και πέρα όταν η κεντρική τράπεζα γνωρίζει σε ποίο φυσικό ή νομικό πρόσωπο αντιστοιχεί το κάθε πορτοφόλι, δεν είναι εντελώς παράλογο αυτό που λένε οι ψεκες.
Φυσικά εσένα, εμένα και τον Αρίστο σε προσωπικό επίπεδο θα μας έχουν κλασμένους, αλλά όταν η ΕΚΤ έχει πρόσβαση στα "big data" όλων των Ευρωπαίων, δεν είναι παράλογο να χρησιμοποιηθούν για στατιστικές έρευνες η οποίες θα μετατραπούν σε νόμους μέσα στην ΕΕ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
10 Νοέμ 2023, 11:31
-
-
Νέα δημοσίευση Το Χάρβαρντ αγόρασε κεντρικό χώρο στην Αθήνα έναντι 19,5 εκατομμυρίων ευρώ
από Καραμελίτσα » 02 Απρ 2024, 16:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
02 Απρ 2024, 17:33
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 976 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Νοέμ 2023, 19:25