Μπορείς να ανοίξεις ένα νήμα να μας μιλήσεις για αυτά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 16:23Εννοείται. Υπήρξε πλήρης αναφορά στο παλαιό φόρουμ, αλλά τα πειστήρια χάθηκαν.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 16:08Άρα συμμετείχες σε μπάχαλα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 14:39
Εγώ ήμουν πιο βετεράνος μπάχαλος, άφηνα τη νεολαία να ξεδωσει.
Απόφαση σταθμός του Αρείου Πάγου: Δεν αποζημιώνεται η κλοπή αυτοκινήτου αν γίνει σε σημείο χωρίς περίφραξη και φωτισμό
-
Re: Απόφαση σταθμός του Αρείου Πάγου: Δεν αποζημιώνεται η κλοπή αυτοκινήτου αν γίνει σε σημείο χωρίς περίφραξη και φωτισ
Re: Απόφαση σταθμός του Αρείου Πάγου: Δεν αποζημιώνεται η κλοπή αυτοκινήτου αν γίνει σε σημείο χωρίς περίφραξη και φωτισ
Τόσο δύσκολο είναι να αφαιρεθεί ή να απενεργοποιηθεί το τράκερ;talaipwros έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 12:12Χωρις tracker δεν τα ασφαλιζαν καν.enterprise-psi έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 12:12Στο εξωτερικό αν βάλεις dash cam πέφτει η ασφάλεια, αν βάλεις συναγερμό και κλειστό πάρκινγκ, πέφτει περισσότερο, Ελλάδα δεν πέφτει ευρώ, και από ότι φαίνεται, είναι ρευστά τα κριτήρια αν πάρεις αποζημίωση κλοπής.
Οπότε σε άλλον έναν τομέα , τσάμπα πληρώνουμε.

Έχετε καταλάβει ότι με αυτή την απόφαση ουσιαστικά γίνεται ΘΕΣΜΟΣ η θέση ότι το κράτος δεν φταίει για τις κλοπές και για ότι άλλο ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ διαπράττεται στην Ελλάδα και ο πολίτης απλά πρέπει να προφυλάσσεται μόνος του;;;
Το έχετε πιάσει αυτό;
.
Το έχετε πιάσει αυτό;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Dwarven Blacksmith
Όχι, ευτυχώς. Ακόμα έχουμε σωας τας φρένας.

Δεν ξέρω για τα φρένα σου, αλλά η μηχανή σου σίγουρα ρετάρει...

.
Bellum omnium contra omnes
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Να δούμε τι θα πει η Interamerican , που θα ακυρώσω την ασφάλεια κλοπής σε δυο μηχανές και το αυτοκίνητο. 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Δεν αποζημιώνεται τίποτα αν δε σε λένε Τσακ Νόρις.Ίακχος έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 09:03Ο Άρειος Πάγος δικαίωσε ασφαλιστική στην Θεσσαλονίκη που δεν αποζημίωσε πελάτη για κλοπή Ι.Χ. επειδή το είχε παρκάρει σε «μη ασφαλές σημείο».
Ένα νέο κεφάλαιο υπέρ των ασφαλιστικών εταιρειών άνοιξε, καθώς χιλιάδες ιδιοκτήτες ασφαλισμένων αυτοκινήτων δεν θα αποζημιώνονται σε περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου τους.
https://www.gazzetta.gr/plus/2262014/ap ... iNwH98bIbs
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το συμβόλαιο μου με την ΑΝΥΤΙΜΕ αναπροσαρμόζεται και τώρα γράφει Ασφαλιζόμενη αξία (€): 8.200 για το Prius μου του 2010.Ναύτης έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 09:18Το γνωρίζεις, φαντάζομαι, ότι η μεν χρέωση για την ασφάλεια κλοπής παραμένει σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου ασφάλισης, το δε τίμημα (που θα πάρει ο ασφαλισμένος σε περίπτωση κλοπής) αναπροσαρμόζεται κάθε χρόνο ανάλογα με την τρέχουσα εμπορική αξία του οχήματος.
Που θα πει, μπορεί να πληρώνεις ασφάλιστρο που αφορά αξία του οχήματος 30Κ, αλλά αν στο κλέψουν, μετά από μια 5ετία ας πούμε, η ασφαλιστική θα σε αποζημιώσει με κάνα 10άρικο.
Πρέπει, λένε οι ασφαλιστικές, να ζητά κάθε φορά ο ασφαλισμένος από τον ασφαλιστή του, πριν την ανανέωση του συμβολαίου, να αναπροσαρμόζεται και η χρέωση για την ασφάλεια κλοπής. Μιλάμε για λαμόγια.
. . .
Πιο κάτω από τον μέσον όρο των 9-10.000 που βρίσκω στο νετ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Η εμπειρία μου με τις ασφάλειες αυτοκινήτου είναι καλή. Αναφέρω δύο περιστατικά:
- Κάποτε που είχα κάποιο οικονομικό στένεμα, αλλά και μεικτή ασφάλεια είχα γδάρει το αυτοκίνητο κατ'επανάληψη από δεξιά. Δεν το έδινα να το φτιάξουν γιατί η ζημιές ήταν μικρότερες από τις ελάχιστες που αποζημίωνε η ασφαλιστική. Οταν έτυχε να το ξαναξύσω και καθώς βελτιώθηκαν τα οικονομικά μου, το έδωσα σε συνεργείο. Ομως πραγματογνώμονας που ήλθε δέχθηκε ότι όλες οι ζημιές έγιναν την τελευταία φορά και έτσι με αποζημίωσε.
- Κάποτε δεν είχα parking στο σπίτι και άφηνα το αυτοκίνητο στον δρόμο. Ενα πρωΐ πήγα να το πάρω και είδα ότι πάνω μου (από πίσω) είχε πέσει ένα φιατάκι που είχε συγκρουσθεί με ένα άλλο αυτοκίνητο. Μάλιστα είχε έλθει και αστυνομία. Η οδηγός του φιατακίου έκανε δήλωση και γιά το δικό μου αυτοκίνητο. Η ζημιά δεν ήταν μεγάλη και γιά κάποιες μέρες το κυκλοφορούσα και δεν το πήγαινα σε συνεργείο. Ενα άλλο πρωΐ λοιπόν, βλέπω ότι την νύχτα έπεσε πάλι από πίσω ένα μεγάλο όχημα (πιθανόν τζιποειδές) και μου είχε χώσει όλο το πίσω μέρος μέσα. Η ζημιά έφθασε τις €4.000 αλλά τα πλήρωσε όλα η ασφαλιστική βάσει τής δήλωσης τής οδηγού του φιατακίου
- Κάποτε που είχα κάποιο οικονομικό στένεμα, αλλά και μεικτή ασφάλεια είχα γδάρει το αυτοκίνητο κατ'επανάληψη από δεξιά. Δεν το έδινα να το φτιάξουν γιατί η ζημιές ήταν μικρότερες από τις ελάχιστες που αποζημίωνε η ασφαλιστική. Οταν έτυχε να το ξαναξύσω και καθώς βελτιώθηκαν τα οικονομικά μου, το έδωσα σε συνεργείο. Ομως πραγματογνώμονας που ήλθε δέχθηκε ότι όλες οι ζημιές έγιναν την τελευταία φορά και έτσι με αποζημίωσε.
- Κάποτε δεν είχα parking στο σπίτι και άφηνα το αυτοκίνητο στον δρόμο. Ενα πρωΐ πήγα να το πάρω και είδα ότι πάνω μου (από πίσω) είχε πέσει ένα φιατάκι που είχε συγκρουσθεί με ένα άλλο αυτοκίνητο. Μάλιστα είχε έλθει και αστυνομία. Η οδηγός του φιατακίου έκανε δήλωση και γιά το δικό μου αυτοκίνητο. Η ζημιά δεν ήταν μεγάλη και γιά κάποιες μέρες το κυκλοφορούσα και δεν το πήγαινα σε συνεργείο. Ενα άλλο πρωΐ λοιπόν, βλέπω ότι την νύχτα έπεσε πάλι από πίσω ένα μεγάλο όχημα (πιθανόν τζιποειδές) και μου είχε χώσει όλο το πίσω μέρος μέσα. Η ζημιά έφθασε τις €4.000 αλλά τα πλήρωσε όλα η ασφαλιστική βάσει τής δήλωσης τής οδηγού του φιατακίου
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μιλάμε για το ελληνικό τραπεζικό συστημα και ασφαλειών που οριακά δεν εξαυλώθηκε την προηγούμενη δεκαετια. θα σκας λεφτά σε αυτούς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 12:14Ο πατέρας μου μού το λέει χρόνια, μακριά από ασφάλειες, πληρώνεις τζάμπα και αν τις χρειαστείς θα σε φτύσουνenterprise-psi έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 12:12Στο εξωτερικό αν βάλεις dash cam πέφτει η ασφάλεια, αν βάλεις συναγερμό και κλειστό πάρκινγκ, πέφτει περισσότερο, Ελλάδα δεν πέφτει ευρώ, και από ότι φαίνεται, είναι ρευστά τα κριτήρια αν πάρεις αποζημίωση κλοπής.
Οπότε σε άλλον έναν τομέα , τσάμπα πληρώνουμε.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Μονο που δεν τον αφηνουν ούτε να προφυλαχτει.
Δεν ξέρω, αλλά από ασφάλειες μόνο καλό έχω δει. Με το αυτοκίνητο δεν έχω τρομερές περιπτώσεις, αλλά οτιδήποτε αγοράζω, computer, camera, τα ασφαλίζω. Ως τώρα όλες οι ασφαλίσεις μου δώσαν λεφτά, επειδή έτυχαν ζημιές.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Παρολο που εχεις δικιο, εχω 2 ενστασεις.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 09:50Lol
Την επόμενη φορά, αγοράστε μια Porsche και αφήστε την σε μια ερημιά στον Ασπρόπυργο.
Μετά ζητήστε την ασφάλεια κλοπής.
Σαν να έχει ο άλλος ασφάλεια ζωής και να πάει το βράδυ στο Αττικό Πάρκο, να μπει στον χώρο των λιονταριών για να τους τραβήξει την ουρά.
Έτσι, για να δει κάτι.
Η πρωτη ειναι οτι κανένας δεν ξερει τον συγκεκριμένο όρο, και ας μην πουμε οτι ειναι στα ψιλα γράμματα γιατι κανενας μα κανενας δεν τα διαβαζει αυτα και ουτε κανενας ασφαλιστης το λεει ποτε.
Και η δεύτερη οτι οπως γινεται με καθε πραγμα στην Ελλάδα, θα πατησουν πανω της οι ασφαλιστικες και σε περιπτωσεις που το πραγμα βρίσκεται καπου στη μεση θα πηδηξουν πολυ κοσμο.
- Otto Weininger
Συμφωνώ και στα 2.panos291 έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 19:52Παρολο που εχεις δικιο, εχω 2 ενστασεις.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Οκτ 2023, 09:50Lol
Την επόμενη φορά, αγοράστε μια Porsche και αφήστε την σε μια ερημιά στον Ασπρόπυργο.
Μετά ζητήστε την ασφάλεια κλοπής.
Σαν να έχει ο άλλος ασφάλεια ζωής και να πάει το βράδυ στο Αττικό Πάρκο, να μπει στον χώρο των λιονταριών για να τους τραβήξει την ουρά.
Έτσι, για να δει κάτι.
Η πρωτη ειναι οτι κανένας δεν ξερει τον συγκεκριμένο όρο, και ας μην πουμε οτι ειναι στα ψιλα γράμματα γιατι κανενας μα κανενας δεν τα διαβαζει αυτα και ουτε κανενας ασφαλιστης το λεει ποτε.
Και η δεύτερη οτι οπως γινεται με καθε πραγμα στην Ελλάδα, θα πατησουν πανω της οι ασφαλιστικες και σε περιπτωσεις που το πραγμα βρίσκεται καπου στη μεση θα πηδηξουν πολυ κοσμο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Frappezitis
Μην σπρώχνεστε.
Θα προλάβετε απ τις 7 το πρωι ως τις 7 το βράδυ της Κυριακής να ψηφίσετε τους αναντικατάστατους.
Τι πράγμα;
Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη;
Ναι ε;
Μήπως δεν ειναι αστική;
Σας βάζω δύσκολα;

Θα προλάβετε απ τις 7 το πρωι ως τις 7 το βράδυ της Κυριακής να ψηφίσετε τους αναντικατάστατους.
Τι πράγμα;
Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη;
Ναι ε;
Μήπως δεν ειναι αστική;
Σας βάζω δύσκολα;

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση