Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Γυφτάκι

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 05 Οκτ 2023, 14:22

Εμ ,γι αυτό δεν κάνει τσαμπουκάδες η Κασπ και δεν καλεί αστυνομία .. Αφου ακόμα της πληρώνουν το δάνειο οι γονείς . Κι ας λέει για σεβασμούς κτλ..

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 05 Οκτ 2023, 14:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Οκτ 2023, 14:19
Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 12:09
Αν σας γραψω τι εγινε χθες θα μου πειτε παλι οτι τρολλαρω

Ειναι και θετικα και αρνητικα μαζι.
Εγω παντως νιωθω ανακουφισμενη ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.

Εβαλαν δικηγορους για να με βγαλουν εξω απο το σπιτι, επειδη "τους πεταξα" εγω σαν γονεις. Με εθαβαν μπροστα στον δικο μου, ειδικα η μανα μου. Ο πατερας μου ουρλιαζε στο τηλ του δικου μου επι 4 φορες που εκανε προσπαθειες ο δικος μου, επειδη του ειπε πως αν δεν ηρεμησει δεν θα βρεθουμε. Κανει υποχωρηση τελικα κ τον παιρνει τηλ να παμε σπιτι τους..οντως ειχε ηρεμησει, η μανα μου ομως ειχε ξεφυγει, τις ειπε 4 φορες σκασε και στο τελος την εστειλε μεσα. Εγω εξαγριωθηκα μαζι της, δεν την αντεχα να μιλαει. Καταλαβαν οτι "την μισω". Ειχα βγει εκτος εαυτου γιατι μονο δηλητηριο εβγαζε.
Το σημείο που όλοι παρέβλεψαν ήταν αυτό.

Δεν ξέρω τι κατάλαβαν οι δικοί σου αλλά αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι μισείς μια γυναίκα που ό άντρας της σαπάκιαζε κι εσύ το παρακάμπτεις στο χαλαρό και συνειδητά ή ασυνείδητα προσπαθείς να τον καλύψεις.

Είσαι αξιολύπητη περίπτωση γυναίκας. :e045:
:smt023

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 05 Οκτ 2023, 14:29

Επειδή βαριέμαι να διαβάζω, ζει ακόμα ο κοντολατρείας ή βρέθηκε μισή σπλήνα αγνώστου ιδιοκτήτη στο δάσος της Αθαλάσσας;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 05 Οκτ 2023, 14:34

Οπότε γι αυτό της πρότειναν να φύγει απο το διαμέρισμα ,για να το νοικιάσουν να βγαίνει η δόση του δανείου που πληρώνουν οι γονείς κι όσα απομένουν να τα παίρνει η Κασπ.. Λογικό φαίνεται .

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Οκτ 2023, 14:37

Λεγεών έγραψε:
05 Οκτ 2023, 14:29
Επειδή βαριέμαι να διαβάζω, ζει ακόμα ο κοντολατρείας ή βρέθηκε μισή σπλήνα αγνώστου ιδιοκτήτη στο δάσος της Αθαλάσσας;
Eπ' ευκαιρία, δράττομαι της ευκαιρίας να γράψω ότι όντως μου έκανε εντύπωση ο εστιασμός στο ύψος του γλυκούλη, από τα κυπαρίσσια του πχόρουμ. :lol:

Όλως τυχαίως, τους πρόσθεσε πόντους. Αξία ανεκτίμητη λέμε. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Οκτ 2023, 14:43

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Οκτ 2023, 14:37
Λεγεών έγραψε:
05 Οκτ 2023, 14:29
Eπ' ευκαιρία, δράττομαι της ευκαιρίας να γράψω ότι όντως μου έκανε εντύπωση ο εστιασμός στο ύψος του γλυκούλη, από τα κυπαρίσσια του πχόρουμ. :lol:

Όλως τυχαίως, τους πρόσθεσε πόντους. Αξία ανεκτίμητη λέμε. :e045:

Ενδιαφέρουσα οπτική φιλενάδα. Πλην όμως βρίσκω κάπως τραβηγμένο το προηγούμενο ποστ σου. Εμπίπτει πολύ βαθιά σε ψυχολογικά τραύματα. Δεν το παίζω ευαισθητούλης της κοινωνίας, αν πχ την είχα μπροστά μου όταν οδηγούσε ντιρλα με την Λατρεία, θα τους διαολοστελνα. Δεν με νοιάζουν τα ψυχικά τραύματα των άλλων άπαξ και γίνουν θύτες. Εν προκειμένω όμως που θύτης είναι του εαυτού της και ενός (οπως όλα δείχνουν βολεμενου τύπου) και τα ματάκια όσων (με την θέληση τους) διαβάζουν το τοπικ, δεν ξέρω τι νόημα έχει να την χαρακτηρίσεις στο τέλος. Συμφωνώ που της δείχνεις τι έκανε. Και μπράβο. Ο χαρακτηρισμός δεν ξέρω αν χρειάζεται. Εφόσον μιλάμε για μακροχρόνιο θύμα μιας κατάστασης, την ιδια. Εκτός αν πιστεύεις ότι θα την αφυπνίσει.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Οκτ 2023, 14:59

Ναι, κ εγω τωρα πρεπει να κατσω να εξηγησω στην Γαλη τι εκανε τοσα χρονια η μανα μου και τι χαρακτηρας ειναι, κ επρεπε στα 12 μου, επειδη τοτε την χτυπουσε, να καλεσω εγω αστυνομια επειδη τον ειδα 2 φορες κ μετα λογω του φοβου του για τον παππου μου το εκοψε μαχαιρι. Ναι, στα 12 επρεπε να κλεισω τον μπαμπα μου στην φυλακη. Παντα η ζωη μου ηταν εφιαλτης εκει μεσα, κυριως λογω της μανας μου. Αυτη εκανε ετσι τον αδερφο μου κυριως, ο πατερας μου ελειπε για δουλεια. Οι φωνες δεν σταματουσαν και απο τους 2 τους, και ο λογος που εκανε πισω η μανα μου σε πολλα ηταν επειδη τον φοβοταν, αλλιως θα ξεφευγε εντελως. Ναι ακουγεται οτι τον υποστηριζω αλλα πραγματικα χεσμενη την εχω την γνωμη σου Γαλη. Εχω τραβηξει πολλα απο την μανα μου και με ολα αυτα που ειπε και εκανε τον τελευταιο καιρο, ναι πλεον νιωθω οτι την μισω. Γιατι αυτη η γυναικα με το που με εβλεπε, ΠΑΝΤΑ, ΜΑ ΠΑΝΤΑ εβγαζε δηλητηριο. Δεν ειπε ποτε κατι καλο για μενα, ποτε. Παντα ημουν αχρηστη για εκεινην και παντα σε συγκριση με αλλους. Με χτυπουσε ακομα και μπροστα σε κοσμο. Οποτε ερχοταν σπιτι μου στις αρχες, ηθελα να πεσω κατω απο το μπαλκονι απο τα νευρα μου. Την επαιρνα νοσοκομειο για να δει την γιαγια μου και αυτη με εβριζε και εκλαιγε στο αυτοκινητο και μου ελεγε να χωρισω, κ εγω σχολανα απο την δουλεια αυπνη και ημουν υποχρεωμενη να ανεχομαι την υστερια της. Δεν θα κατσω να γραψω τι ζουσα αυτα τα χρονια εκει μεσα, δεν εχω να πεισω κανεναν. Πιστευε και εσυ και οι γονεις μου οτι ειμαι ενας αξιολυπητος κ αχρηστος ανθρωπος που δεν σεβομαι και δεν εκτιμαω τιποτα. Εν μερει μπορει να το πιστευω κι εγω. Θα παω ομως παρακατω γιατι δεν εχω αλλη επιλογη, και ουτε θελω να εχω. Φτανει, αρκετα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Οκτ 2023, 15:20

Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 14:59
Ναι, κ εγω τωρα πρεπει να κατσω να εξηγησω στην Γαλη τι εκανε τοσα χρονια η μανα μου και τι χαρακτηρας ειναι, κ επρεπε στα 12 μου, επειδη τοτε την χτυπουσε, να καλεσω εγω αστυνομια επειδη τον ειδα 2 φορες κ μετα λογω του φοβου του για τον παππου μου το εκοψε μαχαιρι. Ναι, στα 12 επρεπε να κλεισω τον μπαμπα μου στην φυλακη. Παντα η ζωη μου ηταν εφιαλτης εκει μεσα, κυριως λογω της μανας μου. Αυτη εκανε ετσι τον αδερφο μου κυριως, ο πατερας μου ελειπε για δουλεια. Οι φωνες δεν σταματουσαν και απο τους 2 τους, και ο λογος που εκανε πισω η μανα μου σε πολλα ηταν επειδη τον φοβοταν, αλλιως θα ξεφευγε εντελως. Ναι ακουγεται οτι τον υποστηριζω αλλα πραγματικα χεσμενη την εχω την γνωμη σου Γαλη. Εχω τραβηξει πολλα απο την μανα μου και με ολα αυτα που ειπε και εκανε τον τελευταιο καιρο, ναι πλεον νιωθω οτι την μισω. Γιατι αυτη η γυναικα με το που με εβλεπε, ΠΑΝΤΑ, ΜΑ ΠΑΝΤΑ εβγαζε δηλητηριο. Δεν ειπε ποτε κατι καλο για μενα, ποτε. Παντα ημουν αχρηστη για εκεινην και παντα σε συγκριση με αλλους. Με χτυπουσε ακομα και μπροστα σε κοσμο. Οποτε ερχοταν σπιτι μου στις αρχες, ηθελα να πεσω κατω απο το μπαλκονι απο τα νευρα μου. Την επαιρνα νοσοκομειο για να δει την γιαγια μου και αυτη με εβριζε και εκλαιγε στο αυτοκινητο και μου ελεγε να χωρισω, κ εγω σχολανα απο την δουλεια αυπνη και ημουν υποχρεωμενη να ανεχομαι την υστερια της. Δεν θα κατσω να γραψω τι ζουσα αυτα τα χρονια εκει μεσα, δεν εχω να πεισω κανεναν. Πιστευε και εσυ και οι γονεις μου οτι ειμαι ενας αξιολυπητος κ αχρηστος ανθρωπος που δεν σεβομαι και δεν εκτιμαω τιποτα. Εν μερει μπορει να το πιστευω κι εγω. Θα παω ομως παρακατω γιατι δεν εχω αλλη επιλογη, και ουτε θελω να εχω. Φτανει, αρκετα.
Το βασικό πρόβλημα σου είναι ότι ο γλυκούλης δεν μπόρεσε ποτέ να εμπνεύσει στον... μαγκιόρη πατερούλη σου το φόβο που του προκαλούσε ο παππούς σου.

Ουσιαστικώς, επαναλαμβάνεις το ίδιο ακριβώς μοτίβο που "μισείς" στη μάνα σου. Και καταπίνεις αδιαμαρτύρητα τη βιαιότητα του πατερούλη σου, ίσως γιατί θεωρείς ότι της άξιζε το ξύλο.

Πάντα οι "βάρβαροι" που ταράζουν τις ... βολικές ισορροπίες του καθενός, είναι μια κάποια λύσις. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Οκτ 2023, 15:27

Πάλι σε εσωτερικευμενο μισογυνισμό το γυρίσαμε...Α ρε Ναιδα πόσο μπροστά ήσουν...

Γαλη γιατί αποκλειεις η μαμά να ήταν και θύμα και θύτης; :p2:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 05 Οκτ 2023, 15:35

Χαοτικός έγραψε:
04 Οκτ 2023, 23:56
Ε δεν είναι λίγο; Όχι πατριαρχικός τύπος, το άλλο.
Ναι βέβαια, όπως είναι καρατσεκαριζμένο ότι είναι και ζογκλέρ σατανιστής.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 05 Οκτ 2023, 15:40

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
05 Οκτ 2023, 15:27
Πάλι σε εσωτερικευμενο μισογυνισμό το γυρίσαμε...Α ρε Ναιδα πόσο μπροστά ήσουν...

Γαλη γιατί αποκλειεις η μαμά να ήταν και θύμα και θύτης; :p2:
Αλήθεια είναι αυτό που γράφεις, δεν υπάρχει κανένας/ια/@ άλλος/η/@ ισχυρότερος αναμεταδότης της Ισχυρής Τοξικής Πατριαρχίας από τις μανούλες που μεγαλώνουν παιδιά και τις γουάναμπη μανούλες.
Για να μην αναρωτιέται κάνεις πλέον πως διαιωνίζεται το φαινόμενο ε.

.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 05 Οκτ 2023, 15:47

Α ρε Ναιδα πόσο μπροστά ήσουν...
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 05 Οκτ 2023, 15:59

Bazoomba έγραψε:
05 Οκτ 2023, 15:47
Α ρε Ναιδα πόσο μπροστά ήσουν...
^^^

.

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 05 Οκτ 2023, 16:01

Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 13:59
Εχω το "κοτσιανι". Δεν ξερω πως το λετε εσεις.
Το αγοραπωλητηριο εγγραφο του διαμερισματος με ολες τις αποδειξεις εξοφλησης του. Και ειναι στο ονομα μου. Γι αυτο λεω, επειδη δεν γνωριζω πώς πανε αυτα (και δεν ασχοληθηκα ποτε), αν υπαρχει καποιος δικηγορος στο φορουμ ας μου πει. Αλλιως δεν προκειται ουτως η αλλως να ασχοληθω.

Το δανειο το εκανε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ η μανα μου. Επειδη οπως ειπα δωσαμε ολα τα λεφτα για να το ξοφλησουμε και να παρω τα κλειδια.

Ηδη της εδωσα 3000 για την δοση και σκοπευα να αφηνω στην ακρη (ηδη αφησα κι αλλα) για να δινω. Ε τωρα ας το παρουν, θα τα δινουμε σε ενοικια.

Προτεινε να δινει κι αυτος δοση για να μην το χτυπανε συνεχεια για τα λεφτα, αλλα ακομα κ γι αυτο ειχαν θεμα γιατι λενε θα ηταν σαν να εχει δικαιωματα στο διαμερισμα.
Σου έκανε δωρεά η μαμά σου το ποςο του δανείου της;
Παρατηρητής...

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών