Sos
Re: Sos
και εγω την ειχα διαβασει μια φορα νομιζω στο παλιο, ειχα βγει δειλά απο το άσυλο να δώ τι λετε στο πακυ, ειπα μεσα μου, τι τρολλάκια ειναι αυτα, παναγια μου, και γυρισα τρέχοντας στην αγκαλιά του γγ. Αλλα τωρα πια δεν ειμαι σιγουρος, περιμενω τι θα γινει το βραδυ.
Θα σε εμπιστευθώ ότι δεν παίζει...
Και αν είναι έτσι, τότε είναι τεράστιο λάθος η "εκμυστήρευση" τόσο σοβαρών προσωπικών ψυχολογικών εμπλοκών σε ένα φόρουμ και η αναζήτηση λύσης από δέκα είκοσι αγνώστους. Από δε την πλευρά των συμμετεχόντων, είναι επικίνδυνο λάθος να υποκαθιστούν τον ψυχίατρο.
-
Βαρέθηκα τόσες σελίδες, τιποτ' άλλο;
Είδε τα πράγματα του σε σακούλες σκουπιδιών επειδή η γκόμενα που πηδούσε δυο μήνες πίστεψε την κολλητή της που έχει γενικά την αίσθηση *inserting κωνσταντινου κι ελένης meme ότι είναι γκέη και παρ'όλα αυτά έμεινε στην σχέση γιατί έχει υπερβολικά χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν πιστεύει ότι θα βρει άλλη να παλουκώσει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 06 Οκτ 2023, 19:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
σωστα - συμφωνα με τα μεχρι τωρα επεισοδια τιυ Β κυκλουBazoomba έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 19:50Είδε τα πράγματα του σε σακούλες σκουπιδιών επειδή η γκόμενα που πηδούσε δυο μήνες πίστεψε την κολλητή της που έχει γενικά την αίσθηση inserting κωνσταντινου κι ελένης meme και παρ'όλα αυτά έμεινε στην σχέση γιατί έχει υπερβολικά χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν πιστεύει ότι θα βρει άλλη να παλουκώσει.
Ας απαντησει ομως ο Χελωνας - να δουμε αυτος τι εννοουσε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ολιστικό πέσιμο.

Σπας τα στερεότυπά σου και χρησιμοποιείς ιδεολογήματα που δεν χρειάζεται να ανήκουν στα πλαίσιά σου.
Όχι στις βασικές αρχές.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Κι ο σκοπός είναι εν προκειμένω να κάνεις επίθεση για να πλήξεις.
Λες να είμαι σεξιστής, αναρχικός πράμα;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κατ' αρχάς τι έχει η οικογένεια Άνταμς; Ειδικά σε σύγκριση με την οικογένεια Κασπερ
Για το πήδημα. Ο τύπος έκανε κυριολεκτικά ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε να το αποφύγει.
Τον χούφτωνε και τραβιόταν. Τον έγδυνε και κούμπωνε το παντελόνι. Του έλεγε σε θέλω,
θυμόταν πως ξέχασε το θερμοσίφωνο ανοιχτό. Είχε σχέσεις πιο πριν και παρέμενε παρθένος.
Της έλεγε ψέματα πως είναι έμπειρος. Ολόκληρη saga γράφτηκε για το ξεπαρθένιασμα του
γλυκούλη. Έχει και αυτός θέματα. Δεν μπήκε για το σεξ και δεν θα φύγει εύκολα.
Η δική μου πρόβλεψη είναι πως αυτή η σχέση θα τελματώσει. Θα παραδώσουν σπίτια και οικόπεδα
για να το σκάσουν, θα έχουν τους γνωστούς κύκλους πρέπει να συζητήσουμε,σκουπιδοσακούλες,
και πάλι από την αρχή. Στο τέλος θα της κάνει παιδί και θα καταλήξει σώγαμπρος.
Κάτω από το ρουφ γκάρντεν, ή και χειρότερα. Πάντως πλήρες υποχείριο των πεθερικών.
Έτσι.. Έχει τη ψυχολογία του σώγαμπρου ο λατρείαςNull έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 21:42Κατ' αρχάς τι έχει η οικογένεια Άνταμς; Ειδικά σε σύγκριση με την οικογένεια Κασπερ
Για το πήδημα. Ο τύπος έκανε κυριολεκτικά ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε να το αποφύγει.
Τον χούφτωνε και τραβιόταν. Τον έγδυνε και κούμπωνε το παντελόνι. Του έλεγε σε θέλω,
θυμόταν πως ξέχασε το θερμοσίφωνο ανοιχτό. Είχε σχέσεις πιο πριν και παρέμενε παρθένος.
Της έλεγε ψέματα πως είναι έμπειρος. Ολόκληρη saga γράφτηκε για το ξεπαρθένιασμα του
γλυκούλη. Έχει και αυτός θέματα. Δεν μπήκε για το σεξ και δεν θα φύγει εύκολα.
Η δική μου πρόβλεψη είναι πως αυτή η σχέση θα τελματώσει. Θα παραδώσουν σπίτια και οικόπεδα
για να το σκάσουν, θα έχουν τους γνωστούς κύκλους πρέπει να συζητήσουμε,σκουπιδοσακούλες,
και πάλι από την αρχή. Στο τέλος θα της κάνει παιδί και θα καταλήξει σώγαμπρος.
Κάτω από το ρουφ γκάρντεν, ή και χειρότερα. Πάντως πλήρες υποχείριο των πεθερικών.