Λοιπόν. Σας γράφω τα νέα μου τώρα που βρήκα λίγο χρόνο. Περιμένω να σχολάσω σε λίγο, να πάω κατευθείαν ψυχολόγο για πρώτη επίσκεψη (την περιμένω πώς και πώς) και μετά πάλι κατευθείαν να βρω τον δικό μου να δούμε ένα διαμέρισμα (ευτυχώς θα είμαι κοντά στην ψυχολόγο). Μόλις τελειώσουμε από το ένα, θα πάμε να δούμε άλλο. Αύριο πάλι μόλις σχολάσουμε έχουμε να δούμε 2 (έχουμε και επέτειο 11 μήνες και του είπα να πάμε σε ινδικό, άσχετο

)
Τέλος πάντων. Δεν θα πολυλογώ. Ήθελε η ξαδέρφη μου που σας είπα ότι με υποστήριξε, να τον γνωρίσει. Μου είπε για την φίλη φίλι, αυτή που έλεγε ότι είναι γκέυ, ότι είπε του κόσμου τα ψέματα στους δικούς μου και αυτή έβαλε το χεράκι της για να τον μισήσουν τόσο πολύ και να έρθουν τα πράγματα εδώ που ήρθαν, και μου έλεγε βασικά για το πόσο μαλακισμένη είναι και να μην την εμπιστεύομαι. Ούτως ή άλλως δεν μιλάμε. Και τεσπα, μου είπε πως πήγε κάποια φίλη της μάνας μου και μίλησε στις 2 θείες μου (αδερφές της μάνας μου που ήταν τσακωμένες πάντα) και είπαν ότι ο δικός μου είναι πολύ καλό παιδί και γενικά τους εξήγησαν την κατάσταση, επειδή δεν είχαν ιδέα. Ο θείος μου πάλι, ο μπαμπάς της ξαδέρφης μου που σας λέω, είδε τον μπαμπά μου, τον ρώτησε αν είναι όλα καλά και ο μπαμπάς μου είπε πως έχουν θέμα με μένα. Ο θείος μου νόμιζε πως είχα θέμα υγείας, ρώτησε την ξαδέρφη μου και γι' αυτό μου έστειλε μήνυμα (ήξερε κάποια πράγματα αλλά λίγα, και νόμιζε πως θα το χωνέψουν οι δικοί μου).
Μετά από όλα αυτά, και από το σοκ, η ξαδέρφη μου μου είπε να βγούμε για φαγητό για να γνωρίσει τον δικό μου (την θορύβησε η μάνα μου που επιμένει πως είναι ψυχοπαθής, και μου το παραδέχτηκε μετά ότι ο κύριος λόγος που ήθελε να τον γνωρίσει ήταν για να δει αν οι δικοί μου είναι ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ). Δεχτήκαμε εμείς και μετά μου ανακοίνωσε ότι θέλουν να έρθουν και οι θείες μου και δέχτηκα. Περίμενα να μου πουν ποια φίλη της μάνας μου τους μίλησε. Ήρθε η μια (η μαμά της ξαδέρφης μου) επειδή η άλλη ήταν άρρωστη στο κρεβάτι και δεν της βγάζαμε κουβέντα. Εγώ ξέρω πως η κολλητή της μάνας μου, που είναι σαν δική μου μάνα που σας λέω καμιά φορά ότι είμαστε κοντά και της μιλάω, αποκλείεται να είπε κάτι γιατί χέζεται την μάνα μου. Ε έμαθα ότι έχουν τσακωθεί και δεν μιλιούνται, εξαιτίας μου, επειδή η πρώην κολλητή της δεν συμφωνεί με αυτά που κάνει και έχει εξαγριωθεί. Και εκτός από αυτό, η μάνα μου μου έλεγε ψέματα ότι και καλά όλες τις οι φίλες όταν έμαθαν την κατάσταση, θέλουν να με χαστουκίσουν, ενώ ουσιαστικά αυτό που γίνεται είναι να θέλουν να χαστουκίσουν αυτή, να τσακώνονται και όταν βρίσκει τοίχος να το γυρνάει στην πλευρά της.
Τεσπα δεν με νοιάζουν εμένα αυτά. Το θέμα είναι ότι κάποιος που τον ξέρει, μίλησε για εμάς για τα καλύτερα και ότι κανείς δεν τους βρίσκει δίκαιο. Είναι όλοι εξαγριωμένοι μαζί τους και μου τόνισαν, όταν υπογράψω, να ζητήσω όσα λεφτά έδωσα για να μην μου τα φάνε. Και εκτός από αυτό, έκανα αίτηση για επίδομα από την κυβέρνηση που το δίνουν σε όλους τους πρόσφυγες, αξίας 20.000 ευρώ, και αυτό το παίρνεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ στη ζωή σου και μου είπαν όχι μόνο να μην τους το χαρίσω, αλλά να ρωτήσω αν το χάνω, από την στιγμή που θα αλλάξει όνομα ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος.
Για να μην γράφω πολλά, η θεία μου είπε ότι ο δικός μου είναι ομορφούλης, τον συμπάθησε φουλ και η ξαδέρφη μου γύρισε και μου είπε ότι όντως φαίνεται πάρα πολύ καλό παιδί και ότι πρέπει να έχει πάρα πολλύ υπομονή για να αντέχει αυτή την κατάσταση τόσο καιρό τώρα. Και ότι οι δικοί όχι απλά πόνταραν, αλλά ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι αν μας βγάλουν έξω από το διαμέρισμα, θα με αφήσει και θα χωρίσουμε. Άρα για να μην έγινε αυτό, ο άνθρωπος όντως ενδιαφέρεται κτλ.
Αν είχα έστω και μια αμφιβολία, κυρίως λόγω όοολης αυτής της πλύσης εγκεφάλου που μου έκαναν όλοι, όλο αυτό τον καιρό, πλέον δεν έχω καμιά...
Επιπλέον, θα φύγουμε και δεν θα ξέρει ΚΑΝΕΝΑΣ, μα κανένας πού θα είμαστε. Ούτε η ξαδέρφη μου, ούτε η πρώην κολλητή της μάνας μου, ούτε οι θείες μου. ΚΑΝΕΝΑΣ. Θα βρούμε την ηρεμία μας, και ας στενευτούμε οικονομικά. Είμαστε και οι 2 αυτές τις μέρες στα κάρβουνα γιατί συνεχώς είμαστε online για να βρίσκουμε διαμερίσματα και να κλείνουμε ραντεβού.
Ο μπαμπάς μου επίσης μου ζήτησε αντίγραφο ταυτότητας και λογαριασμό ρεύματος ή νερού χθες και έτρεχα να του τα πάρω μετά την δουλειά γιατί τα ήθελε επείγων και με έπρηζε. Μάλλον του έβαλε deadline ο δικηγόρος γιατί τα χρειάζονται για την μεταφορά. Τον ρώτησα τι τα θέλει, δεν είχε καν τα μούτρα να μου απαντήσει. Πήγα σπίτι, τον είδα να κουτσαίνει και τον λυπήθηκα κιόλας. Οι θείες μου και η ξαδέρφη μου επιμένουν πως κάτι τον ποτίζει η μάνα μου γιατί δεν ήταν έτσι πριν. Τέτοια αντίδραση (και πάλι όχι τόσο too much) περίμεναν μόνο από την μάνα μου. Τον δηλητηρίασε και του έκανε πλύση εγκεφάλου. Η ξαδέρφη μου, επειδή της φώναζε και της ίδιας, φοβήθηκε, έκλαιγα και με ρωτούσε πώς αντέχω όλο αυτό τον καιρό (λες και αντέχω, ψυχολόγο θα πάω να δω σήμερα). Πιστεύουν ότι είμαι με έναν ψυχοπαθή και θέλουν να με γλυτώσουν. Όταν καταλάβουν το λάθος τους όμως, τουλάχιστον ο μπαμπάς μου που είναι πιο λογικός και συζητήσιμος, εγώ θα είμαι αλλού, και θα τους τρώει το ότι δεν θα ξέρουν καν πού είμαι και που δεν είναι δίπλα μου. Αλλά όλα είναι επιλογές. Έκαναν τις δικές τους, έκανα κι' εγώ τις δικές μου. Τέλος