Sos
-
Re: Sos
τελικά δεν ήταν εξωγήινοι αλλά η εξαδέλφη μου η Χαρίκλεια Χαραλάμπους και ο αρραβωνιαστικός της με αποκριάτικη στολή (παίζαμε μικρά μαζί στο χωριό και δέχτηκαν να μεσολαβήσουν εκ μέρους της οικογένειας μου, να βρεθεί μια ειρηνική λύση). Περίμενα ότι θα με πάνε στο πατρικό να ακούσω πάλι τις φωνές τους αλλά με πήγανε στο ΠΡΩΗΝ σπίτι μου για να μου συστήσουν τον νέο ένοικο του airbnb. Όλος ο χώρος είχε ανακαινιστεί και σε μερικές τρύπιες σακούλες υπεραγοράς σε μια γωνιά, ήταν τα ρούχα μου και τα ρούχα του Λατρεία (τα ρούχα του δεν είχανε να τα μαζέψουν αυτοί, επειδή πριν μια βδομάδα σε στιγμή έντασης τα είχα βάλει πάλι εγώ). Εκεί ήταν ο Μπαμπάς με την Μαμά μου και βλέπανε την αγαπημένη τους ελλαδίτικη ταινία στην τηλεόραση, το Σπιρτόκουτο. Ο νέος ένοικος είναι ο αδερφός μου τελικά και μου εξήγησαν ότι ποτέ ένα παλάτι που χτίστηκε με ραντιέρικο ιδρώτα γενεών ολόκληρων της οικογενείας δεν θα περνούσε σε νέο ιδιοκτήτη με κίνδυνο να είναι ΑΤΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ και να εκφυλιστεί το ευγενές γένος μας. Μου εξήγησαν ότι το κοτσιάνι της έξωσης έχει σαν βασικό όρο ότι μπορώ να μένω και εγώ όσο θέλω αρκεί να παντρευτώ μετά τα 50 ώστε να έχω ωριμάσει και ότι ως τότε δεν με καταπιέζει κανείς στην επιλογή του συντρόφου μου αρκεί να φοράω το gps μου και να έχει και αυτός ένα ισάξιο από θέμα τετραγωνικών και θέας παλάτι, όχι γιατί έχουμε να αποδείξουμε κάτι σε κάποιον αλλά να ξέρω ότι με αγαπάει για αυτό που ΕΙΜΑΙ και όχι για όσα μπορώ να του προσφέρω.
-
Εγώ δεν έδινα καν σημασία σε όσα μου λέγανε και έψαχνα τρόπο να αποδράσω συνεχώς, κάνοντας νεύματα συγκατάβασης για να κερδίσω χρόνο. Άξαφνα ακούστηκε ένας βροντερός θόρυβος από το ρουφ γκάρντεν και ο Λατρείας προγειώθηκε με αλεξίπτωτο παρασούτινγκ πάνω στην πέργκολα (μου είχε πει ότι έχει κάνει ειδικές δυνάμεις στο στρατιωτικό του την ίδια περίοδο που έκανε αχαλίνωτο σεξ με μία κοπέλα ΜΟΝΤΕΛΟ που τον ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ να αλώσει το διψασμένο κορμί της - αλλά επειδή τελικά ήταν παρθένος, θεώρησα ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΛΕΙΣ ΜΟΥ ότι το αντίστοιχα αλήθεια θα είναι και οι ειδικές αποστολές που έκανε). Ο πατέρας μου βλέποντας τον ασυναίσθητα έβγαλε την ζώνη του να του τις βρέξει και η μητέρα μου έτρεξε να κρυφτεί μόλις είδε την ζώνη αλλά πολύ αργά: με μία αστραπιαία κίνηση ο δικός μου τους προσπέρασε όλους, έπεσε πάνω μου φωνάζοντας μου ότι τον πήραν από το μεσιτικό για την προκαταβολή αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα ο μήνας και δεν θέλει να αρχίσει από τώρα τις σπατάλες στο κομπόδεμα που θα μας ξελασπώσει στην νέα μας ζωή.
-
Τώρα που τα γράφω αυτά βέβαια έχουν ηρεμήσει τα πράγματα. Κατάφερα να πάω στο πρώτο ραντεβού με την ψυχολόγο που μου εξήγησε ότι όλο αυτό δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα και μπορώ να κάτσω σπίτι όσο θέλω. Από βδομάδα, θα επισκεφτούμε και έναν δικηγόρο για να κάνουμε συζήτηση για το πώς θα επουλώσουμε όλο αυτό το τραύμα στην ψυχή μας. Τώρα ξέρω πώς δεν μπορώ ούτε να τα λύσω όλα μόνη μου και ούτε πρέπει. Αρκεί να εμπιστεύομαι τον κατάλληλο άνθρωπο για κάθε δυσκολία.
υγ
ΧΕΣΤΗΚΑ αν νομίζετε ότι τρολάρω και για την κακία που βγάζετε. Εγώ ξέρω μόνο ότι αυτήν την στιγμή τον περιμένω στο κρεβάτι μας και δεν θα αφήσω ΚΑΝΕΝΑΝ να μου το χαλάσει αυτό. Κοιτάξτε τα χάλια σας. Κάποιοι πήρε το μάτι μου ότι θα ψηφίσετε και Νέα Δημοκρατία αύριο.
υγ
ΧΕΣΤΗΚΑ αν νομίζετε ότι τρολάρω και για την κακία που βγάζετε. Εγώ ξέρω μόνο ότι αυτήν την στιγμή τον περιμένω στο κρεβάτι μας και δεν θα αφήσω ΚΑΝΕΝΑΝ να μου το χαλάσει αυτό. Κοιτάξτε τα χάλια σας. Κάποιοι πήρε το μάτι μου ότι θα ψηφίσετε και Νέα Δημοκρατία αύριο.
- Dwarven Blacksmith
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 11:42Τώρα που τα γράφω αυτά βέβαια έχουν ηρεμήσει τα πράγματα. Κατάφερα να πάω στο πρώτο ραντεβού με την ψυχολόγο που μου εξήγησε ότι όλο αυτό δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα και μπορώ να κάτσω σπίτι όσο θέλω. Από βδομάδα, θα επισκεφτούμε και έναν δικηγόρο για να κάνουμε συζήτηση για το πώς θα επουλώσουμε όλο αυτό το τραύμα στην ψυχή μας. Τώρα ξέρω πώς δεν μπορώ ούτε να τα λύσω όλα μόνη μου και ούτε πρέπει. Αρκεί να εμπιστεύομαι τον κατάλληλο άνθρωπο για κάθε δυσκολία.
υγ

SpoilerShow
Μακάρι να το αξιοποιήσεις περισσότερο αυτό το ταλέντο σου. 

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Την βοηθάει να τα γράφει.Λοξίας έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 19:19Θα σε εμπιστευθώ ότι δεν παίζει...
Και αν είναι έτσι, τότε είναι τεράστιο λάθος η "εκμυστήρευση" τόσο σοβαρών προσωπικών ψυχολογικών εμπλοκών σε ένα φόρουμ και η αναζήτηση λύσης από δέκα είκοσι αγνώστους. Από δε την πλευρά των συμμετεχόντων, είναι επικίνδυνο λάθος να υποκαθιστούν τον ψυχίατρο.
Λύση...πάντα κάνει αυτό που θα αποφασίσει η ίδια...
Παρατηρητής...
- ksk
aLiCat έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 09:57Ιδού και τα... τελεσίγραφα! Τι θα γινόταν αν τους ανακοίνωνες πως άλλαξες γνώμη και δεν θα υπογράψεις;Casp έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 09:51Δεν υπεγραψα ακομα. Τελος του μηνα θα υπογραψω. Αν υπεγραφα τωρα θα μπορουσε ΝΟΜΙΜΑ να με βγαλει εξω.masterridley έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 23:03
Αν το έκανε, είτε είναι το μεγαλύτερο θύμα/υποχείριο που γεννήθηκε σ'αυτόν τον πλανήτη ή απλά μας τρολάρει με μυθομανίες.
Μου εστειλε σημερα το πρωι μηνυμα (μαλλον επειδη του μιλησε η ξαδερφη μου) οτι εχω μεχρι τελος του Οκτωβρη διωρια για να φυγω.
Μην υπογράψεις καθόλου. Είσαι σε ευάλωτη θέση και συνεχίζεις να σαμποτάρεις τον εαυτό σου.
Μακάρι το ραντεβού της ερχόμενης Τρίτης να αρχίσει να βοηθάει λίγο, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα.

Παρατηρητής...
Δεν συμφωνώ. Ας κάνουμε μία υπόθεση εργασίας...ksk έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 15:51Την βοηθάει να τα γράφει.Λοξίας έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 19:19Θα σε εμπιστευθώ ότι δεν παίζει...
Και αν είναι έτσι, τότε είναι τεράστιο λάθος η "εκμυστήρευση" τόσο σοβαρών προσωπικών ψυχολογικών εμπλοκών σε ένα φόρουμ και η αναζήτηση λύσης από δέκα είκοσι αγνώστους. Από δε την πλευρά των συμμετεχόντων, είναι επικίνδυνο λάθος να υποκαθιστούν τον ψυχίατρο.
Έστω ότι ποστάριζε ένα άτομο που είχε ισχυρές αυτοκτονικές τάσεις.
Θεωρείς πως το να μας έγραφε ότι θέλει να αυτοκτονήσει και προσπαθεί να βρει τρόπο και χρόνο, θα τον βοηθούσε το γράψιμο;
'Η μήπως οι συμβουλές που θα του δίναμε εμείς (με όλη μας την καλοσύνη), θα τον βοηθούσε να ξεπεράσει το ψυχολογικό πρόβλημά του;
Αν ναι, τότε μπορούμε να καταργήσουμε του ψυχιάτρους και ψυχολόγους και να ιδρύσουμε την παγκόσμια φορουμική κοινότητα ιντερνετικής ψυχιατρικής και τηλεβοήθειας, που θα στελεχώνεται από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, φαρμακοποιούς, ανέργους, πληροφορικάριους, ελεύθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους κ.λπ.
Τι; δεν είναι καλή ιδέα;

Δεν ειναι υποθεση εργασιας - ειναι η πραγματικοτηταΛοξίας έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 20:44Δεν συμφωνώ. Ας κάνουμε μία υπόθεση εργασίας...ksk έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 15:51Την βοηθάει να τα γράφει.Λοξίας έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 19:19
Θα σε εμπιστευθώ ότι δεν παίζει...
Θεωρείς πως το να μας έγραφε ότι θέλει να αυτοκτονήσει και προσπαθεί να βρει τρόπο και χρόνο, θα τον βοηθούσε το γράψιμο;
'Η μήπως οι συμβουλές που θα του δίναμε εμείς (με όλη μας την καλοσύνη), θα τον βοηθούσε να ξεπεράσει το ψυχολογικό πρόβλημά του;
Αν ναι, τότε μπορούμε να καταργήσουμε του ψυχιάτρους και ψυχολόγους και να ιδρύσουμε την παγκόσμια φορουμική κοινότητα ιντερνετικής ψυχιατρικής και τηλεβοήθειας, που θα στελεχώνεται από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, φαρμακοποιούς, ανέργους, πληροφορικάριους, ελεύθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους κ.λπ.
Τι; δεν είναι καλή ιδέα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ksk
Λοξίας έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 20:44Δεν συμφωνώ. Ας κάνουμε μία υπόθεση εργασίας...ksk έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 15:51Την βοηθάει να τα γράφει.Λοξίας έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 19:19
Θα σε εμπιστευθώ ότι δεν παίζει...
Τι; δεν είναι καλή ιδέα;

Παρατηρητής...
Το φοβόμουν...Αγις έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 20:56Δεν ειναι υποθεση εργασιας - ειναι η πραγματικοτηταSpoilerShowΛοξίας έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 20:44Δεν συμφωνώ. Ας κάνουμε μία υπόθεση εργασίας...
Τι; δεν είναι καλή ιδέα;