άντε βρε ατιμούτσικο, τον έδεσες τον γάιδαρό σου

τώρα αντελήφθην το κίνητρο της φαινομενικά αψυχολόγητης κίνησης

έντιτ: διόρθωση ορθογραφικού
άντε βρε ατιμούτσικο, τον έδεσες τον γάιδαρό σου
M' έβαλες λάθος στο κουόουτ. Βάλε τη Casp.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑11 Οκτ 2023, 17:29άντε βρε ατιμούτσικο, τον έδεσες τον γάιδαρό σου
εγώ κανονικά το έχω, εσύ τα μπέρδεψεςKauldron έγραψε: ↑11 Οκτ 2023, 17:30M' έβαλες λάθος στο κουόουτ. Βάλε τη Casp.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑11 Οκτ 2023, 17:29άντε βρε ατιμούτσικο, τον έδεσες τον γάιδαρό σου
Eμένα προσωπικά δε θα με παραξένευε αν στον ελεύθερο χρόνο του έκαιγε καλώδια έξω από νηπιαγωγείο.
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑11 Οκτ 2023, 17:34(είμαι η ΓΑΛΗ, δεν παραδέχομαι λάθος ούτε αν έρθει η Δευτέρα Παρουσία)
Αυτό εννοώ. Είμαι παιδί προσφύγων και δικαιούμαι το συγκεκριμένο στεγαστικό επίδωμα. Το άλλο που δικαιούμαι, αν δεν έκανα την αίτηση για τις 20.000 (επειδή μια βοήθεια από το κράτος δικαιούσαι και μόνο μια φορά) είναι 150 ευρώ τον μήνα για ενοίκιο. Επειδή έκανα την αίτηση για τις 20.000 δεν θα το δικαιούμαι αυτό. Αν και πρέπει να ψάξω τι iban έχω δώσει, επειδή πριν κανα 2 χρόνια και βάλε είχαμε κανονίσει τα χαρτιά και ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και είχε πάρα πολλύ τρέξιμο, οπότε ούτε που το θυμάμαι.
Γύφτος όχι, (λίιγο) τσιγκούνης είναι αλλά θέλω να πω, τώρα θα είναι ακριβώς :2 όλα τα έξοδα. Και από την μέρα που το είχαμε συζητήσει, πριν γίνουν όλα αυτά με το διαμέρισμα, και για να μην ξανανοίξω το ίδιο θέμα, πάλι άλλαξε. Πριν σκεφτόμουν πως θα ξανακυλήσει και θα κάνει τα ίδια. Ε τώρα δεν θα μπορεί.Kauldron έγραψε: ↑11 Οκτ 2023, 17:21Aχ, πόσο, μα πόσο αφελής είσαι.
Μια αντιπροσωπεία του Ιδρύματος να κάνει επίσημη πρόταση στην ψυχολόγο να γίνει μέλος του Πχορουμ.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑11 Οκτ 2023, 18:31Μια αντιπροσωπεία του Ιδρύματος να κάνει επίσημη πρόταση στην ψυχολόγο να γίνει μέλος του Πχορουμ.
Εν τω μεταξύ οι γονείς είναι ραντιέρηδες, και παίρνουν και επιδόματα.
Ενισχύεις την οικονομία του ψευδοκράτους με το επιδομα της ''προσφυγιάς'';Casp έγραψε: ↑11 Οκτ 2023, 14:52
Πήρα τον δικό μου μες τα νεύρα, του είπα τι έγινε. Εκνευρίστηκε και μου είπε να μην την λαμβάνω υπόψη και που είμασταν μαζί την Κυριακή, επειδή πήγαμε μαζί τους υπεραγορά στα κατεχόμενα και μου έλεγε πάλι για το διαμέρισμα, την “έκοψε” ο δικός μου ότι θα κάνω ό,τι θέλω εγώ.