Sos
-
Re: Sos
Ετσι, μόκο η κόρην
-
Βεντουζαν
- Dwarven Blacksmith
- Dwarven Blacksmith
Ο Χαοτικός προσπαθεί να γίνει κλώνος του xioni, όχι με μεγάλη επιτυχία όπως είναι φανερό. Τέλος πάντων, η τρολοπερσόνα Χαοτικός έχει απασφαλίσει εντελώς. Κρίμα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 10:13Παίζει ο Χιόνης να είναι κλώνος του Καραφλοκοτσίδα...οπότε μιλάμε για καραμπινατη περίπτωση διασχιστικου τύπου διαταραχής πολλαπλής προσωπικότητας.
Αυτό το γνώριζες κι όταν ήσουν συντονιστής; Κι αν ναι, γιατί υπάρχει ακόμη το ακάουντ Χαοτικός;Bazoomba έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:43Δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο δεν ένιωσες την ανάγκη να κρύψεις την ταυτότητα σου, για την ύπαρξη των άλλων λογαριασμών είμαι σίγουρος. Μπορώ να σου πω ποιοι είναι κιόλας (disclaimer για να μην νιώθεις ότι παραβίασα την ιδιωτικότητα σου, δεν είδα ip's ).Χαοτικός έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:25Είδες; Δεν το ξέρεις. προχωράς όμως αξιωματικά.
Δεν είναι στ 'αρχίδια μου το φόρουμ και το ότι γράφω. Για τους λόγους μου, όπως ο καθένας γράφουμε, περνάμε την ώρα μας και αντλούμε κάποια ικανοποίηση. Το θέμα είναι να σεβόμαστε. Εγώ χρόνια γράφω, πότε με πάθος, πότε με πολύ όρεξη να διαφωτίσω με τους συνομιλητές για κάποιο θέμα, πότε για να μοιραστώ θετικές διαθέσεις, όπου θα κάνω και πλάκα κλπ. Ποτέ όμως δεν προκαλώ τον άλλον.
και κάτι άλλο. Έχω κάποια χαρακτηριστικά που δεν τα έχει κανένας σας. Όπως το να ανακατευτώ όταν βλέπω να θυμώνουν κάποιον, να του την πέφτουν όλοι μαζί, να γίνεται κάποια αδικία τέλος πάντων. Εξυψώνω κάποιον όταν Δω ότι είναι καταβεβλημένος, στεναχωρημένος αμήχανος, ακόμα κι αν είναι ιδεολογικά εχθρός μου. Έχω ενσυναίσθηση ρε φίλε και μου αρέσει η ανθρωπιά. Δεν τον βλέπετε όλοι. δεν πειράζει προχωράμε.
Για τα υπόλοιπα δεν είπα ότι είναι στα αρχίδια σου το φόρουμ, είπα ότι είναι στα αρχίδια σου οι κανονισμοί του, για αυτό άλλωστε έμπαινες με νέους λογαριασμούς παρ'ότι ήσουν μπαναρισμένος.
Ολ ιν ολ, μου είσαι συμπαθής περσόνα και ίσως μοιάζει με επίθεση αυτό που κάνω ενώ ο σκοπός μου ήταν απλά να κουτσομπολέψω.
Υ.Γ. Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις όπως και δεν είσαι υποχρεωμένος να μας πεις ποιοι είναι οι άλλοι λογαριασμοί του Χαοτικού. Τι κάνει η ΓΑΛΗ στα κεραμύδια είναι...
-
Όχι ως συντονιστής δεν το γνώριζα. Οι κλώνοι του που τουλάχιστον έμαθα εγώ μετά είναι ο student, ο EKPLIKTIKOS και ο Hunkar Begendi. Το Χαοτικος υπάρχει ακόμα για να εκνευρίζεται η νύχτα.xioni έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 21:00Αυτό το γνώριζες κι όταν ήσουν συντονιστής; Κι αν ναι, γιατί υπάρχει ακόμη το ακάουντ Χαοτικός;Bazoomba έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:43Δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο δεν ένιωσες την ανάγκη να κρύψεις την ταυτότητα σου, για την ύπαρξη των άλλων λογαριασμών είμαι σίγουρος. Μπορώ να σου πω ποιοι είναι κιόλας (disclaimer για να μην νιώθεις ότι παραβίασα την ιδιωτικότητα σου, δεν είδα ip's ).Χαοτικός έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:25
Είδες; Δεν το ξέρεις. προχωράς όμως αξιωματικά.
Δεν είναι στ 'αρχίδια μου το φόρουμ και το ότι γράφω. Για τους λόγους μου, όπως ο καθένας γράφουμε, περνάμε την ώρα μας και αντλούμε κάποια ικανοποίηση. Το θέμα είναι να σεβόμαστε. Εγώ χρόνια γράφω, πότε με πάθος, πότε με πολύ όρεξη να διαφωτίσω με τους συνομιλητές για κάποιο θέμα, πότε για να μοιραστώ θετικές διαθέσεις, όπου θα κάνω και πλάκα κλπ. Ποτέ όμως δεν προκαλώ τον άλλον.
και κάτι άλλο. Έχω κάποια χαρακτηριστικά που δεν τα έχει κανένας σας. Όπως το να ανακατευτώ όταν βλέπω να θυμώνουν κάποιον, να του την πέφτουν όλοι μαζί, να γίνεται κάποια αδικία τέλος πάντων. Εξυψώνω κάποιον όταν Δω ότι είναι καταβεβλημένος, στεναχωρημένος αμήχανος, ακόμα κι αν είναι ιδεολογικά εχθρός μου. Έχω ενσυναίσθηση ρε φίλε και μου αρέσει η ανθρωπιά. Δεν τον βλέπετε όλοι. δεν πειράζει προχωράμε.
Για τα υπόλοιπα δεν είπα ότι είναι στα αρχίδια σου το φόρουμ, είπα ότι είναι στα αρχίδια σου οι κανονισμοί του, για αυτό άλλωστε έμπαινες με νέους λογαριασμούς παρ'ότι ήσουν μπαναρισμένος.
Ολ ιν ολ, μου είσαι συμπαθής περσόνα και ίσως μοιάζει με επίθεση αυτό που κάνω ενώ ο σκοπός μου ήταν απλά να κουτσομπολέψω.
Υ.Γ. Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις όπως και δεν είσαι υποχρεωμένος να μας πεις ποιοι είναι οι άλλοι λογαριασμοί του Χαοτικού. Τι κάνει η ΓΑΛΗ στα κεραμύδια είναι...
Τύπε, δεν είσαι ο άνθρωπος που θέλουμε, είσαι ο χρήστης που χρειαζόμαστε.Χαοτικός έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:25Είδες; Δεν το ξέρεις. προχωράς όμως αξιωματικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 21:20Όχι ως συντονιστής δεν το γνώριζα. Οι κλώνοι του που τουλάχιστον έμαθα εγώ μετά είναι ο student, ο EKPLIKTIKOS και ο Hunkar Begendi. Το Χαοτικος υπάρχει ακόμα για να εκνευρίζεται η νύχτα.xioni έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 21:00Αυτό το γνώριζες κι όταν ήσουν συντονιστής; Κι αν ναι, γιατί υπάρχει ακόμη το ακάουντ Χαοτικός;Bazoomba έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:43
Δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο δεν ένιωσες την ανάγκη να κρύψεις την ταυτότητα σου, για την ύπαρξη των άλλων λογαριασμών είμαι σίγουρος. Μπορώ να σου πω ποιοι είναι κιόλας (disclaimer για να μην νιώθεις ότι παραβίασα την ιδιωτικότητα σου, δεν είδα ip's ).

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ένας Ελτσάβ.