εγω απλα επιβλεπω το ψησιμο...

Δεν εχει ξανακλεισει εισητηρια κ θα μου το ελεγε για βοηθεια λεει. Οντως δεν εχει ξανακλεισει. Θα τον βαλω να μου στειλει τα μισα για το ξενοδοχειο κ να μου κανει αλλο δωρο για την επετειο
Φρόντισε να περάσετε τόσο καλά, ώστε την επόμενη φορά να τα κλείσει εκείνος.Casp έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 17:20Δεν εχει ξανακλεισει εισητηρια κ θα μου το ελεγε για βοηθεια λεει. Οντως δεν εχει ξανακλεισει. Θα τον βαλω να μου στειλει τα μισα για το ξενοδοχειο κ να μου κανει αλλο δωρο για την επετειο
Και οταν ερθει ο λογιαριασμος του ρευματος, θα πληρωσει τα μισα. Ηδη πληρωσα 40 ευρω για το νερο σημερα.
Αυτο στο σκουρο μπλε μπουκαλι που το διαφημιζει ενας γνωστος ηθοποιος που προσφατα ξεπεσε στις ταινιες της Μαρβελ. Μαλλον το 1ο θα ειναι γιατι δεν μυριζω λεβαντα.
Λογικό . Όσοι διαβάζουν το νήμα, ξέρουν πια με σιγουριά ότι παρά τις αρχικές ενστάσεις, ισχύει:
Βάλτον να πληρώσει και τα μισά εισιτήρια και άσε τα ... να σου κάνει άλλο δώρο. Αφού ζορίζεστε οικονομικά φτάνει ένα δώρο για τους δυο σας να το μοιραστείτε εξ ίσου.Casp έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 17:20Δεν εχει ξανακλεισει εισητηρια κ θα μου το ελεγε για βοηθεια λεει. Οντως δεν εχει ξανακλεισει. Θα τον βαλω να μου στειλει τα μισα για το ξενοδοχειο κ να μου κανει αλλο δωρο για την επετειο
Και οταν ερθει ο λογιαριασμος του ρευματος, θα πληρωσει τα μισα. Ηδη πληρωσα 40 ευρω για το νερο σημερα.
νταξ, κι η δαναη μας τα πρηζε, αλλα ειχε πιο πολλη πλακα, το σηκωνε το καλαμπουρι.
μπορει αυτο να την ευχαριστει.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 15:51Πώς την βοηθάει τη στιγμή που μπλέκει σε διαδικτυακούς καβγάδες με αγνώστους από τη μία κι από την άλλη ζητάει συμβουλές στο πχορουμ;ksk έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 15:41Αυτό την βοηθάει και αυτό κάνει.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 15:06Casp, ρε κορίτσι, γιατί δεν γράφεις ένα βιβλίο; Εμείς εδώ είμαστε αυτοί που είμαστε, αντί να χαλιέσαι εδώ μέσα, βάλε τις σκέψεις σου σε μια σειρά και γράψε. Όλα αυτά πάνε χαράμι.
ισχυει.
Είσαι και χαζή. ΔΕΝ αναφερόμουν σε σένα.
Έλεος ρε. ΔΕΝ αναφερόμουν στην κασπ λέμε.