Ρε δεν πάτε καλά. Ηλίου φαεινότερον λέμε, σε ποιά αναφερομουν.
Sos
Re: Sos
αν στο δευτεροτριτο ραντεβου με την ψυχολογαινα της πει για το οτι ποσταρει περιγραφες σεξουαλικες σε ενα φορουμ που το κοιταν καποιες χιλιαδες, θεωρω οτι την αναβαθμισις σε ψυχιατρο την εχει στο τσεπακι της
+μερικα εξτραδακια (Leponex, Invega κ.α.)
ασχετο, Casp... ποια ειναι η αποψις σου για τα Τεμπη?
τις πυρκαιες?
τις πλημμυρες?
τον πολεμο στην Ουκρανια?
τον πολεμο στην Παλαιστινη?
+μερικα εξτραδακια (Leponex, Invega κ.α.)
ασχετο, Casp... ποια ειναι η αποψις σου για τα Τεμπη?
τις πυρκαιες?
τις πλημμυρες?
τον πολεμο στην Ουκρανια?
τον πολεμο στην Παλαιστινη?
μωρ το καταλαβα, αλλα αυτο για τη δαναη ισχυει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η συγκεκριμένη αμπεροβανίλια λένε πως είναι all year-round. Δεν την ξέρω γιατί είναι πολύ masc αλλά φαντάζομαι πως είναι πολύ ανώτερη από το coach. Καλοφόρετη.Bazoomba έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 17:23Αυτο στο σκουρο μπλε μπουκαλι που το διαφημιζει ενας γνωστος ηθοποιος που προσφατα ξεπεσε στις ταινιες της Μαρβελ. Μαλλον το 1ο θα ειναι γιατι δεν μυριζω λεβαντα.
Την επόμενη φορά που θα θέλεις να αγοράσεις θα μπεις maison Francis Kurkdjian και θα επιλέξεις 4 δείγματα εκ των οποίων τα 2 θα είναι τα α)Grand Soir και β)eau de parfum του oud satin mood. Αυτά μπορεί να τα φορέσει και το κορίτσι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Θενκς.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 18:10Η συγκεκριμένη αμπεροβανίλια λένε πως είναι all year-round. Δεν την ξέρω γιατί είναι πολύ masc αλλά φαντάζομαι πως είναι πολύ ανώτερη από το coach. Καλοφόρετη.
Την επόμενη φορά που θα θέλεις να αγοράσεις θα μπεις maison Francis Kurkdjian και θα επιλέξεις 4 δείγματα εκ των οποίων τα 2 θα είναι τα α)Grand Soir και β)eau de parfum του oud satin mood. Αυτά μπορεί να τα φορέσει και το κορίτσι.
Αυτη περνει φτηνιες απο μαγαζια με απομιμησεις.

Μου εχουν προτεινει και ενα Χιουγκο Μπος, θα παρω αυτο πρωτα και μετα θα δω. Απο την στιγμη που μπηκα στο αβατο (Χοντος) μου ειναι πολυ πιο ευκολο να διαλεξω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βασικά ξέρω πώς να σου το πω αλλά δεν έβαλα ποτέ υποψηφιότητα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 17:39κυρία Δημαρχε, ξεκινάτε μπιφ;
Γιατί ρώτησε το ρομποτοειδες αν ξεμπερδεψατε από κάτι;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πες της πως είναι πεταμένα λεφτά και πως αν δοκιμάσει 2-3 καλά θα καταλάβει τη διαφορά και δεν θα περάσει ξανά ούτε έξω από αρωματάδικο.Bazoomba έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 18:15Θενκς.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 18:10Η συγκεκριμένη αμπεροβανίλια λένε πως είναι all year-round. Δεν την ξέρω γιατί είναι πολύ masc αλλά φαντάζομαι πως είναι πολύ ανώτερη από το coach. Καλοφόρετη.
Αυτη περνει φτηνιες απο μαγαζια με απομιμησεις.
Μου εχουν προτεινει και ενα Χιουγκο Μπος, θα παρω αυτο πρωτα και μετα θα δω. Απο την στιγμη που μπηκα στο αβατο (Χοντος) μου ειναι πολυ πιο ευκολο να διαλεξω.
Εγώ τα L'Interdit Rouge και το velvet rose & oud δοκίμασα τελευταία. Καλά αμφότερα αλλά με το πρώτο δεν τρελάθηκα για να πω ΤΟ ΘΕΛΩ και το δεύτερο αν και είναι intense, δεν κρατάει πάνω από 5ωρο. Εκτός αυτού σύντομα γίνεται αδιάφορο, σε αντίθεση με το oud satin mood που είναι στην ίδια κατηγορία (τριαντάφυλλο και ουντ) αλλά πολύ πιο ωραίο για μένα.
-
Gherschaagk έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 19:24Βασικά ξέρω πώς να σου το πω αλλά δεν έβαλα ποτέ υποψηφιότητα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 17:39κυρία Δημαρχε, ξεκινάτε μπιφ;
Γιατί ρώτησε το ρομποτοειδες αν ξεμπερδεψατε από κάτι;
Πλάκα κάνω μωρέ. Όλα καλά;
Έχει και κολλάρο? Υπάρχει και περιγραφή από κίνκυ καταστάσεις?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 16:51Κοινωνική τάξη κατά κάποιους μελετητές.
Εχεις πλέον μια δουλειά λευκού κολλάρου και υψηλής εξειδίκευσης, που σε τοποθετεί πιο πάνω οικονομικά από το μεγαλύτερο μέρος της εργατικής τάξης. Ίσως δεν είναι ορατή ακόμα η διαφορά, αλλά με τα χρόνια θα φανεί. Μπράβο, με άλλα λόγια.
O τρόπος γραφής μου θυμίζει ένα βιβλίο μιας Αμερικανίδας όπου περιέγραφε με λεπτομέρειες διάφορα περιστατικά από την ζωή του αμερικανικού ονείρου της. Πως καταστρεφόταν λίγο λίγο δηλαδή.
Αλλά σε αυτό υπήρχε κάποιο σασπένς.
Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ίσως ο ίδιος ο άνδρας της είχε προσλάβει εταιρεία για να της κάνουν την ζωή λίγο δύσκολη.
Οπότε είναι μια καλή ιδέα το βιβλίο.
Αλλά σε αυτό υπήρχε κάποιο σασπένς.
Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ίσως ο ίδιος ο άνδρας της είχε προσλάβει εταιρεία για να της κάνουν την ζωή λίγο δύσκολη.
Οπότε είναι μια καλή ιδέα το βιβλίο.

Έχεις εμμονή με τις ΓΑΛΗ και δεν είναι καλό. Γενικότερα έχεις εμμονές. Φιλικά σου το λέω.
Καμία εμμονή. Όπως οι περισσότεροι, σχολιάζω τις παπάρες που γράφει. Αν ήμουν εμμονική όπως λες, δεν θα είχα αφήσει κολυμπηθρόξυλο και θα χωνόμουν σταλκάροντας τους πάντες. Δεν πάει έτσι. Είναι σαν να μου λες οτι απαγορεύεται να σχολιάζω τα γραφόμενα της, μην κακοχαρακτηριστώ. Έλα τώρα που μιλάς κι εσύ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison