Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Casp
- Phorum.gr user: Casper
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Casp » 17 Οκτ 2023, 16:13
Γυφτάκι έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 19:27
Casp, στη θέση σου θα έκανα ότι κάνει ένας ενοικιαστής που φεύγει.. Δηλαδή διακοπή νερού ,ηλεκτρικού κι ότι άλλο υπάρχει . Και βέβαια καμμιά υπογραφή αν θελήσουν να το νοικιάσουν.. Έτσι για να μη βρίσκουν αφορμές να συνεχίζουν την επικοινωνία μαζί σου .. Εδώ λέγανε ότι μπορούν να σε βγάλουν έξω και σου δώσανε και προθεσμία να φύγεις κι εσύ θέλεις να τους βολέψεις;; Οχι, τίποτα ,να πα να γαμηθούν ..Κόβεις κάθε επαφή για λίγους μήνες και θα δεις μετά πως θα παρακαλάνε γνωστούς κ φίλους να μιλήσετε..Στην σκληρότητα απαντάμε με σκληρότητα..Μόνο με πολλές συγνώμες και λεφτά θα ξαναμιλούσα εγώ μαζί τους .
Το σκέφτηκα και αυτό είναι το σωστότερο να κάνω, ΑΛΛΑ, αν γίνει αυτό, αν δεν υπογράψω σαν ιδιοκτήτρια, αν βρούνε ενοικιαστές, είναι σαν να γίνονται όλα αυτά εντελώς άδικα.
Εγώ θέλω πραγματικά να το νοικιάσουν και να μην κάθεται έτσι. Αυτό που δεν θέλω είναι τα τρεχάματα και τα μπλεξίματα. Και επειδή άκρη δεν πρόκειται να βγει όντως, γι' αυτό σκέφτηκα κι' εγώ να μιλήσω με δικηγόρο όπως λέτε κι' εσείς. Έρχεται το τέλος του μήνα που θα δώσω τα κλειδιά και η αλήθεια είναι πως πρέπει να κλείσω άμεσα ραντεβού...
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
Casp
από Casp » 17 Οκτ 2023, 16:31
vagabondo έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 17:16
Casp έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 16:35
Ήδη μου στέλνουν από το γκρουπ της πολυκατοικίας για άλλα 50 ευρώ που θα δώσει ο καθένας μας για την
υδατοπρομήθεια.
Την ποιά;

https://www.lwb.org.cy/gr/
με ένα απλό google search θα σου λύνονταν οι απορίες

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
Casp
από Casp » 17 Οκτ 2023, 16:34
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 17:06
Casp έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 16:11
Πως να γίνει πράξη ΤΩΡΑ ρε ηλίθιο από την στιγμή που δεν μπήκαμε ακόμα μέσα; Έγραψα ότι σκέφτομαι, ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, να κάνω αυτό που έγραψε.
Άντρα τράβα τώρα κι' εσύ. Κουράστηκα με τις εμμονικές χολές σου.
Αλίμονο. Άλλωστε κάποιος που σκέφτεται να κάνει το τραπέζι σε κάποιον, αυτό ακριβώς γράφει. Δηλαδή : "ας μας κάνουν αυτοί το τραπέζι το πολύ πολύ και ως εκεί"

Και μαζέψου με τους χαρακτηρισμούς, καλομαθημένο.
Ξέρεις πού έχω γραμμένη την γνώμη σου ε; Βασικά ακριβώς επειδή ξέρεις, προσπαθείς μάταια και εμμονικά να ρίξεις όση περισσότερη χολή μπορείς για να με επηρεάσεις αλλά δεν θα σου περάσει

Εγώ τουλάχιστον έχω αυτογνωσία και πάω σε ψυχολόγο για τα δικά μου θέματα. Εσύ κοίτα επίσης να κοιτάξεις λίγο τις εμμονές σου.
-
Casp
από Casp » 17 Οκτ 2023, 16:37
xioni έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 19:50
Πασιφάη έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 19:47
xioni έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 19:40
Από εμένα να ζητήσεις συγγνώμη που με είπες υποτιμητικά "ταραμά". Βλέπεις, αυτό προσπαθούσα να σου εξηγήσω και πριν. Ζητάς από τους άλλους να
σου ζητήσουν συγγνώμη γιατί σε έβρισαν ενώ εσύ θεωρείς πως έχεις το ελεύθερο να βρίζεις χωρίς να ζητάς συγγνώμη ποτέ.
Και αφού λοιπόν σε έβαλα στη θέση (άρπα και μια φιλική καρπαζιά στον σβέρκο) σου δηλώνω πως δεν έχω να συζητήσω κάτι άλλο μαζί σου.
Άκουσε μόρτη, για να το λήγουμε. Όταν έχω κάνει χοντρή μαλακία, το παραδέχομαι και ζητώ συγγνώμη ειλικρινά και όχι μούφα.
Μου έχει τύχει σε δυο άτομα που το έπραξα και το δέχτηκαν. Το να ζητήσω απο σένα συγγνώμη που σε είπα ταραμά, δεν παίζει σε κανένα σύμπαν. Γιατί είσαι κάλπικος. Ντάξει;
Άντε λεβέντη μου τώρα, πάνε να διαβάσεις κανα αθλητικό. Φιλιά.
Δεν θα το λήξεις όποτε θες εσύ αλλά όποτε κρίνω εγώ. Λοιπόν, πάρα πολλές φορές σε έχω δει να βρίζεις και να προσβάλεις, συγγνώμη δεν σε είδα ποτέ να ζητάς. Την ίδια στιγμή απαιτείς από το κασπεράκι να κάνει αυτό που δεν κάνεις εσύ ενώ ταυτόχρονα με προσβάλλεις λέγοντας με "ταραμά" χωρίς να έχεις επίγνωση του πόσο προσβλητική είσαι και φυσικά χωρίς να ζητάς συγγνώμη.
Άντε κοπέλα μου τώρα, πάνε να πλέξεις καμιά κάλτσα. Φιλιά.
Δεν την έβρισα καν.
Από εδώ ξεκίνησε.
Casp έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 15:46
Πασιφάη έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 15:06
Ναϊδα, γύρνα πίσω. Μείναμε με την μαλάκω να μας πρήζει τ'αρχίδια.

Αν σου πρήζω τα αρχίδια να μην μπαίνεις στο νήμα μου.
Και πρόσεχε με τις βρισιές γιατί δεν θα τα πάμε καλά. Καπίτο;

Της είπα να προσέχει με τις βρισιές και θέλει να της ζητήσω συγγνώμη γι' αυτό. Επειδή λέει δεν πήγαινε σε μένα. Γράφει κάτι τέτοιο στο νήμα μου και θα βγει και από πάνω. Και σε μένα να μην αναφερόταν, έβρισε ΑΥΤΗ και απαιτεί την συγγνώμη ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
-
xioni
από xioni » 17 Οκτ 2023, 17:15
Casp έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 16:37
Δεν την έβρισα καν.
Από εδώ ξεκίνησε.
Casp έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 15:46
Πασιφάη έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 15:06
Ναϊδα, γύρνα πίσω. Μείναμε με την μαλάκω να μας πρήζει τ'αρχίδια.

Αν σου πρήζω τα αρχίδια να μην μπαίνεις στο νήμα μου.
Και πρόσεχε με τις βρισιές γιατί δεν θα τα πάμε καλά. Καπίτο;

Της είπα να προσέχει με τις βρισιές και θέλει να της ζητήσω συγγνώμη γι' αυτό. Επειδή λέει δεν πήγαινε σε μένα. Γράφει κάτι τέτοιο στο νήμα μου και θα βγει και από πάνω.
Και σε μένα να μην αναφερόταν, έβρισε ΑΥΤΗ και απαιτεί την συγγνώμη ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
Το ρεζουμέ είναι στο μπολντ. ΑΥΤΗ έβρισε, αν και είναι φανερό πως έβρισε την ΓΑΛΗ και όχι εσένα, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να απαιτεί συγγνώμη. Μάλλον την ενόχλησε που είπες
" σου πρήζω τα αρχίδια", μια έκφραση που την χρησιμοποιεί συχνά η ίδια! Θα σου πρότεινα να την αγνοήσεις, όπως και τον λεχρίτη που σου την πέφτει συνέχεια. Δεν θα βγάλεις άκρη.
-
vagabondo
από vagabondo » 17 Οκτ 2023, 17:41
Casp έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 16:31
vagabondo έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 17:16
Casp έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 16:35
Ήδη μου στέλνουν από το γκρουπ της πολυκατοικίας για άλλα 50 ευρώ που θα δώσει ο καθένας μας για την
υδατοπρομήθεια.
Την ποιά;

https://www.lwb.org.cy/gr/
με ένα απλό google search θα σου λύνονταν οι απορίες

Και γιατί δεν γράφεις "λογαριασμό νερού", για να μην έχω απορίες;
Λες και πρέπει να γνωρίζουμε το κάθε κυπριακό μαγαζάκι.

-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 17 Οκτ 2023, 17:42
vagabondo έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 17:41

Καλά δεν χρειάζεται να είσαι και ιδιοφυία για να καταλάβεις ότι υδατοπρομήθεια = παροχή νερού

Vladimir, STOP!

-
vagabondo
από vagabondo » 17 Οκτ 2023, 17:54
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 17:42
vagabondo έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 17:41

Καλά δεν χρειάζεται να είσαι και ιδιοφυία για να καταλάβεις ότι υδατοπρομήθεια = παροχή νερού
Να τολεγες πριν από την Casp, εξυπνάκια.

-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 17 Οκτ 2023, 17:55
Casp έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 16:34
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 17:06
Casp έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 16:11
Πως να γίνει πράξη ΤΩΡΑ ρε ηλίθιο από την στιγμή που δεν μπήκαμε ακόμα μέσα; Έγραψα ότι σκέφτομαι, ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, να κάνω αυτό που έγραψε.
Άντρα τράβα τώρα κι' εσύ. Κουράστηκα με τις εμμονικές χολές σου.
Αλίμονο. Άλλωστε κάποιος που σκέφτεται να κάνει το τραπέζι σε κάποιον, αυτό ακριβώς γράφει. Δηλαδή : "ας μας κάνουν αυτοί το τραπέζι το πολύ πολύ και ως εκεί"

Και μαζέψου με τους χαρακτηρισμούς, καλομαθημένο.
Ξέρεις πού έχω γραμμένη την γνώμη σου ε; Βασικά ακριβώς επειδή ξέρεις, προσπαθείς μάταια και εμμονικά να ρίξεις όση περισσότερη χολή μπορείς για να με επηρεάσεις αλλά δεν θα σου περάσει

Εγώ τουλάχιστον έχω αυτογνωσία και πάω σε ψυχολόγο για τα δικά μου θέματα. Εσύ κοίτα επίσης να κοιτάξεις λίγο τις εμμονές σου.
Ξεράσαμε και σήμερα με το μπλα μπλα χωρίς να λες τίποτα. Δεν δίνω δεκάρα για την γνώμη σου. Αφού γράφεις πίπες, θα τις σχολιάζω. Και αφού είσαι Πινόκιο, θα σου θυμίζω τι είχες γράψει και ας κάνεις μετά το θυματοποιημενο κινεζάκι.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 17 Οκτ 2023, 18:51
Isildur έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 21:35
Πασιφάη έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 21:10
ksk έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 21:04
Κάποια στιγμή θα γίνει και απολιτιστη

Δεν με πειραζει αγαπημένη να λέω αυτή την λεξούλα

Δεν θα γίνει απολίτιστη. Στο υπόσχομαι. Εγώ τη λεξούλα τη λέω μόνο σε σοβαρές συνθήκες μαλακίας. Όχι για ψύλλου πήδημα.

Isildur @ Πείτε το με μια εικόνα

Τί νηματάρα άνοιξε ο Χέλης;

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 17 Οκτ 2023, 18:53
Σε άλλα νέα, τελείωσα ξημερώματα '' την πτώση του Οίκου των Άσερ''. Πςςς, σούπερ.
Τί; Λάθος νήμα ε;

-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 17 Οκτ 2023, 18:55
Πασιφάη έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 18:51

Ναι, γαμάτη ιδέα.
Το ξεκίνησα χθες τελικά, κοιμήθηκα στο πρώτο εικοσάλεπτο (όχι επειδή δεν ήταν καλό, επειδή ήμανε πτώμα και ήταν αργά), η σύζυγος που το τελείωσε το πρώτο μού είπε της άρεσε. Κι εμένα μού άρεσε, όσο είδα. Σήμερα η συνέχεια με τους Άσερους...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 17 Οκτ 2023, 19:07
Isildur έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 18:55

Ναι, γαμάτη ιδέα.
Το ξεκίνησα χθες τελικά, κοιμήθηκα στο πρώτο εικοσάλεπτο (όχι επειδή δεν ήταν καλό, επειδή ήμανε πτώμα και ήταν αργά), η σύζυγος που το τελείωσε το πρώτο μού είπε της άρεσε. Κι εμένα μού άρεσε, όσο είδα. Σήμερα η συνέχεια με τους Άσερους...
Φίλε, ξετυλίγεται πολύ ωραία η αφήγηση του Ρόντερικ στο δικηγόρο. Δεν θα δώσω σπόϊλερ, δες το. Πήγα για ύπνο 5 η ώρα το ξημέρωμα. Άσε, δεν ξεκολλούσα.

-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 17 Οκτ 2023, 19:12
Πασιφάη έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 19:07
Isildur έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 18:55

Ναι, γαμάτη ιδέα.
Φίλε, ξετυλίγεται πολύ ωραία η αφήγηση του Ρόντερικ στο δικηγόρο. Δεν θα δώσω σπόϊλερ, δες το. Πήγα για ύπνο 5 η ώρα το ξημέρωμα. Άσε, δεν ξεκολλούσα.

Ναι, αυτό κατάλαβα κι εγώ. Με το που ξεκίνησε να του τα λέει, λέω "ώπα, εδώ είμαστε". Αλλά νικήθηκα από την κούραση γαμώτο...

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.