Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 11:56

Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 11:43
Της χρωστάει ο δικός μου 350 ευρώ για ένα σέρβις αυτοκινήτου, της είπε ότι θα της τα δώσει κάποια στιγμή και αυτή δεν είπε τίποτα, ούτε καν άστα δεν πειράζει.
Κουμάντο να κάνεις στα δικά σου λεφτά, κακομαθημένη θυγατέρα :lol:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 12:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Οκτ 2023, 11:55
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
18 Οκτ 2023, 11:52
Αγις έγραψε:
18 Οκτ 2023, 11:48

Μηπως παραξεφυγες ;
Εκτος αν στα γραφομενα του σεναριου - που καταπινεις αμασητα - βλεπεις τον εαυτο σου κ ξυπνανε μνημες
:popc::popc::popc:
Για την περίπτωση σας, παίζει μόνον αυτό.

Εικόνα

Καλημέρα ΣΥΝΧΡΗΣΤΡΙΑ. Θεωρώ πείραγμα που δεν το εννοεί, για να σε τσιγκλίσει το συγκεκριμένο ποστ. Εγώ ως τέτοιο το εξέλαβα και γελάω. Τα υπόλοιπα όμως που διαβάζω από την αμετανόητη παραβάτη του ΚΟΚ, δεν τα θεωρώ αστειάκια

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 12:07

18 Οκτ 2023, 12:00
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Οκτ 2023, 11:55
18 Οκτ 2023, 11:52

:popc::popc::popc:
Για την περίπτωση σας, παίζει μόνον αυτό.

Εικόνα

Καλημέρα ΣΥΝΧΡΗΣΤΡΙΑ. Θεωρώ πείραγμα που δεν το εννοεί, για να σε τσιγκλίσει το συγκεκριμένο ποστ. Εγώ ως τέτοιο το εξέλαβα και γελάω. Τα υπόλοιπα όμως που διαβάζω από την αμετανόητη παραβάτη του ΚΟΚ, δεν τα θεωρώ αστειάκια
Το τι θεωρείς και τι όχι, μου είναι παντελώς αδιάφορο. Και ακριβώς γι' αυτό ανέβασα μπάρες με πολλά κομματάκια. Αν ξεπεράσεις τον αριθμό των κομματιών με σχετικά ποσταρίσματα, θα σου δώσω κι άλλη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 12:08

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Οκτ 2023, 12:07
Και ακριβώς γι' αυτό ανέβασα μπάρες με πολλά κομματάκια. Αν ξεπεράσεις τον αριθμό των κομματιών με σχετικά ποσταρίσματα, θα σου δώσω κι άλλη.
ελπίζω να είναι πιο νόστιμη από την συνταγή για μπάρες ψυγείου :lol:

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Οκτ 2023, 12:10

Του έστειλα μήνυμα και του είπα να του δώσω λεφτά να ξεπληρώσει την μάνα του και ότι θα της δώσω και για το διαμέρισμα ότι ξόδεψε. Του είπα ότι θα πάω κατευθείαν σπίτι μετά το μάθημα και να περάσει αυτός από το διαμέρισμα να πάρει τα κλειδιά από την μάνα του. Και ότι αν δεν της μιλήσει αυτός, θα της μιλήσω εγώ επειδή αρκετά άκουσα και τράβηξα, ότι θα τα ξεκαθαρίσουμε όλα και ότι θέλω να βρούμε ησυχία. Αρκετά.

Αναμένω απάντηση/κλήση.
Βασικά, απόψε θα τα πούμε όλα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 12:15

Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 12:10
Του έστειλα μήνυμα και του είπα να του δώσω λεφτά να ξεπληρώσει την μάνα του
Μπορει να της χρωστάει και άλλα. Καλύτερα αποδέσμευσε τον από το ενοίκιο / υπεραγορά / υδατογράφημα για το 2023 για να είναι πιο χαλαρός. Για τον ίδιο λόγο, φαρδυνε λίγο και το λουράκι του στον λαιμό.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 12:25

Casp έγραψε:
Του έστειλα μήνυμα και του είπα να του δώσω λεφτά να ξεπληρώσει την μάνα του και ότι θα της δώσω και για το διαμέρισμα ότι ξόδεψε. Του είπα ότι θα πάω κατευθείαν σπίτι μετά το μάθημα και να περάσει αυτός από το διαμέρισμα να πάρει τα κλειδιά από την μάνα του. Και ότι αν δεν της μιλήσει αυτός, θα της μιλήσω εγώ επειδή αρκετά άκουσα και τράβηξα, ότι θα τα ξεκαθαρίσουμε όλα και ότι θέλω να βρούμε ησυχία. Αρκετά.

Αναμένω απάντηση/κλήση.
Γιατί να του δώσεις εσύ λεφτά για να ξεπληρώσει τη μάνα του; Επειδή σου έδωσε και αυτός για να ξεπληρώσεις τους δικούς σου; :lol:

Σύνελθε.

Έτσι όπως πάει για να την ξεφορτωθείτε, θα πρέπει να πληρώσεις εσύ και τις μπεμπελάκ που του αγόραζε όταν ήταν μωρό.

Άσ' τον μόνον του να καθαρίσει, όπως έκανες κι εσύ. Αν δεν το κάνει, άσε εσύ τα κλειδιά του διαμερίσματος :) και κάνε την με ελαφρά όσο είναι καιρός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Οκτ 2023, 12:37

Με πήρε τηλέφωνο και άρχισα να του τα λέω όλα νευριασμένη σε σημείο που μου κάνει "θα με αφήσεις να μιλήσω;! σου είπα πως θα το κανονίσω εγώ". Του είπα ότι κατάλαβα ότι η μάνα του είναι σαν την δική μου πάνω κάτω και δεν θα μας αφήσει σε ησυχία και θα επεμβαίνει πάντα. Του είπα να τους πάρει τα κλειδιά και τέλος γιατί κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να μας ρωτάνε και γενικά μπλέκονται παντού. Συμφώνησε, το βούλωσε και μου είπε πως θα τους μιλήσει μόλις κάνει μπρέικ.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 12:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Οκτ 2023, 12:25

Γιατί να του δώσεις εσύ λεφτά για να ξεπληρώσει τη μάνα του; Επειδή σου έδωσε και αυτός για να ξεπληρώσεις τους δικούς σου; :lol:

Τον πληρώνει για να ανέχεται την γκρίνια της

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Οκτ 2023, 12:38

ΓΑΛΗ έγραψε:
Casp έγραψε:

Αναμένω απάντηση/κλήση.

Σύνελθε.

Έτσι όπως πάει για να την ξεφορτωθείτε, θα πρέπει να πληρώσεις εσύ και τις μπεμπελάκ που του αγόραζε όταν ήταν μωρό.

Άσ' τον μόνον του να καθαρίσει, όπως έκανες κι εσύ. Αν δεν το κάνει, άσε εσύ τα κλειδιά του διαμερίσματος :) και κάνε την με ελαφρά όσο είναι καιρός.
Του είπα επίσης πως αν δεν της μιλήσει θα της μιλήσω εγώ αλλά δεν δέχτηκε.
Θέλω πολύ να δω τι updates έχει να μου πει απόψε.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Οκτ 2023, 12:38

18 Οκτ 2023, 12:37
ΓΑΛΗ έγραψε:

Αν εσύ θες να μπλέκεται η μανούλα σου στην σχέση σου, με γεια σου με χαρά σου.
Εγώ δεν πρόκειται να ανεχτώ κι' άλλα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 12:42

Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 12:38
ΓΑΛΗ έγραψε:

Οι άνθρωποι που δεν ανέχονται καλό μου, βρίσκουν ανθρώπους που δεν ανέχονται επίσης και μετά φτάνουν στο "ο δικός μου", δεν βρίσκουν τον πρώτο τυχόντα και παλεύουν με νύχια δόντια και λεφτά να τον φέρουν στα (ανισορροπα ούτως η άλλως) μέτρα τους, εθελοτυφλώντας απέναντι στην πραγματικότητα :lol:

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Οκτ 2023, 12:43

18 Οκτ 2023, 12:42
Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 12:38

Οι άνθρωποι που δεν ανέχονται καλό μου, βρίσκουν ανθρώπους που δεν ανέχονται επίσης και μετά φτάνουν στο "ο δικός μου", δεν βρίσκουν τον πρώτο τυχόντα και παλεύουν με νύχια δόντια και λεφτά να τον φέρουν στα (ανισορροπα ούτως η άλλως) μέτρα τους, εθελοτυφλώντας απέναντι στην πραγματικότητα :lol:
Σε λίγο θα μου πεις ότι τον πληρώνω για να είναι μαζί μου.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Οκτ 2023, 12:44

Ανισόρροπα μέτρα επειδή δεν θέλω την πεθερά να ακατατεύεται στην ζωή μας και να μου κουνάει το χεράκι για το τί θα κάνω με το σπίτι μου.

Ρε τράβα από δω!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών