Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 13:56

Null έγραψε:
18 Οκτ 2023, 13:51
Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 13:18
Ειλικρινα, καποιοι εδω μεσα ειστε ΚΑΚΟΙ ανθρωποι.
Μπα, απλά κάποιοι πήζουν ενοχλούνται με αυτά που διαβάζουν. Βασικά έχεις σπιταρόνα δώρο από γιαγιά, γκόμενο που όπως φαίνεται τον ψιλό κάνεις ό,τι θες, την δουλειά σου. Από γονείς-πεθερικά άμα ξεκόψεις και βρεις
λίγη αυτοπεποίθηση θα καταλάβεις πως μπορείς να κάνεις ζωάρα. Ε, κάποιοι δεν έχουν τέτοιες πολυτέλειες. Μπορεί να μην έχουν σπίτι, να είναι παγιδευμένοι σε αποτυχημένους γάμους, χωρισμένοι με παιδιά, σώγαμπροι. Τριάντα χρονών είσαι, όλα καλά θα πάνε αρκεί να έχεις δικό σου σπίτι. Δουλειές και γλυκούληδες έρχονται και φεύγουν. Θα ξανά βρεις.

Τρεις φορές έχω κάνει αίτηση για συντονιστής, και πάνε και βάζουνε αυτά τα φρούτα... :-? Θα φτάσουμε σε σημείο να αναπολούμε την θητεία Bazoomba :-?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 13:58

Εν τω μεταξύ θυμίζει όντως πολύ Bazoomba :-? Παίζει να τους είπε, οκ, θα φύγω προτού λήξει το συμβόλαιο μου αλλά μην ανησυχείτε, θα σας φέρω έναν ίδιο :-?

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 18 Οκτ 2023, 14:01

Πασιφάη έγραψε:
18 Οκτ 2023, 13:39
Ναύτης έγραψε:
18 Οκτ 2023, 13:30
Πασιφάη έγραψε:
18 Οκτ 2023, 13:27

Μα σταμάτα κι εσύ. Είπαμε είμεθα κακοί αθρώποι..Επειδή δεν της λέμε αυτά που θέλει να ακούσει.
Α, διάβασες για τον καιρό; Το είπε ο Κλέαρχος, θα στρώσει.. :smt047
Στην Ελλάδα μπορεί. Στην Κύπρο αναμένεται χαμηλό βαρομετρικό. :lol:
(εδώ που τα λέμε, τα ζητούσε κι ο κώλος του τηλεσκόπιου, δεν είναι να πεις ότι δεν ήξερε και πιάστηκε out of the blue μαλέας)
Άχου και δεν βλέπω ΡΙΚ. :lol:

Άσε, τι να πει ο έρμος ο γλυκούλης. Τώρα είναι αργά για δάκρυα.
Βρε ο τηλεσκόπιος τα θέλει και τα παθαίνει, η έρμη η μανούλα του τι έφταιξε; Ε;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 14:03

Null έγραψε:
Casp έγραψε:
Μπα, απλά κάποιοι πήζουν ενοχλούνται με αυτά που διαβάζουν. Βασικά έχεις σπιταρόνα δώρο από γιαγιά, γκόμενο που όπως φαίνεται τον ψιλό κάνεις ό,τι θες, την δουλειά σου. Από γονείς-πεθερικά άμα ξεκόψεις και βρεις λίγη αυτοπεποίθηση θα καταλάβεις πως μπορείς να κάνεις ζωάρα. Ε, κάποιοι δεν έχουν τέτοιες πολυτέλειες. Μπορεί να μην έχουν σπίτι, να είναι παγιδευμένοι σε αποτυχημένους γάμους, χωρισμένοι με παιδιά, σώγαμπροι. Τριάντα χρονών είσαι, όλα καλά θα πάνε αρκεί να έχεις δικό σου σπίτι. Δουλειές και γλυκούληδες έρχονται και φεύγουν. Θα ξανά βρεις.
Αυτό. Να συμπληρώσω και κάτι άλλο. Ο παράγων "αυτοπεποίθηση" παίζει σημαντικό ρόλο και στην αντιμετώπιση των γονιών/πεθερικών/φίλων/λοιπών.

Απλώς γιατί οι άνθρωποι μυρίζονται μεταξύ τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 18 Οκτ 2023, 14:05

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
18 Οκτ 2023, 13:56
Τρεις φορές έχω κάνει αίτηση για συντονιστής, και πάνε και βάζουνε αυτά τα φρούτα... :-? Θα φτάσουμε σε σημείο να αναπολούμε την θητεία Bazoomba :-?
Εγώ πάντως αν ποτέ ανοίξει θέση θα πω έναν καλό λόγο
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 14:08

Null έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:05
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
18 Οκτ 2023, 13:56
Εγώ πάντως αν ποτέ ανοίξει θέση θα πω έναν καλό λόγο
Κι εγώ.

Επειδή διανύουμε μια περίοδο, όπου πολλές καλτ :g094: φιγούρες την έχουν δει επίτιμοι συντονιστές άνευ χαρτοφυλακίου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Οκτ 2023, 14:08

Null έγραψε:
Casp έγραψε:
Μπα, απλά κάποιοι πήζουν ενοχλούνται με αυτά που διαβάζουν. Βασικά έχεις σπιταρόνα δώρο από γιαγιά, γκόμενο που όπως φαίνεται τον ψιλό κάνεις ό,τι θες, την δουλειά σου. Από γονείς-πεθερικά άμα ξεκόψεις και βρεις
λίγη αυτοπεποίθηση θα καταλάβεις πως μπορείς να κάνεις ζωάρα. Ε, κάποιοι δεν έχουν τέτοιες πολυτέλειες. Μπορεί να μην έχουν σπίτι, να είναι παγιδευμένοι σε αποτυχημένους γάμους, χωρισμένοι με παιδιά, σώγαμπροι. Τριάντα χρονών είσαι, όλα καλά θα πάνε αρκεί να έχεις δικό σου σπίτι. Δουλειές και γλυκούληδες έρχονται και φεύγουν. Θα ξανά βρεις.
Αυτό το σπίτι δεν μπορώ να το έχω, φεύγω για να βρω την ησυχία μου από τους δικούς μου. Και ας πληρώνω ενοίκια. Την υγεία και την ηρεμία μου δεν την διαπραγματεύομαι.

Γι'αυτό κάνω όπως κάνω σήμερα, μετά τα χθεσινά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Οκτ 2023, 14:09

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:03
Null έγραψε:
Casp έγραψε:
Μπα, απλά κάποιοι πήζουν ενοχλούνται με αυτά που διαβάζουν. Βασικά έχεις σπιταρόνα δώρο από γιαγιά, γκόμενο που όπως φαίνεται τον ψιλό κάνεις ό,τι θες, την δουλειά σου. Από γονείς-πεθερικά άμα ξεκόψεις και βρεις λίγη αυτοπεποίθηση θα καταλάβεις πως μπορείς να κάνεις ζωάρα. Ε, κάποιοι δεν έχουν τέτοιες πολυτέλειες. Μπορεί να μην έχουν σπίτι, να είναι παγιδευμένοι σε αποτυχημένους γάμους, χωρισμένοι με παιδιά, σώγαμπροι. Τριάντα χρονών είσαι, όλα καλά θα πάνε αρκεί να έχεις δικό σου σπίτι. Δουλειές και γλυκούληδες έρχονται και φεύγουν. Θα ξανά βρεις.
Αυτό. Να συμπληρώσω και κάτι άλλο. Ο παράγων "αυτοπεποίθηση" παίζει σημαντικό ρόλο και στην αντιμετώπιση των γονιών/πεθερικών/φίλων/λοιπών.

Απλώς γιατί οι άνθρωποι μυρίζονται μεταξύ τους.
Σ' αυτό ελπίζω να κάνω δουλειά με την ψυχολόγο. Ήδη από την πρώτη συνεδρία που μου μίλησε για στόχους, της είπα πως ο νούμερο 1 στόχος για μένα είναι να ανεβάσω την αυτοεκτίμησή μου.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Οκτ 2023, 14:11

Ναύτης έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:01
Πασιφάη έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

(εδώ που τα λέμε, τα ζητούσε κι ο κώλος του τηλεσκόπιου, δεν είναι να πεις ότι δεν ήξερε και πιάστηκε out of the blue μαλέας)

Αν εσύ θες η πεθερούλα σου να έχει λόγο στο τι θα κάνεις το διαμέρισμά σου, να έχει κλειδιά, να αλλάζει κουρτίνες με το έτσι θέλω, να καθαρίζει και να αγοράζει ό,τι θέλει και εσύ να έχεις δεχθεί/συμφωνήσει για βοήθεια μόνο για μια μέρα ΜΟΝΟ με καθάρισμα και όταν της ζητάει η γυναίκα σου πίσω τα κλειδιά του ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ να αρχίζει το κλάμα και με όλο αυτό θα είσαι εντάξει και δεν θα θες να βάλεις όρια, δεν σημαίνει πως πρέπει όλοι μας να μην ενοχλούμαστε με αυτή την συμπεριφορά. Άντα τράβα τώρα από δω, με έχει κουράσει η χολή σου μέρες τώρα και το συνεχίζεις.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 14:13

Ναύτης έγραψε:

Υπάρχουν δύο οπτικές, αγαπητέ συκοφάντη λασπολόγε.

Η πρώτη είναι ότι η γαλοκασπερική συμμαχία δραματοποιεί τα πράγματα :giggle: Θέλω να πω, αν εμφανίστηκε ιδιοτελώς το σφιχτοσόι μόλις έχασαν το κασπερόσπιτο, γιατί δεν την ώθησαν να επιμείνει να κρατήσει το σπίτι της; Υπέρ αυτής της οπτικής είναι η σκέψη ότι μπορεί να μην ένιωθαν άνετα στο άλλο σπίτι και τώρα απλώς αφέθηκαν ελεύθεροι με τις γνωστές μαμαδίστικες υπερβολές (που όλες οι γυναίκες κατακρίνουν σαν αναγνωστριες και όλες θα έχουν κάνει στα παιδιά τους).

Η άλλη οπτική, που θα δικαιώσει την ΣΥΝΧΡΗΣΤΡΙΑ ΓΑΛΗ, είναι να είναι τόσο ύπουλοι που έχοντας κατά νου ότι η παραβάτης του ΚΟΚ Θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο τζαμπέ παλάτι, την βοηθούν τώρα, ώστε να ανταμειφθούν μετά. Τραβηγμένο; Ναι. Αλλά δεν το αποκλείω ούτε και γω.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ένα πρόσωπο της ιστορίας που δεν λειτουργεί με σχέδιο αλλά αυθόρμητα. Ο Γλυκούλης. Και στις γυναίκες δεν αρέσουν οι αυθορμητισμοί. Τα δύο στρατόπεδα θα τον πηγαινοφερνουν ανελέητα μέχρι να λυγίσει. Αν κάτι τον κρατήσει όρθιο, είναι ότι όσο πηγαινοέρχεται, θα τσιμπάει και κάνα γεύμα δωρεάν.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 14:15

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:08

Επειδή διανύουμε μια περίοδο, όπου πολλές καλτ :g094: φιγούρες την έχουν δει επίτιμοι συντονιστές άνευ χαρτοφυλακίου.
Κάτι πήρε το μάτι μου σε κάτι αντιΝουδουλικα τοπικ. Μαγκιά σου που το παραδέχεσαι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 14:17

Casp έγραψε:
Null έγραψε:
Casp έγραψε:
Αυτό το σπίτι δεν μπορώ να το έχω, φεύγω για να βρω την ησυχία μου από τους δικούς μου. Και ας πληρώνω ενοίκια. Την υγεία και την ηρεμία μου δεν την διαπραγματεύομαι.

Γι'αυτό κάνω όπως κάνω σήμερα, μετά τα χθεσινά.
Περίμενε λοιπόν τα αποτελέσματα.

Αλλά αν είναι να εκνευρίζεσαι από τόσο νωρίς με τις επιπτώσεις της συνύπαρξης με το σόι του γλυκούλη, απλώς ξοδεύεις χρόνο.

Το ότι η αδελφή του, που αν δεν κάνω λάθος δεν σου ήταν αντιπαθής, έγινε μαύρο πρόβατο για την οικογένεια της, δεν σου λέει κάτι;

Γιατί δεν επικοινωνείς μαζί της;

Έτσι για να πάρεις περισσότερες ινφο, εκ των έσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 14:24

Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:11
Ναύτης έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Αν εσύ θες η πεθερούλα σου να έχει λόγο στο τι θα κάνεις το διαμέρισμά σου, να έχει κλειδιά, να αλλάζει κουρτίνες με το έτσι θέλω, να καθαρίζει και να αγοράζει ό,τι θέλει και εσύ να έχεις δεχθεί/συμφωνήσει για βοήθεια μόνο για μια μέρα ΜΟΝΟ με καθάρισμα και όταν της ζητάει η γυναίκα σου πίσω τα κλειδιά του ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ να αρχίζει το κλάμα και με όλο αυτό θα είσαι εντάξει και δεν θα θες να βάλεις όρια, δεν σημαίνει πως πρέπει όλοι μας να μην ενοχλούμαστε με αυτή την συμπεριφορά. Άντα τράβα τώρα από δω, με έχει κουράσει η χολή σου μέρες τώρα και το συνεχίζεις.

Εικόνα

Είχες εκατό σημάδια ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα ηρεμήσεις μαζί του και επέλεξες να πιάσετε μαζί σπίτι. Είσαι ο αθλητής εξτριμ σπορ που τραβιέται με καταιγίδα σε απόκρημνο βουνό και μετά όταν σκαλωσει, γκρινιάζει που αργεί να προσεγγίσει η βοήθεια. Και σε δέκα ψυχολόγους να πας, αν δεν αναρωτηθείς αν τελικά όντως πηγαίνεις στο δάσος για κυνήγι, δουλειά δεν θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 18 Οκτ 2023, 14:34

Casp έγραψε:
Null έγραψε:
Casp έγραψε:
Αυτό το σπίτι δεν μπορώ να το έχω
Πω ρε φίλε. Για 100στη φορά, το έχετε ξεχρεώσει και είναι στο όνομα σου; Πως δεν το έχεις. Ποιος το έχει; Δεν θες να μείνεις; Φοβάσαι να το νοικιάσεις μην πάνε οι γονείς σου να κάνουν φασαρίες; Πούλα το και βρες άλλο.
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Οκτ 2023, 14:38

Ναύτης έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

Κακώς ασχολήθηκε κι αυτή όμως.
Ωρέ καλά κάνω εγώ και κρατάω αποστάσεις, δεν χώνομαι στα ζευγάρια, ας κάνουν ό,τι θένε. Αν μας ζητήσουν κάτι, πολύ ευχαρίστως. Από μόνοι μας, οχι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών