Εμ βλέπεις που επιζητεις το εμοτικον;

Δεν με βλέπεις πόσο κουρδισμένη είμαι; Νομίζεις ότι θα το αφήσω έτσι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 16:16Νομίζω ότι εστιάζεις το θέμα στα "κλειδιά". Σαφώς και είναι κάτι σημαντικό αλλά το θέμα δεν είναι το ποιος έχει το σετ κλειδιών αλλά το ποιος θεωρεί δικαίωμα του το να παίρνει δικαιώματα διαχείρισης του κάθε χώρου, ακόμη και όταν χτυπάει το κουδούνι.Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 16:03Ούτως ή άλλως του είπα να βγάλει αυτός το φίδι από την τρύπα.
Σήμερα περιμένω τα κλειδιά. Εγώ δεν θα πατήσω εκεί, θα έρθει να μου τα φέρει και αν δεν πρόλαβε να της μιλήσει, θα την πάρει τηλέφωνο μπροστά μου.
Αύριο θέλω την ηρεμία μου στο γραφείο για να συγκεντρωθώ στο κόρς μου και όχι να βγαίνω συνεχώς έξω και να φωνάζω.
Το να έχει κάποιος συγγενής ή φίλος κλειδιά ενός σπιτιού για αμιγώς πρακτικούς λόγους, δεν συνεπάγεται ότι κατοχυρώνει αυτομάτως το δικαίωμα να θεωρεί τον χώρο δικό του σπίτι, που πρέπει να λειτουργεί όπως γουστάρει. Άλλο τα κλειδιά και άλλο η χρησικτησία.
Το βασικό είναι να ξεκαθαριστεί σαφώς από την αρχή τίνος είναι το σπίτι.
Γιατί από τάση για χρησικτησίες, άλλο τίποτα.
Άλλο η πεθερά και άλλο η μανούλα.
Πασιφάη έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 13:09Συμφωνώ αν όντως αναφέρεσαι στα μηνύματα που αφήνει στην πλοκή του έργου του ο Μπέκετ. Μοιάζει αρκετά.Yochanan έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:51Καθόλου - εμένα αυτό το νήμα μου θυμίζει όχι σειρά αλλά ενα θεατρικό, του Σάμιουελ Μπέκετ. Waiting for Godot -Περιμένοντας τον Γκοντό.
ΥΓ: Εξαιρετική η σιερά που λες, εχω δει δυο επεισοδια και θα τη δω ολη. Πολύ καιρό είχε να ψηθώ τόσο με σειρα. Πολύ καλή και τη βρηκα απο πχωρουμ - στο νημα για σειρες νετφλι
Αλλά ακόμη και ο τίτλος αδερφέ, είναι ολ δε μάνεϊ.
Ναι, κι εγώ από εδώ διάβασα καλά σχόλια για τη σειρά με τους Άσερ και ευτυχώς μπήκα στον κόπο να τη δω.
Σε βλέπω αλλά το θέμα δεν είναι το πως αντιδράς όταν είσαι κουρδισμένη. Γιατί θα έχεις την απαίτηση να λυθούν όλα ΤΩΡΑ και θα γίνεις υπερβολική και αμέσως μετά μετανοιώσεις και θα ξαναπαίξει η φάση ότι θύμωσες άδικα μαζί του και ότι φταίνε οι πάντες που δεν καταλαβαίνουν ΠΟΣΟ σε αγαπάει και φτου και πάλι από την αρχή.Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 16:20Δεν με βλέπεις πόσο κουρδισμένη είμαι; Νομίζεις ότι θα το αφήσω έτσι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 16:16Νομίζω ότι εστιάζεις το θέμα στα "κλειδιά". Σαφώς και είναι κάτι σημαντικό αλλά το θέμα δεν είναι το ποιος έχει το σετ κλειδιών αλλά το ποιος θεωρεί δικαίωμα του το να παίρνει δικαιώματα διαχείρισης του κάθε χώρου, ακόμη και όταν χτυπάει το κουδούνι.Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 16:03
Ούτως ή άλλως του είπα να βγάλει αυτός το φίδι από την τρύπα.
Σήμερα περιμένω τα κλειδιά. Εγώ δεν θα πατήσω εκεί, θα έρθει να μου τα φέρει και αν δεν πρόλαβε να της μιλήσει, θα την πάρει τηλέφωνο μπροστά μου.
Αύριο θέλω την ηρεμία μου στο γραφείο για να συγκεντρωθώ στο κόρς μου και όχι να βγαίνω συνεχώς έξω και να φωνάζω.
Το να έχει κάποιος συγγενής ή φίλος κλειδιά ενός σπιτιού για αμιγώς πρακτικούς λόγους, δεν συνεπάγεται ότι κατοχυρώνει αυτομάτως το δικαίωμα να θεωρεί τον χώρο δικό του σπίτι, που πρέπει να λειτουργεί όπως γουστάρει. Άλλο τα κλειδιά και άλλο η χρησικτησία.
Το βασικό είναι να ξεκαθαριστεί σαφώς από την αρχή τίνος είναι το σπίτι.
Γιατί από τάση για χρησικτησίες, άλλο τίποτα.
Ρε συ, τι είναι πιο εξευτελιστικό για σένα, αυτό:40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 14:56Άρα είχε δίκιο ο μπαμπάς σου ότι αυτό το χωριό του γλυκούλη είναι όλοι Σκρουτζ
vagabondo
ή αυτό:
Θα ανεβάσει σύντομα πήχη
Η κασπ είναι σαν την Τουρκία στην εξωτερική πολιτική τηςCasp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 15:39
Δεν είχα καταλάβει καν γιατί μου τα έλεγες. Τώρα αρχίζω να ανοίγω τα μάτια μου με τους δικούς του γιατί τώρα τα βλέπω καθαρά.
Η μάνα του είναι ύπουλη και σκατοχαρακτήρας. Άρχισα να το καταλαβαίνω δειλά δειλά από το πώς συμπεριφερόταν στην κόρη της, με αποκορύφωμα που ήθελε να ανακατευτεί και επέμενε για το τι θα κάνω με το σπίτι μου, που είπε ότι την προσβάλλω επειδή δεν ήθελα βοήθεια και είπα όχι στο να μας πάρουν κάποια πράγματα, και τώρα το κερασάκι που έβαλε τα κλάματα. Χειριστική είναι σαν την μάνα μου και όταν του το είπα στα μούτρα δεν του άρεσε και μου έλεγε πως δεν είναι ίδιες.
Ήξεραν τι παίζει γιατί εγώ η ίδια του είπα να τους το πει. Δεν τους ένοιαζε τότε επειδή ζούσε μαζί μου τζάμπα. Δικαιώνεσαι σε ό,τι είπες για εκείνους.
Ο δικός μου δεν είναι σαν αυτήν, απλά την αγαπάει και είναι χεσμένος. Ξέρει όμως πως αν δεν βάλει όρια θα με χάσει, και επίσης αν δεν το κάνει, δεν θα ωριμάσει ΠΟΤΕ.
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 18:26Η κασπ είναι σαν την Τουρκία στην εξωτερική πολιτική τηςCasp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 15:39
Δεν είχα καταλάβει καν γιατί μου τα έλεγες. Τώρα αρχίζω να ανοίγω τα μάτια μου με τους δικούς του γιατί τώρα τα βλέπω καθαρά.
Η μάνα του είναι ύπουλη και σκατοχαρακτήρας. Άρχισα να το καταλαβαίνω δειλά δειλά από το πώς συμπεριφερόταν στην κόρη της, με αποκορύφωμα που ήθελε να ανακατευτεί και επέμενε για το τι θα κάνω με το σπίτι μου, που είπε ότι την προσβάλλω επειδή δεν ήθελα βοήθεια και είπα όχι στο να μας πάρουν κάποια πράγματα, και τώρα το κερασάκι που έβαλε τα κλάματα. Χειριστική είναι σαν την μάνα μου και όταν του το είπα στα μούτρα δεν του άρεσε και μου έλεγε πως δεν είναι ίδιες.
Ήξεραν τι παίζει γιατί εγώ η ίδια του είπα να τους το πει. Δεν τους ένοιαζε τότε επειδή ζούσε μαζί μου τζάμπα. Δικαιώνεσαι σε ό,τι είπες για εκείνους.
Ο δικός μου δεν είναι σαν αυτήν, απλά την αγαπάει και είναι χεσμένος. Ξέρει όμως πως αν δεν βάλει όρια θα με χάσει, και επίσης αν δεν το κάνει, δεν θα ωριμάσει ΠΟΤΕ.Σήμερα η ΓΑΛΗ δεν είναι για βρισιμο, επειδή συμφώνησε με αυτά που σκεφτόταν η ίδια. Σήμερα ο Γλυκούλης δεν είναι για θαψιμο, γιατί αναμενει την συνδρομή του στο στρατόπεδο της.
Αύριο; Σε κανένα τρίωρο; Η Γαλή θα είναι "δεν με νοιάζει τι λες, να σκάσεις από την κακια σου", ο Γλυκούλης θα είναι "ίδιος με την οικογένειά του, πώς δεν το έβλεπα τόσο καιρό". Και η μάνα Γλυκούλη μια ακόμα μπαρουτοκαπνισμένη μάχη στην τοξική καθημερινότητα της θυματοποιημενης κόρης.
Casp έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 18:27Δεν θα γινει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 18:23Το πιο τραγικό είναι ότι σε λίγες μέρες η Κασπ θα ξανάρθει και θα λέει "Γαλή είχες δίκιο, μου τα λεγες η καψερή πχορουμική μάνα".
Ας μην πάμε σε ακρότητες....
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 19:09Ας μην πάμε σε ακρότητες....
Προτείνω να κάνεις πεθερά τη ΓΑΛΗ. Μια χαρά θα τα πάτε. Στην ηλικία σου είναι ο γιος της.