ο ΣΕ;
Ποια μέλη διαγράφτηκαν από το (αν)ελεύθερο.νετ επειδή ανέφεραν την ύπαρξη του παρόντος πχόρουμ;
Re: Ποια μέλη διαγράφτηκαν από το (αν)ελεύθερο.νετ επειδή ανέφεραν την ύπαρξη του παρόντος πχόρουμ;
Orion22 έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:29timlkeinai
[Ta tara ta ta ta intensifies]
awating confirmation, ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Εν τω μεταξύ στο άλλο κι εγώ περμαμπαναρισμένος είμαι, αλλά δε βαριέσαι, ο Νάνδρος είναι κολλημένος μαζί μου, κωλντρονάδικο θα το λέει.
Αυτός μόνο που δε μ' έχει κατηγορήσει οτι σκότωσα τον Κέννεντυ.
Re: Ποια μέλη διαγράφτηκαν από το (αν)ελεύθερο.νετ επειδή ανέφεραν την ύπαρξη του παρόντος πχόρουμ;
τον διαδοχο εννοεις γιατι εκεινο τον καιρο πρεπει να ηταν ο συντονιστης και του κακοφαινοτανΑρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:24
Εγω δεν πιστευω οτι τα μπαν εγιναν λογω παραβιασης μηνυματων αλλα γιατι καποιοι στελνατε προσκλησεις τοσο στο νημα για το οτι ανοιξε νεο πχορουμ αλλα και στο νημα της υποδοχης των ναυαγων (στην αρχη δεν εγινε αλλα καποια στιγμη η φαση γενικευτηκε και υπηρξαν και αντεκλησεις).
Στο φιναλε δεν εχεις παρα να ρωτησεις ενα βασικο συντονιστη του ελευθερου εκεινη την περιοδο που παραλληλα ειναι (ιδιαιτερα αγαπητο) μελος του πχορουμ να σου πει τη γνωμη του.
Θα σου εξηγησει για τις διαγραφες πραγματα που δεν εχεις ιδεα.
.
που γινοταν το ελα να δεις εκεινες τις ημερες που ηρθατε μαζωμενοι
για να πουμε την αληθεια ο τροπος ορισμενων χρηστων τα ηθελε ο γκωλος τους
αφου δεν ειχαν κανενα σεβασμο στον χωρο που τους φιλοξενουσε
μερικοι το ελεγαν κιολας οτι ηρθαν και θα το κανουν οτι θελαν
nemo έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:38τον διαδοχο εννοεις γιατι εκεινο τον καιρο πρεπει να ηταν ο συντονιστης και του κακοφαινοτανΑρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:24
Εγω δεν πιστευω οτι τα μπαν εγιναν λογω παραβιασης μηνυματων αλλα γιατι καποιοι στελνατε προσκλησεις τοσο στο νημα για το οτι ανοιξε νεο πχορουμ αλλα και στο νημα της υποδοχης των ναυαγων (στην αρχη δεν εγινε αλλα καποια στιγμη η φαση γενικευτηκε και υπηρξαν και αντεκλησεις).
Στο φιναλε δεν εχεις παρα να ρωτησεις ενα βασικο συντονιστη του ελευθερου εκεινη την περιοδο που παραλληλα ειναι (ιδιαιτερα αγαπητο) μελος του πχορουμ να σου πει τη γνωμη του.
.
Εννοω και καποιον αλλο συντονιστη πλην του Διαδοχου που ειναι υπερανω υποψιας οτι μπορει να εκανε πουστιες. Το καλυτερο ονομα εχει εδω μεσα.
.
Υπόψη, εγώ είχα φύγει από διαχειριστής αρκετό καιρό πριν βουλιάξει το παλιό πχόρουμ, οπότε η απόπειρα του Νάνδρου να μ' εμπλέξει με ό,τιδήποτε γινόταν (αν γινόταν) με ΠΜ, αναφέροντάς το ως "κωλντρονάδικο", είναι προφανώς εκ του πονηρού, και έρχεται να προστεθεί σε αρκετές βρώμικες επιθέσεις που έχει κάνει εναντίον μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 25 Οκτ 2023, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μα ειπε οτι ειναι και εδώ και τον αγαπαμε πολυ και τρώει μπαν συνεχεια και εχει γ και σ στο ονομα.
Αν ειναι απο τα λιντλ ο γρίφος, περμαμπαν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 25 Οκτ 2023, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παλιά σου τέχνη κόσκινο η παραπληροφόρηση.Αρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:06Isildur έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:02"Τυπικά σωστές" επειδή μιλούσαν για άλλο χώρο; Τόσο "ελεύθερο" ήταν το ελεύθερο;Αρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 14:46Εγω παντως αν θελετε να ξερετε θεωρησα τις διαγραφες τυπικα σωστες αλλα ουσιαστικα επιζημιες για το ελευθερο και επι χρονια εκανα κριτικη στη συντονιστικη ομαδα τοτε. Ξαναλεω τυπικα ειχαν δικιο αλλα αν ειχαν μυαλο θα πρεπε να μπαναρουν μονο τους τρεις που εκαναν τα τερατα.
.
Αν ανεβαινε νημα εδω μεσα που προετρεπε τα μελη του πχορουμ να το εγκαταλειψουν για αλλο φορουμ σε ποσα δευτερολεπτα θα κατεβαινε;
Στο ελευθερο παρεμεινε καποιες μερες, αυτο ηταν το λαθος τους, αρχικα το παιξαν πολυ ελευθεροι και μετα αναγκαστηκαν να παρουν αυστηρα μετρα και εκει καποιοι το παρακαναν.
.
Κανένα νήμα δεν ανέβηκε.
Σου ειπα πως έγινε.
Τα υπόλοιπα είναι του μυαλού σου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
παντως για να ειμαστε δικαιοι, τα πμ ειχανε κλεισει γιατι καποιος εστελνε ιους, για την προστασία των χρηστών, για το καλό μας. 

ρε γτμ μου πεστο μας εχεις σπασει τα ουμπαλα αλλιως ας μην ανοιγες την κουβενταΑρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:39nemo έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:38τον διαδοχο εννοεις γιατι εκεινο τον καιρο πρεπει να ηταν ο συντονιστης και του κακοφαινοτανΑρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:24
.
Εννοω και καποιον αλλο συντονιστη πλην του Διαδοχου που ειναι υπερανω υποψιας οτι μπορει να εκανε πουστιες. Το καλυτερο ονομα εχει εδω μεσα.
.
παει το μυαλο μου σε δυο και κοντευω να σκασω απο περιεργεια
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μην ασχολείσαι με τον ψεύτη.Isildur έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:08Αν έχω καταλάβει καλά από τον τρόπο πο φέρεται ο εδώ συντονισμός, δεν θα κατέβαινε ποτέ. Ακόμα κι αν προέτρεπε, όπως λες, σε μαζικές αποχωρήσεις. Που, αν κατάλαβα καλά από τα εδώ λεγόμενα, δεν έγινε κάτι τέτοιο εκεί. Απλά διαφήμιζαν τα θυρανοίξια του παρόντος, δεν λέγανε "να φύγουμε Νίκο μου, να φύγουμε" σαν τη Βουγιουκλάκη.Αρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:06
Αν ανεβαινε νημα εδω μεσα που προετρεπε τα μελη του πχορουμ να το εγκαταλειψουν για αλλο πχορουμ σε ποσα δευτερολεπτα θα κατεβαινε;
Στο ελευθερο παρεμεινε καποιες μερες, αυτο ηταν το λαθος τους, αρχικα το παιξαν πολυ ελευθεροι και μετα αναγκαστηκαν να παρουν αυστηρα μετρα και εκει καποιοι το παρακαναν.
.
Κανείς δεν πρότεινε εγκατάλειψη του κωλοντρονάδικου, ακόμα και όταν μετά την "εισβολή των αστέγων" η συμπεριφορά Διαχειριστή/Συντονιστών ήταν αλήτικη.
Ξαφνικά απέκτησαν εξουσία και την είδαν γκαουλάιτερ, ειδικά ο διάδοχος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Eγω παντως στα παιδια του Ελευθερου ειμαι υποχρεος που τις μερες που το πχορουμ ηταν μισοριγμενο μου εσωσαν χιλιαδες δημοσιευσεις μου...
Ετσι παιζει να εχω ισως το πιο πληρες αρχειο απο το παλιο απο πολλους εδω μεσα.
.
Ετσι παιζει να εχω ισως το πιο πληρες αρχειο απο το παλιο απο πολλους εδω μεσα.
.
ερμη δεν εχεις δικιο και μην επιμένειςΕρμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:42Παλιά σου τέχνη κόσκινο η παραπληροφόρηση.Αρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:06
Αν ανεβαινε νημα εδω μεσα που προετρεπε τα μελη του πχορουμ να το εγκαταλειψουν για αλλο φορουμ σε ποσα δευτερολεπτα θα κατεβαινε;
.
Κανένα νήμα δεν ανέβηκε.
Σου ειπα πως έγινε.
Τα υπόλοιπα είναι του μυαλού σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 697 Προβολές