Ποια μέλη διαγράφτηκαν από το (αν)ελεύθερο.νετ επειδή ανέφεραν την ύπαρξη του παρόντος πχόρουμ;
Re: Ποια μέλη διαγράφτηκαν από το (αν)ελεύθερο.νετ επειδή ανέφεραν την ύπαρξη του παρόντος πχόρουμ;
Nemo εχεις μηνυμα.
Στον eaon μονο δεν θα το πω γιατι απεδειχθη καρφι.
.
Στον eaon μονο δεν θα το πω γιατι απεδειχθη καρφι.
.
Re: Ποια μέλη διαγράφτηκαν από το (αν)ελεύθερο.νετ επειδή ανέφεραν την ύπαρξη του παρόντος πχόρουμ;
Τα μέλη του ελέφτερου, ήταν αυτά που υπήρχαν πριν πέσει το πχώρουμ. Εμείς ήμασταν περαστικοί εκεί και ενημερώναμε τα δικά μας μέλη για το άνοιγμα του νέου πχώρουμ.

Και στην τελική, δεν προήλθε από παρθενογένεση το ελέφτερο.

Θα μας πει πως διαγράφηκαν επειδή δεν έκαναν λογκιν για 6 μήνες.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τι δεν έχω δικιο, ο πρώτος που μπαναριστηκα ήμουν εγώ και τον τρόπο τον είπα παραπάνω.nemo έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:47ερμη δεν εχεις δικιο και μην επιμένειςΕρμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:42Παλιά σου τέχνη κόσκινο η παραπληροφόρηση.Αρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:06
Αν ανεβαινε νημα εδω μεσα που προετρεπε τα μελη του πχορουμ να το εγκαταλειψουν για αλλο φορουμ σε ποσα δευτερολεπτα θα κατεβαινε;
Στο ελευθερο παρεμεινε καποιες μερες, αυτο ηταν το λαθος τους, αρχικα το παιξαν πολυ ελευθεροι και μετα αναγκαστηκαν να παρουν αυστηρα μετρα και εκει καποιοι το παρακαναν.
.
Κανένα νήμα δεν ανέβηκε.
Σου ειπα πως έγινε.
Τα υπόλοιπα είναι του μυαλού σου.
Όχι απλά μπαναρίστηκα, μου διέγραψαν το όνομα και μετά δε μπορούσα να κάνω επανεγγραφή.
Τωρα αν ανεβηκε νήμα και τέτοια, ίσως έγινε μετά τα μπαναρίσματα, τις διαγραφές, το κλείσιμο πμ και τις εγκρίσεις ποστ.
Εν τω μεταξύ διέδιδαν λέει πως ένα μέλος έστελνε λινκ με ιό κια έκλεισαν τα πμ για να προστατέψουν τους χρήστες.

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
υπηρξε νημα, το εσβησαν μετα βεβαια, κι ήταν δικαιοι γενικά, μας ειχαν αφήσει ενα διαστημα να κλαψουμε και μετα ειχανε πει οτι αναφορές στο πχωρουμ θα σβηνονται χωρις δευτερη κουβεντα, αν θελουμε να μεινουμε πρεπει να ενσωματωθουμε κλπ, οτι λεμε και εμεις στους λαθρο τωρα.
nemo έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:47ερμη δεν εχεις δικιο και μην επιμένειςΕρμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:42Παλιά σου τέχνη κόσκινο η παραπληροφόρηση.Αρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:06
Αν ανεβαινε νημα εδω μεσα που προετρεπε τα μελη του πχορουμ να το εγκαταλειψουν για αλλο φορουμ σε ποσα δευτερολεπτα θα κατεβαινε;
Στο ελευθερο παρεμεινε καποιες μερες, αυτο ηταν το λαθος τους, αρχικα το παιξαν πολυ ελευθεροι και μετα αναγκαστηκαν να παρουν αυστηρα μετρα και εκει καποιοι το παρακαναν.
.
Κανένα νήμα δεν ανέβηκε.
Σου ειπα πως έγινε.
Τα υπόλοιπα είναι του μυαλού σου.
Προσκλησεις για το πχορουμ γινοντουσαν σε δυο νηματα.
α) στο νημα υποδοχης των ναυαγων.
β) στο νημα που ανακοινωθηκε το λινκ του νεου πχορουμ.
Ε οταν καποιοι πετυχαν να δημιουργησουν ενα κλιμα παμε να φυγουμε απο εδω all together...
αρχισαν οι μαζικες διαγραφες.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όλοι σε ποθούμε

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Μα στο ειπαν και παραπάνω τα παιδιά οτι αυτό έγινε μετά τα πμ. Τα πράγματα ειπαμε πως έγινανΑρίστος έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:51
Προσκλησεις για το πχορουμ γινοντουσαν σε δυο νηματα.
α) στο νημα υποδοχης των ναυαγων.
β) στο νημα που ανακοινωθηκε το λινκ του νεου πχορουμ.
Ε οταν καποιοι πετυχαν να δημιουργησουν ενα κλιμα παμε να φυγουμε απο εδω all together...
αρχισαν οι μαζικες διαγραφες.
.
Τελοσπάντων σιγά το γεγονός, απλά η παραπληροφόρηση σου στο τέλος θα φτάσει ακόμη και στα επίπεδα αν έξω ειναι μέσα η νύχτα.
αυτο με τα μηνυματα δεν το ξερω γιατι δεν ανακατευομαι γενικως αλλα στα υπολοιπα που λεω εχω δικιοΕρμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:50Τι δεν έχω δικιο, ο πρώτος που μπαναριστηκα ήμουν εγώ και τον τρόπο τον είπα παραπάνω.
Όχι απλά μπαναρίστηκα, μου διέγραψαν το όνομα και μετά δε μπορούσα να κάνω επανεγγραφή.
Τωρα αν ανεβηκε νήμα και τέτοια, ίσως έγινε μετά τα μπαναρίσματα, τις διαγραφές, το κλείσιμο πμ και τις εγκρίσεις ποστ.
Εν τω μεταξύ διέδιδαν λέει πως ένα μέλος έστελνε λινκ με ιό κια έκλεισαν τα πμ για να προστατέψουν τους χρήστες.
για την συμπεριφορα ορισμενων που προκαλουσαν επιτηδες
Είναι ωραίο να είναι κανείς ποθητός, αλλά ακόμα πιο ωραίο θα ήταν να γινόταν κάτι για να σταματήσει κάποιος εδώ μέσα να προσπαθεί να με συνδέσει ως υπεύθυνο ενός χώρου με τον οποίο έχω ν' ασχοληθώ χρόνια.
Είναι σα να προσπαθώ να συνδέσω εγώ εσένα με τις βρωμιές που γίνονταν στο παλιό (και μόνο το οτι ήταν συντονιστής ο ταλαίπωρος, τα λέει όλα).
τα υπόλοιπα έγιναν πιο μετά.nemo έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:54αυτο με τα μηνυματα δεν το ξερω γιατι δεν ανακατευομαι γενικως αλλα στα υπολοιπα που λεω εχω δικιοΕρμής έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 16:50Τι δεν έχω δικιο, ο πρώτος που μπαναριστηκα ήμουν εγώ και τον τρόπο τον είπα παραπάνω.
για την συμπεριφορα ορισμενων που προκαλουσαν επιτηδες
Ένα νημα υπήρχε αυτό και καλά με την υποδοχή, το οποίο το κλείδωσαν κιόλας μετά απο μια δυο μέρες, αντε λιγο παραπάνω.
Μετά έκλεισαν τα πμ και τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
Εκείνη τη μέρα παίζει να έστειλα πάνω απο 30πμ.
Παρεπιπτοντως ο Σαλιβερος ανεβασε τοτε στο ελευθερο ενα ποστ (το εχω κρατημενο) οτι εχει φακελωσει διαφορα ποστ σαν και τα δικα μου πιχι απο το πχορουμ.
Και γενικοτερα υπηρξαν και πολλα ξεκατινιασματα για τη δραση διαφορων συντονιστων.
Εννοειται οτι σε αυτα αρχικα υπηρξε ανοχη, μετα αρχισαν να πεφτουν διαγραφες, γιατι στο ελευθερο θα βρισκαν και το μπελα τους με οσα γραφοντουσαν.
.
Και γενικοτερα υπηρξαν και πολλα ξεκατινιασματα για τη δραση διαφορων συντονιστων.
Εννοειται οτι σε αυτα αρχικα υπηρξε ανοχη, μετα αρχισαν να πεφτουν διαγραφες, γιατι στο ελευθερο θα βρισκαν και το μπελα τους με οσα γραφοντουσαν.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
29 Οκτ 2024, 10:32