Ναύτης έγραψε: ↑05 Νοέμ 2023, 11:00
Όχι, ο πάτος της κοινωνίας μας, καθώς είπα, είναι ο βορβορώδης υπόκοσμος της ΧΑ.
Τις ελίτ, στις οποίες αναφέρεσαι, τις νομιμοποιούμε εμείς με τις πολιτικές μας επιλογές.
Διαφωνω καθετα. Η ΧΑ ειναι ενα κομα. Οπως τα ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ. Λιγο πιο ακραιο αλλα κοματι της ηλιθιας ελληνικης πραγματικοτητας.
Οι "κουστουματοι" που σου αναφερω ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ απο κανεναν.
Δεν δινουν λογαριασμο σε κανεναν.
Δεν ανηκουν Ελλαδα.
Σου σπανε το κεφαλι ΧΩΡΙΣ να εχουν την παραμικρη ιδεολογικη διαφορα μαζι σου.
Εισαι ενα ζωο κ μισο για αυτους.
Για τους ΧΑτες εισαι πολιτικος αντιπαλος. Κ τους κυνηγα η αστυνομια.
Δυο τα τινα>> η εισαι τυφλωμενος με την ιδεολογια σου κ δεν βλεπεις αυτο που σου λεω, η δεν γνωριζεις τετοια ατομα.
(σορυ κ μια τριτη- all ofthe above). Aρα τι μου λες?
Το παλιο μου αφεντικο ειχε ναυτιλιακη. Γνωριζε πληρωμενους που σου κλειναν τα ματια για 10 χιλιαρικα (discount για απλους στοχους, οι τιμες ηταν μετα μεγαλυτερες).
Ο ιδιος ειχε πρησμενους να τον προστατευουν. Τα ιδια εκανε κ στο εξωτερικο. Αλβανια τον τρεμαν μεχρι κ οι μπατσοι.
Ελλαδα ειχε το ελευθερο.
Εσενα (λογω ιδεολογιας) σε ειχε κατι χαμηλοτερο απο κατσαριδα (το "υπανθρωπος, η το "ζωον" θα ηταν κυριολεκτικα κοπλιμεντο απ το στομα του).
Οταν κολαγε καπου με το συστημα εδω εφερνε ατομα απο Ιταλια.
Ειχε γυρω στο μισο δις σε Ελλαδα. Αγνωστο τι ειχε εξωτερικο, η η υπολοιπη οικογενεια του (γιατι δεν ηταν μονος).
Τους πολιτικους τους ειχε για να του σκουπιζουν τον πισινο. Ηξερε με δυο χρονια προπορεια τι νομοι θα ψηφιστουν καθε ημερολογιακο ετος που ζουμε εμεις οι "κατσαριδες". Παιδια σε τρεις διαφορετικες χωρες, σε αγνωστες τοποθεσιες, με διαφορετικες γυναικες.
Σπιτια σε ακομα περισσοτερες, κ εξτρα εργοστασια Κινα, αν χρειαστει να φυγει απο ΕΕ (εκει εφτιαχνε μπαταριες).
Ποια ΧΑ μου λες κ πρασινα γαιδουρια... Τοσο τυφλος εισαι??? Ζεις σε λαθος διασταση φιλε. Καπου αλλου, σε μια αλλη πραγματικοτητα.
Αυτοι που σου λεω δεν πιστευουν σε παραμυθακια της Ροζαλιας για προλεταριατο, πατριδες, κεφαλαιο, κοματα, εκλογες κ μπουρμπουτσαλα.
Εχουν αρπαξει την ζωη απ τα κερατα κ κανουν οτι θελουν.....
Μαλλον δεν εχεις ζησει τετοιους. Ας το αφησουμε. Ζησε με μερικους απο αυτους κ μετα ξαναμιλαμε.
Ναύτης έγραψε: ↑05 Νοέμ 2023, 11:15
Ναι, αλλά δεν θέμε. Πάνε παραπέρα, τισταδιάλα, όλο τα ίδια θα λέμε;
Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει. Ιδιως οταν γινεσαι σεξιστης.... Βλεπεις ποση αυτοκριτικη χρειαζομαστε?? Αμεσως να προσβαλεις την κοπελα για "ταπερακια"... Δλδ, μια γυναικα δεν μπορει να εφερει πολιτικη γνωμη, πρεπει να παει στο σαλονι να ασχοληθει δειχνοντας ταπερακια στις αλλες νοικοκυρες....
Μωρε για κοιτα εναν κουμμουνισταρα !!! Για κοιτα εναν εξολοθρευτη της ανδρικης τοξικοτητας!!!
Μολις ανοιξε να εκφερει αποψη μια γυναικα, αμεσως να την υποβιβασεις ως "πλασιε" για κουζινικα..... Που??
Σε μια δημοσια ηλεκτρονικη αγορα, που ολοι εχουμε δικαιωμα να μιλαμε μεταξυ μας
ΕΦ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ !!!!
Εν ετη 2023 στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Ευρωπη..... Μαλιστα....
Ειλικρινα σε εχω για καλυτερο. Ακομα κ για χιουμορ ομως οι σεξιστικες προσβολες χτυπανε. Δωσε προσοχη σε παρακαλω.
Καταλαβαινω οτι σας χωριζει χασμα βαθυ με το Γατι. Οκ. Αυτο δεν ειναι λογος να μπαινουμε σε τοξικα χωραφια. Σωστα φιλε μου???
Το Γατι γραφει πολλα χροινια (πανω απο 20). Παραμενει γλυκια, ευγενεστατη, με επιχειρηματα, κ πανω απ ολα, χρησιμοποιει την ελληνικη στα μεγιστα!!! ΜΙΛΑΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ !!!
Αρα, φιλε μου,
ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ !!!! (σε εμας τους υπολοιπους)
Μην κραζεις ενα ατομο που προσφερει λοιπον !!!