Minor Attracted Person.
Γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία
Re: Γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία
E, όταν παίζει τόση έμφαση στην έκφραση της σεξουαλικότητας του κάθε πιτσιρικιού και στην ιατρική υποστήριξη της, είναι νομοτελειακό να προκύψει και κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άκουσε κάτι. Ο,τιδήποτε ''εξακριβωμένο'', προέρχεται απ'το λυχνάρι της παντογνωσίας, όπως έχω ήδη πει, που όταν το τρίβουν, τους φανερώνονται τα άρρητα. Έχουν δε ''ξεκαθαρίσει '' στην γκλάβα τους, την απόλυτη και αδιάψευστη θεωρία πως οι ομοφυλόφιλοι πέραν του γεγονότος πως είναι ψυχικά άρρωστοι, επειδή ασπούμε ρε αδερφέ, γουσταρουν αλλιώς στο κρεββάτι τους, αυτομάτως πρέπει να χαρακτηριστούν παιδοβιαστές, παιδόφιλοι, εγκληματίες και όλο το κακό συναπάντημα. Κατάλαβες τώρα γιατί βγαίνουν εδώ μέσα με ''πυρσούς'' αληθείας και ηλιθιότητας θα τολμήσω να είπω εγώ και με τσουγκράνες, ακόμη ρε μαν και με αλυσοπρίονα, να κόψουν ξύλα για την πυρά που θα τους κάψουνε;Ναύτης έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 12:26Με λίγα λόγια, μπούρδες "εξακριβωμένο". Κατά τα λοιπά, ισχύουν όσα σού έγραψα ήδη.O I έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 09:30Ότι διαφωνείς με τέτοιο τρόπο εσύ και άλλοι δω μέσα και τρίζετε τα δόντια με αυτές τις αντιλήψεις που υπερασπίζονται τα παιδιά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, μάλλον τις δικαιώνουν. Αυτό και ως απάντηση για το "Εξακριβωμένο" αν θες. Το "ομοφυλοφιλικός" το είπα για να μη τον πω ομοφυλόφιλο ή και ως διάκριση απέναντι στην έκφραση "ομοφοβικός" που την πετάτε στα μούτρα όποιου έχει αντίθετη άποψη με των ομοφυλοφίλων (όσων θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά και όχι πετ), όσο λογική κι αν είναι.Ναύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 23:06
"Εξακριβωμένο" από ποιον;
Και τι ακριβώς σημαίνει "ομοφυλοφιλικός";
Το έγραψα και το ξαναγράφω: αντιλήψεις σαν και τις δικές σου αντιπροσωπεύουν όλη την σαπίλα του πιο καθυστερημένου και σκοταδιστικού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας, ένα αποκρουστικό, μεσαιωνικό απολίθωμα.
καλή σου μέρα
.,
Υπ'οψιν, έχουμε 2023. Όμως δυστυχώς κόπτονται για τα στεγανά τους που πάνε περίπατο, όχι για τους ανθρώπους γύρω τους.
Ευχαριστώ τον Μανιτού που τα παιδιά μου δεν έγιναν τέτοιας κοψιάς μάγκες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ευτυχώς που υπάρχουν η Μπισμπίκω και ο Ναύτης για να μας διαφωτίσουν με τους δικούς τους πυρσούς, για την προσέγγιση των ομοφυλοφίλων όσων δεν είναι υπέρ της τεκνοθεσίας στο σημερινό ελληνικό περιβάλλον.
Ο προχωκαγκουρισμός στα καλύτερα του.

Ο προχωκαγκουρισμός στα καλύτερα του.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε συ Πασιφάη τι θα γίνει μ' εκείνη τη ρίγανη Ερυμάνθου που μού 'ταξες; Πήξαμε στα κολοκύθια κι από ρίγανη τίποτα.
Σου αγόρασα σήμερα που βγήκα για ψώνια, δυο συσκευασίες. Θα στις στείλω. Πιστεύω Δευτέρα- Τρίτη να τις έχεις.

Σε μερσώ, φιλενάδα. Θα τα βάλω, τα κολοκύθια με τη ρίγανη, σε κάτι τάπερ που μου πούλησε μια καημένη αλαφροΐσκιωτη τις προάλλες. Ψυχικό έκανα, καταλαβαίνεις.
Προσοχή στις ναυαρχίδες/βαρκούλες που γέρνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι μωρέ, σε νοιώθω. Κι εγώ έχω αγοράσει κάποιες φορές από λύπηση. Είπαμε όμως. Καλλίτερα τα γυάλινα απ'τις σαβούρες αμφιβόλου ποιότητας. Να πιάνουν και τόπο.

Αφού σού είπα, ψυχικό έκανα, ήταν να τη λυπάσαι την καψερή.Πασιφάη έγραψε: ↑10 Νοέμ 2023, 14:13Ναι μωρέ, σε νοιώθω. Κι εγώ έχω αγοράσει κάποιες φορές από λύπηση. Είπαμε όμως. Καλλίτερα τα γυάλινα απ'τις σαβούρες αμφιβόλου ποιότητας. Να πιάνουν και τόπο.
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι μικρές τερέζες του πχόρουμ για να υποστηρίζουν τους ευάλωτους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, ναι. Είναι άχαρο πράμα όταν φτάνεις να λυπάσαι τον άλλον. Πωωω..
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Θα ξεκινήσω με το εξής: έχω καθημερινή επαφή με ομοφυλόφιλους, άντρες – γυναίκες. Δεν με ενοχλούν δεν τους ενοχλώ και δεν με νοιάζει τι θα κάνουν στο κρεβάτι τους, αρκεί να μην προκαλούν.
Το προκαλούν εννοώ να μην χαριεντίζονται πχ μπροστά μου, όπως δεν το κάνω και εγώ με τον άντρα μου όχι από ταμπού, αλλά γτ θέλω να σέβομαι αυτόν που έχω απέναντί μου χωρίς να προκαλώ σχόλια αλλά και να δίνω και δικαιώματα.
Κάνοντας στενή παρέα με ένα ζευγάρι γυναικών έχω δει την αφοσίωση, τον σεβασμό και την αγάπη που δίνουν η μία στην άλλη, βλέπω πως λειτουργούν στην καθημερινότητα τους και αρκετές φορές έχω σκεφθεί ότι θα ήταν υπέροχο να μεγαλώσουν ένα παιδί γτ έχουν πολλά να δώσουν
Ζούμε ακόμη με παρωπίδες αυτό ξέρω! Εγώ να σας πω την αλήθεια είμαι και υπερ και κατά. Πως γίνεται αυτό; Ε γίνεται! Όπως και ένα ζευγάρι άντρας – γυναίκα ίσως να μην είναι κατάλληλος να μεγαλώσει ένα παιδί έτσι και ένα ζευγάρι του ίδιου φύλου μπορεί να μην είναι ικανό, επίσης.
Αρρωστημένοι υπάρχουν γύρω μας ουκ ολίγοι…
Το προκαλούν εννοώ να μην χαριεντίζονται πχ μπροστά μου, όπως δεν το κάνω και εγώ με τον άντρα μου όχι από ταμπού, αλλά γτ θέλω να σέβομαι αυτόν που έχω απέναντί μου χωρίς να προκαλώ σχόλια αλλά και να δίνω και δικαιώματα.
Κάνοντας στενή παρέα με ένα ζευγάρι γυναικών έχω δει την αφοσίωση, τον σεβασμό και την αγάπη που δίνουν η μία στην άλλη, βλέπω πως λειτουργούν στην καθημερινότητα τους και αρκετές φορές έχω σκεφθεί ότι θα ήταν υπέροχο να μεγαλώσουν ένα παιδί γτ έχουν πολλά να δώσουν
Ζούμε ακόμη με παρωπίδες αυτό ξέρω! Εγώ να σας πω την αλήθεια είμαι και υπερ και κατά. Πως γίνεται αυτό; Ε γίνεται! Όπως και ένα ζευγάρι άντρας – γυναίκα ίσως να μην είναι κατάλληλος να μεγαλώσει ένα παιδί έτσι και ένα ζευγάρι του ίδιου φύλου μπορεί να μην είναι ικανό, επίσης.
Αρρωστημένοι υπάρχουν γύρω μας ουκ ολίγοι…
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Τι το ιδιαίτερο εχει αυτή η ρίγανη βρε παιδιά;
Να ζητήσω αλλαγή "μάρκας" απο την πεθερά;
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΕΘ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Θέμα: Γάμος Ομοφυλοφίλων
από tanipteros » 29 Ιαν 2024, 20:46 » σε Θρησκειολογία - 32 Απαντήσεις
- 737 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
30 Ιαν 2024, 15:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην κρίση του ΣτΕ η ιδρυση ιδιωτικων Πανεπιστημιων και ο γάμος ομοφυλοφιλων
από George_V » 12 Απρ 2025, 12:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 57 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
12 Απρ 2025, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
από Unique » 04 Σεπ 2023, 10:15 » σε Κοινωνικά θέματα - 365 Απαντήσεις
- 9816 Προβολές
-