Γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Να έχουν δικαίωμα τεκνοθεσίας τα ομόφυλα ζευγάρια;

Είμαι κατά
51
62%
Είμαι υπέρ
31
38%

Σύνολο ψήφων: 82

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 10 Νοέμ 2023, 13:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Νοέμ 2023, 18:57
AlienWay έγραψε:
09 Νοέμ 2023, 18:50
Η Ελλάδα είναι ακόμη πίσω. Εδώ συζητάμε ακόμη για γκει γάμους, ενώ στη Δύση επιτρέπεται η φύλομετάβαση απο τα 14 και όλοι μιλάνε για τους τρανς, σύντομα και για τους map
map εννοείς τους γκέιφρεντλυ χάρτες;
Minor Attracted Person.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Νοέμ 2023, 13:28

AlienWay έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 13:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Νοέμ 2023, 18:57
AlienWay έγραψε:
09 Νοέμ 2023, 18:50
Η Ελλάδα είναι ακόμη πίσω. Εδώ συζητάμε ακόμη για γκει γάμους, ενώ στη Δύση επιτρέπεται η φύλομετάβαση απο τα 14 και όλοι μιλάνε για τους τρανς, σύντομα και για τους map
map εννοείς τους γκέιφρεντλυ χάρτες;
Minor Attracted Person.
E, όταν παίζει τόση έμφαση στην έκφραση της σεξουαλικότητας του κάθε πιτσιρικιού και στην ιατρική υποστήριξη της, είναι νομοτελειακό να προκύψει και κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 10 Νοέμ 2023, 13:31

Ναύτης έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 12:26
O I έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 09:30
Ναύτης έγραψε:
09 Νοέμ 2023, 23:06

"Εξακριβωμένο" από ποιον;
Και τι ακριβώς σημαίνει "ομοφυλοφιλικός";
Το έγραψα και το ξαναγράφω: αντιλήψεις σαν και τις δικές σου αντιπροσωπεύουν όλη την σαπίλα του πιο καθυστερημένου και σκοταδιστικού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας, ένα αποκρουστικό, μεσαιωνικό απολίθωμα.
Ότι διαφωνείς με τέτοιο τρόπο εσύ και άλλοι δω μέσα και τρίζετε τα δόντια με αυτές τις αντιλήψεις που υπερασπίζονται τα παιδιά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, μάλλον τις δικαιώνουν. Αυτό και ως απάντηση για το "Εξακριβωμένο" αν θες. Το "ομοφυλοφιλικός" το είπα για να μη τον πω ομοφυλόφιλο ή και ως διάκριση απέναντι στην έκφραση "ομοφοβικός" που την πετάτε στα μούτρα όποιου έχει αντίθετη άποψη με των ομοφυλοφίλων (όσων θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά και όχι πετ), όσο λογική κι αν είναι.

καλή σου μέρα

.,
Με λίγα λόγια, μπούρδες "εξακριβωμένο". Κατά τα λοιπά, ισχύουν όσα σού έγραψα ήδη.
Άκουσε κάτι. Ο,τιδήποτε ''εξακριβωμένο'', προέρχεται απ'το λυχνάρι της παντογνωσίας, όπως έχω ήδη πει, που όταν το τρίβουν, τους φανερώνονται τα άρρητα. Έχουν δε ''ξεκαθαρίσει '' στην γκλάβα τους, την απόλυτη και αδιάψευστη θεωρία πως οι ομοφυλόφιλοι πέραν του γεγονότος πως είναι ψυχικά άρρωστοι, επειδή ασπούμε ρε αδερφέ, γουσταρουν αλλιώς στο κρεββάτι τους, αυτομάτως πρέπει να χαρακτηριστούν παιδοβιαστές, παιδόφιλοι, εγκληματίες και όλο το κακό συναπάντημα. Κατάλαβες τώρα γιατί βγαίνουν εδώ μέσα με ''πυρσούς'' αληθείας και ηλιθιότητας θα τολμήσω να είπω εγώ και με τσουγκράνες, ακόμη ρε μαν και με αλυσοπρίονα, να κόψουν ξύλα για την πυρά που θα τους κάψουνε;
Υπ'οψιν, έχουμε 2023. Όμως δυστυχώς κόπτονται για τα στεγανά τους που πάνε περίπατο, όχι για τους ανθρώπους γύρω τους.
Ευχαριστώ τον Μανιτού που τα παιδιά μου δεν έγιναν τέτοιας κοψιάς μάγκες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Νοέμ 2023, 13:45

Ευτυχώς που υπάρχουν η Μπισμπίκω και ο Ναύτης για να μας διαφωτίσουν με τους δικούς τους πυρσούς, για την προσέγγιση των ομοφυλοφίλων όσων δεν είναι υπέρ της τεκνοθεσίας στο σημερινό ελληνικό περιβάλλον.

Ο προχωκαγκουρισμός στα καλύτερα του.

:lol::lol::lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 10 Νοέμ 2023, 14:03

Ρε συ Πασιφάη τι θα γίνει μ' εκείνη τη ρίγανη Ερυμάνθου που μού 'ταξες; Πήξαμε στα κολοκύθια κι από ρίγανη τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 10 Νοέμ 2023, 14:07

Ναύτης έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 14:03
Ρε συ Πασιφάη τι θα γίνει μ' εκείνη τη ρίγανη Ερυμάνθου που μού 'ταξες; Πήξαμε στα κολοκύθια κι από ρίγανη τίποτα.
Σου αγόρασα σήμερα που βγήκα για ψώνια, δυο συσκευασίες. Θα στις στείλω. Πιστεύω Δευτέρα- Τρίτη να τις έχεις. :g030:

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 10 Νοέμ 2023, 14:10

Πασιφάη έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 14:07
Ναύτης έγραψε:
Σου αγόρασα σήμερα που βγήκα για ψώνια, δυο συσκευασίες. Θα στις στείλω. Πιστεύω Δευτέρα- Τρίτη να τις έχεις. :g030:
Σε μερσώ, φιλενάδα. Θα τα βάλω, τα κολοκύθια με τη ρίγανη, σε κάτι τάπερ που μου πούλησε μια καημένη αλαφροΐσκιωτη τις προάλλες. Ψυχικό έκανα, καταλαβαίνεις.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Νοέμ 2023, 14:11

Προσοχή στις ναυαρχίδες/βαρκούλες που γέρνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 10 Νοέμ 2023, 14:13

Ναύτης έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 14:10
Πασιφάη έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Σε μερσώ, φιλενάδα. Θα τα βάλω, τα κολοκύθια με τη ρίγανη, σε κάτι τάπερ που μου πούλησε μια καημένη αλαφροΐσκιωτη τις προάλλες. Ψυχικό έκανα, καταλαβαίνεις.
Ναι μωρέ, σε νοιώθω. Κι εγώ έχω αγοράσει κάποιες φορές από λύπηση. Είπαμε όμως. Καλλίτερα τα γυάλινα απ'τις σαβούρες αμφιβόλου ποιότητας. Να πιάνουν και τόπο. :102:

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 10 Νοέμ 2023, 14:15

Πασιφάη έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 14:13
Ναύτης έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Ναι μωρέ, σε νοιώθω. Κι εγώ έχω αγοράσει κάποιες φορές από λύπηση. Είπαμε όμως. Καλλίτερα τα γυάλινα απ'τις σαβούρες αμφιβόλου ποιότητας. Να πιάνουν και τόπο. :102:
Αφού σού είπα, ψυχικό έκανα, ήταν να τη λυπάσαι την καψερή.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Νοέμ 2023, 14:18

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι μικρές τερέζες του πχόρουμ για να υποστηρίζουν τους ευάλωτους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 10 Νοέμ 2023, 14:19

Ναύτης έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 14:15
Πασιφάη έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

Ε, ναι. Είναι άχαρο πράμα όταν φτάνεις να λυπάσαι τον άλλον. Πωωω..

Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi » 10 Νοέμ 2023, 14:22

Θα ξεκινήσω με το εξής: έχω καθημερινή επαφή με ομοφυλόφιλους, άντρες – γυναίκες. Δεν με ενοχλούν δεν τους ενοχλώ και δεν με νοιάζει τι θα κάνουν στο κρεβάτι τους, αρκεί να μην προκαλούν.
Το προκαλούν εννοώ να μην χαριεντίζονται πχ μπροστά μου, όπως δεν το κάνω και εγώ με τον άντρα μου όχι από ταμπού, αλλά γτ θέλω να σέβομαι αυτόν που έχω απέναντί μου χωρίς να προκαλώ σχόλια αλλά και να δίνω και δικαιώματα.
Κάνοντας στενή παρέα με ένα ζευγάρι γυναικών έχω δει την αφοσίωση, τον σεβασμό και την αγάπη που δίνουν η μία στην άλλη, βλέπω πως λειτουργούν στην καθημερινότητα τους και αρκετές φορές έχω σκεφθεί ότι θα ήταν υπέροχο να μεγαλώσουν ένα παιδί γτ έχουν πολλά να δώσουν
Ζούμε ακόμη με παρωπίδες αυτό ξέρω! Εγώ να σας πω την αλήθεια είμαι και υπερ και κατά. Πως γίνεται αυτό; Ε γίνεται! Όπως και ένα ζευγάρι άντρας – γυναίκα ίσως να μην είναι κατάλληλος να μεγαλώσει ένα παιδί έτσι και ένα ζευγάρι του ίδιου φύλου μπορεί να μην είναι ικανό, επίσης.
Αρρωστημένοι υπάρχουν γύρω μας ουκ ολίγοι…
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 10 Νοέμ 2023, 14:23

Πασιφάη έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 14:19
Ναύτης έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Ναι, αλλά να ξέρεις, αν αύριο μεθαύριο πάρει ξανά θάρρετα κι αρχίσει πάλι να χτυπά τα κουδούνια για να μου πασάρει κατσαρόλες και τεφάλ, δεν θ' ανοίξω. Θα μας ανέβει στο σβέρκο το τέλος.

Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi » 10 Νοέμ 2023, 14:28

Ναύτης έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 14:23
Πασιφάη έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 14:19
Ναύτης έγραψε:

Ναι, αλλά να ξέρεις, αν αύριο μεθαύριο πάρει ξανά θάρρετα κι αρχίσει πάλι να χτυπά τα κουδούνια για να μου πασάρει κατσαρόλες και τεφάλ, δεν θ' ανοίξω. Θα μας ανέβει στο σβέρκο το τέλος.
Τι το ιδιαίτερο εχει αυτή η ρίγανη βρε παιδιά;
Να ζητήσω αλλαγή "μάρκας" απο την πεθερά;
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών