Andromachi έγραψε: ↑11 Νοέμ 2023, 08:05καλημέρα, επειδή δεν ξέρω να χειρίζομαι καλά το γραπτό λόγο, καθότι και δυσλεξική, ειλικρινά δεν καταλαβα γτ αναφέρεις την αριστερά...
(δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ). ξέχασα να αναφέρω ότι στις συζητήσεις οπου κάνουμε, ειδικά τώρα τελευταία λόγω κασσελάκη, και οι ίδιες τον κατακρίνουν. Λένε και εκείνες ότι δεν χρειάζεται τέτοια προβολή, συμφωνώ. Επίσης και για τις γκει παρελάσεις ... το ίδιο λενε:" τι μαλακίες είναι αυτές "
όταν εγραψα ότι αρρωστημένοι υπαρχουν πολλοί, δεν ξέρω αν το παντρεμένο ζευγάρι παραδίπλα απο το σπίτι της μάνας μου είναι στρέιτ ή όχι ( ο άντρας) αλλά πριν 2 εβδομάδες ήρθε ασθενοφόρο με συνοδεία αστυνομίας και πηρε τα 2 παιδάκια, δεν πρέπει να είναι πανω απο 5 το μεγαλύτερο, και έφυγε για κάποια δομή, δεν τους ξέρω γτ έιχα 4 χρόνια να έρθω αθήνα. Αλλά μάθαμε ότι τα κακοποιούσε ο "πατέρας" και το κατήγγειλε η μητέρα. Δεν ρώτησα δεν έψαξα και είναι δική μου δουλειά να δώ στην τελική άν είναι στρέιτ ή γκει ή δεν ξέρω τί... υπαρχουν ειδικοί για αυτό.
για εμενα είναι το ίδιο αρρωστημένος ένας που θα κακοποιήσει ή θα σκοτώσει ζώο, ένας που θα κακοποιήσει ή θα σκοτώσει παιδί, ένας που θα κακοποιήσει ή θα σκοτώσει ενήλικα...
παλαιότερα είχα γνωρίσει έναν κύριο με το κουστουμάκι του με την δουλειά του σε μεγάλη εταιρεία με καλή θέση και μου έιχαν πέσει τα σαγόνια όταν μου είπαν ότι ο συγκεκριμένος τα βράδυα πάει συγγρού ντυμένος ώς γυναίκα...καμία ενδειξη θυληπρέπειας... τουλάχιστον στα δικά μου τότε μάτια των 17 ετών δεν φαίνοταν τπτ.
Και για να επιστρέψω στα 2 παιδάκια, μας διαβεβαιώνει κάποιος ότι αν αυτά τα παιδιά πανε σε ένα γκέι περιβάλλον ζήσουν καλύτερα ή χειρότερα; μας διαβεβαιώνει κανείς ότι αναμεσα σε ένα "φυσιολογικό" φαίνομενικά περιβάλλον μεγαλώνουν σωστά; όχι...
Εδώ εμείς οι ίδιοι ώς γονείς δεν είμαστε σίγουροι.Εγώ πολλές φορές έχω πιάσει να αναρωτιέμαι αν έχω δώσει στο γιο μου σωστά εφόδια για την ζωή, πάντα ήμουν και είμαι δίπλα του να συζητάμε και να βρίσκουμε λύσεις. Στο πολ επάνω ψηφισα κατά, αλλά ειμαι και υπερ για κάποιους που ίσως και να δώσουν σωστά εφόδια και να μεγαλώσουν ανθρώπους με ενσυναίσθηση για ότι δηποτε γύρω τους. Θα στήριζα τις κοπέλες που γνωρίζω να έχουν ένα παιδί γτ τις γνωρίζω πολύ καλά αλλά σε έναν, ας δώσω παραδειγμα, πρώην συνάδλφο μου αρκετά θυληπρεπή, βλεποντας ότι δημιουργεί γυρω του προβλήματα (αναμεσα σε ζευγάρια) θα κρατούσα επιφυλάξεις. άλλα μετρα και άλλα σταθμά...; φάσκω αντιφάσκω; δυστυχώς έτσι είναι ...
Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για γονείς

Από τα πιο ωραία και αληθινά ποστ που έχω διαβάσει.
Κι εγώ που ψήφισα στο πολ υπέρ, εξακολουθώ να διατηρώ κάποιους ενδοιασμούς τους οποίους εξήγησα.
Δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο στα θέματα αυτά. Αρκεί η πυξίδα να είναι ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η φιλελεύθερη, δημοκρατική κουλτούρα.
Όσο για τα παιδιά μας, ευχόμαστε οι γονείς να έχουμε κάνει τα λιγότερα δυνατόν λάθη στην ανατροφή και τη διαπαιδαγώγησή τους.