Βρες μια κανονική δουλειά μωρή ΛουκίαFrappezitis έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 19:22Ας taggαρουμε τωρα που αποκαλυφθηκε οτι δεν ηταν Ρομα-Γυφτος και τους ρεζιληδες μισανθρωπους, οπως υποσχεθηκα,που ηταν στην γραμμη της αστυνομιας για να δικαιολογησουν την δολοφονια " Αφου ειναι Ρομα-Γυφτος καλα του κανανε".....
Τα όπλα των μ..τσων είναι μαγικά!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Τα όπλα των μ..τσων είναι μαγικά!!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Χαχαχαχ ποιο ΛΑΟΣ ρε κακόμοιρη ύπαρξη;Πλέριος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:32ειμαι ηλικια (λιγο παραπανω) σου παιζει να εχεις φαει αγκωνια μου σε κανα λαιβ
ακου βλακακο, οταν εσυ μπουσουλουσες στα ΛΑΟΣ και ολα αυτα τα μυξιαρικα εγω τραβαγα σκοπετο
και κατι ντουντουκες σαν του λογου σου τα βαζαμε να κλανουν την καλιοπη για να μαλακωσουν τα σκατα
Κοψτο crystal meth. Βρίσκεσαι σε ντελίριο.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
ο Λαστ Βετεραν δεν εισαι βρε? αρα, αραγες που λεμε και στο χωριο ΝΑΖΙΠτολεμαίος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 19:48Χαχαχαχ ποιο ΛΑΟΣ ρε κακόμοιρη ύπαρξη;Πλέριος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:32ειμαι ηλικια (λιγο παραπανω) σου παιζει να εχεις φαει αγκωνια μου σε κανα λαιβ
ακου βλακακο, οταν εσυ μπουσουλουσες στα ΛΑΟΣ και ολα αυτα τα μυξιαρικα εγω τραβαγα σκοπετο
και κατι ντουντουκες σαν του λογου σου τα βαζαμε να κλανουν την καλιοπη για να μαλακωσουν τα σκατα
τι ΣιΕμ ρε μπλαχο, λολ
- Πτολεμαίος
Το ότι είμαι ο Λαστ και το ότι έχω κάποιες ιδεολογικες ταυτίσεις με τον ναζισμο δεν αναιρεί το ντελίριο στο οποίο βρίσκεσαι.Πλέριος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 19:59ο Λαστ Βετεραν δεν εισαι βρε? αρα, αραγες που λεμε και στο χωριο ΝΑΖΙΠτολεμαίος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 19:48Χαχαχαχ ποιο ΛΑΟΣ ρε κακόμοιρη ύπαρξη;Πλέριος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:32
ειμαι ηλικια (λιγο παραπανω) σου παιζει να εχεις φαει αγκωνια μου σε κανα λαιβ
τι ΣιΕμ ρε μπλαχο, λολ
Προφανώς και δεν θέλω κάποιες φυλές να υπάρχουν (ή τουλάχιστον να υπάρχουν κοντά μου) και οι Ναζί φέρθηκαν με τον δέοντα τρόπο (αν και ελαφρώς, δυστυχώς) στους γύφτους τους οποίους θεωρώ φύρα και εκφυλισμό του ανθρώπου ως είδος.
Οι επόμενοι που τους φέρθηκαν δεόντως ήταν οι κομμουνιστες (όπως εσύ πχ). Από τις 2 ιδεολογίες με εκφράζει η πρώτη σαν πιο άμεση και αντρίκια χωρίς υποκρισίας περί ανθρωπισμού και λοιπές αρλούμπες.
Οπότε ψαξου βαθιά μέσα σου. Ίσως βρίσκεται λίγος ναζισμος μες τον κομμουνισμό σου.
Γράφεις για Λάος (την Καμπότζη ξέχασες).
Που κολλάει ο βετεραν με το λαος;
Με το σιεμ δεν ξέρω τι εννοείς.
Ίσως επειδή δεν βρίσκομαι στην ίδια ντελιριακη κατάσταση με σένα.
-
Να αλλάξω το κείμενο στο ότι ας μάθε ο κάθε νταης οτι δεν πρέπει να αποφεύγεις ελέγχους από την αστυνομίαFrappezitis έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 19:22Ας taggαρουμε τωρα που αποκαλυφθηκε οτι δεν ηταν Ρομα-Γυφτος και τους ρεζιληδες μισανθρωπους, οπως υποσχεθηκα,που ηταν στην γραμμη της αστυνομιας και των Πετσωμενων ΜΜΕ για να δικαιολογησουν την δολοφονια " Αφου ειναι Ρομα-Γυφτος καλα του κανανε".....
Πρωτος και καλυτερος ο νεοΝΑΖΙ ....Golden Age έγραψε: ↑12 Νοέμ 2023, 14:11Ναι, παραμύθια λένε με διάφορους παραβατικούς. Και τότε που προσπάθησαν να τους διεμβολίσουν και τώρα που προσπάθησαν να τους αποσπάσουν το όπλο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2023, 14:09
Ε καλά , αφού ήσουν μπροστά, θα έβγαλες και βίντεο φαντάζομαι. Περιμένουμε.
Τα ίδια παραμύθια λένε πάντως τόσες δεκαετίες οι μπάτσοι φονιάδες , για να μην έχουν ούτε κατηγορία.
Hector Buas έγραψε: ↑12 Νοέμ 2023, 16:43Ας μην έχουμε γυφτοφοβία...nyxtovios έγραψε: ↑12 Νοέμ 2023, 16:27https://www.newsbreak.gr/ellada/528320/ ... e=friendly
Άνοιξε την πόρτα ο αδερφός μου, δεν πρόλαβε να κατέβει και ο αστυνομικός του έριξε δύο κλωτσιές στα πλευρά, μια στα πόδια, στο καλάμι, τον άρπαξε από την μπλούζα και τον πυροβόλησε.
Δυνατο σενάριο
Άλλωστε, δεν έχουν δώσει αφορμές...Καβαλάρης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2023, 17:46Αυτό έκανε αλλά οι Γύφτοι δεν φημίζονται για την συμμόρφωσή τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Νοέμ 2023, 17:42Άνοιξε ο άλλος την πόρτα με το όπλο του στο χερι ενώ τους κυνηγούσε μισή ωρα. Επαγγελματίας. Το να κρατά αποστάσεις και να δίνει εντολές, δεν το ξέρει;georgebi έγραψε: ↑13 Νοέμ 2023, 18:08
https://www.in.gr/2023/11/13/greece/o-p ... onou-roma/
«Μέχρι πριν από λίγες ώρες η προανάκριση – που είναι αρκετά επιμελής – δεν είχε ολοκληρωθεί και αυτό δείχνει την ακεραιότητα των αστυνομικών που την διεξάγουν. Ο πυροβολισμός ήταν εξ επαφής.
Δεν έχει κανένα λόγο ένας αστυνομικός με τρία παιδιά και γυναίκα εκπαιδευτικό να σκοτώσει εξ επαφής.
Εγώ θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια.
Αλλά δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ρατσιστή έναν άνθρωπο που έχει δείξει κάτι άλλο στη ζωή του»Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Νοέμ 2023, 21:44Κάποια στιγμή οι γύφτοι πρέπει να μάθουν να μη κλέβουν και να σταματούν στους ελέγχους της αστυνομιας
Είσαι οκ τωρα ;Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Νοέμ 2023, 09:14το βλεπω απιθανο ακομη και να προσπαθησε ο γιουφτος να παρει το οπλο. ολα ειναι μαλλον ψεμματα του μπατσου.Golden Age έγραψε: ↑12 Νοέμ 2023, 14:18
Πιο πιθανό το θεωρώ να συνέβη κάτι στην διάρκεια της πάλης του αστυνομικού να κρατήσει το όπλο του απο τον άλλο που προσπαθούσε να του το πάρει, παρά να πυροβόλησε αυθαίρετα και στα καλά καθούμενα ο αστυνομικός.
ο γιουφτος απλως επιτεθηκε στον μπατσο. αυτος δικαια και τιμια του τη μπουμπουνησε, και πολυ καλα εκανε.
Ελπίζω να κόψεις τουλάχιστον υις παπαριες ότι ο μπάτσος ηταν ρατσιστής και τον πυροβόλησε γιατί ήταν γυφτος
Μα ξέρουμε τι έγινε, τα είπαν οι μάρτυρες (ένας εκ των οποίων είναι ο άλλος αστυφύλακας του περιπολικού). Ο τύπος, όταν το αυτοκίνητο του νεαρού εγκλωβίστηκε, πετάχτηκε έξω, έβγαλε το περίστροφο, το όπλισε, πήγε στο αυτοκίνητο των παιδιών με προτεταμένο όπλο, χτύπησε πρώτα το τζάμι του πίσω παράθυρου με τη βάση του όπλου και, όταν ο νεαρός δεν βγήκε, άνοιξε την πόρτα (πάντα με το οπλισμένο και ανασφάλιστο περίστροφο στο χέρι), βούτηξε το παιδί και επιχείρησε να το σύρει έξω από το αυτοκίνητο. Την ώρα που εκπυρσοκρότησε το όπλο, το παιδί είχε κολλημένα τα χέρια στο κεφάλι του, προσπαθώντας να καλυφθεί.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 13:41ποσιμπολΝαύτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 10:26Η πραγματικότητα είναι ότι το θύμα ουδέποτε βγήκε από το αυτοκίνητο, ούτε απείλησε τους αστυνομικούς που τον κατεδίωκαν. Ο γουαναμπί ντέρτιχαρι δεν άφησε πρωτόκολλο για πρωτόκολλο και κώδικα για κώδικα που να μην παραβιάσει και στο τέλος βρέθηκε με το αίμα του παιδιού στα χέρια και 10-15 χρόνια στην πλάτη.
παντως ουτε το μπιστολι εριξε μονο του, ουτε ειδε γυφτο και αρχισε να μπιστολαει γιατι ειναι ρατσισταρος.
τι ακριβως εγινε, ας το βρει η δικαιοσυνη.
και ας γινει μαθημα για τους μπατσους να μην τραβανε χωρις λογο, αλλα και για τους υπολοιπους, να σταματανε το οχημα και ν ασυμμορφονωνται με οτι λενε οι μπατσοι.
Επειδή αυτό είναι ο ορισμός της δολοφονικής εκτέλεσης κι επειδή, τελικά, καμιά σημασία δεν είχε αν το παιδί ήταν ή δεν ήταν ρομά (δεν ήταν), καλά θα κάνεις να σκεφτείς ότι αύριο-μεθαύριο στην ίδια θέση μπορεί να βρεθεί οποιοδήποτε παιδί που προσπαθεί να αποφύγει έναν έλεγχο της αστυνομίας, επειδή έχει πάρει κρυφά το αυτοκίνητο του μπαμπά ή της μαμάς και οδηγεί χωρίς δίπλωμα.
γραφεις για ντελιριο ενω με αποκαλεις ΚομμουνιστηΠτολεμαίος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 21:43Το ότι είμαι ο Λαστ και το ότι έχω κάποιες ιδεολογικες ταυτίσεις με τον ναζισμο δεν αναιρεί το ντελίριο στο οποίο βρίσκεσαι.Πλέριος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 19:59ο Λαστ Βετεραν δεν εισαι βρε? αρα, αραγες που λεμε και στο χωριο ΝΑΖΙΠτολεμαίος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 19:48
Χαχαχαχ ποιο ΛΑΟΣ ρε κακόμοιρη ύπαρξη;
τι ΣιΕμ ρε μπλαχο, λολ
Προφανώς και δεν θέλω κάποιες φυλές να υπάρχουν (ή τουλάχιστον να υπάρχουν κοντά μου) και οι Ναζί φέρθηκαν με τον δέοντα τρόπο (αν και ελαφρώς, δυστυχώς) στους γύφτους τους οποίους θεωρώ φύρα και εκφυλισμό του ανθρώπου ως είδος.
Οι επόμενοι που τους φέρθηκαν δεόντως ήταν οι κομμουνιστες (όπως εσύ πχ). Από τις 2 ιδεολογίες με εκφράζει η πρώτη σαν πιο άμεση και αντρίκια χωρίς υποκρισίας περί ανθρωπισμού και λοιπές αρλούμπες.
Οπότε ψαξου βαθιά μέσα σου. Ίσως βρίσκεται λίγος ναζισμος μες τον κομμουνισμό σου.
Γράφεις για Λάος (την Καμπότζη ξέχασες).
Που κολλάει ο βετεραν με το λαος;
Με το σιεμ δεν ξέρω τι εννοείς.
Ίσως επειδή δεν βρίσκομαι στην ίδια ντελιριακη κατάσταση με σένα.
κοψε τα Datura Stramonium
Έλα ρε φίλε, είσαι νάζουλας;Πτολεμαίος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 21:43
Το ότι είμαι ο Λαστ και το ότι έχω κάποιες ιδεολογικες ταυτίσεις με τον ναζισμο δεν αναιρεί το ντελίριο στο οποίο βρίσκεσαι.
Προφανώς και δεν θέλω κάποιες φυλές να υπάρχουν (ή τουλάχιστον να υπάρχουν κοντά μου) και οι Ναζί φέρθηκαν με τον δέοντα τρόπο(αν και ελαφρώς, δυστυχώς) στους γύφτους ...

- Hector Buas
Ας μην έχουμε γυφτοφοβία...
Άλλωστε, δεν έχουν δώσει αφορμές...
Τι αθλιότητες είν' αυτές που γράφεις, ρε τύπε;Πτολεμαίος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 21:43(...) Προφανώς και δεν θέλω κάποιες φυλές να υπάρχουν (ή τουλάχιστον να υπάρχουν κοντά μου) και οι Ναζί φέρθηκαν με τον δέοντα τρόπο (αν και ελαφρώς, δυστυχώς) στους γύφτους τους οποίους θεωρώ φύρα και εκφυλισμό του ανθρώπου ως είδος (...)
- Πτολεμαίος
xioni έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 10:31Έλα ρε φίλε, είσαι νάζουλας;Πτολεμαίος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 21:43
Το ότι είμαι ο Λαστ και το ότι έχω κάποιες ιδεολογικες ταυτίσεις με τον ναζισμο δεν αναιρεί το ντελίριο στο οποίο βρίσκεσαι.
Προφανώς και δεν θέλω κάποιες φυλές να υπάρχουν (ή τουλάχιστον να υπάρχουν κοντά μου) και οι Ναζί φέρθηκαν με τον δέοντα τρόπο(αν και ελαφρώς, δυστυχώς) στους γύφτους ...
Με τους ανθρώπους είμαι δημοκρατης.
- Πτολεμαίος
Καμία αθλιότητα.Ναύτης έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 12:28Τι αθλιότητες είν' αυτές που γράφεις, ρε τύπε;Πτολεμαίος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 21:43(...) Προφανώς και δεν θέλω κάποιες φυλές να υπάρχουν (ή τουλάχιστον να υπάρχουν κοντά μου) και οι Ναζί φέρθηκαν με τον δέοντα τρόπο (αν και ελαφρώς, δυστυχώς) στους γύφτους τους οποίους θεωρώ φύρα και εκφυλισμό του ανθρώπου ως είδος (...)
Αλήθειες μόνο.
οι ρομα, οι εβραιοι και οι ομοφυλοφιλοι ειναι ανθρωπεςΠτολεμαίος έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 15:19xioni έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 10:31Έλα ρε φίλε, είσαι νάζουλας;Πτολεμαίος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 21:43
Όχι, δεν είσαι.Πτολεμαίος έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 15:19xioni έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 10:31Έλα ρε φίλε, είσαι νάζουλας;Πτολεμαίος έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 21:43
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Πτολεμαίος
Δεν θα παίξουμε την κολοκύθια τώρα.
Με τους γύφτους δεν μπορείς να είσαι "Δημοκράτης".
Αν αντιμετωπίζεις τον γύφτο όπως και τον κανονικό τότε είσαι άδικος και προβληματικό άτομο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 393 Προβολές
-