Νάρκωση

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Re: Νάρκωση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 22 Νοέμ 2023, 21:02

Θυμάμαι ότι μου είχαν δέσει τα πόδια με λουριά ή τα χέρια ή και τα δυο δεν θυμάμαι, ότι έκανε τρελή παγωνιά, μου είπαν να παρακολουθώ ένα μόνιτορ και έσβησα ξαφνικά, και θυμάμαι να αρχίζω να ξυπνάω και να μου φωνάζει κάποιος επιτακτικά και έντονα ανέπνευσε, ανέπνευσε και το όνομα μου. Μετα ξαναθυμάμαι που ξύπνησα κανονικά και με πήγαν στο δωμάτιο και είχε πάρα πολύ ζεστά σεντόνια. . Επίσης ο λαιμός μου ήταν σαν γδαρμενος και είχα πολλά φλέματα. Α και έκανα 3 μέρες να κοιμηθώ, μου έδιναν διαφορα χάπια να κοιμηθώ αλλά δεν... έκλεινα τα μάτια μου και έβλεπα χιλιάδες τριγωνάκια και τα μάτια κάγκελο. Πάθαινα σαν κρίσεις πανικού ότι δεν αναπνέω,ότι δεν έχω οξυγόνο και μου έβαζαν οξυγόνο να συνέλθω και μετά από 3 μέρες ένα μεσημέρι ξεράθηκα στον ύπνο για πόσες ώρες και έτσι πέρασε η αϋπνία.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 22 Νοέμ 2023, 21:02

Μπα, την άλλη λέω
Εικόνα

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 22 Νοέμ 2023, 21:06

Σε αυτή τη φάση ναι, θα προτιμουσα χτύπημα στο κεφάλι όπως στα καρτούν.

Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, αλλά διάβαζα τώρα για περιπτώσεις που πέθαναν από αιμορραγικο σοκ και μάλιστα ούτε καν την ώρα της επέμβασης αλλά μία μέρα μετά. Προτιμώ τον καρκίνο. Θα πάω σε άλλο γιατρό. Θα υπάρχει σίγουρα κάποιος άλλος τρόπος. Ισως γενετική εξέταση, δεν ξέρω. Φοβάμαι πάντως. Τώρα κάπως μου πέρασε ο φόβος της ναρκωσης και φοβάμαι την αιμορραγία. Και αν είναι να μου συμβεί μετά καμιά διατρηση και να έχω άγχος για ενα μήνα μετά, να μου λειπει. Είναι δυνατόν να ζούμε στο 2023 και να μην υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από βάρβαρες μεθοδους;

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 22 Νοέμ 2023, 21:13

Fata_Morgana έγραψε:
22 Νοέμ 2023, 21:02
Θυμάμαι ότι μου είχαν δέσει τα πόδια με λουριά ή τα χέρια ή και τα δυο δεν θυμάμαι, ότι έκανε τρελή παγωνιά, μου είπαν να παρακολουθώ ένα μόνιτορ και έσβησα ξαφνικά, και θυμάμαι να αρχίζω να ξυπνάω και να μου φωνάζει κάποιος επιτακτικά και έντονα ανέπνευσε, ανέπνευσε και το όνομα μου. Μετα ξαναθυμάμαι που ξύπνησα κανονικά και με πήγαν στο δωμάτιο και είχε πάρα πολύ ζεστά σεντόνια. . Επίσης ο λαιμός μου ήταν σαν γδαρμενος και είχα πολλά φλέματα. Α και έκανα 3 μέρες να κοιμηθώ, μου έδιναν διαφορα χάπια να κοιμηθώ αλλά δεν... έκλεινα τα μάτια μου και έβλεπα χιλιάδες τριγωνάκια και τα μάτια κάγκελο. Πάθαινα σαν κρίσεις πανικού ότι δεν αναπνέω,ότι δεν έχω οξυγόνο και μου έβαζαν οξυγόνο να συνέλθω και μετά από 3 μέρες ένα μεσημέρι ξεράθηκα στον ύπνο για πόσες ώρες και έτσι πέρασε η αϋπνία.
Εγώ όταν γύρισα από επιστράτευση κοιμήθηκα απ' το μεσημέρι της μιας μέρας μέχρι τις 10 το βράδυ της επόμενης. Αλλά τέτοιο πράγμα σαν αυτό που περιγράφεις δεν είχα.
Το δέσιμο με λουριά μου φαίνεται ενδιαφέρον. Νομίζω θα μου άρεσε. :003:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 22 Νοέμ 2023, 21:20

Kappa έγραψε:
22 Νοέμ 2023, 21:06
Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, αλλά διάβαζα τώρα για περιπτώσεις που πέθαναν από αιμορραγικο σοκ και μάλιστα ούτε καν την ώρα της επέμβασης αλλά μία μέρα μετά.
Εικόνα
Τώρα κάπως μου πέρασε ο φόβος της ναρκωσης και φοβάμαι την αιμορραγία. Και αν είναι να μου συμβεί μετά καμιά διατρηση και να έχω άγχος για ενα μήνα μετά, να μου λειπει. Είναι δυνατόν να ζούμε στο 2023 και να μην υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από βάρβαρες μεθοδους;
Να γίνεις εσύ χειρούργος, να κάνεις μόνος σου την επέμβαση, το σκέφτηκες;
Ποιον τυχαίο να εμπιστεύεσαι τώρα;

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 22 Νοέμ 2023, 21:26

Kauldron έγραψε:
22 Νοέμ 2023, 21:13
Fata_Morgana έγραψε:
Εγώ όταν γύρισα από επιστράτευση κοιμήθηκα απ' το μεσημέρι της μιας μέρας μέχρι τις 10 το βράδυ της επόμενης. Αλλά τέτοιο πράγμα σαν αυτό που περιγράφεις δεν είχα.
:lol: και μένα μου είχε κάνει εντύπωση. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έπρεπε να με δέσουν.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 22 Νοέμ 2023, 21:29

Fata_Morgana έγραψε:
22 Νοέμ 2023, 21:26
Kauldron έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
:lol: και μένα μου είχε κάνει εντύπωση. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έπρεπε να με δέσουν.
Μπορεί να κατάλαβαν οτι είσαι για δέσιμο. :003:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 22 Νοέμ 2023, 21:39

Κινκυ οι δόκτωρες...

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 22 Νοέμ 2023, 21:39

Kauldron έγραψε:
22 Νοέμ 2023, 21:29
Fata_Morgana έγραψε:
Kauldron έγραψε:

Το πρόβλημα τότε είναι ότι με έλυσαν :smt080

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 22 Νοέμ 2023, 21:41

Imperium έγραψε:
22 Νοέμ 2023, 21:20
Να γίνεις εσύ χειρούργος, να κάνεις μόνος σου την επέμβαση, το σκέφτηκες;
:smt005::smt005:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 22 Νοέμ 2023, 21:42

Fata_Morgana έγραψε:
22 Νοέμ 2023, 21:39
Kauldron έγραψε:
22 Νοέμ 2023, 21:29
Fata_Morgana έγραψε:

Το πρόβλημα τότε είναι ότι με έλυσαν :smt080
:lol:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 23 Νοέμ 2023, 15:12

Δεν ξέρω τι να κάνω. Αύριο μου είπε ο γιατρός να πάω από το ιατρείο για τις οδηγίες.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 23 Νοέμ 2023, 15:23

Kappa έγραψε:
23 Νοέμ 2023, 15:12
Δεν ξέρω τι να κάνω. Αύριο μου είπε ο γιατρός να πάω από το ιατρείο για τις οδηγίες.
Για δεν φτιάχνεις μια πηχτή;

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 23 Νοέμ 2023, 15:35

Kappa έγραψε:
22 Νοέμ 2023, 20:33
Βασικά, χάθηκε να το κάνουν με αλκοόλ όπως παλια; Ή με λίγο αιθέρα. Πχ αν έπαιρνα ζαναξ σε συνδυασμό με παυσίπονα τι θα πειραζε; Θα ημουν και χαλαρός και δεν θα πονούσα.
Να ρουφαγες και δύο μυτιές να γίνεις.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 23 Νοέμ 2023, 23:23

Ειμαι πλεον ενα βήμα πριν τον πληρη πανικο. Εκανα το λάθος να δω βιντεακια. Τι βάρβαρη διαδικασια! Λες και είναι μεσαιωνικα βασανιστήρια. Ισως αλλάξω γιατρό. Θα του το πω αύριο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών