Μέρα της μαρμότας.
Η γραβάτα του Βασιλέως
Re: Η γραβάτα του Βασιλέως
Εγώ είμαι πρωχοκάγκουρας.

Και σου αρέσει, γιατί συνέχεια μου απευθύνεις τον λόγο.

Όλοι οι προχωκάγκουρες μου αρέσετε, βρε κουτό. Στηρίζω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Κάρολος είναι ωραίος. Μπράβο του.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Εν τω μεταξύ θέλω κι εγώ μια τέτοια γραβάτα. Ζήλεψα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Οργισμένος
Ναι δεν εχει τον κομπλεξισμο του πατερα του στο θεμα αυτο. Αν και ο πατερας του ετυχε κακου χειρισμου απο ελλ κυβερνησεις βλεπε Ανδρεα αλλα το πηρε στραβα διχως να καταλαβει οτι ειχε να κανει με κυβερνηση καραγκιοζηδων.hades έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 10:14Μήπως ο Κάρολος θέλει να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την κληρονομιά του από τον πατέρα του ; Είναι ένας τρόπος ίσως να τονίσει και αυτή την πλευρά της καταγωγής του . Ετσι και αλλιώς ανεπίσημα τουλάχιστον λέγεται ότι νεαρός είχε έρθει πολλές φορές με τον πατέρα του στην Ελλάδα για ιδιωτική επίσκεψη (πχ στο Άγιο Όρος )Λεγεών έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 09:41Κοίτα, επειδή είμαι γραβατάκιας (αν και πλέον δεν φοράω συχνά), θα πω το εξής: Η γραβάτα ως γραβάτα, δεν είναι ποτέ καραμπαμπισμός, ακόμα και αν απεικονίζει τον Ρικ με τον Μόρτυ, κάποιο πόκεμον, ή τον Χόμερ να τρώει από το ντόνατ στο κεφάλι του. Υπάρχει ώρα και μέρος για όλα, είτε ένα πάρτι μασκέ, είτε χαλαρή Παρασκευή στη δουλειά, είτε οτιδήποτε.
Τα πλαίσια είναι που κάνουν τον καραμπαμπισμό. Δεν μπορείς να φορέσεις τον Τουΐτυ ως πολιτικός ενώ συναντιέσαι με κάποιο συνδικάτο εργαζομένων για να διακοπεί η απεργία. Δεν μπορείς να βάλεις πάττερν καμηλοπάρδαλης όταν συναντιέσαι με υποψήφιο πελάτη για πρώτη φορά.
Ο Κάρολος μπορεί να γράφει όλα τα πρωτόκολλα στα παπαρουλέ του ως βασιλιάς, αλλά ταυτόχρονα εμείς ως παρατηρητές δεν ξέρω γιατί πρέπει να αισθανόμαστε ΟΚ με το όνομα και την σημαία της χώρας μας (ακόμα και ως γραβάτα) να αναφέρεται στην ίδια πρόταση με την επίσκεψη του Καρόλου στην Κένυα για να απολογηθεί για όσα έκανε η Αγγλία και η Βρετανική Αυτοκρατορία.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Δεν έχεις παρά να πας στο κατάστημα γραβατών "Παγώνη", Ακαδημίας 16.
Ο πατέρας της σχεδίασε τις γραβάτες που φόρεσαν ο Κάρολος κι ο Μπάιντεν.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα απόδοσης τιμής στον πατέρα αλλά καθαρά προσωπική του εκτίμηση για τον ελληνικό πολιτισμό.Οργισμένος έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 11:10Ναι δεν εχει τον κομπλεξισμο του πατερα του στο θεμα αυτο. Αν και ο πατερας του ετυχε κακου χειρισμου απο ελλ κυβερνησεις βλεπε Ανδρεα αλλα το πηρε στραβα διχως να καταλαβει οτι ειχε να κανει με κυβερνηση καραγκιοζηδων.hades έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 10:14Μήπως ο Κάρολος θέλει να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την κληρονομιά του από τον πατέρα του ; Είναι ένας τρόπος ίσως να τονίσει και αυτή την πλευρά της καταγωγής του . Ετσι και αλλιώς ανεπίσημα τουλάχιστον λέγεται ότι νεαρός είχε έρθει πολλές φορές με τον πατέρα του στην Ελλάδα για ιδιωτική επίσκεψη (πχ στο Άγιο Όρος )Λεγεών έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 09:41
Κοίτα, επειδή είμαι γραβατάκιας (αν και πλέον δεν φοράω συχνά), θα πω το εξής: Η γραβάτα ως γραβάτα, δεν είναι ποτέ καραμπαμπισμός, ακόμα και αν απεικονίζει τον Ρικ με τον Μόρτυ, κάποιο πόκεμον, ή τον Χόμερ να τρώει από το ντόνατ στο κεφάλι του. Υπάρχει ώρα και μέρος για όλα, είτε ένα πάρτι μασκέ, είτε χαλαρή Παρασκευή στη δουλειά, είτε οτιδήποτε.
Τα πλαίσια είναι που κάνουν τον καραμπαμπισμό. Δεν μπορείς να φορέσεις τον Τουΐτυ ως πολιτικός ενώ συναντιέσαι με κάποιο συνδικάτο εργαζομένων για να διακοπεί η απεργία. Δεν μπορείς να βάλεις πάττερν καμηλοπάρδαλης όταν συναντιέσαι με υποψήφιο πελάτη για πρώτη φορά.
Ο Κάρολος μπορεί να γράφει όλα τα πρωτόκολλα στα παπαρουλέ του ως βασιλιάς, αλλά ταυτόχρονα εμείς ως παρατηρητές δεν ξέρω γιατί πρέπει να αισθανόμαστε ΟΚ με το όνομα και την σημαία της χώρας μας (ακόμα και ως γραβάτα) να αναφέρεται στην ίδια πρόταση με την επίσκεψη του Καρόλου στην Κένυα για να απολογηθεί για όσα έκανε η Αγγλία και η Βρετανική Αυτοκρατορία.
Και στο Άγιον Όρος πήγε και αρκετές φορές ως μεσήλιξ και όχι νεαρός για ιδιωτική επίσκεψη χωρίς να τον πάρει από το χεράκι ο πατέρας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να' σαι καλά.

Ήξερα κι ένα μαγαζί με γραβάτες στην Κολοκοτρώνη. Απλώς είχα θέμα γιατί οι περισσότερες ήταν φαρδιές και δεν πολυγούσταρα, είχα τσακίσει κάτι παλιές του πατέρα μου, που ήταν πιο στενές. Και γιλέκα και σακκάκια και όχι μόνον.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Dwarven Blacksmith
Εντάξει εγώ θα του πω μπράβο όχι γιατί ενθουσιάστηκα ως ιθαγενής αλλά επειδή δεν έβαλε κάτι τρέντι τύπου Ουκρανική, Ισραηλινή κλπ.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
09 Ιουν 2024, 21:57