40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 17:17
vantono έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 17:04
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Δεκ 2023, 16:55
Ρε συ Νάιδα, αυτά τα σκηνικά παίζουν ακόμη και σε χωρισμένα πρώην παντρεμένα ζευγάρια, σε μεγαλύτερη συχνότητα.
Αν ο οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε αρμενίζει στραβά, δεν έχει να κάνει με περιόδους ασφάλειας για το πότε βάζεις κάποιον ή κάποια στο σπίτι. Ακόμη και να μην τον/τη βάλεις ποτέ, μπορεί να στην έχει στημένη.

Αυτό ακριβώς.
Αν είναι έτσι να μη χωρίζουμε και ποτέ δηλαδή, ούτε καν από σχέσεις 5-10 χρόνων, μην τυχόν ο/η παλαβός/η έρθει κάτω απ' το σπίτι και μας κάνει φασαρία και γινομεν ρεζίλι στη γειτονιά.
για να λέμε και του φεμιναζί το δίκιο, εδώ σφάλλετε πύτοι.
Το να πας σπίτι σου ή σπίτι του με κάποιον που ξέρεις 2 ώρες επειδή και στις μακροχρόνιες σχέσεις έχει ψυχάκηδες, είναι σαν να λέτε ότι άσε την πόρτα ξεκλείδωτη, και με συναγερμό μπαίνουν
προφανώς άπειρος κόσμος κάνει ουαν ναιτ τέτοιο σπίτι τους, αυτό δεν αναιρεί τον κίνδυνο
αλλά
1.η ναιδα τα γραφει παντα προκλητικως εκνευριστικα "για να καταλαβω εσεις εδω και μπλα μπλα"
2.πιθανον υπαρχουν και αλλοι λογοι (πχ να μην την πρηξει καποιος που θελει να την ξαναδει, να μην εχει στοιχεια της)
3.πιθανον σας/μας ξενίζει επειδή δεν κάνουμε τόσο άμεσα σεξ ή δεν έχουμε πέσει σε περιπτωσάρες (γιατί εξαρχής δεν φλερτάρουμε με τέτοιους, ας μην ξεχνάμε ότι έχει αγαπη το συνάφι της για τους τοξικούληδες

)
Τοτε να μην πας καθόλου. Να περιμενεις 10-15 μερες, οσο σου χρειαστει, να κανεις τα φλόκια σου στραγάλια, ωσπου να μαθεις καλα τι μερος του λογου ειναι ο άλλος.
Οποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται.
Μαλακας ημουν εγω και μαλακισμένες τόσες αλλες με εμενα δηλαδη, που πρωτα γνωριζομασταν εξ αποστασεως ακομα και με βιντεοκλησεις για βδομαδες και
τι δουλεια κανεις πού δουλευεις κτλ (μην ξεχνάμε και τα ιταλικς), πριν βρεθουμε απο κοντα, και καταφεραμε να χτίσουμε εμπιστοσύνη.
Το να πω στην αλλη, δεν σε εμπιστεύομαι να σε φερω σπιτι μου μη δεις τα χρυσά μου πόμολα, αλλα εμπιστεύομαι το παπάρι μου στο στομα σου χωρις να φοβαμαι μη μου το δαγκώσεις και το παρεις μαζι σου, το θεωρω καπως χαζό.