Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 17:31

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:20

Κατά τα άλλα, τι σχέση έχουν όλα αυτά με τα τρίμηνα αποχής που υποστηρίζεις δεν έχω καταλάβει. Είναι η πλήρης αντίφαση.

για να σε βοηθήσω να καταλάβεις, γιατί λόγω ηλικίας κολλάει η μανιβέλα : η φίλη της ψάχνει άμεσα πατριαρχικό όργανο χωρίς πολλές σκοτούρες (όπου σκοτούρα και να το μπλεχτούν άσχετοι μεταξύ τους - σκέψου ότι κλείνει ραντεβού για όλη την βδομάδα είπαμε, βάλε τώρα ο Δευτέρας να πέρασε τόσο ωραία που να σκάσει σπίτι της απροειδοποίητα Τετάρτη ενώ δεν έχει φύγει ακόμα ο Τρίτης

και χωρίς να πρέπει να τους σκανάρει πολύ σαν προσωπικότητες ΠΟΥ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ και όποιος λέει το αντίθετο ασεβαστίζει, δηλαδή γίνεται απόλυτος)

ενώ η ίδια ψάχνει σχέση με πάμπολλες σκοτούρες

το έπιασες τώρα καλό μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 06 Δεκ 2023, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Δεκ 2023, 17:32

Γιατί δεν γίνεται αποδεκτό κάτι απολύτως απλό;

Ότι κάποιος/α που δεν βάζει τον οποιονδήποτε άντρα ή γυναίκα στο προσωπικό του άβατο :) και συγχρόνως είναι απολύτως διαθέσιμος/μη για άλλες εναλλακτικές στα ελπιδοφόρα ή κυνικά ό,τι να 'ναι νάιτσταντς, είναι ψιλοπαπάρας ή ψιλοπαπάρω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Δεκ 2023, 17:34

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:31

το έπιασες τώρα καλό μου
Είσαι από τα τελευταία άτομα που θεωρώ ικανά στο να με διαφωτίσουν στο τι πιάνω και τί όχι, καλό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 06 Δεκ 2023, 17:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:32

Ότι κάποιος/α που δεν βάζει τον οποιονδήποτε άντρα ή γυναίκα στο προσωπικό του άβατο :) και συγχρόνως είναι απολύτως διαθέσιμος/μη για άλλες εναλλακτικές στα ελπιδοφόρα ή κυνικά ό,τι να 'ναι νάιτσταντς, είναι ψιλοπαπάρας ή ψιλοπαπάρω;
Δηλαδή τι ακριβώς σχέση έχει αν θα πηδηχτείς με τον x καβλαρο που σε άναψε και είσαι φουλ στη καβλα με το αν δεν θες ο καβλαρος να ξέρει πού μένεις για παν ενδεχόμενο αυτοπροστασίας;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Δεκ 2023, 17:38

Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:34
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:32

Δηλαδή τι ακριβώς σχέση έχει αν θα πηδηχτείς με τον x καβλαρο που σε άναψε και είσαι φουλ στη καβλα με το αν δεν θες ο καβλαρος να ξέρει πού μένεις για παν ενδεχόμενο αυτοπροστασίας;
Ε, αν ανάβεις τόσο εύκολα με τον κάθε κάβλαρο, που σου εμπνέει μηδενική εμπιστοσύνη, ειλικρινά δεν έχω απάντηση.

Είμαι πολύ πιο ψυχρός τύπος ώστε να μη φουντώνω με τέτοιες περιπτώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 17:40

Bazoomba έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:28

Ναι όντως, το έχει αυτό η Δανάη, αύριο μπορεί να διαφωνήσω με εμένα :lol:
δεν κατάλαβα "φίλε" :-?

γενικά έδω παίζουν ρόλο τα κυβικά του καθενός :giggle:
έχω γνωρίσει γυναίκες που σε ένα δίωρο τετ α τετ σε έχουν ξεψαχνίσει και σε βάζουν σπίτι άφοβα (με Χ περιθώριο στραβής, όχι μηδενικό όπως ανόητα υποστηρίζεις)
Το να πας σε ξενοδοχείο (χωρίς να θέλω να πω απαραίτητα ότι η ναϊδοκολλητή είναι περιορισμένης ευθύνης για να ξεψαχνίσει μέσω τετ α τετ ή με πατριαρχοταργκετ γκρουπ - αν και πιθανότατα ισχύουν αμφότερα - δέχομαι ότι είναι τέτοια ικανή γυναίκα για υπόθεση εργασίας) κατεβάζει αυτό το Χ ποσοστό στραβής, σε Χ/1000, δηλαδή τείνει στο 0

υπό αυτήν την έννοια, το ναζουλίνι έχει δίκιο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 17:42

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:38
Ε, αν ανάβεις τόσο εύκολα με τον κάθε κάβλαρο, που σου εμπνέει μηδενική εμπιστοσύνη, ειλικρινά δεν έχω απάντηση.

Είμαι πολύ πιο ψυχρός τύπος ώστε να μη φουντώνω με τέτοιες περιπτώσεις.
06 Δεκ 2023, 17:17
3.πιθανον σας/μας ξενίζει επειδή δεν κάνουμε τόσο άμεσα σεξ ή δεν έχουμε πέσει σε περιπτωσάρες (γιατί εξαρχής δεν φλερτάρουμε με τέτοιους, ας μην ξεχνάμε ότι έχει αγαπη το συνάφι της για τους τοξικούληδες :003: )

τώρα θα πιάσεις το κόκκινο, τι θα γίνει; :P
Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:19
06 Δεκ 2023, 17:18
Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:07

Άμα είναι ξεπέτα κάνω. Μη μπερδεύεσαι.
:smt005::smt005::smt005: ρόμπα σε έκανεεεεεε
Μαλακίες λέει απλά για να πει.
είπε κάτι που δεν είναι από δική σου δήλωση και εξανίστασαι; :smt005:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 06 Δεκ 2023, 17:46

ναιδα εχεις πμ (με μια παρατηρηση που σου ξεφυγε :oops: )

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 06 Δεκ 2023, 17:48

άντε μπράβο να λυθούν οι παρεξηγήσεις

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Δεκ 2023, 18:03

vantono έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:04
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:55

Ρε συ Νάιδα, αυτά τα σκηνικά παίζουν ακόμη και σε χωρισμένα πρώην παντρεμένα ζευγάρια, σε μεγαλύτερη συχνότητα.

Αν ο οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε αρμενίζει στραβά, δεν έχει να κάνει με περιόδους ασφάλειας για το πότε βάζεις κάποιον ή κάποια στο σπίτι. Ακόμη και να μην τον/τη βάλεις ποτέ, μπορεί να στην έχει στημένη. :lol:
Αυτό ακριβώς.

Αν είναι έτσι να μη χωρίζουμε και ποτέ δηλαδή, ούτε καν από σχέσεις 5-10 χρόνων, μην τυχόν ο/η παλαβός/η έρθει κάτω απ' το σπίτι και μας κάνει φασαρία και γινομεν ρεζίλι στη γειτονιά.
για να λέμε και του φεμιναζί το δίκιο, εδώ σφάλλετε πύτοι. Το να πας σπίτι σου ή σπίτι του με κάποιον που ξέρεις 2 ώρες επειδή και στις μακροχρόνιες σχέσεις έχει ψυχάκηδες, είναι σαν να λέτε ότι άσε την πόρτα ξεκλείδωτη, και με συναγερμό μπαίνουν

προφανώς άπειρος κόσμος κάνει ουαν ναιτ τέτοιο σπίτι τους, αυτό δεν αναιρεί τον κίνδυνο

αλλά
1.η ναιδα τα γραφει παντα προκλητικως εκνευριστικα "για να καταλαβω εσεις εδω και μπλα μπλα"
2.πιθανον υπαρχουν και αλλοι λογοι (πχ να μην την πρηξει καποιος που θελει να την ξαναδει, να μην εχει στοιχεια της)
3.πιθανον σας/μας ξενίζει επειδή δεν κάνουμε τόσο άμεσα σεξ ή δεν έχουμε πέσει σε περιπτωσάρες (γιατί εξαρχής δεν φλερτάρουμε με τέτοιους, ας μην ξεχνάμε ότι έχει αγαπη το συνάφι της για τους τοξικούληδες :003: )
Τοτε να μην πας καθόλου. Να περιμενεις 10-15 μερες, οσο σου χρειαστει, να κανεις τα φλόκια σου στραγάλια, ωσπου να μαθεις καλα τι μερος του λογου ειναι ο άλλος.
Οποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται.
Μαλακας ημουν εγω και μαλακισμένες τόσες αλλες με εμενα δηλαδη, που πρωτα γνωριζομασταν εξ αποστασεως ακομα και με βιντεοκλησεις για βδομαδες και τι δουλεια κανεις πού δουλευεις κτλ (μην ξεχνάμε και τα ιταλικς), πριν βρεθουμε απο κοντα, και καταφεραμε να χτίσουμε εμπιστοσύνη.
Το να πω στην αλλη, δεν σε εμπιστεύομαι να σε φερω σπιτι μου μη δεις τα χρυσά μου πόμολα, αλλα εμπιστεύομαι το παπάρι μου στο στομα σου χωρις να φοβαμαι μη μου το δαγκώσεις και το παρεις μαζι σου, το θεωρω καπως χαζό.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 06 Δεκ 2023, 20:33

06 Δεκ 2023, 17:42

είπε κάτι που δεν είναι από δική σου δήλωση και εξανίστασαι; :smt005:
Ναι. Είπε τη μισή δήλωση κατά όπως θέλησε.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 06 Δεκ 2023, 20:36

vantono έγραψε:
06 Δεκ 2023, 18:03
vantono έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:04

Αυτό ακριβώς.

Αν είναι έτσι να μη χωρίζουμε και ποτέ δηλαδή, ούτε καν από σχέσεις 5-10 χρόνων, μην τυχόν ο/η παλαβός/η έρθει κάτω απ' το σπίτι και μας κάνει φασαρία και γινομεν ρεζίλι στη γειτονιά.
για να λέμε και του φεμιναζί το δίκιο, εδώ σφάλλετε πύτοι. Το να πας σπίτι σου ή σπίτι του με κάποιον που ξέρεις 2 ώρες επειδή και στις μακροχρόνιες σχέσεις έχει ψυχάκηδες, είναι σαν να λέτε ότι άσε την πόρτα ξεκλείδωτη, και με συναγερμό μπαίνουν

προφανώς άπειρος κόσμος κάνει ουαν ναιτ τέτοιο σπίτι τους, αυτό δεν αναιρεί τον κίνδυνο

αλλά
1.η ναιδα τα γραφει παντα προκλητικως εκνευριστικα "για να καταλαβω εσεις εδω και μπλα μπλα"
2.πιθανον υπαρχουν και αλλοι λογοι (πχ να μην την πρηξει καποιος που θελει να την ξαναδει, να μην εχει στοιχεια της)
Τοτε να μην πας καθόλου. Να περιμενεις 10-15 μερες, οσο σου χρειαστει, να κανεις τα φλόκια σου στραγάλια, ωσπου να μαθεις καλα τι μερος του λογου ειναι ο άλλος.
Οποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται.
Μαλακας ημουν εγω και μαλακισμένες τόσες αλλες με εμενα δηλαδη, που πρωτα γνωριζομασταν εξ αποστασεως ακομα και με βιντεοκλησεις για βδομαδες και τι δουλεια κανεις πού δουλευεις κτλ (μην ξεχνάμε και τα ιταλικς), πριν βρεθουμε απο κοντα, και καταφεραμε να χτίσουμε εμπιστοσύνη.
Το να πω στην αλλη, δεν σε εμπιστεύομαι να σε φερω σπιτι μου μη δεις τα χρυσά μου πόμολα, αλλα εμπιστεύομαι το παπάρι μου στο στομα σου χωρις να φοβαμαι μη μου το δαγκώσεις και το παρεις μαζι σου, το θεωρω καπως χαζό.
Να χτίσεις εμπιστοσύνη λέει μες στο 10ήμερο :lol:

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 06 Δεκ 2023, 20:47

Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 20:36

Να χτίσεις εμπιστοσύνη λέει μες στο 10ήμερο :lol:
και μεσα απο βιντεοκλησεις μαλιστα -ετσι το σιγουρευεις εντελως :smt005:

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 06 Δεκ 2023, 20:49

ολοι και ολες εσεις που το παιζετε ελευθεροι και ωραιοι -δεν σας ετυχε ποτε ενας φορτικος-φορτικη;
και μεχρι αρρωστιας !!!

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 06 Δεκ 2023, 20:56

nowhere έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:48
άντε μπράβο να λυθούν οι παρεξηγήσεις
:smt005::smt005:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις