Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 07 Δεκ 2023, 09:28

Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:44
Bazoomba έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:43
Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:36

Vantono λες μαλακίες.
Mια χαρά τα λέει.
Δεν πας με κάποιον στο ξενοδοχείο γιατί φοβάσαι ότι αν τον πας σπίτι θα σε βιάσει. Πας γιατι βαριέσαι να πλύνεις σεντόνια. :g030:
Το γεγονός ότι ο άλλος που ξέρει το σπίτι σου μπορεί άνετα να στη στήσει απέξω οποιαδήποτε στιγμή ξέρω γω αν κάτι στραβώσει κτλ ούτε που περνάει από το μυαλό. Όλα καλά στη καραμελοχώρα του Bazoomba.
δηλαδη γαμιεσαι με καποιον που δεν ξερει η δεν μπορει να μαθει που μενεις, απο φιλους, σοσιαλ κλπ. :102:
να καλυπτεις και την πινακιδα του αυτοκινητου σου οταν εισαι μαζι του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 07 Δεκ 2023, 09:31

Bazoomba έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:54
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:52
επίσης γιατί δεν κάνουν σεξ στο αμάξι;
Τι σεξ στο αμαξι ρε; :smt005:
Που βγαίνεις οφ στα 30δευτερα με θλαση δευτερου βαθμου και σε στελνουν καρφι στον παγκο του φετινου Ολυμπιακού στο μπάσκετ;
πφφφ ερασιτεχνες. :003:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 07 Δεκ 2023, 09:32

Cecily Anne έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:55
Bazoomba έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:51
Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 16:44

Το γεγονός ότι ο άλλος που ξέρει το σπίτι σου μπορεί άνετα να στη στήσει απέξω οποιαδήποτε στιγμή ξέρω γω αν κάτι στραβώσει κτλ ούτε που περνάει από το μυαλό. Όλα καλά στη καραμελοχώρα του Bazoomba.
Προφανώς δεν πας με τον πρώτο τυχόντα, αυτά τα κάνουν οι βίζιτες αλλά αυτές δεν επιλέγουν με ποιόν θα πάνε...

Η δικιά σου βγαίνει και τους γνωρίζει πριν ανοίξει τα πόδια της.Αν είναι σάηκο ο άλλος φαίνεται. Στην καραμελοχώρα του Μπαζούμπα θεωρείται εκ των ουκ ανευ ότι αν σου κάτσει κάποια την πας στο σπίτι σου ή πας στο δικό της. Οι μόνες περιπτώσεις που παίζουν ξενοδοχεία είναι με τουρίστριες για ευνόητους λόγους...
Εγώ πάντως αν σε αυτή την ηλικία μου έλεγε κάποιος για ξενοδοχεία, θα θεωρούσα ή ότι είναι παντρεμένος ή ότι μένει με τη μαμά του. Και στις δύο περιπτώσεις θα έκοβα λάσπη.
η μενει μονος του και το σπιτι ειναι αχουρι. :oops:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 07 Δεκ 2023, 09:35

Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:01
Εγω έκανα 2-3 μήνες να αφήσω το λεγάμενο να με πάει από κάτω από το σπίτι μου. Από κάτω. Επειδή εμένα τότε με τη μάνα μου και την ανιψιά μου μη δει που μένω. Δεν ξέρω ίσως είμαστε λάθος και εγώ και η κολλητή μου και εσείς οι σωστοί.
σοσιαλ ποτε του εδωσες;

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Δεκ 2023, 09:38

και απο κατω ε :giggle::giggle::giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Δεκ 2023, 09:39

Feindflug έγραψε:
06 Δεκ 2023, 22:00
Σ' ευχαριστώ Θεούλη μου που με κρατάς μακριά από τις τύπισσες που περιγράφουν εδώ μέσα.
:vp20:
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Δεκ 2023, 09:40

vantono έγραψε:
06 Δεκ 2023, 20:56
Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 20:36
vantono έγραψε:
06 Δεκ 2023, 18:03

Τοτε να μην πας καθόλου. Να περιμενεις 10-15 μερες, οσο σου χρειαστει, να κανεις τα φλόκια σου στραγάλια, ωσπου να μαθεις καλα τι μερος του λογου ειναι ο άλλος.
Οποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται.
Μαλακας ημουν εγω και μαλακισμένες τόσες αλλες με εμενα δηλαδη, που πρωτα γνωριζομασταν εξ αποστασεως ακομα και με βιντεοκλησεις για βδομαδες και τι δουλεια κανεις πού δουλευεις κτλ (μην ξεχνάμε και τα ιταλικς), πριν βρεθουμε απο κοντα, και καταφεραμε να χτίσουμε εμπιστοσύνη.
Το να πω στην αλλη, δεν σε εμπιστεύομαι να σε φερω σπιτι μου μη δεις τα χρυσά μου πόμολα, αλλα εμπιστεύομαι το παπάρι μου στο στομα σου χωρις να φοβαμαι μη μου το δαγκώσεις και το παρεις μαζι σου, το θεωρω καπως χαζό.
Να χτίσεις εμπιστοσύνη λέει μες στο 10ήμερο :lol:
Ναι. Τη στοιχειώδη εμπιστοσύνη για να δώσεις νιμου/τσαπου. Μπορεί και να κλέβει την εφορία ο συγκεκριμενος, αλλά προς το παρόν δεν σε αφορά.
Κάποια άλλα που σε αφορούν όμως, πριν προχωρήσεις, οφείλεις να τα έχεις ψάξει/καταλάβει.

Μπορεί και να 'χω μπουμεριάσει εγώ και να μην καταλαβαίνω πως λειτουργεί η νεολαία πια, δεν ξέρω.
:smt005::smt005::smt005:

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 07 Δεκ 2023, 09:41

Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 17:12

Αλλά κατά τη δική σας άποψη είναι οκ να φέρεις τον άλλο σπίτι σου απευθείας. Οπότε και μια χωρισμένη μανούλα με παιδιά, όταν λείπουν τα παιδιά της για σκ πχ στον πατέρα και θέλει να ξεδωσει με σεξ μια χαρά φέρνει σπίτι έναν τύπο που γνώρισε προχθές .
Ε Bazoomba? Καλά τα λέω;
δε θα ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει. επισης και με παντρεμενη.

δεν ξερω τι φοβος υπαρχει. νομιζω αν το κοιταξουμε στατιστικα, πιο μεγαλος κινδυνος υπαρχει απο τον επι δεκαετια συντροφο, παρα απο τον χτεσινο. :102:

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Δεκ 2023, 09:46

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
06 Δεκ 2023, 15:24
έχω ακούσει με τα ίδια τα αυτιά μου, 30άρα (όχι κάνα νιάνιαρο) σκατόφατσα να λέει στην κολλητή της "δεν μου έκανε το κλικ, δεν ξαναβγαίνω αλλά τουλάχιστον κύριος, κέρασε"

αυτή είναι η σύγχρονη πραγματικότητα είτε το θέτε είτε όχι, αόρατη σε όσους είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις, και δεν ασχολούνται με όλα αυτά προφανώς, και σίγουρα και η πλειοψηφία των ανδρών θα είναι ανάλογα μυαλά

αλλά
1.δεν το έχω προσέξει, γιατί δεν ψάχνω άντρα :-?
2.προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι στατιστικά δεν έχουν πιάσει τόσο πάτο (ηλικίες άνω των 30 - στα μικρότερα δεν υπάρχει φύλο πια, έχουν γίνει 1 σταρχιδιστικό ποζέρικο ανεύθυνο ανθρωποειδές όλοι και όλες)
καλως ηλθες στο γιολαντα :102:

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 07 Δεκ 2023, 09:51

nemo έγραψε:
06 Δεκ 2023, 20:49
ολοι και ολες εσεις που το παιζετε ελευθεροι και ωραιοι -δεν σας ετυχε ποτε ενας φορτικος-φορτικη;
και μεχρι αρρωστιας !!!
ναι, αλλα για να γινει φορτικος/η, περασαν μερικοι μηνες τουλαχιστον. οποιος/α πηρε ποδι μετα απο μερικες μερες, δεν προλαβαινει να αγκιστρωθει και να γινει φορτικος.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 07 Δεκ 2023, 09:54

Cecily Anne έγραψε:
06 Δεκ 2023, 21:19
Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 21:18
Cecily Anne έγραψε:
06 Δεκ 2023, 21:13
Τι είπα μισό εγώ ρε παιδιά? Σας εχασα.
Ότι χρειάζομαι τρίμηνο για να κάνω σεξ. Κάτι που δεν ισχύει. Δεν το είπα και ποτέ έτσι. Είχα πει ότι ξεχωρίζω αυτούς που είναι για σχέση και θέλω κάνα τρίμηνο χωρίς σεξουαλικά μπλεξίματα για να γνωριστώ αλλιώς με τον άλλο. Αν ο άλλος είναι για σεξ μόνο δεν εμβαθύνω στο χρόνο. Απλά το είπες αλλιώς για δικούς σου λόγους.
Α είχες κάνει διαχωρισμό σχέσης - ξεπετας? Περίεργο θα το θυμόμουν γιατί είναι πιο κουλο από το περιμένεις με όλους 3 μήνες.
εδω να ενημερωσω οτι με τον τωρινο απο οτι λεει, ξεκινησε με ξεπετα. :102:

γενικοτερα, ειναι τυπικο δειγμα "δε βγαζεις ακρη" :003:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 07 Δεκ 2023, 09:58

Dwarven Blacksmith έγραψε:
06 Δεκ 2023, 21:30
Πολλές το κάνουν αυτό, δεν το εφυήρε η Νάιδα.
ο συνολικος αριθμος, παγκοσμιως, ειναι μηδεν. ουτε η ναιδα, δηλαδη. :smt005:

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 07 Δεκ 2023, 10:57

Ασέβαστος έγραψε:
07 Δεκ 2023, 09:54
Cecily Anne έγραψε:
06 Δεκ 2023, 21:19
Fata_Morgana έγραψε:
06 Δεκ 2023, 21:18

Ότι χρειάζομαι τρίμηνο για να κάνω σεξ. Κάτι που δεν ισχύει. Δεν το είπα και ποτέ έτσι. Είχα πει ότι ξεχωρίζω αυτούς που είναι για σχέση και θέλω κάνα τρίμηνο χωρίς σεξουαλικά μπλεξίματα για να γνωριστώ αλλιώς με τον άλλο. Αν ο άλλος είναι για σεξ μόνο δεν εμβαθύνω στο χρόνο. Απλά το είπες αλλιώς για δικούς σου λόγους.
Α είχες κάνει διαχωρισμό σχέσης - ξεπετας? Περίεργο θα το θυμόμουν γιατί είναι πιο κουλο από το περιμένεις με όλους 3 μήνες.
εδω να ενημερωσω οτι με τον τωρινο απο οτι λεει, ξεκινησε με ξεπετα. :102:

γενικοτερα, ειναι τυπικο δειγμα "δε βγαζεις ακρη" :003:

:smt005: όσο πάει γίνεται και καλύτερο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 07 Δεκ 2023, 11:36

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
07 Δεκ 2023, 09:46
καλως ηλθες στο γιολαντα :102:
:p8::p8::p8:

Casp έγραψε:
07 Δεκ 2023, 10:32
ήρθε η "κολλητή" μου σπίτι μου (εγώ της είπα να έρθει για να μην βγούμε έξω λόγω οικονομικού) στις 19:30 και έφυγε 12 παρά! Ούτε εγώ περίμενα να κάτσει τόσο πολύ, αλλά μιλούσαμε και για τις δουλειές (αυτή μου είπε να ζητήσω αύξηση) και για τα ερωτικά μας (επίτηδες της ανέφερα εγώ τι μαλακίες κάνω και ότι γενικά είμαι απαράδεκτη και μου απαντούσε απλά "όχι, συνέχισε έτσι, του αξίζει!"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 07 Δεκ 2023, 16:30

Adidas έγραψε:
02 Οκτ 2020, 01:19
μέχρι να λογκάρει ο αξιότιμος κύριος άγις,

μια ερώτηση σε όσους χρησιμοποιούν τίντερ:

αφού οι γυναίκες
1.θέλουν ισότητα
2.δεν εστιάζουν σε σωματικά κριτήρια

γιατί οι 8/10 είτε ζητούν ψηλότερο από αυτές, είτε τουλάχιστον ίδιου ύψους, είτε αποθαρρύνουν τους πιο κοντούς, είτε γράφουν το ύψος τους, όπου δηλώνουν εμμέσως το παραπάνω αφού δεν μοιράζονται εκ του προφίλ τους ήδη οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό για να πεις ότι απλώς κάνουν αναλυτική αυτοπεριγραφή τους

μπορεί κάποιος χαοτικός νάνος να ισχυριστεί ότι πέσανε σε πολλούς κομπλεξικούς άντρες που της παρατούσαν ή πέφταν ψυχολογικά ως κοντύτεροι δίπλα τους
αλλά πολλές συνοδεύουν την αναγραφή των εκατοστών τους , με σόρρυυυυ αν είσαι κοντύτεροςκαι συνήθως δεν ζητάμε συγγνώμη για πράγματα που κάνουμε όντας σε άμυνα πλέον :-?

Κάποια ζώα δεν με πιστεύανε

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα @ Τι σκέφτεσαι τώρα

Αλητεία!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών