Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 10:40
Επειδή τώρα θέλουμε ισότητα θεωρούν ότι θα μας κάνουν αντίποινα αν δεν κεράσουν τον καφέ στο ραντεβού. Ή αν μοιραστούμε το λογαριασμό.

Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 10:40
Επειδή τώρα θέλουμε ισότητα θεωρούν ότι θα μας κάνουν αντίποινα αν δεν κεράσουν τον καφέ στο ραντεβού. Ή αν μοιραστούμε το λογαριασμό.
Με κέρασεsharp έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 13:20Ξενέρωτη
Ταιριάζετε.
Φαντάζεσαι να με άφηνε να πληρώσω το διευρω?
Σ' αυτές τις φάσεις δεν παίζουν θέματα "μπαμπάκα" παρά μόνον για αμιγώς βιοποριστικούς λόγους.Cecily Anne έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 13:17Μάλλον έχουν θέματα με τον μπαμπακα, αλλιώς δεν εξηγείται. Βέβαια πάλι καλά που τους γηροκομουν, γιατί θα μπορούσαν να τους ξαποστελνουν μετα την εικοσαετία που ξεκινάνε τα ζόρια. Και αναφέρομαι στις νεότερες γενιές και όχι στις γερόντισσες που έζησαν σε άλλη εποχή με άλλη νοοτροπία.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 13:05Κι εγώ σε ηλικιακές διαφορές πέραν 5ετίας αναφέρομαι.Cecily Anne έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 13:02
Ποια φυσιολογική τάση καλέ!? Όσες γουστάρουν νεότερο (και αναφέρομαι σε διάφορες ηλικίες όχι στα 2-3 χρόνια που δεν φαίνονται καν) είναι καθόλα για το Λουνα παρκ! Δηλαδή αργούν που αργούν να ωριμάσουν οι ώριμοι, να τον πάρεις και δέκα χρόνια κάτω να τον νταντεύεις;
Κατά τα άλλα, για λουναπαρκ θεωρώ τις τύπισσες που ξερογλείφονται με νεώτερους και νταντεύουν μεγαλύτερους για εθιμικούς και όχι μόνον λόγους.
Μπα εκτός από τις κατηγορίες που ψάχνουν χορηγό, υπάρχουν ακόμα και τα αντίστοιχα οιδιπόδεια. Έχω συμφοιτήτρια με αρκετά καλή περιουσία γονική που παντρεύτηκε έναν 15+ πάνω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 13:30Σ' αυτές τις φάσεις δεν παίζουν θέματα "μπαμπάκα" παρά μόνον για αμιγώς βιοποριστικούς λόγους.Cecily Anne έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 13:17Μάλλον έχουν θέματα με τον μπαμπακα, αλλιώς δεν εξηγείται. Βέβαια πάλι καλά που τους γηροκομουν, γιατί θα μπορούσαν να τους ξαποστελνουν μετα την εικοσαετία που ξεκινάνε τα ζόρια. Και αναφέρομαι στις νεότερες γενιές και όχι στις γερόντισσες που έζησαν σε άλλη εποχή με άλλη νοοτροπία.
Άλλο "μπαμπάκας" και άλλο "πατέρας" για τις κυρίες.
Άλλο "μανούλα" και άλλο "μάνα" για τους κυρίους.
Από εκεί ξεκινάν όλα.
Αυτό δεν μου λέει κάτι. Ξέρω ζευγάρια συνομήλικα που χώρισαν σε χρόνο μηδέν και ζευγάρια με ηλικιακή διαφορά που περνάνε μια χαρά και φαίνεται. Και δεν αναφέρομαι σε βραχύβιες σχέσεις.Cecily Anne έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 13:33Μπα εκτός από τις κατηγορίες που ψάχνουν χορηγό, υπάρχουν ακόμα και τα αντίστοιχα οιδιπόδεια. Έχω συμφοιτήτρια με αρκετά καλή περιουσία γονική που παντρεύτηκε έναν 15+ πάνω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 13:30Σ' αυτές τις φάσεις δεν παίζουν θέματα "μπαμπάκα" παρά μόνον για αμιγώς βιοποριστικούς λόγους.Cecily Anne έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 13:17
Μάλλον έχουν θέματα με τον μπαμπακα, αλλιώς δεν εξηγείται. Βέβαια πάλι καλά που τους γηροκομουν, γιατί θα μπορούσαν να τους ξαποστελνουν μετα την εικοσαετία που ξεκινάνε τα ζόρια. Και αναφέρομαι στις νεότερες γενιές και όχι στις γερόντισσες που έζησαν σε άλλη εποχή με άλλη νοοτροπία.
Άλλο "μπαμπάκας" και άλλο "πατέρας" για τις κυρίες.
Άλλο "μανούλα" και άλλο "μάνα" για τους κυρίους.
Από εκεί ξεκινάν όλα.
Όσο και να κρατιέται ο 60ρης είναι 60ρης. Δεν μπορεί να συγκριθεί με τον 45ρη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 13:49Αυτό δεν μου λέει κάτι. Ξέρω ζευγάρια συνομήλικα που χώρισαν σε χρόνο μηδέν και ζευγάρια με ηλικιακή διαφορά που περνάνε μια χαρά και φαίνεται. Και δεν αναφέρομαι σε βραχύβιες σχέσεις.Cecily Anne έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 13:33Μπα εκτός από τις κατηγορίες που ψάχνουν χορηγό, υπάρχουν ακόμα και τα αντίστοιχα οιδιπόδεια. Έχω συμφοιτήτρια με αρκετά καλή περιουσία γονική που παντρεύτηκε έναν 15+ πάνω.
Στην τελική, από πού προκύπτει ότι οι μεγαλύτεροι τρώνε πάντα τη σκόνη των νεουδιών; Η ηλικία δεν συνεπάγεται κάτι σαφές αναφορικά με την ελκυστικότητα. Ανεξαρτήτως γονικής περιουσίας.
Μεγάλες αλήθειες.Ναύτης έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 12:30Δεν ξέρω, εγώ ανήκω σε μια άλλη γενιά, που είχε τα στραβά της, αλλά είχε και τα καλά της. Να σου πω τι έχω πει στην κόρη μου: άντρα που δεν σε συνοδεύει μέχρι την πόρτα του σπιτιού σου, και περιμένει πρώτα να μπεις μέσα για να φύγει, και άντρα τσίπη και κακομοίρη, στείλ' τους χωρίς δεύτερη σκέψη.Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 10:40Επειδή τώρα θέλουμε ισότητα θεωρούν ότι θα μας κάνουν αντίποινα αν δεν κεράσουν τον καφέ στο ραντεβού. Ή αν μοιραστούμε το λογαριασμό.
Νομίζεις.Cecily Anne έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 14:13Όσο και να κρατιέται ο 60ρης είναι 60ρης. Δεν μπορεί να συγκριθεί με τον 45ρη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 13:49Αυτό δεν μου λέει κάτι. Ξέρω ζευγάρια συνομήλικα που χώρισαν σε χρόνο μηδέν και ζευγάρια με ηλικιακή διαφορά που περνάνε μια χαρά και φαίνεται. Και δεν αναφέρομαι σε βραχύβιες σχέσεις.Cecily Anne έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 13:33
Μπα εκτός από τις κατηγορίες που ψάχνουν χορηγό, υπάρχουν ακόμα και τα αντίστοιχα οιδιπόδεια. Έχω συμφοιτήτρια με αρκετά καλή περιουσία γονική που παντρεύτηκε έναν 15+ πάνω.
Στην τελική, από πού προκύπτει ότι οι μεγαλύτεροι τρώνε πάντα τη σκόνη των νεουδιών; Η ηλικία δεν συνεπάγεται κάτι σαφές αναφορικά με την ελκυστικότητα. Ανεξαρτήτως γονικής περιουσίας.