Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
οι αλλοι είναι "εκείνοι" είναι σαφές νομίζω
Καλά, αυτό στην Ελλάδα δεν μαρτυρά την ηλικία. Έχω γνωρίσει 45άρηδες συν/χους, από 50άρηδες δε, γιομάτος ο τόπος...Fata_Morgana έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 09:33Εν τω μεταξύ νιώθω ένα βήμα πριν τη σύνταξηsharp έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 00:15Αχά!Fata_Morgana έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 19:54Είναι όλα θέμα ανθρώπου. Άλλες στα 30 της και είναι "κουρασμένη" " και άλλη στα 40 της είμαι μπουμπούκι.
-
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Σσσσσσσστ !!!!!! Μη του μιλας !! Μην τον διακοπτεις !!
Αυτη την στιγμη διαλογιζεται περπατωντας κ τεξταρωντας στο κινητο του!!
Ας τον να δημιουργει. Να γραφει ποιηση !!
Ειναι γραπτο της μοιρας οι μεγαλοι καλιτεχνες να σταματουν μονο μετα απο καμια σαβουρντα απο κανα σκαλοπατι.
Εμεις δεν εχουμε δικαιωμα να σταματησουμε τον διαλογισμο τους....
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
φανταστικέ δόκτορα δεν είναι υποχρεωμένοι οι άλλοι να βάζουν σήμανση στην ειρωνεία επειδή είσαι εσύ βλάκας
- Cecily Anne
Μα τι καλά αποτελέσματα έχουν ? Οι μισοί είναι ασβερκοι μπεκρηδες και οι γυναίκες είναι φοβερές μέχρι τα 25. Μετά άντε γεια.Pollaplasiastis έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 11:34Το μονο που λεω ειναι οτι καλο θα ηταν να αντιγραψουμε καποια καλα στοιχεια απο καποιους που εχουν καλυτερα αποτελεσματα, γιατι πραγματικα ειναι καλυτεροι σε καποια πραγματα.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 10:27Αν δεις Ρωσίδα μαμά είναι σαν τη γιαγιά μου. Ημαρτον ειλικρινά.
Σιγουρα υπαρχουν ασχημες Ρωσσιδες κ ομορφες Ελληνιδες. Αλλα σαν λαοι ειναι η ημερα κ μεις η νυχτα.
Τα ιδια ισχυουν κ για Αμερικη.
Κ στο ντυσιμο, κ στην εμφανιση, κ στην αθληση κ σε πολλα.
Στα 1.74 εδω ειμαι κανονικος. Αμερικη ειμαι κοντος. Ρωσσια ψιλο-νανος. Τωρα σορρυ αν σε στεναχωρω.
Δεν βγαζω τον εαυτο μου απ εξω.
Υγ. Να στενοχωρηθω εγώ επειδή είσαι κοντός? Εχεσθην.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Για να πούμε του στραβου το δίκιο το κρύο κάνει τη μάπα πλισε από την αφυδάτωση.Fata_Morgana έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 11:24Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, όντως το κρύο είναι αναζωογονητικό. Βλέπω διαφορά βιντεα που χωνονται μέσα σε μπανιέρες με πάγο. Επίσης έχω φίλο ρωσοποντιο 55+ και μου το έχει πει αυτό με το χιόνι κάτι τέτοιο τελοσπάντων και έχουν και χαμάμ. Κάθε σπίτι έχει και χαμάμ. Και αυτός εδώ έχει φτιάξει σπίτι του χαμάμ. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, γυμνασμένος και δυνατός φουλ. Και δεν πίνει .Bazoomba έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 11:16Αν δεν πειστηκες Ναιδα θα πουμε στον γαιδαρο απο πανω να αναρτησει κανα βιντεακι με 16 views να τα δεις ΟΛΑ.
Ανδρες παλευουν με λυκους, πρωθυπουργοι ιππευουν αρκουδες, το σπερμα τους παγωνει στους -26 για να μπορουν να το κανουν στην Τουνδρα...
Αλλη φαση, θα ανοιξουν οι οριζοντες σου. Ενα κλικ μακρια εισαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι. Και πέραν της πληθυσμιακής διαφοράς στο πλαίσιο του μέσου όρου, οι ωραίες σλάβες και σλάβοι από κάποιες περιοχές, είναι πιο όμορφοι από τους νότιους. Σε γονιδιακό και όχι επίπλαστο πεδίο.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 13:31Μα τι καλά αποτελέσματα έχουν ? Οι μισοί είναι ασβερκοι μπεκρηδες και οι γυναίκες είναι φοβερές μέχρι τα 25. Μετά άντε γεια.Pollaplasiastis έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 11:34Το μονο που λεω ειναι οτι καλο θα ηταν να αντιγραψουμε καποια καλα στοιχεια απο καποιους που εχουν καλυτερα αποτελεσματα, γιατι πραγματικα ειναι καλυτεροι σε καποια πραγματα.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 10:27Αν δεις Ρωσίδα μαμά είναι σαν τη γιαγιά μου. Ημαρτον ειλικρινά.
Σιγουρα υπαρχουν ασχημες Ρωσσιδες κ ομορφες Ελληνιδες. Αλλα σαν λαοι ειναι η ημερα κ μεις η νυχτα.
Στα 1.74 εδω ειμαι κανονικος. Αμερικη ειμαι κοντος. Ρωσσια ψιλο-νανος. Τωρα σορρυ αν σε στεναχωρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Εννοείς είναι μισός Έλληνας και μισός Ρώσος;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Cecily Anne
Αυτό είπα, ισχύει μέχρι τα 25. Σε γονιδιακό και όχι επιπλαστο πεδίο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 13:39Όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι. Και πέραν της πληθυσμιακής διαφοράς στο πλαίσιο του μέσου όρου, οι ωραίες σλάβες και σλάβοι από κάποιες περιοχές, είναι πιο όμορφοι από τους νότιους. Σε γονιδιακό και όχι επίπλαστο πεδίο.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 13:31Μα τι καλά αποτελέσματα έχουν ? Οι μισοί είναι ασβερκοι μπεκρηδες και οι γυναίκες είναι φοβερές μέχρι τα 25. Μετά άντε γεια.Pollaplasiastis έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 11:34
Το μονο που λεω ειναι οτι καλο θα ηταν να αντιγραψουμε καποια καλα στοιχεια απο καποιους που εχουν καλυτερα αποτελεσματα, γιατι πραγματικα ειναι καλυτεροι σε καποια πραγματα.
-
Πολυ λαθος στερεοτυπα εχεις για τους Ρωσσους, Τωρα αν δεν θες να με πιστεψεις... τι να σου πω... ισως κατι ξερεις...Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 13:31Μα τι καλά αποτελέσματα έχουν ? Οι μισοί είναι ασβερκοι μπεκρηδες και οι γυναίκες είναι φοβερές μέχρι τα 25. Μετά άντε γεια.
Υγ. Να στενοχωρηθω εγώ επειδή είσαι κοντός? Εχεσθην.
Γουστα ειναι αυτα.
Μετα, οπως ειπα κ στο αλλο παλικαρι--> μιλησα κ για Αμερικη, συγκεκριμενα για μαυρη φυλη (αλλα οχι μονο).
Αρα, πλιζ, αν θες να μου αποδειξεις κατι, πλιζ ξανα, συμπεριελαβε τις υπολοιπες ομαδες για τις οποιες μιλησα.
Δεν ανοιξα θεμα για Ρωσσια, αλλα για καποιες ομαδες που ζουν πιο υγειινα.
ΥΓ. Πουθενα δεν σου ζητησα να αιστανθεις το οτιδηποτε. Actually, θα σε προετρεπα να μεινεις με ψυχραιμο μυαλο κ να μην χαλας την ζαχαρενια σου για οτιδηποτε εδω μεσα. Νασαι καλα.
-
Προσεχε τα σκαλοπατια τωρα κ τις φιλοσοφιες later.
- Sid Vicious
Been there done that
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
ε ήταν βαριά φιλοσοφία αυτό,έπρεπε να βάλω λιγότερο
Ξέρεις πολλές τέτοιες;Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 13:40Αυτό είπα, ισχύει μέχρι τα 25. Σε γονιδιακό και όχι επιπλαστο πεδίο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 13:39Όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι. Και πέραν της πληθυσμιακής διαφοράς στο πλαίσιο του μέσου όρου, οι ωραίες σλάβες και σλάβοι από κάποιες περιοχές, είναι πιο όμορφοι από τους νότιους. Σε γονιδιακό και όχι επίπλαστο πεδίο.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 13:31
Μα τι καλά αποτελέσματα έχουν ? Οι μισοί είναι ασβερκοι μπεκρηδες και οι γυναίκες είναι φοβερές μέχρι τα 25. Μετά άντε γεια.
Ή θεωρείς ότι μια όμορφη ρωσίδα 25αρα, που θα χρησιμοποιήσει τα ίδια ενισχυτικά για τη διατήρηση του κάλλους των νότιων, θα είναι "άντε γεια" στα 45;
Σαφώς και είναι γονιδιακό, το οτιδήποτε. Το πόσο παλεύει ο καθένας τα γονιδιακά του θέματα, είναι άλλη ιστορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Οκτ 2024, 05:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ἡ προἐλευση τοῦ μύθου τῆς Λιλίθ, τῆς πρώτης γυναίκας τοῦ Ἀδάμ.
από tanipteros » 19 Νοέμ 2024, 03:17 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
19 Νοέμ 2024, 03:27
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 1014 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Οκτ 2024, 17:03
-
-
Νέα δημοσίευση Το δικαστήριο που αθώωσε τον δολοφονο της γυναικας του εφάρμοσε το νόμο Φλωρίδη
από Μαδουραίος » 13 Ιούλ 2024, 10:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Ιούλ 2024, 11:13
-