Α, καλα κανεις και το διευκρινιζεις, διοτι την ευρεση κοινου τοπου τους , μονο που δεν την ειδαμε. Ευτυχως το "δεσιμο" εμεινε στις περιγραφες.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 01:58Ναύτης έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 23:34Ναι, αλλά σού λέει έβγαλε και τόνο. Και τον ματσαμπουνίσανε οι κάρχιες άρων-άρων κι ο τηλεσκόπιος όταν γύρισε έφαγε τα παπάρια του. Το λογάριασες αυτό;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑20 Δεκ 2023, 23:29
Εγώ δεν κλαίω ακριβώς τα αυγά σαν αυγά αυτά καθ' αυτά. Το διευκρινίζω γιατί μας διαβάζει και ο Ναύτης
(Τις φίλες εννοώ, όχι τον σύντροφο)
Μην υπερβάλλετε όμως. Θα πάθετε τίποτα από την πολλύ αγάπη.
Απλά δεν μπορούν να γυρίσουν να τα πουν στον παλιό τους εαυτό και τα λένε σε σένα, τύπισσα.
Feindflug έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 08:43Απλά δεν μπορούν να γυρίσουν να τα πουν στον παλιό τους εαυτό και τα λένε σε σένα, τύπισσα.
Όλοι τα ίδια λάθη κάνανε, πάνω κάτω. Τους αρέσει όμως ο ρόλος του δασκάλου, του μέντορα, του γνώστη, παράλληλα με τον χλευασμό στον ανώριμο και την γλύκα του "σου τα 'λεγα εγώ".
Στο έχω ξαναπεί. Ζήσε τα όλα, αγάπες, έρωτες, χωρισμούς, προδοσίες, επανενώσεις, σπίτια, αυτοκίνητα, αρρώστιες, χαρούμενες και δυσάρεστες στιγμές, συγκρούσεις και μονοιάσματα. Μόνον έτσι θα πάρεις μαθήματα, άντε και λίγο από εδώ, αν έχεις υπομονή και μπορείς να ξεχωρίσεις την συμβουλή από το πικρόχολο σχόλιο και το αστείο από το σοβαρό.
ωραία όλα αυτά αλλά για ένα μουχλιασμένο σπίτι μιλάμε.πόσα μαθήματα χρειάζεται κάποιος για να αποκτήσει την σοφία ζωής που χρειάζεται για να την κοπανήσει?ίσως δεν τα παίρνει τα γράμματαFeindflug έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 08:43Απλά δεν μπορούν να γυρίσουν να τα πουν στον παλιό τους εαυτό και τα λένε σε σένα, τύπισσα.
Όλοι τα ίδια λάθη κάνανε, πάνω κάτω. Τους αρέσει όμως ο ρόλος του δασκάλου, του μέντορα, του γνώστη, παράλληλα με τον χλευασμό στον ανώριμο και την γλύκα του "σου τα 'λεγα εγώ".
Στο έχω ξαναπεί. Ζήσε τα όλα, αγάπες, έρωτες, χωρισμούς, προδοσίες, επανενώσεις, σπίτια, αυτοκίνητα, αρρώστιες, χαρούμενες και δυσάρεστες στιγμές, συγκρούσεις και μονοιάσματα. Μόνον έτσι θα πάρεις μαθήματα, άντε και λίγο από εδώ, αν έχεις υπομονή και μπορείς να ξεχωρίσεις την συμβουλή από το πικρόχολο σχόλιο και το αστείο από το σοβαρό.
Αν το φτιάξει ο ιδιοκτήτης μέχρι τις 10 του Γενάρη, θα μείνουμε. (Οι 2 ειδικοί που μιλήσαμε μας είπαν ότι θέλει αρκετά λεφτά για να φτιαχτεί και να μην διανοηθούμε να βγάλουμε εδώ μέσα τον Χειμώνα αν δεν το φτιάξει).nowhere έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 09:05ωραία όλα αυτά αλλά για ένα μουχλιασμένο σπίτι μιλάμε.πόσα μαθήματα χρειάζεται κάποιος για να αποκτήσει την σοφία ζωής που χρειάζεται για να την κοπανήσει?ίσως δεν τα παίρνει τα γράμματαFeindflug έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 08:43Απλά δεν μπορούν να γυρίσουν να τα πουν στον παλιό τους εαυτό και τα λένε σε σένα, τύπισσα.
Νομίζεις. Δες την προηγούμενη σελίδα τα απντειτς και τι μας είπαν ήδη 2 ειδικοί.
Ρε δικέ μου, πρώτη φορά φεύγει από το σπίτι της η τύπισσα και με όχι τις καλύτερες συνθήκες. Κάθε άνθρωπος έχει τα θέματά του και δεν είναι και ότι πιο εύκολο να αλλάζεις σπίτια έτσι ξαφνικά και με στενά οικονομικά.nowhere έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 09:05ωραία όλα αυτά αλλά για ένα μουχλιασμένο σπίτι μιλάμε.πόσα μαθήματα χρειάζεται κάποιος για να αποκτήσει την σοφία ζωής που χρειάζεται για να την κοπανήσει?ίσως δεν τα παίρνει τα γράμματαFeindflug έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 08:43Απλά δεν μπορούν να γυρίσουν να τα πουν στον παλιό τους εαυτό και τα λένε σε σένα, τύπισσα.