και να συμφωνήσει να το φτιάξει α]δεν ξέρεις αν θα το κάνει σωστά β]είναι λίγο ψιλοαπίθανο να το φτιάξει μέχρι τις 10.σε νοίκι είσαι,σήκω φύγεCasp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 10:01Αν το φτιάξει ο ιδιοκτήτης μέχρι τις 10 του Γενάρη, θα μείνουμε. (Οι 2 ειδικοί που μιλήσαμε μας είπαν ότι θέλει αρκετά λεφτά για να φτιαχτεί και να μην διανοηθούμε να βγάλουμε εδώ μέσα τον Χειμώνα αν δεν το φτιάξει).
Ε αν δεν το φτιάξει, θα φύγουμε άμεσα.
Πριν πάμε σε δικηγόρο, θα του πω - και θα του στείλω - την διάγνωση του ειδικού και πόσα στοιχίζει. Αν δω ότι δεν είναι συνεργάσιμος, θα πάμε σε δικηγόρο. Αν πάλι ΔΕΝ, φεύγουμε.
Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
άνθρωπε μου να σηκωθεί να φύγει της λέμε.ότι πιστεύεις πως ένα πατ πατ στη μουχλιασμένη πλάτη της είναι πιο χρήσιμο δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλαςFeindflug έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 10:05Ρε δικέ μου, πρώτη φορά φεύγει από το σπίτι της η τύπισσα και με όχι τις καλύτερες συνθήκες. Κάθε άνθρωπος έχει τα θέματά του και δεν είναι και ότι πιο εύκολο να αλλάζεις σπίτια έτσι ξαφνικά και με στενά οικονομικά.
Έχει φάση η όλη ιστορία, αλλά μην κάνετε λες και έκανε κανένα έγκλημα και δικάζετε ως οι αλάνθαστοι. Κι αν φύγει κι αν δε φύγει από το σπίτι, πάλι θα γράφει, πάλι θα γράφουμε και θα περνάμε την ώρα μας ωραία και καλά.
Ο μόνος λόγος που μας παίρνει να ΞΑΝΑμετακομίσουμε, είναι επειδή είχα δώσει 2000 της μάνας μου πριν 3-4 μήνες όταν έσπασα ένα γραμμάτειο, για το δάνειο που έκανε επειδή την λυπήθηκα, για το διαμέρισμα που το πήραν, και τα ζήτησα τώρα πίσω. Μου έδωσε προχθές 500 ευρώ (με αυτά τα λεφτά θα πληρώσουμε για την κάμερα και για τον δικηγόρο) και τα υπόλοιπα θα μου τα δώσει τον Γενάρη.Feindflug έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 10:05Ρε δικέ μου, πρώτη φορά φεύγει από το σπίτι της η τύπισσα και με όχι τις καλύτερες συνθήκες. Κάθε άνθρωπος έχει τα θέματά του και δεν είναι και ότι πιο εύκολο να αλλάζεις σπίτια έτσι ξαφνικά και με στενά οικονομικά.nowhere έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 09:05ωραία όλα αυτά αλλά για ένα μουχλιασμένο σπίτι μιλάμε.πόσα μαθήματα χρειάζεται κάποιος για να αποκτήσει την σοφία ζωής που χρειάζεται για να την κοπανήσει?ίσως δεν τα παίρνει τα γράμματαFeindflug έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 08:43Απλά δεν μπορούν να γυρίσουν να τα πουν στον παλιό τους εαυτό και τα λένε σε σένα, τύπισσα.
Όλοι τα ίδια λάθη κάνανε, πάνω κάτω. Τους αρέσει όμως ο ρόλος του δασκάλου, του μέντορα, του γνώστη, παράλληλα με τον χλευασμό στον ανώριμο και την γλύκα του "σου τα 'λεγα εγώ".
Στο έχω ξαναπεί. Ζήσε τα όλα, αγάπες, έρωτες, χωρισμούς, προδοσίες, επανενώσεις, σπίτια, αυτοκίνητα, αρρώστιες, χαρούμενες και δυσάρεστες στιγμές, συγκρούσεις και μονοιάσματα. Μόνον έτσι θα πάρεις μαθήματα, άντε και λίγο από εδώ, αν έχεις υπομονή και μπορείς να ξεχωρίσεις την συμβουλή από το πικρόχολο σχόλιο και το αστείο από το σοβαρό.
Έχει φάση η όλη ιστορία, αλλά μην κάνετε λες και έκανε κανένα έγκλημα και δικάζετε ως οι αλάνθαστοι. Κι αν φύγει κι αν δε φύγει από το σπίτι, πάλι θα γράφει, πάλι θα γράφουμε και θα περνάμε την ώρα μας ωραία και καλά.
Το αποφάσισα. Δεν πρόκειται να κάτσουμε άλλο στο αχούρι. Περιμένω την διάγνωση για να πάμε κατευθείαν σε δικηγόρο. Και είπαμε να δούμε 3-4 σπίτια πριν αποφασίσουμε, για να είμαστε πιο προσεκτικοί αυτή την φορά και να συγκρίνουμε. Εννοείται όμως πως δεν είναι εύκολο να ξαναλλάξουμε σπίτι. Ήδη από τον Ιούνη, θα είναι η 3η μετακόμιση (η δική μου τουλάχιστον) στη σειρά. Θα διεκδικήσουμε τα 650 ευρώ της προκαταβολής όμως, αν και χλωμό να μας τα δώσει πίσω.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Θα φύγω, το αποφασίσαμε.nowhere έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 10:26άνθρωπε μου να σηκωθεί να φύγει της λέμε.ότι πιστεύεις πως ένα πατ πατ στη μουχλιασμένη πλάτη της είναι πιο χρήσιμο δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλαςFeindflug έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 10:05Ρε δικέ μου, πρώτη φορά φεύγει από το σπίτι της η τύπισσα και με όχι τις καλύτερες συνθήκες. Κάθε άνθρωπος έχει τα θέματά του και δεν είναι και ότι πιο εύκολο να αλλάζεις σπίτια έτσι ξαφνικά και με στενά οικονομικά.
Μιλούσαμε 35 λεπτά στο τηλέφωνο, τώρα κλείσαμε

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Να ειδοποιήσετε και τη γιαγιά, να ρίξει μια ματιά στον φούρνο πριν πάτε.
-
Απομόνωσα κακοπροαίρετα, αποσπάσματα από διαφορετικά ποστ για να φαίνεται αναποφάσιστη. Έχουν μια ολόκληρη ώρα διαφορά, λογικό να άλλαξε γνώμη.
-
Ξεκίνησες με μια πολλά υποσχόμενη περσόνα και παρά την συγγραφική ανομβρία των τελευταίων ετών (λογικό λόγω των κοινωνιολογικών συνθηκών και την τριβή του χρόνου) θα αφήσεις μια καλή κληρονομία. Μην ντροπιάζεις το παρελθόν σου με τον τυποποιημένο ρόλο του μπάρμπα που κάθεται με την (παραχαϊδεμένη) νεολαία. Αλλά ακόμα ακόμα και να ίσχυε η πίπα που λες, υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που είναι χρήσιμο να επισημάνει κάποιος και ας δεν τα έκανε ο ίδιος, παρά να πει μπράβο ξανά καντα στον άλλον. Κουβέντα να γίνεται όλα αυτά, γιατί η τοξικούλα με παραβιάσεις ΚΟΚ, απομονώσεις ατόμων από το πρώην φιλικό τους περιβάλλον, διατήρηση περιστασιακών φίλων απλώς για να τους γκρινιάζει για την ζωή της χωρίς να τους εκτιμάει, και κακία για όποιον την κριτικάρει, πώς σε ενέπνευσε για τέτοια μεγαλοψυχία μόνο εσύ ξέρεις (αν ειλικρινά είσαι τόσο καλούλης, σου λέω και ένα άτυπο μπράβο)
οι ειδικοι θελουν να πληρωθουν. για να πληρωθουν, πρεπει να υπαρχει προβλημα.Casp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 10:02Νομίζεις. Δες την προηγούμενη σελίδα τα απντειτς και τι μας είπαν ήδη 2 ειδικοί.
Ουσιαστικά μας είπαν "τρέξτε να φύγετε από εκεί μέσα", και ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει και θα εξαπλωθεί σε όλα τα δωμάτια.
Θα έρθει να το δει και από κοντά με θερμοκάμερα την επόμενη βδομάδα. Δυστυχώς δεν βόλευε νωρίτερα.
οχι οτι μπορω εγω, απο μακρια, με απολυτη βεβαιοτητα να πω οτι δεν υπαρχει.
αλλα πρωτα δοκιμαζουμε τις απλες και ευκολες λυσεις, και αν αποτυχουμε παμε σε ειδικους κλπ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Όχι ρε δικέ μου, δεν είμαι καλούλης, έχω πάρα πολλά αστεία να πω και να σχολιάσω επί των θεμάτων της τύπισσας, αλλά παίζει κάπου στο βάθος να μην μπορεί να τα πάρει ως χαβαλέ και να την πειράζουν όντως, σε σημείο να μην μπορεί να τα διαχειριστεί. Μπορείς να πεις την συμβουλή σου, χωρίς να κρατάς το σκήπτρο της αυθεντίας και την ράβδο του "εγώ στα έλεγα, εσύ δεν άκουγες..." και να αυτοθαυμάζεσαιι για τις συμβουλές σου (για όλους σας λέω). Ίσως να είμαι αυτός ο θείος, αλλά και μένα μου είπανε πολλά και δεν άκουγα και τα έπαθα και τα έμαθα. Έτσι είναι η ζωή. Πόσα πράγματα δεν είδαμε σε φίλους, σχέσεις, αντικείμενα και μας τα λέγανε.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 11:46Ξεκίνησες με μια πολλά υποσχόμενη περσόνα και παρά την συγγραφική ανομβρία των τελευταίων ετών (λογικό λόγω των κοινωνιολογικών συνθηκών και την τριβή του χρόνου) θα αφήσεις μια καλή κληρονομία. Μην ντροπιάζεις το παρελθόν σου με τον τυποποιημένο ρόλο του μπάρμπα που κάθεται με την (παραχαϊδεμένη) νεολαία. Αλλά ακόμα ακόμα και να ίσχυε η πίπα που λες, υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που είναι χρήσιμο να επισημάνει κάποιος και ας δεν τα έκανε ο ίδιος, παρά να πει μπράβο ξανά καντα στον άλλον. Κουβέντα να γίνεται όλα αυτά, γιατί η τοξικούλα με παραβιάσεις ΚΟΚ, απομονώσεις ατόμων από το πρώην φιλικό τους περιβάλλον, διατήρηση περιστασιακών φίλων απλώς για να τους γκρινιάζει για την ζωή της χωρίς να τους εκτιμάει, και κακία για όποιον την κριτικάρει, πώς σε ενέπνευσε για τέτοια μεγαλοψυχία μόνο εσύ ξέρεις (αν ειλικρινά είσαι τόσο καλούλης, σου λέω και ένα άτυπο μπράβο)
Για την τύπισσα πιστεύω ότι δεν μας έχει αποκαλύψει κάτι από όλη την οικογενειακή ιστορία και τον εαυτό της, ίσως γιατί δεν θέλει, ίσως γιατί δεν το θεωρεί σημαντικό, ίσως γιατί δεν το ξέρει και η ίδια. Δεν ζητώ να το μάθω, οπότε αρκούμαι σε αυτό που δίνει. Βλέπουμε μόνο την οπτική της και θα ήταν πιο ενδιαφέρον να ξέραμε και την άποψη των λοιπών πρωταγωνιστών και κομπάρσων.
Και για σένα έχω να πω, ότι έχεις γίνει εμμονικός για άλλη μια φορά. Κάθεσαι μαλώνεις στο διαδίκτυο και κρατάς αναρτήσεις, για να αποδείξεις τι; Οκ να το έκανες στον χαβαλέ και για να την πειράξεις, αλλά χαλαρά. Είμαστε σε κανένα δικαστήριο; Είμαστε άγνωστοι σε ένα φόρουμ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-

Ρε σατανά, μου έβγαλες τον καφέ απ' τη μύτη.
Nα ας πούμε υπάρχουν κακιούλες και γελάκια που μοιάζουν με τα τραβήγματα μαλλιών που έκαναν τα αγοράκια στα κοριτσάκια στο δημοτικό.
δεν νομίζω
nowhere έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 10:26άνθρωπε μου να σηκωθεί να φύγει της λέμε.ότι πιστεύεις πως ένα πατ πατ στη μουχλιασμένη πλάτη της είναι πιο χρήσιμο δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλαςFeindflug έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 10:05Ρε δικέ μου, πρώτη φορά φεύγει από το σπίτι της η τύπισσα και με όχι τις καλύτερες συνθήκες. Κάθε άνθρωπος έχει τα θέματά του και δεν είναι και ότι πιο εύκολο να αλλάζεις σπίτια έτσι ξαφνικά και με στενά οικονομικά.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γυρνάτε το μεσημέρι σπιτι...
από George_V » 20 Σεπ 2024, 17:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 22:13
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
24 Σεπ 2024, 14:02