Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Kauldron
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Kauldron » 22 Δεκ 2023, 00:44
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 23:21
Ναύτης έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 23:19
Ωχ-ωχ, ήρθε ο Μένιος. Αρκάδι το βλέπω το νήμα.
Δεν είχα διαβάσει την συνέχεια με τα γαλλικά. Παίρνω πίσω τα γέλια καλού κακού

Πολύ αργά, τη πούτσισες.

SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Casp
- Phorum.gr user: Casper
από Casp » 22 Δεκ 2023, 01:00
student έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 00:35
enaon έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 23:51
Casp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 23:48
Δεν ειμαι angry τωρα ρε, το διασκεδαζω.
δεν την φτιάχνουν την μούχλα όπως παλιά.

...κλαίω ρε μλκα, μην ξαναεξαφανιστείς για καμιά γα(μω)τοχέστρα

Μολογάω όμως ότι γουστάρω και αυτή την εκδοχή της κασπ...τη μπινελικωτή...
είχαμε και κάτι απότομα λακίσματα...κάτι τουμπεκιά ψιλοκομμένα...κάτι χειρόφρενα...
κάτι έχει πιει νομίζω αλλά δεν με χαλάει καθόλου,
δεν ήταν αυτό ποτέ πρόβλημα για μένα...ίσα ίσα πολλές φορές βγαίνει και κάτι πιο βαθύ.
Toffee nut latte με γαλα καρυδας! Ειχε 1+1 μεχρι σημερα στα starbucks και πεταχτηκαμε με μια φιλη μετα τα καταστηματα που ψαχναμε δωρο για τον φιλο της

Εχω ΚΑΙ αυτη την πλευρα οταν μου βιδωνει. (Και μετα μπαινω στον ρυθμο και το απολαμβανω κιολας). Δεν ειμαι μονοπλευρος ανθρωπος.

Διδυμος εδω.
Οταν εγραφα οτι οταν με πιασει η «αναισθησια» μου, απο φουλ χαμηλη αυτοεκτιμηση φαινομαι ιδιοφυια στους αλλους και με φουλ αυτοπεποιθηση, καποιοι και καποιες δεν με πιστευανε.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
Casp
από Casp » 22 Δεκ 2023, 01:25

Καποιος ελεγε για νυχια.
Εκανα μασκα με τριανταφυλλο πριν.
Μαλλον θα τα βαψω

Ακολουθει κραξιμο σε 3, 2, 1.
Oh wait, ειναι 01:25.
Απο αυριο παλι.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 22 Δεκ 2023, 01:51
Kauldron έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 13:45
Bazoomba έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 13:39
nowhere έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 13:35
εγώ απλά την μαλλιοτραβάω

Δεν βοήθησε η αλλαγή σελίδας να καταλάβεις το ποιντ. Το κατάλαβε αυτός που πρέπει όμως.
Στη περίπτωση που είχα αναφέρει εγώ, με το γείτονα που καίει καλώδια, περίπτωση στην οποία πραγματικά δε φταίω, δε βρήκες να πείς κάτι για τ' άλλα τα καλόπαιδα που γελούσαν.
Βγαίνουν και άσχετα παραπονάκια στην επιφάνεια, επ ευκαιρία του νήματος

-
nowhere
από nowhere » 22 Δεκ 2023, 08:14
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 21:10
ΟΠΩς ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΎ λες τρεις ώρες άσκοπες μαλακίες για μια αγκαλιά που θα ζεστανει την ψυχή σου...
για να μην μείνουν λάθος εντυπώσεις με το κουοτ να πούμε ότι αυτό με την ψυχή το λέει ο μένιος,εγώ για τρεις ώρες άσκοπες μαλακίες περιμένω τουλάχιστον μια πίπα
-
Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
από Andromachi » 22 Δεκ 2023, 08:38
Ναύτης έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 08:18
Οι μονόκεροι τι φάση;
Ο Μονόκερως είναι μυθικό ον, συνήθως άγριο ζώο αδύνατο να πιαστεί, με τη μορφή αλόγου με ένα κέρατο στο μέτωπο. Αναφέρεται από τον Έλληνα ιατρό και ιστορικό Κτησία στο έργο του Περσικά. Έχει ταυτιστεί με την αγνότητα ενώ στον Μεσαίωνα συμβόλιζε το Άγιο Πνεύμα αλλά και τον Διάβολο. Στον μεσαιωνικό Ελληνικό Φυσιολόγο αναφέρονται συμβουλές πως μπορεί να συλληφθεί και αυτό γίνεται γιατί πέφτει στην παγίδα της λαγνείας. Μια κοπέλα στέκεται στο ξέφωτο και τραγουδά . Το πλάσμα μαγεύεται από την μελωδία και οδηγείται στην αγκαλιά της.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια (κοινώς το γοογλάρισα)

ΚΑΛΗΜΕΡΆΑΑΑΑΑ

Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
-
Ναύτης
από Ναύτης » 22 Δεκ 2023, 08:44
Andromachi έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 08:38
Οι μονόκεροι τι φάση;
Ο Μονόκερως είναι μυθικό ον, συνήθως άγριο ζώο αδύνατο να πιαστεί, με τη μορφή αλόγου με ένα κέρατο στο μέτωπο. Αναφέρεται από τον Έλληνα ιατρό και ιστορικό Κτησία στο έργο του Περσικά. Έχει ταυτιστεί με την αγνότητα ενώ στον Μεσαίωνα συμβόλιζε το Άγιο Πνεύμα αλλά και τον Διάβολο. Στον μεσαιωνικό Ελληνικό Φυσιολόγο αναφέρονται συμβουλές πως μπορεί να συλληφθεί και αυτό γίνεται γιατί πέφτει στην παγίδα της λαγνείας. Μια κοπέλα στέκεται στο ξέφωτο και τραγουδά . Το πλάσμα μαγεύεται από την μελωδία και οδηγείται στην αγκαλιά της.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια (κοινώς το γοογλάρισα)

ΚΑΛΗΜΕΡΆΑΑΑΑΑ

Χμμμ...αυτή είναι μια προσέγγιση.
Υπάρχουν κι
άλλες, μερικές
πολύ περίεργες μάλιστα.
Καλημέρα.
-
Casp
από Casp » 22 Δεκ 2023, 09:08
Οι μονόκεροι τι φάση;
Τίποτα, απλά ζηλεύει από μένα που βάζω μαλακίες emoticons όλη την ώρα και γελάει

-
Casp
από Casp » 22 Δεκ 2023, 09:09
nowhere έγραψε: ↑22 Δεκ 2023, 03:00
λαλείς να τα βαψω τζιόλας? αιιιιιααα

Τα έβαψα τελικά. Μου τελείωσε πέρσυ το κόκκινο γαμώτο! Του είπα να πάμε σήμερα να πάρω άλλο!

-
Feindflug
από Feindflug » 22 Δεκ 2023, 09:32
Άρχισε η αδερφοποίηση, τύπισσα.
Κάνε και συ μια κωλάρα νααααα και θα φτάσετε σε ένα εξάμηνο να συζητάτε για κουρτίνες και προσφορές στα Lidl.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 22:13
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
24 Σεπ 2024, 14:02
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
07 Απρ 2025, 22:54
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 367 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
19 Οκτ 2024, 13:52
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.