αναθεώρησε

Το οτι βάλανε τη γιαγιά στο φούρνο με τα δηλητήρια δε σε πειράζει, τα γέλια σε πειράζουν.
Δεν βοήθησε η αλλαγή σελίδας να καταλάβεις το ποιντ. Το κατάλαβε αυτός που πρέπει όμως.
Στη περίπτωση που είχα αναφέρει εγώ, με το γείτονα που καίει καλώδια, περίπτωση στην οποία πραγματικά δε φταίω, δε βρήκες να πείς κάτι για τ' άλλα τα καλόπαιδα που γελούσαν.
Εισαι με τα καλα σου ρε μλκ; αληθεια τωρα;
Οι ειδικοι με το που ειδαν τις φωτο κ τα βιντεος, μας ειπαν να εξαφανιστουμε απο εκει μεσα και οτι θα εξαπλωθει σε ολα τα δωματια.Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 12:28οι ειδικοι θελουν να πληρωθουν. για να πληρωθουν, πρεπει να υπαρχει προβλημα.Casp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 10:02Νομίζεις. Δες την προηγούμενη σελίδα τα απντειτς και τι μας είπαν ήδη 2 ειδικοί.
Ουσιαστικά μας είπαν "τρέξτε να φύγετε από εκεί μέσα", και ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει και θα εξαπλωθεί σε όλα τα δωμάτια.
Θα έρθει να το δει και από κοντά με θερμοκάμερα την επόμενη βδομάδα. Δυστυχώς δεν βόλευε νωρίτερα.
οχι οτι μπορω εγω, απο μακρια, με απολυτη βεβαιοτητα να πω οτι δεν υπαρχει.
αλλα πρωτα δοκιμαζουμε τις απλες και ευκολες λυσεις, και αν αποτυχουμε παμε σε ειδικους κλπ.
Να ξαναγράψεις γιατί σε διαβάζουμε κι εμείς που δε σουλέμε τπτCasp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 13:50Εισαι με τα καλα σου ρε μλκ; αληθεια τωρα;
Βαλαμε ΕΜΕΙΣ την γιαγια του;; Απο μονη της επεμενε και ηρθε, ετσι καθαριζει αυτη τον φουρνο της. Οταν μου το ανακοινωσε κιολας του ειπα πως δεν χρειαζεται κ επεμενε αυτη, και μετα του ειπα να προσεχει και γελουσαν και οι 2 που ανησυχησα.
Σε λιγο θα με βγαλετε δολοφονο εδω μεσα.
Οταν λεω οτι η πλακα εχει και τα ορια της ομως, καποιοι συνεχιζουν να με δουλευουν.
Δεν ξαναγραφω, ειλικρινα. Ειστε σκατοψυχοι.
Ε, δεν είπα οτι ανάψατε και το φούρνο κιόλας.Casp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 13:50Εισαι με τα καλα σου ρε μλκ; αληθεια τωρα;
Βαλαμε ΕΜΕΙΣ την γιαγια του;; Απο μονη της επεμενε και ηρθε, ετσι καθαριζει αυτη τον φουρνο της. Οταν μου το ανακοινωσε κιολας του ειπα πως δεν χρειαζεται κ επεμενε αυτη, και μετα του ειπα να προσεχει και γελουσαν και οι 2 που ανησυχησα.
Οταν λεω οτι η πλακα εχει και τα ορια της ομως, καποιοι συνεχιζουν να με δουλευουν.
Εισαι μεγαλος μαλακας και αρχιδι.Kauldron έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 13:52Ε, δεν είπα οτι ανάψατε και το φούρνο κιόλας.Casp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 13:50Εισαι με τα καλα σου ρε μλκ; αληθεια τωρα;
Αλλά αφού αυτή επέμενε, ε, τί να κάνουμε...
-Έλαν, γιαγιαν, ο φούρνονς είναιν χάλιαν, τί να κάμομεν?Casp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 13:54Εισαι μεγαλος μαλακας και αρχιδι.Kauldron έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 13:52Ε, δεν είπα οτι ανάψατε και το φούρνο κιόλας.Casp έγραψε: ↑21 Δεκ 2023, 13:50
Εισαι με τα καλα σου ρε μλκ; αληθεια τωρα;
Αλλά αφού αυτή επέμενε, ε, τί να κάνουμε...
Αν δεν φαω μπαν, θα σε βριζω σαν να μην υπαρχει αυριο.
Αυτοί δεν εξωτερικεύουν τον πόθο τους χλευάζοντας σε. Καλά, εκτός από τον Σατανικό, αλλά το πιάνεις το ποηντ, αυτοί απλά σε βρίζουν γιατί του βρίζεις. Η κασπ δεν παιζει να ήξερε καν ότι υπάρχεις ως χρήστης μεχρι να γραψεις στο νημα.