Έκανε καλά που τη σκότωσε;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nemo

Re: Έκανε καλά που τη σκότωσε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 23 Δεκ 2023, 12:55

Ναύτης έγραψε:
23 Δεκ 2023, 12:50
Σιγά να μην ασχοληθώ άλλο μαζί σου ρε μπούφο.
εμενα μου αρεσει να ασχολουμαι μαζι σου γιατι μου βγαζεις αυτουσια την πραγματικη βλακεια
οκ πολλοι το κανουν αλλα χωρις την δικη σου τσαχπινιά.. :romance-hearteyes:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Δεκ 2023, 13:20

Dwarven Blacksmith έγραψε:
23 Δεκ 2023, 12:46
ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Δεκ 2023, 12:30
23 Δεκ 2023, 12:28

Γιατί;
Αφού αυτή είναι η ουσία. Το τι θα έκανε ο καθένας είναι απλά fanfiction.
Επειδή δεν το 'πιασα, ποια ακριβώς θεωρείς ως Ουσία;

Το κάθε συγκεκριμένο γεγονός και την προσωπική άποψη ή πρακτική αντίδραση του καθενός σε αντίστοιχη φάση ή το fanfiction της θεωρητικής άποψης;
Η θεωρητική άποψη είναι η ουσία γιατί έχει πρακτηκή εφαρμογή σε επίπεδο κοινωνίας. Το "θα έκανα, θα έρανα" κλπ είναι φανφικσιον γιατί αφορά μόνο εσένα και δεν ξέρεις ούτε εσύ αν είναι αλήθεια. Και επίσης άλλο πράγμα το "θα έκανα αυτό", άλλο πράγμα το "θα απαιτούσα να μην τιμωρηθώ γι αυτό". Τελείως διαφορετικά πράγματα.
Κάπου τα έχεις μπλέξει, νάνε.

Το ποια είναι η πρακτική εφαρμογή σε επίπεδο κοινωνίας, είναι απολύτως ορατό.

Επίσης ορατή είναι η θεωρητική προσέγγιση για το τι θα πρέπει ο οποιοσδήποτε γενικώς σε αντιπαραβολή και τους αντίστοιχους αστερίσκους για το τι θα έκανε ο ίδιος.

Αυτό εκ των πραγμάτων σημαίνει ότι ούτε και ο ευαισθητοποιήμενος δεν κατάφερε να πείσει εαυτόν. :lol:

Τα αναφορικά με την αποδοχή της τιμωρίας του αυτοδικούντος από την πολιτεία, είναι τελείως άσχετο με αυτό που συζητάμε. Αν θες να το συζητήσουμε διεξοδικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλώς μην τα ανακατεύεις.

Ενιγουέι, το τυφλό σημείο είναι ότι αυτός που ξεκινά να αυτοδικεί είναι ο αρχικός θύτης. :lol:

Ψιλά γράμματα ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 23 Δεκ 2023, 13:36

ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Δεκ 2023, 13:20
ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Δεκ 2023, 12:30

Επειδή δεν το 'πιασα, ποια ακριβώς θεωρείς ως Ουσία;

Το κάθε συγκεκριμένο γεγονός και την προσωπική άποψη ή πρακτική αντίδραση του καθενός σε αντίστοιχη φάση ή το fanfiction της θεωρητικής άποψης;
Η θεωρητική άποψη είναι η ουσία γιατί έχει πρακτηκή εφαρμογή σε επίπεδο κοινωνίας. Το "θα έκανα, θα έρανα" κλπ είναι φανφικσιον γιατί αφορά μόνο εσένα και δεν ξέρεις ούτε εσύ αν είναι αλήθεια. Και επίσης άλλο πράγμα το "θα έκανα αυτό", άλλο πράγμα το "θα απαιτούσα να μην τιμωρηθώ γι αυτό". Τελείως διαφορετικά πράγματα.

Επίσης ορατή είναι η θεωρητική προσέγγιση για το τι θα πρέπει ο οποιοσδήποτε γενικώς σε αντιπαραβολή και τους αντίστοιχους αστερίσκους για το τι θα έκανε ο ίδιος.

Αυτό εκ των πραγμάτων σημαίνει ότι ούτε και ο ευαισθητοποιήμενος δεν κατάφερε να πείσει εαυτόν. :lol:

Τα αναφορικά με την αποδοχή της τιμωρίας του αυτοδικούντος από την πολιτεία, είναι τελείως άσχετο με αυτό που συζητάμε. Αν θες να το συζητήσουμε διεξοδικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλώς μην τα ανακατεύεις.

Ενιγουέι, το τυφλό σημείο είναι ότι αυτός που ξεκινά να αυτοδικεί είναι ο αρχικός θύτης. :lol:

Ψιλά γράμματα ξέρω.
Όπως νομίζεις. Πιστεύω τα εξήγησα επαρκώς, αν διαφωνείς καλώς. Αλλά δεν έχω μπλέξει κάτι.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 23 Δεκ 2023, 13:40

foscilis έγραψε:
23 Δεκ 2023, 12:09
Και να σου πω φιλη Νάισα και γιατι δεν ειναι απειλη οταν μια γκομενα βλεπει τον αντρα της να σηκωνει χερι: γιατι στατιστικα εχει ξαναφαει εκατο φορες και ξερει παρα πολυ καλα οτι ο μοναδικος κινδυνος ειναι να χυσει σα να μην υπαρχει αυριο, γι' αυτο αλλωστε εχει επιλεξει να μεινει αντι να το ληξει με το πρωτο κιχ. Στη συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων. Με τις νεοφεμινιστριες αντι να επιτιθενται στη ριζα του κακου (το γεγονος οτι οι "αδερφες" τους ανταμοιβουν τη βιαιη συμπεριφορα με παθολογικη πιστη και προστυχο πορνικου επιπεδου γαμησι χωρις κανενας απολυτως να τις υποχρεωνει παρα μονο ο ιδιος τους ο εαυτος), να βριζουν ολους εμας τους ασχετους που ποτε στη ζωη μας δε χτυπησαμε καμια. Επειδη κανεις δεν καταλαβε τι ακριβως πρεπει να κανουμε.

Τωρα αν την εχει σχεδον σκοτωσει στο ξυλο και φαινεται αυτο απο μελανιες σπασιματα κλπ, δεν υπαρχει δικαστηριο που θα την καταδικασει, οχι στη Δυση τουλαχιστον, γιατι πραγματι ειναι αυτοαμυνα.
Δεν είναι το ίδιο λέει γιατί η γκόμενα έχει ξαναφάει ξύλο αλλιώς θα την είχε κάνει με το 1ο κιχ.
Οκ τότε με το 1ο ξυλοδαρμό θα έπρεπε του τη σβουρήξει;

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 23 Δεκ 2023, 13:41

ΓΑΛΗ έγραψε:

αυτο το παραδεχεται και ο κλαψας εμενα με εντυπωσιάζει η αντιθετη αποψη ως ενα βαθμο

και επειδη θελω να φτανω στο τελος το σκεφτομαι διπλα δλδ κατα την γνωμη τους υπαρχει αυτοδικια
απο το θυμα ..κατα την γνωμη μου η αυτοαμυνα ή η αυτοδικια συντελεσθηκε στον ιδιο χρονο με την εισβολη θελω να πω οτι το αρχικο θυμα της εισβολης δεν κουνηθηκε απο την θεση του δεν απομακρυνθηκε απο την σκηνη ωστε να θεωρησουμε τα δυο συμβαντα ξεχωριστα
που βρισκεται η λαθος εκτιμηση;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Δεκ 2023, 13:44

23 Δεκ 2023, 13:36
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ψιλά γράμματα ξέρω.
Όπως νομίζεις. Πιστεύω τα εξήγησα επαρκώς, αν διαφωνείς καλώς. Αλλά δεν έχω μπλέξει κάτι.
Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε κάτι που δεν εκφράζεται σαφής προσωπική άποψη. Τα νομικά άρθρα και οι περιφερειακές γενικολογίες, μου είναι ήδη γνωστά.

Οπότε, κανένα πρόβλημα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Δεκ 2023, 14:22

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
23 Δεκ 2023, 10:04
Αφού δεν υπάρχει το θέμα της άμυνας πάντως, ελπίζω να ισχύει γενικώς αυτό. Όποιος άνδρας σηκώνει χέρι, παίρνεις ένα πιστόλι, του τινάζεις τα μυαλά, το πρόβλημα λύθηκε. :102:
στηριζω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Δεκ 2023, 14:24

Fata_Morgana έγραψε:
23 Δεκ 2023, 10:58
Ασέβαστος έγραψε:
23 Δεκ 2023, 09:58
Fata_Morgana έγραψε:
23 Δεκ 2023, 09:43

Δηλαδή σκότωσε "εκδικητικά" εννοείς;
εκδικηση ειναι κατι που κανεις με σκεψη και υπολογισμο μια βδομαδα μετα.

οταν εχεις φαει το βρωμοξυλο και καταφερεις να βγαλεις το κουμπουρι, ριχνεις. δε σκεφτεσαι.
Έβγαλε το κουμπουρι, τους ακολούθησε όταν έφευγαν και τους σκοτωσε.
δεν σκοτωσε και τους 2 , ο ενας ξεφυγε.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Δεκ 2023, 14:26

Fata_Morgana έγραψε:
23 Δεκ 2023, 10:59
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
23 Δεκ 2023, 10:04
Αφού δεν υπάρχει το θέμα της άμυνας πάντως, ελπίζω να ισχύει γενικώς αυτό. Όποιος άνδρας σηκώνει χέρι, παίρνεις ένα πιστόλι, του τινάζεις τα μυαλά, το πρόβλημα λύθηκε. :102:
Ε Ασέβαστος ;
οπως εχω ξαναγραψει 100 φορες, ναι, φυσικα.

ακριβως αυτο ομως. δηλαδη μπιστολι και στα μουτρα, εσυ συνηθως λες κατι αστειακια να τονε δειρει ασχημα και τετοια. :smt005:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Δεκ 2023, 14:30

Fata_Morgana έγραψε:
23 Δεκ 2023, 11:14
foscilis έγραψε:
23 Δεκ 2023, 11:07
Εχει πλακα που προσπαθειτε να προσαρμοσετε αποφαση (ξενης) δικαιοσυνης που αφορα συγκεκριμενα περιστατικα και να την κανετε οπλο στον ιντερνετικο "κουλτουροεμφυλιο" που σας απασχολει αυτην τη στιγμη. Οχι, δεν εχει προεκτασεις τυπου "οποιος αντρας σηκωσει χερι" για τον απλουστατο λογο οτι αυτη ειναι μια γελοιωδως αφηρημενη υποθεση. Γιατι σηκωσε το χερι, σε ποιον το σηκωσε και εν τελει τι σχεση εχει αυτο με ληστεια απο ξενους μες στο σπιτι σου στη μεση της νυχτας;
Τι πα να πει γιατί το σήκωσε και σε ποιον το σήκωσε;απειλή δεν είναι;
ε, δεν ειναι ολα το ιδιο. αλλο ενα χαστουκι και αλλο βρωμοξυλο που σπαει κλειδα. καλο ειναι να υπαρχει μια λογικη.

αλλα ναι, οποιος σηκωσει χερι, μαχαιρι, κουμπουρι στον αλλο, δικαιουται και ο αλλος να σηκωσει οτι εχει προχειρο, και ας τα βρει μετα η δικαιοσυνη.

αλλα με καποιο μετρο.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Δεκ 2023, 14:40

Προσωπικώς πάντως, δεν θα είχα το παραμικρό ηθικό πρόβλημα στο να σκοτώσω ή να αυτοδικήσω σε κάποιον που επιχειρεί απρόκλητη επίθεση εναντίον μου ή άλλου προσώπου, για να είμαι νομικώς και ...ηθικώς :lol: συνεπής με την τρέχουσα αντίληψη της δικαιοσύνης.

Θα γράψω και τη δικαιοσύνη και τον ίδιο στα μη ανακυκλώσιμα σκουπίδια των κάδων.

Έτσι, για να διαχωρίζουμε τη βαρύτητα της ηθικής από τις νομικές συνέπειες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Δεκ 2023, 14:43

Και όποιος "ηθικός αγωνιστής" γουστάρει να κάνει αναφορά, ας κάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 23 Δεκ 2023, 14:46

κανένας δεν έχει

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Δεκ 2023, 14:55

nowhere έγραψε:
23 Δεκ 2023, 14:46
κανένας δεν έχει
Αν αναφέρεσαι στο "ηθικό" πρόβλημα, κακώς. Κάκιστα.

Όσοι δεν έχουν, είναι κοινωνικά μιάσματα για τις ευνομούμενες πολιτείες.

Κι εγώ τουλάχιστον, έχω αποδεχθεί εαυτόν ως τρέντυ ανήθικο και κυρίως αντικοινωνικό ον αλλά συνεχίζω να μην έχω ηθικό ζήτημα σε προσωπικό επίπεδο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 23 Δεκ 2023, 15:06

nowhere έγραψε:
23 Δεκ 2023, 14:46
κανένας δεν έχει
αρκετοι ειναι αλλα εγω εδωσα την προσοχη μου στον ναυτη-κλαψα
αυτος θεωρει οτι υπηρξε αυτοδικια ...με εκανε με την απολυτη σιγουρια του :011: και χρονομετρησα την αποσταση σαλονιου με την εξωπορτα της αυλης που υποτιθεται οτι πυροβολησε ο γερος
4με 5 δευτερολεπτα το εκανα .. τον οποιο χρονο θεωρει αρκετο για να πουμε οτι εχουμε να καμουμε με αυτοδικια

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών