εμενα μου αρεσει να ασχολουμαι μαζι σου γιατι μου βγαζεις αυτουσια την πραγματικη βλακεια
οκ πολλοι το κανουν αλλα χωρις την δικη σου τσαχπινιά..

Κάπου τα έχεις μπλέξει, νάνε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 12:46Η θεωρητική άποψη είναι η ουσία γιατί έχει πρακτηκή εφαρμογή σε επίπεδο κοινωνίας. Το "θα έκανα, θα έρανα" κλπ είναι φανφικσιον γιατί αφορά μόνο εσένα και δεν ξέρεις ούτε εσύ αν είναι αλήθεια. Και επίσης άλλο πράγμα το "θα έκανα αυτό", άλλο πράγμα το "θα απαιτούσα να μην τιμωρηθώ γι αυτό". Τελείως διαφορετικά πράγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 12:30Επειδή δεν το 'πιασα, ποια ακριβώς θεωρείς ως Ουσία;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 12:28
Γιατί;
Αφού αυτή είναι η ουσία. Το τι θα έκανε ο καθένας είναι απλά fanfiction.
Το κάθε συγκεκριμένο γεγονός και την προσωπική άποψη ή πρακτική αντίδραση του καθενός σε αντίστοιχη φάση ή το fanfiction της θεωρητικής άποψης;
Όπως νομίζεις. Πιστεύω τα εξήγησα επαρκώς, αν διαφωνείς καλώς. Αλλά δεν έχω μπλέξει κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 13:20Κάπου τα έχεις μπλέξει, νάνε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 12:46Η θεωρητική άποψη είναι η ουσία γιατί έχει πρακτηκή εφαρμογή σε επίπεδο κοινωνίας. Το "θα έκανα, θα έρανα" κλπ είναι φανφικσιον γιατί αφορά μόνο εσένα και δεν ξέρεις ούτε εσύ αν είναι αλήθεια. Και επίσης άλλο πράγμα το "θα έκανα αυτό", άλλο πράγμα το "θα απαιτούσα να μην τιμωρηθώ γι αυτό". Τελείως διαφορετικά πράγματα.
Το ποια είναι η πρακτική εφαρμογή σε επίπεδο κοινωνίας, είναι απολύτως ορατό.
Επίσης ορατή είναι η θεωρητική προσέγγιση για το τι θα πρέπει ο οποιοσδήποτε γενικώς σε αντιπαραβολή και τους αντίστοιχους αστερίσκους για το τι θα έκανε ο ίδιος.
Αυτό εκ των πραγμάτων σημαίνει ότι ούτε και ο ευαισθητοποιήμενος δεν κατάφερε να πείσει εαυτόν.
Τα αναφορικά με την αποδοχή της τιμωρίας του αυτοδικούντος από την πολιτεία, είναι τελείως άσχετο με αυτό που συζητάμε. Αν θες να το συζητήσουμε διεξοδικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλώς μην τα ανακατεύεις.
Ενιγουέι, το τυφλό σημείο είναι ότι αυτός που ξεκινά να αυτοδικεί είναι ο αρχικός θύτης.
Ψιλά γράμματα ξέρω.
Δεν είναι το ίδιο λέει γιατί η γκόμενα έχει ξαναφάει ξύλο αλλιώς θα την είχε κάνει με το 1ο κιχ.foscilis έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 12:09Και να σου πω φιλη Νάισα και γιατι δεν ειναι απειλη οταν μια γκομενα βλεπει τον αντρα της να σηκωνει χερι: γιατι στατιστικα εχει ξαναφαει εκατο φορες και ξερει παρα πολυ καλα οτι ο μοναδικος κινδυνος ειναι να χυσει σα να μην υπαρχει αυριο, γι' αυτο αλλωστε εχει επιλεξει να μεινει αντι να το ληξει με το πρωτο κιχ. Στη συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων. Με τις νεοφεμινιστριες αντι να επιτιθενται στη ριζα του κακου (το γεγονος οτι οι "αδερφες" τους ανταμοιβουν τη βιαιη συμπεριφορα με παθολογικη πιστη και προστυχο πορνικου επιπεδου γαμησι χωρις κανενας απολυτως να τις υποχρεωνει παρα μονο ο ιδιος τους ο εαυτος), να βριζουν ολους εμας τους ασχετους που ποτε στη ζωη μας δε χτυπησαμε καμια. Επειδη κανεις δεν καταλαβε τι ακριβως πρεπει να κανουμε.
Τωρα αν την εχει σχεδον σκοτωσει στο ξυλο και φαινεται αυτο απο μελανιες σπασιματα κλπ, δεν υπαρχει δικαστηριο που θα την καταδικασει, οχι στη Δυση τουλαχιστον, γιατι πραγματι ειναι αυτοαμυνα.
αυτο το παραδεχεται και ο κλαψας εμενα με εντυπωσιάζει η αντιθετη αποψη ως ενα βαθμο
Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε κάτι που δεν εκφράζεται σαφής προσωπική άποψη. Τα νομικά άρθρα και οι περιφερειακές γενικολογίες, μου είναι ήδη γνωστά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 13:36Όπως νομίζεις. Πιστεύω τα εξήγησα επαρκώς, αν διαφωνείς καλώς. Αλλά δεν έχω μπλέξει κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 13:20Κάπου τα έχεις μπλέξει, νάνε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 12:46
Η θεωρητική άποψη είναι η ουσία γιατί έχει πρακτηκή εφαρμογή σε επίπεδο κοινωνίας. Το "θα έκανα, θα έρανα" κλπ είναι φανφικσιον γιατί αφορά μόνο εσένα και δεν ξέρεις ούτε εσύ αν είναι αλήθεια. Και επίσης άλλο πράγμα το "θα έκανα αυτό", άλλο πράγμα το "θα απαιτούσα να μην τιμωρηθώ γι αυτό". Τελείως διαφορετικά πράγματα.
Το ποια είναι η πρακτική εφαρμογή σε επίπεδο κοινωνίας, είναι απολύτως ορατό.
Επίσης ορατή είναι η θεωρητική προσέγγιση για το τι θα πρέπει ο οποιοσδήποτε γενικώς σε αντιπαραβολή και τους αντίστοιχους αστερίσκους για το τι θα έκανε ο ίδιος.
Αυτό εκ των πραγμάτων σημαίνει ότι ούτε και ο ευαισθητοποιήμενος δεν κατάφερε να πείσει εαυτόν.
Τα αναφορικά με την αποδοχή της τιμωρίας του αυτοδικούντος από την πολιτεία, είναι τελείως άσχετο με αυτό που συζητάμε. Αν θες να το συζητήσουμε διεξοδικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλώς μην τα ανακατεύεις.
Ενιγουέι, το τυφλό σημείο είναι ότι αυτός που ξεκινά να αυτοδικεί είναι ο αρχικός θύτης.
Ψιλά γράμματα ξέρω.
στηριζω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 10:04Αφού δεν υπάρχει το θέμα της άμυνας πάντως, ελπίζω να ισχύει γενικώς αυτό. Όποιος άνδρας σηκώνει χέρι, παίρνεις ένα πιστόλι, του τινάζεις τα μυαλά, το πρόβλημα λύθηκε.
δεν σκοτωσε και τους 2 , ο ενας ξεφυγε.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 10:58Έβγαλε το κουμπουρι, τους ακολούθησε όταν έφευγαν και τους σκοτωσε.
οπως εχω ξαναγραψει 100 φορες, ναι, φυσικα.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 10:59Ε Ασέβαστος ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 10:04Αφού δεν υπάρχει το θέμα της άμυνας πάντως, ελπίζω να ισχύει γενικώς αυτό. Όποιος άνδρας σηκώνει χέρι, παίρνεις ένα πιστόλι, του τινάζεις τα μυαλά, το πρόβλημα λύθηκε.
ε, δεν ειναι ολα το ιδιο. αλλο ενα χαστουκι και αλλο βρωμοξυλο που σπαει κλειδα. καλο ειναι να υπαρχει μια λογικη.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 11:14Τι πα να πει γιατί το σήκωσε και σε ποιον το σήκωσε;απειλή δεν είναι;foscilis έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 11:07Εχει πλακα που προσπαθειτε να προσαρμοσετε αποφαση (ξενης) δικαιοσυνης που αφορα συγκεκριμενα περιστατικα και να την κανετε οπλο στον ιντερνετικο "κουλτουροεμφυλιο" που σας απασχολει αυτην τη στιγμη. Οχι, δεν εχει προεκτασεις τυπου "οποιος αντρας σηκωσει χερι" για τον απλουστατο λογο οτι αυτη ειναι μια γελοιωδως αφηρημενη υποθεση. Γιατι σηκωσε το χερι, σε ποιον το σηκωσε και εν τελει τι σχεση εχει αυτο με ληστεια απο ξενους μες στο σπιτι σου στη μεση της νυχτας;
Αν αναφέρεσαι στο "ηθικό" πρόβλημα, κακώς. Κάκιστα.
αρκετοι ειναι αλλα εγω εδωσα την προσοχη μου στον ναυτη-κλαψα