Ναι , αν και το γνωριζεις βρε υποκριτη, αυτος ειναι ο οποιος στη δεκαετια του 90 ολα τα ασματα του εμπεριειχαν και τις εισπνοες του , ακουστικα:Isildur έγραψε: ↑26 Δεκ 2023, 20:07Όσον αφορά στον μακαρίτη, τα πράματα είναι απλά (από μένα). Συλληπητήρια στους δικούς του, κρίμα γιατί ήταν σχετικά νέος (για τα τρέχοντα δεδομένα) και γιατί απ' όσο διαβάζω από διάφορους που λένε ότι είναι του χώρου και τον ξέρανε (ή νόμιζαν πως τον ξέρανε, όσο μπορεί κάποιος να ξέρει κάποιον σε τέτοιες περιπτώσεις) ήταν καλό ανθρωπάκι. Έτσι διαβάζω δηλαδή, δεν έχω προσωπική άποψη για το θέμα του χαρακτήρα του.
Καλλιτεχνικά μού ήταν από αδιάφορος έως και απεχθής. Καλλιτεχνικά λέω. Δεν με τραβάει καθόλου -μα καθόλου- το μουσικό είδος που ακολουθούσε, οπότε το να πω ότι τον θεωρώ καλύτερο ή χειρότερο από τον τάδε ή τον δείνα, νομίζω δεν έχει καμμία σημασία. Ναι, ως μην φαν του είδους προτιμώ χίλιες φορές να ακούσω (αν με υποχρεώσει κάποιος) τον Τερζή που θεωρώ ότι έχει φωνάρα, αλλά από τη στιγμή που δεν μού αρέσει γενικά το είδος, φαντάζομαι πως οι οπαδοί του έχουν πιο σωστή άποψη για το αν κάποιος ταιρίαζει καλύτερα ή χειρότερα σ' αυτό. Στο δικό μου αυτί πάντως, ακούγεται σαν ένα κλαψομουνιάστικο γαύγισμα και ο μακαρίτης πρέπει να ήταν όντως καλός σ' αυτό το αλύχτισμα, αν κρίνω από τις αντιδράσεις των φανς του.
Να κάνω και μια ερώτηση στους ειδικούς, αν θέλει κάποιος να απαντήσει. Επειδή λίγο μπερδεύω κάτι Μελάδες, Καρράδες κλπ, αυτός ήταν που από κάποια φάση και μετά βροντοφώναζε ακόμα και τις εισπνοές του, σαν να ακούς τον Coverdale να τραγουδάει το Here I Go Again, αλλά με τον αναπνευστήρα του Vader;
Απορω αν αισθανεσαι τυψεις χγιααα,
απορω αν αισθανεσαι τυψεις χγιαααα,
οταν πας ξενα χερια ν αγγιξεις κτλ.
Παρολα αυτα αν κι εγω δεν ειμαι λατρης τουτου του μουσικου χωρου ο τυπος ξεχωριζε τοσο για τα τραγουδια του , που ηταν ποιοτικα για το ειδος οσο και για τις αποψεις του. Εχω και ιδια αποψη εν πασει περιπτωση, ηταν ακομπλεξαριστος και δεν ειχε αυτο το υποκριτικο στην συμπεριφορα του, αλλα ηταν απλος και ευθυς.